- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chereiose #4820 üzenetére
Hali!
Valószínűleg megsérült a profilod.
Telepítsd újra a játékot és a steam-et is a biztonság kedvéért (valahol van hozzá tutorial a steam oldalán, hogy miket kell kitörölni és miket nem). A steam telepítése után kapcsold ki a felhőben történő szinkronizálást (általában ez szokta hazavágni a mentést).
Ugyanez a hibaüzenet volt nekem is egy pár hete, mert "okosan" játék közben kihúztam a kormányt a gépből. Na ettől teljesen kiakadt és többet nem indult el.
Sajnos vannak a játékkal problémák, de azért annyira nem drámai a helyzet, mint ahogy felvázolod -
-
ratam23
aktív tag
válasz
Chereiose #4557 üzenetére
GoCompete - A liga - Bahreini futamom.
A csaták miatt izgalmas volt a futamom, de egy rossz setup és egy új egyelőre szokatlan kormány miatt ennyire futotta a mai napon. Jövő héten remélhetőleg javítani tudok. Pittivel és HDave-vel nagyot csatáztam. érdemes megnézni a futamot.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Chereiose #4538 üzenetére
Amikor beállítod a karrierben, hogy milyen versenytávot akarsz menni, hogy milyen nehézségű ellenfelekkel szeretnél versenyezni, milyen hosszúságú versenyhétvégét szeretnél, na akkor van olyan opció, hogy Safety Car ON/OFF...
Szerk.: Mellesleg én végigtoltam 1,5 szezont és egyetlen egyszer sem láttam a SC-t...
-
Frenk
aktív tag
válasz
Chereiose #4515 üzenetére
Hiába lépek be újra a Stream-be és akarom a játékot telepíteni, csak a stream-es telepítést dobja ki. Nincs választási lehetőség, hogy a DVD-ről telepítsem.
Én a DVD-ről szeretném telepíteni - ezért is vásároltam meg ezen kiadást.Ha a telepítést a DVD-ről indítom akkor fel is települ, de a stream nem is érzékeli, hogy a telepítés létrejött.
-
-
speedydb23
senior tag
válasz
Chereiose #4491 üzenetére
Gondolom nem eredeti a játékod... A mentéshez már találsz bizonyos oldalakon javításokat, amit ha feltelepítesz utána tudsz megint menteni.
Viszont nekem ez a kis módosítás tönkre tette az árnyékok megjelenítését amitől eléggé élvezhetetlen lett a játék a naposabb(árnyékosabb) pályákon.Így inkább vettem egy eredetit...
Az esős versenyhez annyit fűznék, hogy nem mind1 milyen esőzés van, zápor vagy rendesen szakad az ég...
Mivel két gumi van nedves aszfaltra így nem mind1 melyik körülmények között melyiket teszed fel.Van az átmeneti(Intermediate) meg az esős(Wet) gumi.
Egyébként full szakadó esőben nem sok esély van a gép ellen ha Legend módban játszol, oda már komoly gyakorlás kell, hogy befogd őket.
-
-
-
RevolutioN2
tag
válasz
Chereiose #865 üzenetére
Nekem ugyan ezt csinálta. Ugy oldottam meg hogy rendszergazdaként inditom és ugy csináltam egy profilt mert valószinüleg hozzáférési gondjai vannak a mentéssel. Nekem igy müködött. Sokan ajánlják a vga frissitést, vagy ha van integrált vidikarid is akkor azt mindenféleképpen tiltsad. Nekem ezzel nem volt jó, de nagyon sokaknak működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest