- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Nem tudom, lehetséges szert tettek rá. Egyébként a videót végignéztem, van külömbség a kettő között. Rögtön a színek, a környezet, és az aszfalt, nekem a pCARS-os jön be, de ugyanúgy elmondható a vezetésről, mivel én pCARS-on tesztelgetek, sokat kell művészkedni egy jó időért. Az erőhatások is máshogy jönnek vissza a codis és a pcarsos
játékból, erre egy jó példa a videón, amikor a Mercedes tribüne-hez érnek, a codis simán ki tud gyorsítani a pcarsoson kicsit művészkedik az ipse.
Új hozzászólás Aktív témák

- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest