Hirdetés
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
A hétvégén Barcelona került sorra a gocompete ligákban. Az időmérőn nagyon sokat hibáztam, egyetlen normális kört sem tudtam teljesíteni, így a jól megérdemelt 15., azaz utolsó helyről rajtolhattam.
Viszont így csak előre kellett figyelnem az első kanyarokban és szerencsésen felküzdhettem magam a 8. helyre. Sajnos a 7. kör közepén elrontottam az egyik féktávot, bal első kerék blokkolt, emiatt becsúsztam a sóderbe. Mire kiértem már 11. helyen voltam.
Főleg ez miatt taktikát váltottam a 11. kör végén és az addig tervezett 1 db. kerékcsere helyett kettőt vállaltam be, hogy a lágy gumikkal nagyobb tempóval be tudjam fogni legalább a pontszerző 10. helyet. Sikerült:
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest