- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
válasz
--Lorant-- #5240 üzenetére
mar giigz linkelte! -
giigz
veterán
válasz
--Lorant-- #5240 üzenetére
-
gaben82
tag
válasz
--Lorant-- #2254 üzenetére
Hehehe
Vicces vagy LóriEgyébként nekem is tök ezt fordította...
-
sith7
félisten
válasz
--Lorant-- #1808 üzenetére
Pár óra alatt meg lehet szokni, ne add fel
Más
Tegnap megcsináltam a Lewis Hamilton - os versenyt, és azt vettem észre, hogy szinte ugyanúgy tudok menni vizes pályán, mint szárazon ... szinte ugyanott fékeztem, mint szárazon, és egyszer sem csúsztam ki , még hardon is sima ügy volt. -
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #1808 üzenetére
Nekem se, nagyon nem. De nincs alternatíva sajnos
-
sith7
félisten
válasz
--Lorant-- #1768 üzenetére
Ez ok, de min húztad fel magadat ennyire ?
hogy feltartottam őket ?
nem cikáztam, csak zártam az ívet ... aminek sokszor az lett a vége, hogy ki is löktekmondjuk még nekem is bőven van mit gyakorolni, de lassan majd be lehetne tenni a törést is, és akkor talán jobban figyelnénk egymásra
-
sith7
félisten
válasz
--Lorant-- #1761 üzenetére
mi a gond ?
-
RevolutioN2
tag
válasz
--Lorant-- #1761 üzenetére
Az online szórakozások miatt erősen gondolkodom a megvételen. Nem akarok engedni a nyomásnak
Lesz ez még 3k ért is elérhető itt Hardveraprón. Jó lenne tolni veletek, de sajnálom a lóvét is rá.
-
gaben82
tag
válasz
--Lorant-- #1342 üzenetére
Szia Lóri
most hogy van patch, egész jó kis gamma lett.
Mindenképp vedd meg, + kormányt is.
várunk... -
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #607 üzenetére
jobb klikk megnyitás új lapon
mérete miatt nem nem jeleníti itt meg fórumon de neked ment PM be máshova feltéve
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #602 üzenetére
Na húzogattam a csuszkát
és a kormányzás így nem annyira idegesítő számomra .
KÉP de nagyon bízom a setupolás erejében -
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #601 üzenetére
Ami mondjuk tény,hogy tetszik az az ,hogy ilyen gagyi kormány szettel azaz pedállal is lehet adagolni a gázt sokkal jobban mint a 2011 mert ott meg az volt halálian érzékeny ,de ha ez így marad akkor nem költök Gxx kormányra. Az irritál,hogy érzékeny az irányítás ,de,de,de
amint olvasom ez nem egyedi probléma ezzel egyenlőre nem tudok mit kezdeni.
-
gaben82
tag
válasz
--Lorant-- #577 üzenetére
Mizujs Lóri
mostanában nyomod még liven az F1 2011-et?
vagy a demot nyüstölöd? -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #516 üzenetére
Szerintem nem igazán nézegetted a játékban, hogy melyik ismerősöd mikor jelentkezett be utoljára a Live-ra. Mert az utóbbi 5 hónapot leszámítva, az elmúlt 2 évben folyamatosan játszottam online. Sajnálom, hogy nem futottunk össze. A 2011-es lemez a megjelenés napja óta benne van a gépben, sosem vettem ki, mert csak azzal nyomattam.
Az utóbbi 5 hónap meg a honváltás miatt volt offline, mert ez ugye eleinte némi lemondással jár.A játékról meg annyit, hogy megveszem. Ha ferraris sapkámért adtam 9k-t, akkor a gamma is megér nekem annyit. Ha 15k lenne akkor is megvenném, mert direkt félre raktam rá. Egyszerűen szeretném és kész. Nincs ezen mit csodálkozni.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #450 üzenetére
Maradok annál,hogy figyelem a reakcióitokat ,ha meg veszitek már akiket ismerek és utána eldöntöm,(hátha ez csak egy demo) ebbe ringatom magam....addig szó se lehet róla pfuj
-
giigz
veterán
válasz
--Lorant-- #446 üzenetére
Itt semmi...
-
válasz
--Lorant-- #417 üzenetére
Már előre félek, hogy mit fognak kihozni a GRID 2-ből...
-
Sonja
nagyúr
válasz
--Lorant-- #389 üzenetére
A Steam oldalán írva van a minimum (és ajánlott) rendszerkövetelmény, meg kellett volna nézni. XP nem támogatott már!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest