Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balazsrbr
üzenetére
Sokkal kisebbre már nem nagyon lehet venni

Mellesleg ez a 2%, kb annyi, hogy semmi, csak így számomra jobb az egyenesekben, mert az autó beállításain kívül, ez is segíti, hogy egyenesen haladj, ne kacsázz egy-egy kézmozdulatra.(#2543) Jim74:
Igazán nincs mit
Ennél a 400 fok miatt nagyobb kanyarokban kicsit többet kell ugyan gépészkedni, de a túl direkt kormányzást, mint ahogy legtöbben belőtték itt, én nem szeretem. Inkább fordítok kicsit többet egy hajtűben(átfogni 400 fokon sem kell), de cserébe nem kell annyira feszülni az egyenesekben, hogy nehogy bemozdítsd. Mellesleg azért is vettem DFGT-t az F430 helyett, hogy akkor már ne csak ~270 fokot tudjam fordítani. 
-
válasz
Balazsrbr
üzenetére
Úgy vettem észre a procit jobban szereti. 6870-em van, de ha minden max-ra teszek, és driverben is mindent minőségre tolok fel, akkor sem sokat esik az FPS, de cserébe butítani is hiába butítom, nem sokat nyerek vele.
Persze gyengébb VGA esetén annak cseréje is dobhat a sebességen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennél a 400 fok miatt nagyobb kanyarokban kicsit többet kell ugyan gépészkedni, de a túl direkt kormányzást, mint ahogy legtöbben belőtték itt, én nem szeretem. Inkább fordítok kicsit többet egy hajtűben(átfogni 400 fokon sem kell), de cserébe nem kell annyira feszülni az egyenesekben, hogy nehogy bemozdítsd. Mellesleg azért is vettem DFGT-t az F430 helyett, hogy akkor már ne csak ~270 fokot tudjam fordítani.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)