Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
ratam23
üzenetére
Jó verseny volt, persze nem kellett volna az, hogy ott a pálya közepe fele mindig elrontottam egy kanyart, amit még az időmérőn simán betudtam venni, majd máskor jobban figyelek arra...
(#4080) Ventru: Nem lett volna gond a kiállással, csak a kivezető körömön összetörtem, nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent a hideg gumi...
Egyszóval jó volt gurulni tegnap, és remélem, hogy ma is nyomjuk

-
hermanyi
addikt
válasz
ratam23
üzenetére
Na nálad jól látszik ,hogy billel mennyire jól íven lehet tartani a verdát mert nem tekeri túl a kormányt ha jó helyen kezded el az ívet . Erre írtam,hogy könnyebb jó időt futni mint kormánnyal ,amire gigz felkapta magát .
Le a kalappal előttetek de ez a codie szégyene még mindig szerintem . -
-
JONAS77
aktív tag
válasz
ratam23
üzenetére
Félretéve a viccet, a kormánnyal és pedálokkal jobban ellehet ereszteni a járgányt, és ha sok is tudsz korigálni, de persze kormánnyal is lehet véteni. De billel elég fárasztó lehet, én még billentyűzettel a GP4-et nyomtam, de elegem volt egy jó pár kör után, mert nem a versenyre koncentráltam, hanem arra hogy ne zsibbadjon le az ujjam!
-
giigz
veterán
válasz
ratam23
üzenetére
Szépen mész!
ABS nélkül rövidebb féktávot lehet venni, de azt természetesen csak pedállal. A traction control is egy kicsit lassabbá teszi a kigyorsítást.
Ez a gyári játék, vagy valami grafikai mod is van rajta? Valahogy nem emlékszem, hogy ilyen szép lenne Abu Dhabi a játékban

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

panaszkodom pedig megy origin steam és a torrent is és még DC is.
Na azóta a torrentet kilövöm F1-kor

azzal,hogy ligát váltottam azt kell írjam jót tett
a változás.
Az első kör brutális volt kár,hogy én nem vettem fel 

Ha most megveszem a játékot, záros határidőn belül be kell szereznem egy kormányt...
nem tudom mire gondoltam.......
de elkövettem a hibát .......