Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenk
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Így sem tudom a DVD-ről telepíteni, hogy működjön. Ez csak először sikerült, a legelső telepítésnél, ezután az újratelepítésnél már csak a steamről hajlandó telepíteni.
Azért a Live-nál ilyen problémák nem voltak/vannak. Elég durva, hogy megvásárolom a játékot és nem tudom a DVD-ről telepíteni a későbbiekben. Vagyis tudom csak a steam nem hajlandó észrevenni, hogy fel lett telepítve.Ez mindenkinél így van aki újratelepíti a játékot - természetesen a jogtiszta termékre értem.
-
Frenk
aktív tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Hiába lépek be újra a Stream-be és akarom a játékot telepíteni, csak a stream-es telepítést dobja ki. Nincs választási lehetőség, hogy a DVD-ről telepítsem.
Én a DVD-ről szeretném telepíteni - ezért is vásároltam meg ezen kiadást.Ha a telepítést a DVD-ről indítom akkor fel is települ, de a stream nem is érzékeli, hogy a telepítés létrejött.
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem jóárasítva /2990-Ft/ a game-t.
A telepítés / először steam, majd a DVD-ről a game / sikerült, és a játszhatósággal sincs probléma.
Az igazi gondom az, hogy újra kellett telepítenem az op. rendszert és ezt követően az f1 2012 telepítésénél / először a steam / már hiába telepítettem a game-t a DVD-ről, a játékot nem tudtam elindítani mert a steam-ről akarta telepíteni. A furcsaság csak annyi, hogy a teljes játékot akarja telepíteni / mintha nem is tettem volna fel a DVD-ről /.Érdeklődöm, hogy van e valami megoldás arra, hogy ne a stem-ről kelljen a játékot telepítenem / végülis azért vettem meg a DVD-t, hogy arról tudjam installálni /? Természetesen ha a javításokat tenné fel akkor nem gond, de sajnos az egész játékot akarja feltenni, mintha nem is lett volna a DVD-ről telepítve. / Ez így nagyon furcsa és hihetetlen, nem a stem-es verziót vettem meg. /
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- VivoBook F515EA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- reMarkable 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest