Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balazsrbr
üzenetére
Sokkal kisebbre már nem nagyon lehet venni

Mellesleg ez a 2%, kb annyi, hogy semmi, csak így számomra jobb az egyenesekben, mert az autó beállításain kívül, ez is segíti, hogy egyenesen haladj, ne kacsázz egy-egy kézmozdulatra.(#2543) Jim74:
Igazán nincs mit
Ennél a 400 fok miatt nagyobb kanyarokban kicsit többet kell ugyan gépészkedni, de a túl direkt kormányzást, mint ahogy legtöbben belőtték itt, én nem szeretem. Inkább fordítok kicsit többet egy hajtűben(átfogni 400 fokon sem kell), de cserébe nem kell annyira feszülni az egyenesekben, hogy nehogy bemozdítsd. Mellesleg azért is vettem DFGT-t az F430 helyett, hogy akkor már ne csak ~270 fokot tudjam fordítani. 
-
válasz
Balazsrbr
üzenetére
Úgy vettem észre a procit jobban szereti. 6870-em van, de ha minden max-ra teszek, és driverben is mindent minőségre tolok fel, akkor sem sokat esik az FPS, de cserébe butítani is hiába butítom, nem sokat nyerek vele.
Persze gyengébb VGA esetén annak cseréje is dobhat a sebességen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux kezdőknek
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennél a 400 fok miatt nagyobb kanyarokban kicsit többet kell ugyan gépészkedni, de a túl direkt kormányzást, mint ahogy legtöbben belőtték itt, én nem szeretem. Inkább fordítok kicsit többet egy hajtűben(átfogni 400 fokon sem kell), de cserébe nem kell annyira feszülni az egyenesekben, hogy nehogy bemozdítsd. Mellesleg azért is vettem DFGT-t az F430 helyett, hogy akkor már ne csak ~270 fokot tudjam fordítani.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)