Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkany01
tag
Sziasztok. N53b30 mitől rázhat be hidegen? A komplett befecskendezési rendszer hibátlan. Az agya semmilyen adatot/hibát nem ir rá. Hidegindítás után csinálja kb fél-1 percig.
-
kenwood
veterán
Ennek a kodjat tudja vki? E87-esen lattam.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
madkiller
őstag
Sziasztok! Vajon miért lehet, hogy az új X3 pluginben nem rendelhetőek a matt színek (invidiual frozen grey stb)? Dízel, benzin hajtásláncnál rendelkezésre áll, de pluginnal offos.....
-
kardkovacsi
senior tag
Sikerült a fentit tegnap bekapnom. Ezek a torx csavarok a kedvenceim Már a második 2 éven belül.A gumis megragasztotta, de azt mondja mivel a tapasz a kinyúlik a szélébe a guminak ezért egy idő után le fog dörzsölődni mert ott már állandóan összenyomódik ahogy gurul, szóval vegyek egy újat.
A főnöke szerint meg valószínűleg nem lesz baja és elmegy "örökké". Volt már hasonló defektetek? -
kenwood
veterán
válasz kardkovacsi #75156 üzenetére
En ilyen esetben mindig az ovatosabbra hallgatnek. Inkabb dobjak ki par tizezezret feleslegesen egy jo gumi lecserelesere, mint a csaladom szazezreket,milliokat a temetesemre.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kardkovacsi
senior tag
válasz kenwood #75157 üzenetére
Annyira nem vészes. Inkább az, hogy útközben valahol leenged újra. Nem a szerkezet sérült hanem az probléma, hogy a tapasz amit ráraknak elengedhet és akkor szépen leenged újra
Alapvetően elég sok ilyen tanácsot kaptam az elmúlt években amikor mindig kiderült, hogy az újabb eladás volt a cél semmint valós probléma. Ezért minden esetben próbálok egy független véleményt is beszerezni. Közben kiderült van egy gumis ismerős majd őt megkérdem mit mond erre -
negro
őstag
Igaz nekem nem a futofelulet szelen, hanem kozepen volt 100-as szog vagy 3x is de nem volt gondom. Kukac javitas es minden gond nelkul lejartam a gumit... nem is eresztett.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Chrys_
addikt
Motorral :D
1 hétig így jártam vele városban. 4 hetes volt a gumi.[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
Tsebacsi G30-a is elkészült. Kapott egy Stage1 programot is a rendszerteljesítmény ~340LE / 540Nm A gyári programhoz képest hatalmas a különbség.
Beugrott egy individual G11 740xd 60E Km-el.
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Newlachka
őstag
válasz kardkovacsi #75166 üzenetére
én is szeretem a Videóit,csak ne Tiktokon lenne 😅😂
-
kardkovacsi
senior tag
válasz FIREBLADE78 #75165 üzenetére
Esetleg belemókolhatod az xDrive verzió első motorját
-
FIREBLADE78
addikt
válasz kardkovacsi #75169 üzenetére
Hm. Jó lenne. Gondolom viccnek szántad?!
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
kardkovacsi
senior tag
válasz FIREBLADE78 #75171 üzenetére
Annak, bár ugye minden viccben van egy kis valóság.
Szerintem megoldható lenne, csak elég combos ára lenne, mert ugye akkor garancia vesztés, stb. Nem 1,3M lenne az ára mint ahogy az újnál van[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz kardkovacsi #75169 üzenetére
Vagy egy LS motort
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
brumi1024
veterán
válasz kardkovacsi #75174 üzenetére
Kivancsisagbol: miert?
-
kardkovacsi
senior tag
válasz brumi1024 #75175 üzenetére
Az A-s motoroknak elvileg gyengébb dugóik vannak és hajlamosak a törésre tuning esetén ha sima 95-ös benyával vannak használva. Az FB 330e csoportban elég sokan és sokszor írtak róla. Briteknél nagy divat ezeket 330e-et tuningolni és ez ilyen közmegegyezés, hogy az A-t inkább meg se vedd ha húzni akarod. Tegnap pont szembejött egy újabb poszt és egyből Tsebacsi autója jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz kardkovacsi #75176 üzenetére
A-s. Ő szerette volna. Megbeszéltük,hogy innentől 100-as üzemanyaggal használja csak.
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
kardkovacsi
senior tag
Ahogy nézem az újabb TPMS szenzorok valahogy kommunikálják, hogy milyen gumi került fel az autóra. Ez igaz? Ha igen, akkor hogy tanítják fel őket, van valami eszköz amivel rá lehet tölteni, hogy milyen gumik vannak a keréken?
-
brumi1024
veterán
válasz kardkovacsi #75178 üzenetére
Igen, “kommunikálják” a méretet. Illetve szerintem nem konkrétan a méretet, mert teljesen felesleges egy szenzorban annyi információt tárolni és küldeni, hanem a TPMS kaphat valami azonosítót inicializáláskor (erre van elvileg eszköz), ami alapján majd az autó rendszere párosítja egy gumiméret konfigurációhoz (a támogatott méretek ugye eleve el vannak tárolva, manuálisan ki is lehet választani). Pl kap egy 821-es azonosítót a TPMS, amihez a 225/40R19 W, 255/35R19 W kombináció tartozik, ezt az azonosítót megkapva az autó meg beállítja a gumiméretet és tudni fogja a helyes nyomásértékeket.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kardkovacsi #75176 üzenetére
Én abban bízok, hogy ezek a Brit tunerek kicsit túlhúzták ezt a motort. Nekem bőven elég ez, amit kapott, érzésem szerint most lett 250LE a benzines motor a korábbi 185 helyett, azaz elértük a 30i szintet. Azért ez a 95 para nekem kicsit furcsa, de láttunk már karón varjút, innentől csak 100-as megy bele. Ennyit megér a dolog...
A TPMS szenzorral még szívok, baromi érdekes, hogy 1 hétig megy aztán eldobja és 2-3 hétig semmi, aztán egyszer csak megint megtalálja, megy max 1 hétig, és megint huss. "Vicces" kis körforgás ez.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz kardkovacsi #75183 üzenetére
Vadi újak 😢
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
brumi1024
veterán
válasz CharlieDrop #75185 üzenetére
Én is tudom, de gyári szettet magától felismer.
-
CharlieDrop
veterán
ja és láttátok az új X3 tesztet, csak képekről tűnik túl audisnak, vagy élőben is túlletisztult?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
nagyúr
válasz CharlieDrop #75187 üzenetére
Az új X3 is rusnya szvsz, ormótlan formátlan, az XM-re hasonlít, de ott a tank forma oké, itt viszont a maradék kecsesség is elveszik, egy guruló doboz ronda lámpákkal, felszereltségfüggően meg irtó gagyi, összevissza csíkozott hűtőráccsal. Ránézek és sajnálom azt, aki megveszi, ütném aki tervezte...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
brumi1024
veterán
Nekem sem jön be (mondjuk a SUV nem az én világom), de az M5 egyre kevésbé tűnik furának külsőre (a 2.5 tonna persze szomorú), szóval lehet idővel ez is változik.
-
chess001
aktív tag
Azért ez is:
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Shadowbull
addikt
Élőben sokkal jobban néz ki mint a képeken, semmi audis nincs benne szerintem. Az utóbbi évek egyik legjobb BMW formája.
Belül nem láttam még közelről, de az sem audis, az Audi sokkal komplexebb formákat használ belül és több képernyőt.[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
CharlieDrop
veterán
válasz Shadowbull #75196 üzenetére
hjah, vannak a régi BMW-sek, az újabbak és azok akik meg is veszik.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
chess001
aktív tag
válasz CharlieDrop #75197 üzenetére
Hát nem teljesen így van. Mi most vettünk egy 3 éves Mini Cooper SE-t, tök jó cucc. Új BMW-k nem is tetszenek. Kétkerék meghajtású Porsche-ból nincs olyan, ami ne tetszene.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
brumi1024
veterán
válasz Shadowbull #75196 üzenetére
Kivancsi lennek amugy, hogy elso tulajokat vonz-e be, vagy elodokrol upgradeloket. Ha jol sejtem az elozoeket sem palyanapra vettek foleg, hiaba tudta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs