- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Nekem egyelőre az új C-osztály jobban tetszik kívül-belül, mint a 3-as

Igaz ez a GLC-iX3-ra is.
És az S is lehet kicsit elegánsabb benyomást kellt most, mint ez a 7-es. -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Ez így egész korrekt, szerintem nagyjából pontos.
Az autó távoli menedzselése azt hiszem marad, tehát kinyitni, becsukni, adatokat lekérni tudsz továbbra is. A navi valóban offline lesz, nem lesznek egyéb online segédek sem (kevesen használják amúgy is szvsz). Időjárás sincs így igaz, meg hírek, ezt még az 530-beli időkből tudom. -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Ezen agyaltam mennyire lehet ez zavaró egy éjszakai autópályás vagy autóutas menetnél, biztos nem olyan szuper. Ugye a Saabokban (is?) volt ez a Night Panel, nem véletlenül. Az új C-osztályról kiszivárgott belső kép is elég ijesztő, az a kvázi faltól-falig kijelző az
-
Tsebacsi
nagyúr
Kínában biztos más a levegő azért nem hallani onnan ilyen fokú híreket.
-
Tsebacsi
nagyúr
Ha írok még 2 márkaszerviznek és mindketten ugyanezt mondják az már elég, vagy globálisan menjek körbe?

Ha elhajt a munkafelvevő ezzel a kéréssel akkor mit tudok csinálni? Kicsit visszás átmenni a másik pulthoz hogy bocsánat de az úr ezt mondta, maga erről mit gondol?
Azt sem érted, hgy ilyenkor az illető a BMW álláspontját közvetíti feléd, nem a sajátját. -
Tsebacsi
nagyúr
Mit értek, mint gondolsz, nem a sarki Béla bácsinál voltam a G30 Phev-el
Komolyan néha úgy érzem direkte adod a hülyét...
Wallis! -
Tsebacsi
nagyúr
Én értem, hogy Te ezt szajkózod, de a szervizek meg nem.
És mivel nem Te szervizelsz az ország összes BMW szervizében, így a hajunkra kenhetjük, hogy Te is mit állítasz.
#79695windlord: "ahogy Marharepa irta, a lifetime nem egyenlo a sosem kell cserelni kijelentessel."
Ezt nem igazán értem, én pont erre utaltam, hogy ez nettó hülyeség, hogy lifetime olaj, de a szerviz másképp gondolta.
A sajnos ez egy ilyen világ kijelentés/legyintés nem igazán viszi előbbre a dolgokat szvsz
#79696-MarhaRépa-: Majd válaszol, de szerintem már több tucat váltóolaj-cserén vannak túl, és eddig én sem, mások sem rohantunk vissza, hogy bazzeg...
-
Tsebacsi
nagyúr
Én anno rákérdeztem a szervizben az emberkénél, hogy olajcsere a váltóban?
Nem kell, élettartam olaj van benne.
Erről ennyit... -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Személyesen ismerve őt engedjük meg nekik a választás lehetőségét, átgondolt döntést hoznak, okkal nem vesznek "hagyományos" autót. Eddig se az volt nekik.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Megértem, csak a kíváncsiság hajtott, hogy vajon tényleg van ráció egy olyan korú autóra annyit költeni? Ezek szerint van.
Én a napelem miatt csüccsentem elektromosba, meg kell mondjam néha hiányzik a G30 stílusa meg a motorhang.
De még nem tartunk ott, hogy legyen hely és pénz 2 autóra, amiből az egyik hobbi autó.
De elismerésre méltó amit tesztek ezekért a vasakért!
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Igen ez 2023 január körüli.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Nekem van csak akkor szerencsém ezzel az "extrával"?

Oké nem használom mindenhol, de ahol van értelme ott igen, tényleg sosem volt még ilyen sávrántásom, de örülök is neki akkor.
A G30-ban buli volt a követős sávtartó (ha nem volt látható vonalazás), az iX-ben már nincs, ezt kicsit sajnálom. -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Jaa... Hát engem eddig az se akart megölni, most megnézem majd hogy ezt ki tudom-e kapcsolni. Szerintem ez is finomhangolható, ilyen sose volt még az 530-al se, hogy "ugrott" volna az autó. A sáveltolásoknál meg én is mindig figyelek, 2 kézzel fogom, úgy azért nem nehéz megértetni vele, hogy most erre megyünk, nem arra.
-
Tsebacsi
nagyúr
Kicsit cáfolnám, mármint a kormányos részt, az iX egész jól kezelte ezeket a helyzeteket az M1-en, nem igazán akar kivezetni sehonnan, ha meg mégis, azt könnyen lehetett ellentartással kontrollálni. A lényeg szvsz a megfelelő beállítás lenne. Nem szabad a legerősebbre tenni, mert akkor birkóznod kell vele. Nekem nagyon kényelmes volt a ki és a hazaút a sávtartóval, radarral, hazafelé már-már álmosító, mert csak épp hogy fognom kellett a kormányt.
A csipogás szerintem is csak idegesítő, szerencsére ebben még nem kell minden indításnál kikapcsolni. -
Tsebacsi
nagyúr
Fun fact: az iX ülése nyöszörög a középső kartámaszon a legalsó pozícióban. Mindig produkált random zajokat menet közben, de nem tudtam teljesen pontosan behatárolni. Tegnap felemeltem az ülést egy picit és láss csodát, csend lett.

Azért vannak még itt tervezési bakik
-
Tsebacsi
nagyúr
Azt hittem ott még mehet, a listában legközelebb Németországot írta ahol tilos, így vagy vak vagyok vagy azóta a sógorékat is feltették a listára 
-
Tsebacsi
nagyúr
Az ausztriai túra óta nem megy a radar előrejelzőm. Ezzel találkozott már valaki? Tudtok rá megoldást?
-
Tsebacsi
nagyúr
FL előttiekben van ha jól rémlik, FL utániakban már nincs.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Nincs ebben se? No komment...
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
21,8 lett 210 km átlaga BP - Parndorf úton. 6-10 fok között. ~56% van még.
-
Tsebacsi
nagyúr
Hasonlót tud az iX is szerintem. Holnap kiderül. Bár most az M1 nem a legjobb referencia autópálya.
-
Tsebacsi
nagyúr
Gondold el, 10km nem túl sok, idő míg bemelegszik, turbóbenzines. Nekem jó esetben 10l/100km volt egy ~15km-es út átlaga városban. Na most ha neked ez alatt a 10km alatt volt dugó, sok megállás, kissebb emelkedők akkor simán lehet reális a 20l/100km, mert az 5l az nem az, az a teljes megtett távra vonatkozik amibe az elektromos hajtást is beleszámítja.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Nem kevered te ezt a márkát a Teslával véletlen?
-
Tsebacsi
nagyúr
Ez egyéni preferencia, nekünk ez nem volt elfogadható, akár ül ott naponta valaki, akár nem.
-
Tsebacsi
nagyúr
Nekünk pont ez volt a bajunk az i4-el, még ha hátul ritkán is ül valaki, a kihasználása a térnek korlátozott, alig bírtunk beülni külön-külön is. Pedig maga az autó kinézetre tetszett mindkettőnknek.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
De szegény mér ilyen dzsuvás
-
Tsebacsi
nagyúr
G30-as sorozatban is volt xDrive-os és gyanítom arra is vehető volt a kétszéles felnijük, a 664M Jet Black pl. De ezt nem merem kategórikusan kijelenteni.
-
Tsebacsi
nagyúr
Attól függ mikori. Idővel használatától függően jön az akku és vezérlés csere ami elég combos összeg tud lenni az autó árához képest és mivel szeptembertől már a zöld rendszámot is elvesztik és vele az adó és parkolási kedvezményt szerintem most sokan akarnak időben kiszállni belőle ami a kínálat növekedését és az árak csökkenését hozta.
-
Tsebacsi
nagyúr
Most jön ki az fl a 308-ra, hát szinte az első eset nálam, hogy a non Fl jobban tetszik. A 308SW konkrétan az egyik, ha nem a legszebb kombi a kategóriában, szerintem. Meg is értem ha megnézik még így pár év után is.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Nem hiszem hogy mindig notoriusan le akarná vinni őt, ez valami bug lesz.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Ilyen a piac. Gyártótól már egy ideje nem tudsz szerezni jó áron kormányt, ezt Gusztáv is elmondta, max bontóból, stb, ahol a minőség eléggé kérdéses, nincs benne légzsák, stb. Ha valami extra kell, az zsebbenyúlós, ez van, ez nem egy Dacia vagy Suzuki, hogy gombokért legyen hozzá minden, meg kell(ene) érteni.
-
Tsebacsi
nagyúr
1000€+beszerelési költség. Nekem ezzel a váltófülek is jöttek az 530e-be, szóval így már talán kicsit megérősebbnek érződik, de tény, nem olcsó buli.
-
Tsebacsi
nagyúr
G30-nál? Miért kéne? Minden fontos, vezetéstámogatót és egyéb "fícsört" kezelő gomb a kormányon illetve a "kormányban" van, csak másik kompatibilis darab kellett, vezetékezés és egy kis szoftveres állítás az autón, hogy tudja, már van benne kormányfűtés is.
-
Tsebacsi
nagyúr
G30-nál kormánycsere kellett és plusz kábelek. Wallner Gusztáv csinálta nekem pl., De a kormányt én szereztem.
-
Tsebacsi
nagyúr
Csak az 1-es BMW-re mondjuk, hogy olyan, mint egy Ceed.
-
Tsebacsi
nagyúr
Szerintem a régi optimára gondolhat.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Attól függ. Nekem ilyenem van eladó, és csak azért, mert az akkuja csereérett lett. Ha el tudod vinni mondjuk Gazdag Gáborhoz egy akkudiagra a kiszemelt autót, akkor meg tudja neked mondani, hogy van-e értelme foglalkozni vele:
Elérhetőség: Gazdag Gábor
email: gabor.gazdag@mcgeurope.hu
telefon: +36-20-3144590
Nagyon alapos, komoly villamosmérnök, saját diagszoftverrel, amivel mindent IS meg tud mondani az autóról.
A 100k km jó (már ha valós), mert kevés futás, a vezérléscsere is arrébb van még, főleg ha legalább a felét árammal tette meg. -
Tsebacsi
nagyúr
Tegnapi pozitívum álá BMW navi.
A Mór utca egy szakasza a 13 kerületben le volt zárva 2 napig, útfelújítás címén, és a navi eleve nem tervezett vele, hanem vitt a kerülőre. Aztán a második nap délutánján is arra mentem, és már az utáca tervezett, mondom nofene, reggel még nem erre vitt, meglesem tényleg lehet-e már arra menni, és IGEN! Szóval baromira naprakész (percrekész), ami - korábban állandó Google Maps használóként is - igencsak pozitívan meglepő volt.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Hétfő körül megint eldobta az Útjaim-at a telós app, kedden mentem az autóval, de csak este csináltam meg a javítást, viszont most nem látom a keddi és a mai utakat sem a progiban...

-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Nálam sem problémáztak az utólagos carplay-en az 530e-nél. A kormányt viszont már csak a gari letelte után cseréltettem ki

-
Tsebacsi
nagyúr
A napokban szembejött egy cikk, hogy itthon elvittek egy hyundai-t vagy mit egy ház elől, úgy, hogy a faszi kb. 20 másodpercet állt-matatott az autó mellett, majd kinyitotta az ajtót, beszállt és elment. Közben az autó rendszere a mobilon végig azt mutatta, hogy az autó a ház előtt áll, ott, ahol hagyták. Megértem, hogy ez kicsit beindította a parafaktort az emberekben...
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Anyaghasználatban kevésbé prémium, amúgy technikában jobb. A plug-in futóműve híresen szar (nem arra a súlyra tervezték) így itt kicsit félnék, hogy határhelyzetben ez milyen lehet, de mondjuk nem is egy versenyautó, és csak a sima hybrid...
Összehasonlítva magamnak ha ez a kettő lenne, a toyotát venném hosszú távra. -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Nem engem szólítottál meg, de a véleményem átadom:
Drága ahhoz képest, hogy már nem garanciális, az M60 szvsz felesleges, az 50-es is túl erős, ráadásul az M60 futóműve keményebb, ha nem légrugós. Ha az, akkor meg egy plusz hibalehetőség, ahogy a B&W hifi is a rezgetős üléssel.
1-2 évvel fiatalabb autót kapsz a németeknél kevesebb km-el, hasonló felszereltséggel (50-est), 8.5-ös rendszerrel, ami sok apróságban is jobb, mint a 8-as. Vagy akkor legalább márkakertől vegyél, hogy legyen premium selection garanciád, több mint a semmi az is. -
Tsebacsi
nagyúr
Előzőnél értelmetlen lett volna erre előfizetni. Most már lenne, de eléggé ellentmondtok egymásnak Benivel.
-
Tsebacsi
nagyúr
Köszi Neked is!
Itthonról 100ról megyünk ez fix de utána már kérdéses lesz. Igyekszem azt is beállítani, hogy legalább 50% legyen a célnál. Meg aztán max elmegyek érkezés után kicsivel teletölteni. A legtöbb szállodában drága a töltés így az nem opció bár kényelmes lenne. -
Tsebacsi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Saros (PS5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)