Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
A hétvégén Barcelona került sorra a gocompete ligákban. Az időmérőn nagyon sokat hibáztam, egyetlen normális kört sem tudtam teljesíteni, így a jól megérdemelt 15., azaz utolsó helyről rajtolhattam.

Viszont így csak előre kellett figyelnem az első kanyarokban és szerencsésen felküzdhettem magam a 8. helyre. Sajnos a 7. kör közepén elrontottam az egyik féktávot, bal első kerék blokkolt, emiatt becsúsztam a sóderbe. Mire kiértem már 11. helyen voltam.
Főleg ez miatt taktikát váltottam a 11. kör végén és az addig tervezett 1 db. kerékcsere helyett kettőt vállaltam be, hogy a lágy gumikkal nagyobb tempóval be tudjam fogni legalább a pontszerző 10. helyet. Sikerült:
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- GL.iNet OFF topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest