Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
-
speedydb23
senior tag
Time Trial egyáltalán nem mérvadó, mivel tökre máshogy viselkedik a gépezet mint online vagy QR-ben.
-
speedydb23
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Hát aki 1 óra alatt átszokik kormányra billentyűzetről/gamepad-ról az eléggé ügyes.
nekem napokba telt (órában nem tudom mennyi volt) mire átszoktam joystick-ról.
-
speedydb23
senior tag
válasz
willike71
üzenetére
Az a gond, hogy a Codemasters-nek nem indokolt, hogy egy teljesen szimulátort tegyen le az asztalra, mert akkor a sok tizenéves akinek lövése sincs a vezetésről nem játszana vele ha ragaszkodna a valósághoz egy az egyben a játék.
Ott van a Gran Turismo sorozat, na az tényleg hasonlít a valósághoz, régen csak azzal toltam Play Station-on és ott tényleg számított sokminden.
Ott a beállításnak is volt szerepe az autó mozgásában, míg itt az F1-ben a setup elég gyengére sikerült.
Szóval aki szimulátort vár az rossz helyen kopogtat...
-
speedydb23
senior tag
Steam-en most hétvégi akció van, 7,49€ (2230 Ft) az F1 2012 augusztus 12.-ig.
-
speedydb23
senior tag
Legalább nem kell sokat gondolkodnom a születésnapi ajándékomon.

-
speedydb23
senior tag
-
speedydb23
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Nem feltétlen értek egyet, mert ha éppen ezen elmegy egy dobogó akkor azért az kellemetlen.
és nem azért anyázik az illető, mert a hibázó személyével van baja, csak a helyzetet kommentálja.
Tehát úgy mond a verseny hevében ez akkor kijön, de utána elnézést kér(persze lehet van olyan aki nem teszi ezt meg).
Én pl.-ul ha megtolnak keményebben akkor eléggé kitudok akadni, de ezért nem káromkodok TS-en.

Viszont azért nézd azt is, hogy vannak akik gyakorolgatnak hét közben is, és úgymond 1 heti munkád megy gajra ha éppen valaki megtol és te ezért eldobod a verdát...Mindenben van igazság, de ez egy kiélezett játék, sajnos itt ha valaki egy szinten túljut onnantól már megszállottság alakul ki és ezzel együtt komolyabban is veszi mint akinek elég az, hogy begurul valahányadiknak.

-
speedydb23
senior tag
-
speedydb23
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Senki nem mondta, hogy Pro szinten kell mennie, de akkor legalább úgy élvezze, hogy közben nem csinál róla értelmetlen videót amit még fel is tölt youtube-ra.

Mellesleg mindenki amatőrként kezdi szerintem, bár tény, hogy joystick-al nehéz lesz Legend szintig eljutni.
(nem lehetetlen de nehéz) -
speedydb23
senior tag
válasz
ZoliGamesHD
üzenetére
Ok, de azért ne feledd, hogy néha a kevesebb több(duma ügyileg)...

Esetleg próbálj ki beállításokat is, mert alap beállítással nagyon nem lehet gyors kört menni.
-
speedydb23
senior tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Bazd ez a mondat nekem nagyon betalált, szakadok a nevetéstől.

"Szerencsére nem annyira kanyargós pálya, mint mondjuk Monza"

-
speedydb23
senior tag
-
speedydb23
senior tag
Látom ma is meleg volt...

Érdekes, hogy nálam nincs hiba... Nem lehet, hogy a hardverekben kellene keresni a hibát néha? Vagy egész másban, a steam-ben.
Szerintem a felhő szinkronizálás offolása után nem lesz sűrűn gondotok...
Nekem legalábbis soha nincs ilyen mentési blamám.
-
speedydb23
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Tudtad értelmezni amit írtam vagy most kötözködni akarsz?
Vannak hibák, de mentési hiba nincs az biztos...
Mellesleg én is kamuval kezdtem és utána vettem meg 3000 Ft-ért, hogy tudjak online is játszani... -
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Szerintem félreértelmezel engem... Nem titeket okoltalak, csak megemlítettem, hogy nem feltétlen egy új ligához való indulást kellett volna pedzegetni.
Szerintem évközben is meg kellett volna engedni a csatlakozást olyanoknak akik futottak volna akár egymagukban is időmérőt, hogy bizonyítsák gyorsak.
Aztán következő fázisban hétköznapi funraceken is meghívhattátok volna őket, hogy lássátok milyen stílusban vezetnek....De én kérek elnézést, hogy mertem szólni.

-
-
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Jöhetett volna hamarabb is... Jelenleg nincs gépem így valószínű, hogy nem tudok gurulni selejtezőt.

-
speedydb23
senior tag
DVD változat, nem csak Steam kód magában
Én ezt tudom legolcsóbbnak, ehhez kapsz kódot amit Steam-en kell aktiválni.
-
speedydb23
senior tag
válasz
ilovedigweed
üzenetére
Jó, lebuktam, én is.

-
speedydb23
senior tag
válasz
opeter70
üzenetére
Itt most jó áron van!

F1 2012 PC DVD -
speedydb23
senior tag
Azért az még nem biztos, hogy nem laggoltok mert ti nem látjátok/érzékelitek.

Van erre pár példa, hogy valaki fullra laggol közben meg nem is érzi ezt.
-
speedydb23
senior tag
válasz
opeter70
üzenetére
Semmi gond, viszont ez nem túl jó ami neked van, ezzel lehetnek gondjaid.
Sajnos az online játékot hamar megtudja ölni a rossz net, elveszted a kapcsolatot vagy szimplán folyamatosan laggolni fogsz játék közben.
Egy próbát tehetsz, ettől még lehet, hogy nem lenne különösebb gondod ha stabil a net.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Shadahin01
üzenetére
Ha a young driver test-et tökéletesen zárod akkor a Williams is ajánl szerződést az elején...

-
speedydb23
senior tag
válasz
Shadahin01
üzenetére
Monaco Dry TT: ami már jónak mondható az 1:13.000 körüli idő
Monaco Dry Q/GP: 1:14.000 időmérőn futamon 1:15.000 körül kell futni, hogy középmezőnyhöz tartozz.
Kanadában is 1:14 körül lehet elvileg lazán menni TT-ben, 1:11.0 ami már nagyon jó idő. -
speedydb23
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Ha az a géped ami az adatlapodon van akkor grat hozzá!

Ezzel már lehet a tejbe aprítani.

Én meg küzdök itt a 40-50 FPS-el, gyalázat.

-
speedydb23
senior tag
Én automatával megyek de lazán kapcsolgatok féktávokon a fülekkel vissza.
Annyi a hátránya az automatának, hogy bizonyos helyeken a bukkanókon felpattintja 1-el magasabb fokozatba mint ami kellene.

Amúgy szerintem csak ha profin tolod akkor van értelme a manualnak, mivel sokaknál láttam, hogy teljesen kiforgatják és hadják, hogy ledadogjon a kocsi, szerintem ezzel nem nyernek hanem vesztenek...
-
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Pont úgy álltam hozzá mint ő, igen csak én röhögő fejet raktam oda... aki a viccet nem érti...
-
speedydb23
senior tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Átlag hány kg-os személyek lába alatt tört el?

Azért én megnézném, hogy mitől törik el egy pedál, azt nyomni kell nem rúgni...

-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Amit ajánlottak oldal az tényleg hasznos, ott van sok-sok segítség.
Esetleg próbálkozz az autód beállításaival, azon is nagyon sok múlik, sőt, akár másodperceket is javulhatsz egy jó beállítással!

Én Williams-el kezdtem, az még az egyik legjobb választás kezdésnek.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Mióta játszol? A karrier módnak pont nem az a lényege, hogy első évben a HRT-nél vagy éppen a Williams-nél világbajnok legyél... Azt is meglehet csinálni, de szerintem jobb küzdeni a helyekért mintsem "félgázon" felérni a csúcsra...
Azt nem tudom, hogy van-e AI módosítás a játékhoz, de gyanítom, hogy nem nagyon van.
Először én is a legkönnyebb fokozatban kezdtem Joystick-al... Pár óra gyakorlás után és persze pályaismerettel már tudtam Profi szinten menni úgy, hogy harcoltam a dobogóért...
Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy gyakorolj amennyit tudsz az erre szánt szabadidődben...
Én se napi 4-5 órát játszok, inkább heti 4-5 óra jön ki kb.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Fejlődni kell ha a Profi szint gyors.

Aki már gyorsnak mondható az a Legend módban is lassúnak érzi az AI-t.

-
speedydb23
senior tag
Jelenleg egy PS2 eredeti joystick-al tolom, aminek az analóg karjával faszán lehet kanyarodni viszont a gázadás sajnos a darabos módszerrel megy csak, pedig ennek a joynak érzékeli a gombja a nyomás erősséget is... Valamiért PC-n ez nem működik, pedig jól lehetne vele nyomni ha az a funkciója is menne...
Jelenleg van egy ilyen kormányom, de ez nem éppen a legjobb. :S
-
speedydb23
senior tag
Tudnátok nekem ajánlani valami kormányt?
Ne legyen drága de valami jó minőség, tehát bestbuy.

Logitech G25/27 ami eléggé favoritnak tűnik de az 60-70k áron mérik, annyiért már majdnem kocsit veszek.
Szóval ilyen 10k kategória érdekelne ami már normális és elég jól reagál, nem ilyen m-tech csoda ami kb. csak akkor reagál ha félig elfordítod.

-
speedydb23
senior tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Nekem már jött be karrierbe a SC, amikor első helyen haladtam esőben és keresztbe álltam az úton, aztán Grojean szépen telibe vágott oldalról, neki totálkár lett nekem meg semmi bajom, és egyből jöt a SC, utána szépen kimentem eső gumiért és a SC mögött elautókáztam 120-as tempóban.

-
-
speedydb23
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Persze, nincs lezárva, csak nem könnyű leszervezni, Hobo meg nem időmilliomos, hogy mindig szervezzen.

Én várom, hogy tudjak időt menni, aztán kiderül, hogy egyáltalán van-e értelme.

Mai egy kis gyakorláson ngtx550 kolléga ellen nem kicsit elmaradtam, szóval van hova fejlődnöm.
-
speedydb23
senior tag
Esetleg akiknek van némi szabadidejük azoknak nem lenne kedve nyomin valamikor egy baráti versenyt?
Sajnos lekéstem az E liga időmérőjét, így most várom a pót-pót selejtezőt.

Már jó lenne ligázni, mert a karrier mód most kicsit felejtős miután az előző mentésem használhatatlan az eredeti játékkal.
-
-
speedydb23
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Gondolom nem eredeti a játékod... A mentéshez már találsz bizonyos oldalakon javításokat, amit ha feltelepítesz utána tudsz megint menteni.
Viszont nekem ez a kis módosítás tönkre tette az árnyékok megjelenítését amitől eléggé élvezhetetlen lett a játék a naposabb(árnyékosabb) pályákon.Így inkább vettem egy eredetit...
Az esős versenyhez annyit fűznék, hogy nem mind1 milyen esőzés van, zápor vagy rendesen szakad az ég...
Mivel két gumi van nedves aszfaltra így nem mind1 melyik körülmények között melyiket teszed fel.Van az átmeneti(Intermediate) meg az esős(Wet) gumi.
Egyébként full szakadó esőben nem sok esély van a gép ellen ha Legend módban játszol, oda már komoly gyakorlás kell, hogy befogd őket.
-
speedydb23
senior tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Az origint úgy értettem, hogy eredeti.

Feltettem a játékot és regisztráltam steam-en, most már elvileg minden meg van, írtam Compete fórumon is az E liga időmérő topic-ba.

-
speedydb23
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
jozsi252!
Köszi az infót, ma be is szereztem egy példányt.
...
Amennyiben érzek magamban annyit, hogy ligázzak veletek mi a teendőm?
Regisztráltam már GoCompete oldalon IceMan néven, feliratkoztam a várólistára.
Jelenleg egy torrigin verzió van a gépemen, de hamarosan felteszem a origint, utána hol kell regelnem a kódomat?
Új hozzászólás Aktív témák

- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Amd Radeon RX 6650 XT - Kipróbálási lehetőség
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)