Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
ratam23 #4076 üzenetére
Jó verseny volt, persze nem kellett volna az, hogy ott a pálya közepe fele mindig elrontottam egy kanyart, amit még az időmérőn simán betudtam venni, majd máskor jobban figyelek arra...
(#4080) Ventru: Nem lett volna gond a kiállással, csak a kivezető körömön összetörtem, nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent a hideg gumi...
Egyszóval jó volt gurulni tegnap, és remélem, hogy ma is nyomjuk
-
hermanyi
addikt
válasz
ratam23 #3958 üzenetére
Na nálad jól látszik ,hogy billel mennyire jól íven lehet tartani a verdát mert nem tekeri túl a kormányt ha jó helyen kezded el az ívet . Erre írtam,hogy könnyebb jó időt futni mint kormánnyal ,amire gigz felkapta magát .
Le a kalappal előttetek de ez a codie szégyene még mindig szerintem . -
-
JONAS77
aktív tag
válasz
ratam23 #3868 üzenetére
Félretéve a viccet, a kormánnyal és pedálokkal jobban ellehet ereszteni a járgányt, és ha sok is tudsz korigálni, de persze kormánnyal is lehet véteni. De billel elég fárasztó lehet, én még billentyűzettel a GP4-et nyomtam, de elegem volt egy jó pár kör után, mert nem a versenyre koncentráltam, hanem arra hogy ne zsibbadjon le az ujjam!
-
giigz
veterán
válasz
ratam23 #3868 üzenetére
Szépen mész!
ABS nélkül rövidebb féktávot lehet venni, de azt természetesen csak pedállal. A traction control is egy kicsit lassabbá teszi a kigyorsítást.
Ez a gyári játék, vagy valami grafikai mod is van rajta? Valahogy nem emlékszem, hogy ilyen szép lenne Abu Dhabi a játékban
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- Apple iPhone 17 - alap
- Vicces képek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest