Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Végre én is szereztem pontot a PRO ligában.
Nem igazán volt időm gyakorolni a héten, csupán némi TT-t és 2 25%-os futamot Q-val. Ezeket is hét elején, amikor 1:32.5xx-et tudtam kihozni az autóval a keményebbik gumin a kvalifikáción. Ehhez képest kis setup állítás mellett (balance értékeket vettem kisebbre) 1:31.9xx-et tudtam kicsiholni a redbullból, aminek nagyon örültem.
Mondjuk a Pro ligában ezzel a 9. helyen tudtam, végezni, illetve Vixen 10 helyes rajtbüntije miatt a 8. helyről tudtam rajtolni.
A verseny elején nagyon jól jött ki a rajtom, 3 helyet mentem előrébb, picit autókáztam ott, de tudtam, hogy a nálam sokkal gyorsabbak hamar meg fognak előzni és kb. a 10. helyet gondoltam megtarthatónak a végéig, ha nagyot nem hibázok. Bár sok apró hibát vétettem, végül 9.-ik lettem és még Coolermasterrel és barcalacival is sikerült egy élvezetes 3 autós csatát vívnom sok-sok körön keresztül:
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest