Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
devilinsid3 #5021 üzenetére
Értem, köszi szépen a segítséget
-
Chereiose
addikt
Heló!
Steam-en lehet lan-on játszani? megvan tesómnak is és nekem is az f1, elvileg akkor lehet úgy lanon, hogy csak ketten ugye? -
Chereiose
addikt
Vicc ez a játék....Először is kitörölte a profilomat 1-2 hónappal ezelőtt, mondom jó, akkor nem kezdek el újra carriert. De azóta a windowst is újra telepítettem, fel raktam a steam-et, de a játék nem akar elindulni.
Rányomok, fekete képernyő, majd utána ki dob, s azt írja, hogy nem sikerült elindítani, az alkalmazás már fut. És ki is írja, hogy játszom, de mégse, mert be sem tölti, mert állítólag már fut...Szánalmas ez az f1, még jó, hogy csak 3 ezerért vettem ezt a kalap kulát...Amúgy nem tudjátok, hogy miért csinálja ezt? -
Chereiose
addikt
megoldódott a problémám.
-
Chereiose
addikt
Ez a játék egy K***a szar! Játszok a carrierben, kilépek erre ki írja, hogy a profilom törölve van! Ez mi a **********aaa?? Istenit ebbe a retek szaros játékba B+
Minden mentés elveszett a jó anyját azt hú de ideges vagyok :S -
Chereiose
addikt
válasz
barcalaci84 #4556 üzenetére
Jó majd holnap kipróbálom, de úgyis csak jobbak vannak nálam
Főleg,hogy aki konzollal megy az gyorsabb, mert én kormánnyal tuti lassabb vagyok
-
Chereiose
addikt
itt az online futam egy katasztrófa szar....El se jutok egy futamig, mindig olyan lobbyk vannak, ahol már megy az időmérő vagy a verseny, én meg ezt nem fogom kivárni...
-
Chereiose
addikt
Oké, köszönöm!
a Carrierben hány % a legkisebb amit minimum futni kell? én 15 re emlékszem, szóval akkor feljebb kell vennem kicsit, hogy legyen safety car -
Chereiose
addikt
Nem tudja valaki, hogy a safety cart miért nem lehet sima quick race eken alkalmazni? Folyton Off on van...
Carrier módban legalább be van kapcsolva? -
Chereiose
addikt
Hát ez nagyon jó, csak ma tudom átvenni a játékot, de ma nem érek rá....Isteni
-
Chereiose
addikt
válasz
jozsi252 #4504 üzenetére
Igen, már megrendeltem, automata levélt kaptam, de még várnom kell a visszaigazolásra és az abban található kódra. Gondolom holnap megérkezik, mehetnék érte, de holnap nem érek rá....El tudok menni érte vajon szerdán is vagy addig törlik a rendelést? Mennyi időt hagynak ilyenkor az átvételre?
-
Chereiose
addikt
válasz
speedydb23 #4499 üzenetére
ÉS hogyan tudom lefoglalni? Kosárba kell tennem? ha most este lefoglalom holnap mehetek érte reggel?
-
Chereiose
addikt
válasz
speedydb23 #4492 üzenetére
Akkor gondolom az a baj, hogy nem eredeti a játék.
Hát nálam szó sincs legendről, múltkor a spanyol nagydíjon szakadt úgy az eső, hogy alig lehetett kb látni, akkor még jó volt, aztán kb a 4 körben meg alábbhagyott és nem tapadtam, onnantól kezdve nem tudtam egy kanyart sem bevenni... -
Chereiose
addikt
Heló!
A problémám az lenne ezzel a tetű játékkal kapcsolatban, hogy nem ment mostanában rendesen. A Bahreini nagydíj-ig rendesen mentett auto save-el a carrier ben, de utána már 2x is le kellett játszanom a bahreini futamot, aztán megcsináltam a spanyol időmérőt is, s amikor kiléptem a windowsba majd vissza, megint a bahreini időmérőtől kellett kezdenemNagyon idegesítő, pedig auto save re van állítva, mégse menti, már unom, hogy harmadjára kéne megcsinálnom ugyanazt a futamot, mert ez a szar nem menti.
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
+ Még annyi, hogy esőben hogyan kell menni? Folyton le előznek 1-2 kör után, vissza esek a mezőny végére az élről, mert egyszerűen elkopnak a gumik vagy nem tudom miért, de egy kanyart nem tudok bevenni 2 kör után. S Hiába mentem ki a boxba új gumiért, nem lett jobb, katasztrófa esőben menni. A beállításoknál is esősre állítottam az autót, de nem volt jó így se. Mit csinálok rosszul? -
Chereiose
addikt
Üdv!
Már írtam korábban, de senki nem tudta, hátha most...
Szóval elindítom a játékot, ki írja h f1 2012 és egyből bezárja, minden hiba üzenet nélkül....ÉS ezt csinálta a demóval és a 2011-el is....Miért lehet ez? minden hiba üzenet nélkül, csak úgy, a többi játék mind rendesen működik! :S -
Chereiose
addikt
Azért szerintem a " hulladék" kifejezésnél jobb ez a játék, de az biztos, hogy max torrentről érdemes leszedni
Mondom ezt úgy, hogy nekem nem is indul az egész....mint ahogy már korábban írtam.. -
Chereiose
addikt
válasz
RevolutioN2 #922 üzenetére
De akkor miért működik minden játék normálisan? csak ezzel van a baj, nem hinném, hogy a driver a gond....persze lehet....
-
Chereiose
addikt
Miért lehet az, hogy indítom a játékot, rá klikkelek, ki írja hogy f1 2012 és egyből kidob minden hibaüzenet nélkül...
Már a demoval is ezt csinálta, sőt az f1 2011-el is, csak ott még ki írta, hogy valami működése leállt.
Gépemen tuti elfut, szóval nem tudom mi a probléma. Futtattam rendszergazdaként, úgysem jó, talán frissíteni kéne a Drivert, de erről meg azt hallottam, hogy tele van hibákkal az új Nvidia driver.... Szerintetek mi a gond?? -
Chereiose
addikt
válasz
RevolutioN2 #866 üzenetére
Rendszergazdaként futtattam, nem volt jó. Egyetlen lehetőség talán az új driver frissítés...
-
Chereiose
addikt
Üdv!
Engem belépésnél folyton kidob a játékból , már f1 2011 el is ezt csinálta!
miért lehet ez? Minden hiba üzenet nélkül bezárja
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest