Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5260 üzenetére
Nem teljesen arcade.Elég sok dolgot szimulál.Az irányítás arcades.Amúgy,több dolgot is szimulál,mint pl. változó időjárást,fel száradó pályát,autó törést (bár bénán),kerék cseréket.Nah igen,eléggé scriptelt a játék,szóval az AI-nál előre meg van írva,mit csináljon,előre meg van írva,milyen időt fut,és hogy mennyit lassul.Ez egy ilyen dolog,de ezt eddig is tudtuk.
De mivel multiban játszol,így rajtad kívül még sokan panaszkodnak az "irreálisan" gyorsan kopó gumikra.Ergó neked ez pozitív,mert nem vagy egyedül ezzel.
Mondom még egyszer: Ha van egy jó setupod,jól tudsz vezetni,jól osztod be a gumikat,akkor tetszeni fog a játék.Egyébként,én billentyűzetes vagyok,és nálam is gyorsan kopik a gumi.
Érdekes,az előző résznél meg a többségnek az volt a baja,hogy túl könnyű,stb.Most meg hogy túl nehéz?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5258 üzenetére
Ja,hogy ezeket te most az online játékból vetted észre?Mert ott nem játszok.
Szerintem meg egy F1-es játéknak arról kellene szólnia,amilyen az adott szezon.Szóval ha az idei szezont vesszük figyelembe,azt vesszük észre,hogy a pilóták nagyon sokat panaszkodnak a gumikra,hogy gyorsan fogy,stb.,stb.Ennyi!
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5256 üzenetére
A gumikopás pont olyan,mint amilyen a való életben van,és a jelenlegi 2013-as szezonban.Sokkal durvább is lehetne.Jó setuppal,kíméletes vezetéssel a gumikat is meg kíméled.
Rajt bug alatt nem tudom,mit értesz,de én még 1-el sem találkoztam.
Verseny bugról is beszélhetnél egy kicsit többet.Én eddig csak kvalifikáción találkoztam bugal,amikor 4 versenyző 999:999,999-es köröket ment.
-
don dante
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5248 üzenetére
Segítségek nélkül még szebb lenne... Azért nem rossz...
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #5248 üzenetére
-
toki87
tag
válasz
devilinsid3 #5217 üzenetére
ekkora kicseszést, nem lehet mindenkinek kontrollerje
-
toki87
tag
válasz
devilinsid3 #5215 üzenetére
szerinted ha lenne nem azt használnám?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5202 üzenetére
Ez így van, teljesen más setuppal megyek online futamon, mint TT-ben...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5199 üzenetére
Örülök, hogy neked nincs akkora különbség... De az is lehet, hogy te óvatoskodsz el valamit TT-ben...
-
KaZaA
tag
válasz
devilinsid3 #5182 üzenetére
Köszii!!
felszívtam magam, és kemény gumin megcsináltam, igaz..3 másodpercen múlott , de meglett
röhögtem is...
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5175 üzenetére
Csak én nem
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5172 üzenetére
Életem legnagyobb hibája volt a Mirillis.
Köszi az előzőnek!120 FPS-re van beállítva,de akkor megnézem 30-al,hátha.
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #5150 üzenetére
Nincs hát
-
hermanyi
addikt
válasz
devilinsid3 #5150 üzenetére
Nekem személy szerint jobban tetszett a G25 jobban kézreált a hangosságával a keménységével mindenével együttvéve mint a G27 . 1 szó mint 100 én megbántam ,hogy G25 röl G27 re váltottam . 1 dolog jobb a G27 ben az ,hogy halkabb (család szerint) nekem személy szerint jobban bejött a kerregése ropogása a G25 nek .
-
szabtom3
csendes tag
válasz
devilinsid3 #5118 üzenetére
Lévén, hogy nem volt régi profil, felülírtam és azóta már működik a mentés, de nagyon köszi a segítséget, hasznos info lehet a későbbiekre
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #5097 üzenetére
Én 3 éve billen megyek, sőt a F1 2002-ben is billel mentem. És akarnék úgy menni, mint a kormányosok, de fizikailag lehetetlen.
Nem nehéz rájönni, hogy kétállású pedállal és kormánnyal lehetetlen olyan időt menni, mint aki tudja szabályozni a gázt, és a kormány állását. Persze azért van segítség a játékban a billeseknek bőven, de még így sem lehet megközelíteni, és ezt szerintem akár el is hiheted.
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #5095 üzenetére
Gondolom azért mondod ezt, mert nem billentyűzeten mész. Ha azon mennél, tudnád, hogy évekig próbálkozhatsz, soha nem fogok megközelíteni Vixet, vagy bármelyik jobb kormányost.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5082 üzenetére
...én sem az SC miatt játszottam, félreértettél... De annyira nem életszerű, hogy 30 futamon egyszer sem jön be, hogy tényleg nem volt benne "izgalom". Jó, meg minden, de nah...
-
polonic
félisten
válasz
devilinsid3 #5071 üzenetére
Mondom coop-ban.
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #5061 üzenetére
Én olasz országban a Monza-i pályán lettem 6. a Marussiaval legend bot ellen .
-
gaborh
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5035 üzenetére
nem neki szántam. Vagyis neki is
-
Chereiose
addikt
válasz
devilinsid3 #5021 üzenetére
Értem, köszi szépen a segítséget
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #5014 üzenetére
Kösz nekem is megy így
-
törölt tag
válasz
devilinsid3 #5014 üzenetére
Köszi,kipróbálom.
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #4994 üzenetére
Nem csak azért hogy nézettség legyen !
Amúgy neked mi jön be ? pl ? -
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #4986 üzenetére
Nagyjából minden játékból lesz videó ( nem csak F1-et akarok játszani )
-
válasz
devilinsid3 #4980 üzenetére
Te milyen szellemes vagy...
Hasonlóan mókás kedvű felhasználók kedvéért pontosítanék. Itteni vagy Gocompete-s játékosok által már kipróbált, bevált setupot keresnék.
Google-t tudom használni, de nem szeretnék egy halom beállítást végigpróbálni... -
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #4960 üzenetére
oks, Kösz
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
devilinsid3 #4956 üzenetére
Felrakom a nehézséget Intermediate-re és meglátjuk úgy hogy megy Suzukában .
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #4939 üzenetére
Persze, lehet, de nála eléggé látványos a hiánya...
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
devilinsid3 #4919 üzenetére
Nem hiszem,hogy multiban használható,illetve arra sincs garancia,hogy működne.Singleplayerben tuti működik.Hát multiban... Nem tudom.
Hát úgy tűnik,ez csak singleben jó.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
devilinsid3 #4916 üzenetére
Elindítani sikerült, de a kormánnyal még küzdök, pár éve még nem volt ilyen egyszerű a kalibrálás mint manapság...
....Egy pár éve egész komolyan nyomon követem az F1-et, (egész pontosan 2005 óta), így lehet baromságot beszélek, de nekem a forma-1 a "legeket" jelentette, csúcsra járatva a technika, maximálisan kihasználva mind a versenyző, mind pedig az autó. Szerintem, (és akkor ez csak az én véleményem) most ez nem így van. Napokban néztem meg Schumacher brazil "búcsú-futamát. és bár nem vagyok Schumacher fan, de élvezettel néztem végig az egész futamot, időmérős köröket futott futam közben.. Most nem látni ilyet, a gumik miatt,.. És lehet, hogy baromság, de ha a Pirellinek lenne vetélytársa az F1-ben, akkor kénytelen lenne versenyzésre alkalmas gumikat tervezni, nem olyat, amin végig lehet menni egy versenyt, hanem olyat, amin versenytempóban lehet végigmenni egy versenyt. Értem én, hogy ezt "kérték" tőlük, ha tényleg így van, hogy Berni Ecclestone "kérhet" ilyet, akkor rendben, legyen, csupán azzal van/volt bajom, hogy úgy lett ez kikommunikálva, hogy ez milyen jó nekem, mint nézőnek... Bocsánat, nekem ez nem jó, cseréljenek 5 körönként gumit, nem érdekel, de versenyzést akarok látni, nem pedig a felhajtást, meg ámítást, ami az F1-et ma jellemzi..
-
Zod tábornok
csendes tag
válasz
devilinsid3 #4894 üzenetére
ha ez neked ótvar grafika akkor sürgősen húzz el szemészhez.
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #4876 üzenetére
Én sem veszek meg semmilyen játékot, csak az F1-et
-
willike71
tag
válasz
devilinsid3 #4868 üzenetére
A legálisan használt játék igazi előnye szerintem az, hogy online bármikor tudok versenyezni a barátaimmal, sőt akárkivel a világban és a Time Trial időmet is össze tudom hasonlítani a világ legjobbjaival. Ezek a lehetőségek nekem pl. bőven megéri a szeptember végén kiadott 7990,- Ft-ot.
Ja és kis hazánkban olyan játékosok vannak ebben a játékban, akik világszinten is megállják a helyüket, sőt, ha VixDrop-ot nézzük, ő konkrétan majd az összes pályán első a világon a TT köreivel. Sok nagyon jó és nagyon korrekt pilóta versenyzik online itt Magyarországon, így megéri a pénzt ez a játék, még a hibáival is. -
speedydb23
senior tag
válasz
devilinsid3 #4862 üzenetére
Tudtad értelmezni amit írtam vagy most kötözködni akarsz?
Vannak hibák, de mentési hiba nincs az biztos...
Mellesleg én is kamuval kezdtem és utána vettem meg 3000 Ft-ért, hogy tudjak online is játszani... -
Zod tábornok
csendes tag
válasz
devilinsid3 #4825 üzenetére
hi
f1 2012 liga erdekelne.
-
devilinsid3
addikt
válasz
devilinsid3 #4824 üzenetére
szabályzat nagy vonalakban:
brake assiston kívül minden engedélyezett
írj itt pü-ben vagy steam: energymultigamer -
hermanyi
addikt
válasz
devilinsid3 #2921 üzenetére
Jim74 már adta a linket hol vannak jó setupok
De lenne egy egyszerű kérdésem azt az 1:31:7 es időt melyik pályán toltad időmérőn? -
válasz
devilinsid3 #2921 üzenetére
Csak 3 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod....
-
válasz
devilinsid3 #2761 üzenetére
Steamen most 50%-os akcióban nyomják: 19.99 EUR (~5.550,-HUF). Szerintem ettől olcsóbb nem nagyon lesz.
Még a GameKays4All-on is drágább...(#2762) giigz: megelőztél
(#2659) fagy53: bakker most látom, hogy meg sem köszöntem a választ. Elnézést
és köszönöm
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #2761 üzenetére
25 $ körül van az ára, és vannak jó ligák is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Bittorrent topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest