- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Nálam időjárás változás még nem volt, mondjuk Q-k alatt nem is flashbackelek... (verseny alatt is elvétve, ha nagyon muszáj, mert elbambultam, vagy ilyesmi...
)
De volt egy bachrein-i időmérőm, ahol 0% esőt jósoltak, erre a Q3-ra leszakadt az ég!
A gép mind lággyal jött ki, és vezettem is az időmérőt olyan 30mp-el jobb köridővel, mint a második. De valahogy a végén mégis megvert 1-2 bot, pedig nem tekertem meg az időt!
Érdekes volt az is...@ jozsi252
A beállításos képedet nem tudom nagyítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest