- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stafni
aktív tag
válasz
ilovedigweed #4756 üzenetére
Korábbi hozászolásokban olvastam, hogy volt ilyen is.
A kis csapatok nem vonták még vissza. Remélem lesz valami nagyobb csapat, mert nem szeretnék még egy évet lehúzni. -
Stafni
aktív tag
Ez a szerződés engem is érdekelne. 5 verseny van hátra, és csak a 3 kis csapat ajánlata él még. A Mercedes ajánlatát korábban nem fogadta el, és kb. 3 versennyel utána csak a kis csapatok kapkodnak utánam. Hamival van rivális csata, amiben én vezetek. Remélem utána lesz Mc. ajánlat is. Szeretnék nehézségi szintet lépni, a Force India-val nem olyan kellemes.
-
Stafni
aktív tag
válasz
speedydb23 #4645 üzenetére
Futok is, de mindig megcsúszok egy-egy kanyarban, nem tudom végigcsinálni.
Sikerült kerékcsere meg persze orrkúp csere után visszajönni az élre, mert a csere utáni 2 köröm jó volt. De 4 körrel a vége előtt bicska, mert oldalirányban megcsúsztam megint. Most raktam vissza a billentyű gombokat! -
Stafni
aktív tag
Nagyon szenvedek Monacoban, nem tudom megcsinálni a pályát rendesen. Force Indiaval vagyok és billentyűvel. Valamikor 3,5s időt adok körönként, sokszor megcsúszik a kocsi és palánkovics lesz belőle. Közepes szinten vagyok, de nagyon zavaró, hogy nem tudok túljutni ezen a Monacon.
Nagyon olyan érzésem van, hogy a billentyű miatt csúszok gyakran, sokszor kell prellezni. A kormány mennyit segítene? -
Stafni
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a játékot, annyi kérdésem lenne, hogy a patch-ek automatikusan letöltődnek, vagy le kell őket szedni valahonnan? Hogy tudom megnézni a verziószámot?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest