Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Köszi a kiegészítést!

Igazság szerint a 2012-vel csak néhány futamot teljesítettem a karrierben még a megjelenése után nem sokkal, de még a 2011-el is csak az első évad végéig jutottam, ott tapasztaltam a leírtakat...
A karrier részével nem nagyon játszottam még a 2010-nél sem, inkább online futamokon autóztam.
-
giigz
veterán
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Minden bizonnyal igen.
-
sith7
félisten
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
értem, köszi

-
kovi831
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Nincs a játékhoz véletlenül CART mod?
sith7
Ez sem lenne hülyeség! Végén még kancsal leszek
-
sith7
félisten
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Olyan mod - ról nem tudsz, amiben belső nézetben nincs középen antenna ?

-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Közben megtaláltam a választ rá, úgyhogy nem aktuális a kérdésem.

-
kovi831
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Hogyan lehet bekapcsolni a SC módot?
Nekem egy teljes szezon alatt nem jött még be. -
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Mire jó nekem eddig egyszer jött be a safety.
-
Ventru
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Nálad határozottan látszik a száradó ív

-
Danecay
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Én INNEN vettem kb. 5500 Ft-ért (PayPal árfolyamtól függően 200-300 Ft-al változhat). Nem VPN-es és kb. egy óra alatt megvolt. Egyébként én is a tesómmal közösen használom, igaz úgy, hogy én a STEAM-be OFFLINE módba szoktam bejelentkezni, igaz nem is multizunk.
Blank84-től viszont én kérdezném, hogy ha kikapcsolom a Steam Guardot, akkor egyszerre két vagy több helyről is be lehet jelentkezni ugyan azzal az accounttal?
-
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Az a baj, hogy hiába adják vissza a kulcs árát, ha a Valve bannolja a steam accountodat és bukod az össze hozzátartozó játékot is. Gondolom azt nem fogja visszafizetni az oldal, ahol az F1 2012 kulcsot veszed. Én biztos nem kockáztatnám azt a pár EUR árkülönbséget és régiómenteset vennék.
-
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Szia!
VPN-t elvileg figyeli a Steam és, ha megdőlsz vele, akkor bukod az accountodat az összes játékkal együtt.
Én a GameKeys4All-ról vettem kulcsot, teljesen rendben van.Tegnap még akciós volt Steam-en is a játék....
-
predator00
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Nálam jobban fut mint a 2011 [amd x4 3ghz 2gb ram hd6670 512mb] minden maxon csak elsimítás van kikapcsolva, tökéletesen fut
-
giigz
veterán
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Biztosra akartak menni.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Megint ez a fátyolos buzi grafika

-
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Hát, ha így fog a játék is kinézni, és nem lesz bugos, mint a 2011, akkor még talán meg is veszem...
-
HPC
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Cockpitből iszonyatosan hangulatos lett. Az új hangok sokat dobnak az élményen szerintem.
-
munky
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Azért az durva, hogy a Mclaren első vezetőszárny nélkül is kint marad a pályán és még támadja is a Parabolicából kijövet az előtte haladót. Ez inkább csalódást keltő videó volt, kedvcsinálónak semmiképp nem nevezném.
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Mondjuk az fsza, hogy a tükörben nem látszik a pályán kívül egyik autó sem, kivéve ha már5 század másodpercre van. biztos beállításfüggő, de akkor is már...
-
fess
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Én nem találkoztam piros zászlóval,de jó kérdés,ha már benne volt,kész volt,akkor miért nem hagyták benne. Bugos volt?
-
zazahoho
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Ezek az infók jól hangzanak
. -
TOTAL LOKI
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Jól hangzik.
Mondjuk azt nem értem, miért kell a karrier módot vissza "butítani"?Anno, még olyan hülyeségek is szárnyra kaptak a Codinál, hogy lehet majd sétálni a paddockban.
Pedig, hangulati szempontból, egyértelműen tovább kellett volna fejleszteni a múlt évbe elkezdet paddock dolgot.
-
giigz
veterán
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Most ez a kis leírás nagyon meghozta a kedvemet, ha nem csak mese, akkor igen ígéretes lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest