Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
Köszi, ezt az oldalt kinéztem az első hozzászólásból, de valószínűleg a fórumon lehetnek az eredmények, amit regisztráció híján nem látok. De ha valóban ott vannak, akkor regisztrálok.

speedydb23: Néhány órája. Nem is az a célom, hogy világbajnok legyek, csak mondom, akkora a különbség az AI szintek között, hogy Intermediate-en játszva nyerek, Professional-on pedig szenvedek egy 20. helyért. Egyébként Caterham-mel megyek, nem tudom, van-e ajánlott autó karrier módra, minden csapatot unlockoltam, amit lehetett Young Driver's Challange 100%-os teljesítésével.
Ha jól éreztem, a Mercedes kicsit túlkormányzottabb, mint a többi, amit próbáltam, az kifejezetten tetszett is, de sajnos kezdeni nem lehet vele.
Új hozzászólás Aktív témák

- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest