Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Végre én is szereztem pontot a PRO ligában.
Nem igazán volt időm gyakorolni a héten, csupán némi TT-t és 2 25%-os futamot Q-val. Ezeket is hét elején, amikor 1:32.5xx-et tudtam kihozni az autóval a keményebbik gumin a kvalifikáción. Ehhez képest kis setup állítás mellett (balance értékeket vettem kisebbre) 1:31.9xx-et tudtam kicsiholni a redbullból, aminek nagyon örültem.
Mondjuk a Pro ligában ezzel a 9. helyen tudtam, végezni, illetve Vixen 10 helyes rajtbüntije miatt a 8. helyről tudtam rajtolni.A verseny elején nagyon jól jött ki a rajtom, 3 helyet mentem előrébb, picit autókáztam ott, de tudtam, hogy a nálam sokkal gyorsabbak hamar meg fognak előzni és kb. a 10. helyet gondoltam megtarthatónak a végéig, ha nagyot nem hibázok. Bár sok apró hibát vétettem, végül 9.-ik lettem és még Coolermasterrel és barcalacival is sikerült egy élvezetes 3 autós csatát vívnom sok-sok körön keresztül:
Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple MacBook
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem igazán volt időm gyakorolni a héten, csupán némi TT-t és 2 25%-os futamot Q-val. Ezeket is hét elején, amikor 1:32.5xx-et tudtam kihozni az autóval a keményebbik gumin a kvalifikáción. Ehhez képest kis setup állítás mellett (balance értékeket vettem kisebbre) 1:31.9xx-et tudtam kicsiholni a redbullból, aminek nagyon örültem.
Mondjuk a Pro ligában ezzel a 9. helyen tudtam, végezni, illetve Vixen 10 helyes rajtbüntije miatt a 8. helyről tudtam rajtolni.