- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #5191 üzenetére
Ez abszolút jogos!
Ugyanarról beszélünk, csak más megközelítésben!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #5188 üzenetére
Igen, az biztos, hogy nem mérvadó, de saját tapasztalat, hogy a TT-s időhöz képest + 4-5 mp az online vagy a QR-es idő.
Austinban 1:36 elejét-közepét mentem TT-ben, ligafutam időmérőjén 1:41 elejét (a keményebb keverékkel). Tehát azért lehet belőle következtetni... -
don dante
aktív tag
válasz
speedydb23 #5158 üzenetére
Hy!
Átszokni Gamepadról kormányra nekem fél órát vett igénybe, És nem nagyzolok-túlzok... Valahogy ez a nekem megfelelő irányítási eszköz... Bár hozzá teszem amíg asztalhoz volt rögzítve a kormány nem ment olyan jól a játék... De mióta kész lett a szimulátor állványom, sokkal kényelmesebb, jobb...
-
werszomjas
addikt
válasz
speedydb23 #5158 üzenetére
Erről mondjuk nincs személyes tapasztalatom én már eleve kormánnyal kezdtem a játékot, lehet azért nem tűnik nehéznek, de a lényeg, hogy gyakorlással biztosan megszokható
cyberkind# a vonalvezetést sztem ne nézd, vagyis bent lehet az ív miatt, de ne aszerint fékezz, a setupon is sok múlik, hogy hol kell elkezdeni fékezni, én mindig a pálya szélén lévő táblákhoz képest lövöm be a féktávot, akkor van baj, ha valaki lebombázza, bár ha sokat mész megy táblák nélkül is a féktáv.
Én mikor a vonalvezetés szerint akartam fékezni, mindig túlcsúsztam.
-
willike71
tag
válasz
speedydb23 #5125 üzenetére
Nekem ezzel a szimulátor vs. nem szimulátor dologgal bajom van. Először is definiálni kell, mit nevezünk szimulátornak és mit nem. Illetve hol van az a határ, ahonnan már szimulátorról beszélünk és már nem egy arcade játékról. Az nyilvánvaló, hogy a valóságot tökéletesen nem lehet szimulálni, csupán közeledni abba az irányba.
F1 2012 szimulál rengeteg dolgot, pályát, autót, csúszást, esőt, időváltozást, beállítástól függő autóviselkedést (még ha lagymatag kivitelben is), gumik koszolódását, gumikopást és még sorolhatnám. Most akkor mivel szimulál ennyi mindent, szimulátor, vagy sem?
Ha elfogadjuk tényként, hogy tökéletes szimulátor nem létezik, hisz az maga a valóság lenne, és azt, hogy a virtuális megjelenítést kihasználó programok csak ebbe az irányba tudnak közelíteni, akkor ugye csak azt kell eldöntenünk a szimulátor kifejezés definíciójához, hogy milyen szintű közelítés az, ahonnan az adott mű már szimulátor.Szerintem egy játéknak olyannak kell lennie, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a játékosoknak. Abban igazad van, ha olyan lenne a játék, hogy már elindulni is nehéz lenne, de körbeérni meg pláne ha nem töltesz sok időt el az autó beállításaival és pl. Motec (telemetria) diagrammok fölött görnyedve, azokat elemezve (amiről megjegyzem, hogy a valóságban sem a pilóta, inkább a mérnökök feladatkörébe tartoznak), akkor nagyon sokan félre tennék hamar és ez érthető.
Szerintem a Codi jár a jó úton, csak több erőforrást, precízebb munkát kellene bele rakniuk a projektbe. A beállításokat pl. én 3 szintűre csinálnám meg, a mostani kettő (quick setup és saját magad által beállított setup) mellé egy nagyon részkletest is beletennék, amivel aztán nagyon durván át lehetne hangolni az autót. Így mindenki választhatna kedve szerint. A sok hiba (apróbbak-nagyobbak) kijavítása is szükséges, illetve a vezetési élmény tökéletesre fejlesztése is. Sőt szerintem a legnagyobb tábort úgy vonzaná, ha a jó offline játékmódok mellett a mostaninál sokkal "maibb", korszerűbb multiplayer lehetőségeket is belefejlesztenék a játékba.Visszatérve a szimulátor kifejezésre, szerintem ezt már szimulátornak lehet nevezni, csupán sok hibát kellene javítaniuk, illetve a fent felsoroltakat megoldani. Ha ezt normálisan megvalósítanák, mindenki rágyógyulna ez biztos.
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #5125 üzenetére
a setupoláshoz sajnos én sem értek, de szerintem ez nem is az a kategória, hogy szimulátor legyen és minden egyes kis finomítás tizedeket hozzon, csak ne legyenek benne agyatlan dolgok! máris közkedveltebb lehetne..
-
szabtom3
csendes tag
válasz
speedydb23 #5076 üzenetére
Halihó!
Nagyon köszi a segítséget, fogalmam sem volt, hogy a gyorsmenü gombok mire valók
Amúgy jól gondolom, hogy billentyűzettel esély nincs arra, hogy olyan hatékony legyen az ember mint kormánnyal vagy joystickal? -
válasz
speedydb23 #5031 üzenetére
Legalább a feleségemnek nem kell gondolkodnia, hogy mit vegyen névnapomra
És nem, nem Manfrédának hívnak, mert nem október 4-én van a névnapom, hanem a közelében -
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #5031 üzenetére
nekem már elmúlt, de ha valaki késztetést érez rá, hogy felköszöntsön egy f12013-al azt nem utasítom vissza
-
törölt tag
válasz
speedydb23 #5007 üzenetére
Köszönöm akkor majd utána nézek hátha találok valamit.
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4972 üzenetére
Erre ennyit Benne van ,hogy úszik a dobogó meg a heti munka de ez akkor is csak egy játék .
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #4972 üzenetére
én már lassan ott tartok, hogy online nem játszok csak haverokkal..
a sok török/lengyel/német/uniós patkány csak lökdös, mert nem bír versenyezni.. engem az basz fel.. ha egyáltalán semmire nem megy vele másnak még nem kéne minden versenyét szétbaszni.. de hát ezek a 12 évesek már csak ilyenek
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4970 üzenetére
A komolyan vételre én azt értem ,hogy futamon valaki benéz egy féktávot vagy egy ívet és simán a komolyan vevök köcsögözik stb . Mindenki hibázhat mindenkit hibába lehet hajszolni , tévedni hibázni meg eléggé emberi dolog .
Nem azzal van a baj ,hogy megpróbál az ember ebben a játékban a határon autózni ,mert mindenki ezt teszi hisz erről szol ez a játék és a sport is . A baj azzal van ,hogy ha behibázik valaki a másik mindjárt kiakad ha kicsit keresztbe tesznek a hibával nekik. Szóval annyira nem szabad komolyan venni ,hogyha véletlen egy féktávon meglöknek akkor ne anyáz meg stb . Mert lehet neki olyan a beállítása ,hogy ö 10 m el később fékezve is el tudna fordulni és azért tol meg mert úgy gondolja 99% ugyanott fékez mint Ö .
Na ezt jó katyvaszosan írtam le de remélem a lényeget ki tudod hámozni. -
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4968 üzenetére
Joy al lehetetlen lesz nem csak nehéz . Billel 1000 szer nagyobb esélye lenne rá . Az meg ,hogy ö így is élvezi az a lényeg. Az meg ,hogy felteszi a videót megosztó portálra az megint saját szuverén jóga , gondolom ideje net sebessége megvan hozzá és így miért ne tenné . Kiröhögni Fórumon meg akkor is alpári parasztság . Ha tanácsot vagy segítséget adna más tészta lenne . Azt meg nem szabad elfelejteni ,hogy ez csak egy elég rosszul sikerült autós játék . És itt a játékon van a hangsúly ,sajnos nagyon sokan túl komolyan veszik .
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
speedydb23 #4950 üzenetére
Mégis első lettem
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
speedydb23 #4945 üzenetére
az a lényeg lesznek még ilyen videók
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #4944 üzenetére
Hát igen, látszik, hogy még nagyon az elején van. Amatőr AI, setup nélküli futamok, stb... Nincs ezzel baj, csak kicsit korainak érzem a "gameplay-video" készítését ilyen stádiumban... Én lassan 3 éve játszom a sorozattal, de eszembe nem jutna egy ilyen kommentált videót készíteni, még most sem. Az egy dolog, hogy az ember felteszi a futamokról készült videókat, hiszen az enyémekben is rengeteg hiba van, amire nem is vagyok büszke, de ez van.
Természetesen nem szeretném a kedvét szegni, csak jó tanács gyanánt írtam, amit írtam!
-
speedydb23
senior tag
válasz
speedydb23 #4944 üzenetére
Bazd ez a mondat nekem nagyon betalált, szakadok a nevetéstől.
"Szerencsére nem annyira kanyargós pálya, mint mondjuk Monza"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
speedydb23 #4934 üzenetére
A lényeg az, hogy racenet fiókba belépve, azt írja, hogy nincs semmiféle tevékenység a játékoz. [link]
Ez érdekelne, hogy másnál is jelen van-e.
Köszi!
-
tkesy
őstag
válasz
speedydb23 #4927 üzenetére
Örülök, hogy végülis egyetértesz velem, és még meg is magyaráztad, hogy miért...
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4927 üzenetére
És lesz hozzá majd 259 pach ,hogy egyáltalán játszható legyen .
-
munky
őstag
válasz
speedydb23 #4904 üzenetére
Itt egyáltalán nem erről van szó. Hanem arról, hogy van pár olyan kanyar, ahol ha túl szélesre veszed és a rázón kívül a műfüvön fordulnál, akkor is elveszi a gázt hiába veszítenél vele amúgy is időt.
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #4866 üzenetére
nekem is volt gond, de megoldódott, engem nem zavar, de ne mondjunk olyat, hogy eredetin nincsenek mentési hibák és hasonlók..
-
AmunRa
senior tag
válasz
speedydb23 #4866 üzenetére
Nincs meleg. A múltkori 38C után ez nokedli. Itthon 24C van, rákapcsoltam a hőszivattyút a padlóra és azt hűtöm, most nem melegszik túl a ház.
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #4863 üzenetére
mentési hiba nincs, de olyan van, hogy az egész mentés elszáll, ez így tényleg jobb
..
-
AmunRa
senior tag
válasz
speedydb23 #4863 üzenetére
Pedig van mentési hiba az eredetiben is. Nekem néha azzal indít, hogy nem találja a mentést. Kilép megint indít, akkor meg jó. De volt itt fórumtárs, akinek a komplett karrier elment.
Itt a fórumban megfigyeltem, hogy többen feltesznek kérdést és valahogy senki nem akar válaszolni. Egy kisebb haveri kör elbeszélget, de aki nem írogat vagy lóg rendszeresen a ph-n nem kap választ. De ha valaki véletlenül nem eredeti játékkal játszik, vagy sületlenséget ír, akkor van reakció.
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23 #4861 üzenetére
haveromnak eredeti és tegnap elszálltak a mentései, mert kifagyott az f1 és újra kellett csinálnia.. szóval ott is van ez a bug nem csak törtön
ezt a "vedd meg nem drága" témát meg hagyjuk, mert lehet nem sok pénz a 3ezer, de ha nem akarsz kiadna rá pénzt akkor 3000-el több, mint amennyit rá szánnál, szóval azokat sem kell lenézni.. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4846 üzenetére
Az a lényeg, te is jöhetsz selejtezőre ha van kedved. Azért nem tettünk be rögtön se a B-be se az A-ba téged, mert akkor a többi sok emberrel szemben nem lett volna fair az, hogy téged csak úgy beteszünk, amíg ők meg várnak a sorukra. Ennyi, ezt el kell fogadni.
-
válasz
speedydb23 #4846 üzenetére
Nem bántásnak szántam az irományomat
Ha úgy ment át, akkor sajnálom
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4843 üzenetére
Egyedül oké hogy lefutja a selejtezőt, de annak mi értelme van? Mi arra is kíváncsiak vagyunk hogy mozog tömegben, pár emberrel körülvéve. Ennyi. És ahogy mondod, még mindig eléggé év közben van, szóval van még bőven alkalmuk beilleszkedni egyes embereknek, ha ehhez ők is partnerek. Ennyi.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4841 üzenetére
Tudod az a helyzet, hogy már rég meg volt hirdetve a selejtező. Kollégám több napot is beáldozott az estéjéből. És mi volt az eredmény? A 30 feliratkozóból eltolta a képét vagy 10 ember, abból 5 tudott mért időt futni, ebből egy talán még jó idő is volt (olyan B vége). Szóval hagyjuk már az ég a ház kifejezést. Ha nem vagy tisztában a teljes story-val, akkor nincs miről beszélgetni...
-
válasz
speedydb23 #4809 üzenetére
Köszi, de valami CD kulcsos megoldást keresnék, mert ezért el kell menni, vagy postaköltség van rá.
-
tomi9425
csendes tag
válasz
speedydb23 #4793 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
speedydb23 #4774 üzenetére
Én is itt vettem meg.
-
opeter70
senior tag
válasz
speedydb23 #4774 üzenetére
Pont ezt néztem ki én is!
Ennyiért szinte ingyen van.hermanyi: Én is arra vártam, hogy ebben az árkategóriában meg lehessen kapni, mert többet nem adnék érte.
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4768 üzenetére
Nekem is megy a torrent F1 közben ugy ahogy most is amikor a tesztet futattam ( feltöltésen látszik is ) 90%- ban ráadásul én vagyok a host is -és nem szoktak panaszkodni ,hogy laggolok .
Amúgy szerintem az ,hogy valaki laggol az nem csak a nettöl függ hanem a vastól is . -
válasz
speedydb23 #4768 üzenetére
Nekem még sosem panaszkodtak, hogy laggolnék, pedig heti rendszerességgel ugyanazzal a társasággal játszom online.
-
opeter70
senior tag
válasz
speedydb23 #4764 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megpróbálom.
-
opeter70
senior tag
válasz
speedydb23 #4762 üzenetére
Bocsi, nem vagyok túl gyakorlott online játékokban.
Ping: 41ms (speedtest.net -el mérve)Gondolom ez nem túl jó érték a 3 ms-hoz képest...
-
giigz
veterán
válasz
speedydb23 #4725 üzenetére
Ne aggódj, nekem sincs több
-
válasz
speedydb23 #4710 üzenetére
Bááááz, átsiklottam felette
Szóval akkor milyen kormány?
Regisztrálj be ide: [link]
Itt vannak jó kormány és autó beállítások. Szerintem érdemes TT-ben minden pályát megismerni, majd utána elkezdeni a gép ellen versenyezni. -
Stafni
aktív tag
válasz
speedydb23 #4645 üzenetére
Futok is, de mindig megcsúszok egy-egy kanyarban, nem tudom végigcsinálni.
Sikerült kerékcsere meg persze orrkúp csere után visszajönni az élre, mert a csere utáni 2 köröm jó volt. De 4 körrel a vége előtt bicska, mert oldalirányban megcsúsztam megint. Most raktam vissza a billentyű gombokat! -
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4628 üzenetére
Manapság mindenki rak mindent minden mögé, szóval ez számomra sajnos nem mérvadó. Én csak azért írtam ezt le, még egyszer, nyomatékosan hagsúlyozva, hogy a kérdező kolléga ne fusson bele ebbe a hibába, még akkor sem, ha ilyen ellenérvekkel szembesül. Főleg, ha csak egy vigyorgós jelen múlik az, hogy mit vesz.
Ja és majdnem elfelejtettem:
És engedd meg hagy idézzek.
"Ebben az a vicc, hogy nem vicc." -
Feribacsi555
senior tag
válasz
speedydb23 #4622 üzenetére
Az egyik kolléga is pont úgy állt hozzá mint te. Szóltunk neki, hogy NE vegyen, erre ki volt akadva, hogy azt nem rugdosni kell meg beletaposni, hanem szépen használni. És hogy meglepődött, mikor eltört a pedálja, pedig egyrészt nem is sokat használta, másrészt pedig ilyen hozzáállása volt neki is. Csak ciki, hogy amikor kéne, akkor viszik el 1 hónap garira ugyebár... Az f430 pedálja mindenképpen eltörik! Kivéve ha a polcra kirakod és nem nyúlsz hozzá soha.
-
makkai
aktív tag
válasz
Nekem tört, 2x is.
Egyszer a kar, egyszer belül, és nem rúgom a pedált, hanem nyomom.
Túl erős a rúgó + a mágneses ellenállás a pedál anyagához, ezért idő kérdése, hogy eltörjön.
Ja és most közel 2 éves korára a váltó mikrokapcsolói is kezdik megadni magukat, pedig fél éve használom csak a váltó füleket, eddig autómata váltóztam. Egyenlőre a kontakt spré megoldja a dolgot, hetente 1x befújkálom. A hiba amúgy úgy jelentkezik, hogy sokszor 2 sebességet vált 1 helyett, és főleg a visszaváltó karnál, ami azt eredményezi, hogy egyből el akarja dobja a farát az autó.videó a pedálról belülről:
Pedál törés belül -
Steady74
addikt
válasz
szvsz az mindgy. ahogy feribacsi irta, elobb utobb eltorik.
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4581 üzenetére
Attól függ azért milyen autóval mész ellenük
De nem lehetetlen Legend AI ellen menni és dobogón végezni ez tény . -
Psychonaut
veterán
válasz
speedydb23 #4581 üzenetére
Köszönöm, ez nagyszerű tanács, de egyrészt nem segít semmit, másrészt nem válasz a kérdésemre. Nem akarok a világ legjobbjaival virtuális ligában versenyezni, mert más hobbikat fontosabbnak tartok. Én csak élvezni szeretném a játékot, és jelenleg a két szint közötti nagy különbség nem segít ebben.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #4547 üzenetére
Nem kimondottan ajánlom, mert nem a legjobb, de ha nincs sok pénzed erre, akkor 7-10.000 között már kapsz egy jó állapotú MOMO-t... Nekem az van és most éppen nincs vele bajom.
Tény, hogy típushibás (pedálok terén), de jobb, mint a joypad, vagy egy gagyi, vibrálós kormány...
-
jozsi252
veterán
válasz
Ha mindenképpen 10k körül akarsz venni akkor max momot vegyél annál lentebb ne add. De a véleményem az hogy inkább rakj hozzá egy kis pénzt ha van rá lehetőséged és vegyél egy DFGT kormányt. De újonnan 10 k körül semmit sem fogsz kapni. De DFGT- ből kitudsz fogni 20 körül 1-1,5 év garisat.
-
válasz
Csatlakozom Werszomjas kollégához.
10k-ért nem érdemes kormányt venni, mert csak bosszankodni fogsz miatta, ablakon kidobott pénz. Inkább spórolj egy kicsit még rá és vegyél egy DFGT-t. Hidd el, nem fogod megbánni
-
werszomjas
addikt
válasz
Logitech DFGT, aprón lehet vadászni 20ezer körül, az alá ne add
10k-s kormányokkal csak szívsz majd, eltörik a pedál, bedöglik a poti stb
-
giigz
veterán
válasz
speedydb23 #4518 üzenetére
Írta is, péntek este. Ez nyilván 19-20 óránál korábbat nem nagyon jelent
-
herdani
csendes tag
válasz
speedydb23 #4517 üzenetére
És azt még megtudod nekem mondani, hogy pontosan hol lehet a karrier módban a dinamikus időjárást kikapcsolni? Keresem én, de sehol sem találom..
Nekem csupán az a bajom vele, hogy irreálisan sok az eső, és már szívesen játszanék huzamosabb ideig száraz időjárásban. -
Chereiose
addikt
válasz
speedydb23 #4499 üzenetére
ÉS hogyan tudom lefoglalni? Kosárba kell tennem? ha most este lefoglalom holnap mehetek érte reggel?
-
werszomjas
addikt
válasz
speedydb23 #4500 üzenetére
Vegyél fel a lehető legtöbb embert a gocompetes brigádból, hétfőtől vasárnapig szinte minden nap délután, este vannak fent többen és gyakorolnak/gyakorlunk, tulajdonképpen majdnem ugyan az mint a liga, csak vegyesen vagyunk, a leggyorsabbaktól a leglassabbakig
Egyébként biztos vagy benne, hogy már nem lehet jelentkezni??
Úgy látom az E-ligában még nincs lezárva semmi.
-
intelMMX
senior tag
válasz
speedydb23 #4496 üzenetére
Itt a baj. Régen megvett az ember boltban egy PC játékot akkor is net nélkül már simán tudta használni a single-t, de még multihoz sem kellett semmit letölteni.
Most interneten kell vagy 3 programmal hitelesíteni, letölteni X mennyiségű patch-t meg mindent és még a játékban is online profilokkal szenvedni hogy single-t tudjon nyomni az ember, és mind e mellett még kb tizenXezer forintokba kerül. -
Chereiose
addikt
válasz
speedydb23 #4492 üzenetére
Akkor gondolom az a baj, hogy nem eredeti a játék.
Hát nálam szó sincs legendről, múltkor a spanyol nagydíjon szakadt úgy az eső, hogy alig lehetett kb látni, akkor még jó volt, aztán kb a 4 körben meg alábbhagyott és nem tapadtam, onnantól kezdve nem tudtam egy kanyart sem bevenni... -
barcalaci84
őstag
válasz
speedydb23 #4481 üzenetére
a játékot nem originben hanem Steamben kell regisztrálnod
Steamben ha jól tudom akkor a könyvtárak menüben I játék hozzáadása I és termék aktiválása a Steambena gocompete -en a fórumban az "E-liga időmérő" topicba is jelentkezz (ha nem tetted még meg) mert hamarosan selejtező...
steamben majd vegyél fel minél több embert barátnak , hogy tudjanak majd hívni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZEN.com
- Microsoft Surface
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest