Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sith7
félisten
Köszönöm az elismerést

Azért tartani még nem kell tőlem
, 5 pályát ismerek, abból ez az első, amire azt mondom, hogy talán megy valamilyen szinten ... igaz, erre rászántam bő 2 hetet, esténként napi 1-2 órával számolva
Játszottam már veled pár futamot, azért Te még bőven más dimenzióban autózol mint én
... meg ugye más a TT, meg más a verseny, hús - vér ellenfelekkel szemben 
giigz
Neked is köszönöm az elismerést
, de az az 1:45 .... az hihetetlen
... bár mint írtam, az első, és utolsó kanyarban van még, csak már elég késő volt, és abbahagytam ... ha idővel minden pálya így menne, egy szavam nem lenne ... 
szerk.:
Azt még nem írtam sehol, szóval azért még van mit fejlődnöm bőven, mert ez még csak automata váltóval futott idő volt
... manuális váltóval átmegyek fűnyíróba 
-
Steady74
addikt
Új hozzászólás Aktív témák

- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, 5 pályát ismerek, abból ez az első, amire azt mondom, hogy talán megy valamilyen szinten ... igaz, erre rászántam bő 2 hetet, esténként napi 1-2 órával számolva

... manuális váltóval átmegyek fűnyíróba

.
)