Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
váááááá most nyitottam egy Forest elder green ( !!! ) Mo , Matter mastery, Ravenheart tome-t

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Iginotus
üzenetére
A Warfare működését nem ismerem, de általában, ami az ellen egységéhez nyúl, ahhoz ground presence kell. Újabb kérdés, hogy most pveről, vagy pvpről beszélünk?
Ha pvp, akkor bizony kell 1 földi egység ha offenzív spelleket akarsz használni.
Nem tudom most végül milyen decked van, de nálam mindig burrower+drake volt a párosítás, esetleg gladiatrix, de az csak akkor ha egységet kellett ölni és nem bázis támadás volt a cél.Pve-re meg nem annyira kell szerintem, mert ha spellekkel akarsz menni, akkor tudsz annyi földit hívni, hogy életben maradjanak, ha meg légivel, akkor tudsz annyit idézni, hogy ne kelljen spell.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
na de a tome is boosterből áll.

a különbség annyi hogy így 4et kapsz 900ért + abo + nem dobja ugyanazt a lapot 2x egy tomen belül.
ha soloba veszed akkor meg 4 db ért fizetsz 1000 bfp-t és nem kapsz abot. és még duplázás is lehet, vmi értéktelen lapból.akkor meg hogy érheti meg a booster jobban?
-
Iginotus
addikt
És ha valakinél vannak ezeket a lapok:
Twillight Warfire
Home Soil
Crystal Fiend (Nature)
Grimvine
Healing Well
Parasite Swarm
Rageflame (Frost) Vagy Fire
Lost Vigil (Nature)
Frost Sorceress
Mortar Tower
Church of Negation
Stone Warrior (Nature)Elkérhetem fél órára ki kéne próbálnom egy-két dolgot

Ki akarom próbálni, hogy megéri e megvenni
-
Murder3
addikt
vettem egy renegade tomot az abomiation miatt, jó hogy megint nem dobott szart se.
én azt mondom boostereknek több értelme van a tomee helyett.
-
Iginotus
addikt
LOL ez nem a ti művetek? Valakik felvásárolták az összes shamant.. a legolcsóbb jelenleg 700 BFP-be kerül

-
Iginotus
addikt
Kérdés, repülő egységek mellé szeretnék idézni, erre mi lehet a megoldás?
Egy teleportolok, de a nether warpot még nem próbáltam... Vagy viszek egy földi egységet és mellé idézgetek. Ez általában nem jön össze mert az hal meg legkorábban
Van egy Twillight Warfire mostani lap ezzel ha megölök egy ellenséget akkor 25 méteres körzetben tudok odaidézni embereket.
Itt jön a csavar ez a lap jó is lenne, de használhatom e ezt a varázslatot ha nincs ott földi egység.. Mert pl gyógyítást tudom használni akkor is, de sebző spellt nem tudok használni, csak ha van földi egység is...
Tapasztalata illetve erre megoldás valakinek? -
phanzetomox
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
hát ha azt nézem hogy több mint 4 ezer lapom van, akkor kiderül hogy elég sok lap meg van több mint 30-szor

de elsősorban drágább uncommon illetve olcsóbb rare lapok ármanipulálására gondoltam
csak több ember is kell ahhoz hogy megtöltsük mind a tíz oldalt ah-ban az adott lapból -
Zedroxine
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Miből van neked 30 darab?
melyik lapból?
lehet vennék de mondjuk előbb normális deck kellene...
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hm, aukciós ház manipuláció? Simán bennelennék!

-
Zedroxine
tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Az up elveszik a charge megmarad.
Am a felszámolást úgy értem hogy, upokat leszedem róla és eladom a kártyákat.
3db jugger 2 firedancer stb.stb.stb...
még nyertem is vele
de most valahogy nem vonzz a game, kellene egy fasza deck de én magam se tudom melyik fekszik nekem a legjobban... -
Iginotus
addikt
Vazze és tényleg lehet downgradelni a lapot

Csak simán kiveszem a pipát... És írja is hogy a csarge upgradeket is visszaadja a pakliba, csak az upgrade lap veszik el vagy az sem? -
phanzetomox
őstag
válasz
pachito
üzenetére
óvatosan az abomi-val nehogy túl korán vásárolj belőle sokat
( mint én anno a grinderből, én is a soulhunterre promo mo-ra gondoltam, aztán most meg a nyakamon maradt vagy 30 db. )Amúgy végre csinálhatnánk egy ilyen kereskedő klán szerűséget, kiválasztanánk egy-két lapot , abból felvásárolnánk amennyit csak lehet ( hogy megteljen a 10 oldal ah-ban ) és feltennék olyan áron amilyen áron akarjuk, onnantól kezdve csak tőlünk tudnák venni az adott lapot ah-ban. ( mint pl: shaman-ál is gyakran látni ilyet )
-
Iginotus
addikt
válasz
Zedroxine
üzenetére
Hehe, én megvettem szóval van mit költenem, de nem szeretem elkótyavetyélni.
Hogy lehet egy decket felszámolni? Érted ez alatt, hogy az upgradelt lapokat is lehet downgradelni és eladni a lapokat, vagy te csak olyan kártyával játszottál ami nincs upgradelve?Ennyi hozzászólás senki sem írt addont, ezek szerint ehhez nincs

-
Zedroxine
tag
Iginotus, én úgy tettem szert sok-sok bfp-re hogy aukcióztam.
Free2play-el kezdtem, majd kunyiztam egy Gurus kódot (anno PC-Guruhoz járt egy kód sima boostert kaptál belőle)
Abból esett egy Sunderer 500 fölött ment el. Az összegből beruháztam egy Jugger-re, plusz kaptam sunstriderst, nomadot, vulcant, és scavengert havertól.
Aztán megindult a grinderezés.És egyik nap felmegyek bf-re, modom körbenézek. Erre az első üzenet amit megláttam a chatben egy CD-kulcshoz hasonló szám-betű sorozat, mondom már biztos felhasználták 1x de próba cseresznye.
Hát aznap valaki 3K BFP-vel meg 62 lappal szegényebb lett ugyan is nem volt felhasználva a kód. Nem szégyenlem magam emiatt, aki hülye az hülye, minek írja ki chatbe.
Szóval innetől jött a gyűtögetés.
3500 bfp körül indultam, a grindereket nem számolva.
És most mikor felszámoltam a deckemet, mert kezdtem unni hogy nem mennek a rpve és a pve mapok.Most több mint 4K BFP-m volt (már pontosan nem tudom), és még így is van 1 csomó 10 bfp körüli lapom amit lusta vagyok feltenni.
OnSeT:
kezdem megszeretni a t4 taktikodat a 2 shippel. néztem a repeket és azért büntetnek.
De nekem valahogy sose megy úgy a game, mindíg eltérek a ti tanácsaitoktól, mert haverék rádumálnak. Én hülye meg bedőlök.
most van még 3K bfp meg a deck amit összeraktam t1-2 shadow; t3 frost; t4 nature
de valahogy ez sem olyan űberbünti deck, pedig én olyat akarok
-
Iginotus
addikt
Akkor lehet este lesz még 1-2 tome

Murder3 nekem még a kezdő 3000 van abból költök néha...
Sousuke90 ha csak akkor lehetett szerezni, akkor tényleg nem fog lejjebb menni az ára..
Lehet meg kéne tartani az abókat
Én már Ph addikt voltam aztán jött ez PH rang változás és le lettem minősítve egészen fanatikusig aztán hamar senior most meg őstag... Természetesen mikor PH addikt voltam akkor lett ez az avatarom, szóval jó régi, és ezért van egyéni...
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Jaja, amikor megjelent, akkor tomehoz adták mindenkinek.
Az volt az első igazán nagy sírás enli nerf címen amióta én játszottam, nem tudom, hogy korábban volt-e.Az a baj, hogy nekem az ilyen lapokkal (amii monu, soulhunter, most abo) nincs türelmem keresni, mert túl sokáig leköti a bfp-t ... bár így visszanézve az kellett volna, hogy mielőtt kijöttem, vennem kellett volna egy csomó ilyen lapot. Lehetőleg promo grindert mondjuk, mert mire hazamegyek az addigra se veszíti el az értékét, viszont az amii lapok ára addigra vlszeg normalizálódik. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem akarnak még több mint fél évet várni a kiadásával XD
-
Murder3
addikt
milyen jó nektek én nem költhetem ilyen bőszen a pontjaimat....
főelg h az amiról semmi hír, viszont egy abdomiantionos tome-t majd veszek melyik színkombinációhoz is jár? -
pachito
őstag
Gravity surge blue-t érdemes venni, avatar is lemegy sokszor 800-ig, gyorsan el is fogy, illetve én elder greenből vettem 5-6 db-ot, darabjáért olyan 1500-at adtam, majd visszakúszik. Shadow aff-ból is vettem párat, 900 körül ment, szerintem az is megérte. Illetve annyi abo-t gyűjtök, amennyit csak lehet, amint véget ér a promoció, szeretnék minél többet magamnál tudni (elég csak a soulhunterre és társaira gondolni...). Illetve sikerült elcsípnem egy promo harvit 4,5kért short biden, remélem azon se bukok

-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
tomet sztem sem érdemes venni általában, most csak azért éri meg mert jár mellé egy ~400 bfp értékű lap. ha ezt nem mellékelnék hozzá én sem venném, mert enélkül, közel 0-án vagy még egy kis - ban is lennék a tomekban lévő lapok összértékét nézve.
az abo elég jól tartja magát a másik 2 laphoz képest különösen.
a promoció kezdetekor volt a legjobb, 2 abot eladtam és már meg is volt a bfp a következő tomera, akkor még a benne lévő R és UR lapokhoz hozzá se kellett nyúlnom.nekem sem jön be minden tippem, grinder promoból is bevásároltam anno 400ért és még mindig nem cserélték le, most meg már 270 ért megy.
asszem ez hosszabb távú befektetés lesz mint gondoltam

ill a nox carrier szintén
megint őstag? hogyhogy?
azt nem is kérdeztem hogy, hogy volt neked egyedi képed seniorként?
-
Iginotus
addikt
Két új kérdés léteznek e addonok ehhez a játékhoz is mondjuk aukciohoz
Nagyon hiányzik a wow-os aukcioneer 
És szerinted vegyek 3-4 tome-ot (gondolom renegade-et) vagy vegyek aukcion lapokat és adjam el drágábban később?
És igen mindenki más azt mondja, hogy tome-ot nem érdemes, te meg azt hogy igenis érdeme, és kíváncsi vagyok te hogy csinálod
Vazze közben őstag lettem végre megint.....

-
Iginotus
addikt
Vazze

Jobb mint a kaszinó! Vagy mint a tőzsde, ha jó tipp kell majd tőled kérek tanácsot, bár msot is adtál párat, lehet este be is vásárolok, van még 2400 pöttyöm... Fel kéne tornászni 4000 és akkor vennék belőle ezt azt.. Bár lehet hogy enli lesz az ami monument helyett, de azzal mindig csak egy lapot tudok kihozni ugye... -
Iginotus
addikt
De még mindig nem tudjuk mennyi az annyi?
10k feletti? 
Majd meglátom egyenlőre még élvezem a játékot ahra annyi időm még nincs. Bár ezek a Lost Spirit Shipek bejönnek, meg egyes szintre is van már Frost Magem közte még gyenge vagyok
És még igazán azt sem tudom hogy közte hogy játsszam ki az orbokat és milyen kártyákat gyúrjak ki mit érdemes meg mit nem. Szóval még nagyon kezdetleges. -
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
Igen , ez kellemes csalódás volt. Én csak az abot kértem tőlük amit a vásárlásnál nem kaptam meg, ők meg visszatérítették a tome árát.

Amii monu nem fog egyhamar 1000 alá menni, amíg nem jelenik meg az amii edition addig csak drágulni fog mivel nincs utánpótlása ah-ban.
én enlire vettem pár charget 540-ért és 550ért közvetlen a nerf után
,
azóta már visszakúszott 800 magasságába az ára, kár hogy nem ruháztam be a 4.re is.Eladni akkor érdemes őket mikor felmegy az áruk az eredeti szintre guard 150 rageflame 500 magasságában volt a tome promoció indulása előtt promo mo meg 1500ért ment.
Jah, mostanában csak Ah-zni járok fel.
A titka az a dolognak hogy nemcsak veszek hanem el is adok. 
Az abonak köszönhetően még mindig megéri a renegade tome, most 350 körül megy, de tegnap még eladtam egyet 410ért.
nekem átlag 2-3 gyenge tome után szokott jönni egy amiben kimondottan értékes lapok vannak. most már lassan a 20 tomenál járok, eddig 3 forest eldert húztam, persze mind 3 a shadowos volt.
-
OnSeT
őstag
Big Respect az EA nak.

Hi ,
Thank you for contacting Electronic Arts.
We sincerely apologize for the inconvenience caused to you. In order to assist you with this issue I would like to inform you that I have refunded the item to your account and request you to please purchase it again. Keep playing the game and enjoy a lot.
Should you have any further questions, please take a moment to review our Knowledge Base site at http://support.ea.com or let us know.
If there is anything else we can help you with please let us know.
Sincerely,
Kach
Electronic Arts. -
OnSeT
őstag
van fent pár promo mo 1000 bfp alatt ah-n ha vkit érdekel most érdemes venni,
ill a legtöbb renegade lap is áron alul megy, rageflame fire 400, nightguard zöld 100-110 bfp pl. -
Iginotus
addikt
Ha veszek egy olyan vackot ami átalakítja az upgrade kártyákat tokenekkén (150 bfp) az csak azokat amiket most szerzek vagy a már megszerzetteket is át tudom alakítani?
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
A Battleforge support felületen jelentkeztem be, így a Products mellett a Battleforge felület szerepelt alapból, amit ha akarok se tudok módosítani másra. és emellett még a levélbe is beleírtam hogy a BF-ről van szó. és mivel a BF-es azonosítóval jelentkeztem be tudják az acc nevét is, ráadásul OnSet néven köszöntem meg a közreműködést ( bíztam benne hogy legalább ebből vágják hogy kiről van szó, de úgy látszik jobban kik kell nekik hangsúlyozni
)A levél egyébként így szólt: ( az angolom gyenge , de sztem érthető hogy mi a gondom)
Hi BattleForge Support!
Today I bought a "4x renegade" tome, but as I reached the Tome limit (max tome: 10). I was not able to register it.
I solved the previous tome, but did not allow either the registration, so I click on the register tome, but I could open only boosters them.
but so that I could not register my tome did not get attached to Abomination
then you can watch the thing? Abomination can you send me what I did not get?Thanks: OnSet
credit kártya számával épp az a gondom hogy nem tőlük vettem a bfp-t így nincs mit megadni.
írok nekik még egy levelet, remélem most más vki fogja elolvasni.
-
-
Zedroxine
tag
Dear EA Support, please employ people as supporters who has more IQ than a plant thx.
Komolyra fordítva a szót.
Ezek hülyék, mi köze lenne a bankártyádnak az amúgy is free to play BattleForge-hoz, és hogy honnan és hogyan szereztél BFP-t amit mellesleg le tudnak ellezőrizni, hogy hogyan költötted el.
Szerintem írj oda amit murder írt. Ha megint balf@szok lesznek akkor az EA-sek ismét leírják magukat... -
Murder3
addikt
Írd azt nekik h nem rendelkezel bf heroes accountal hanem te battleforge játékkal kapcsolatba írtad.
vagy te írtad rossz helyre vagy ők értették félre.a credit kártyát nem kell megadnod, ha nem digitálisan vetted.
mert akkor nem tudsz mit megadni.de javaslom itt tedd fel a kérdésed:support.ea.com
jelentkezz be majd az Email us menüpontba ki lehet választani a terméket és a probléma mivoltját. -
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Válaszoltak:
Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 144 hours.
Thank you for allowing us to be of service to you.
Hi ,
In order to assist you with this issue, we will need some information from you. Please reply back to this mail with the following information:
- Your EA Account name:
- BF Heroes Persona name:

- Date of purchased/transaction:
- Last 4 digits of the Credit card used to place the order:
We look forward for your reply.
Thank you,
Jennifer
EA Customer SupportCsak azt nem vágom, ha egyszer a BattleForge miatt írok nekik, akkor mit akarnak itt a BF Heroes al, mikor nincs is olyan acc-om....
Másrészről meg nem tudok nekik kártya számot írni, de ha nem válaszolok 144 órán belül mint írták, akkor úgy veszik megoldódott a problémám....
-
OnSeT
őstag
A mortar, corsair és enli nerf után sikerült megdöntenem az eddigi rekordot. Speedruns

Titans expert solo a 4. pozicióból: 27:44
Shadow/Nature/Fire/NatureA map teljesítés szempontjából az első 13 perc a kritikus, ezalatt fel kell jutni t3-ra, majd 2 corsairral ki kell szabadítani 12 civilt, illetve a blokádot is el kell készíteni Jorne érkezése előtt. A további feladatokra korlátlan idő áll rendelkezésre, így enli+ amii monu és Wheel of Gifts nélkül is teljesíteni lehet a mapot. (de ez esetben természetesen tovább fog tartani)
-
pachito
őstag
Lost souls wrathgazernek mi a neve?
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Írtam nekik, kíváncsi vagyok mit fognak reagálni. korábban már megoldották egy sneack-peak deckes problémámat, bár az központi hiba volt.
ha mázlim van normális ember olvassa a levelem, viszont itt mondhatják azt is hogy user hiba.
mondjuk azt nem írták sehol hogy regelni is kell a tomet az ajándék amii laphoz, a kiirtásban csak az szerepelt hogy tome vásárlás mellé adják. -
Zedroxine
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Itt, akár.
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger
üzenetére
Jó. Valóban jó.
-
BlackTiger
tag
Ez szerintetek milyen lett?

-
Zedroxine
tag
Érdekes, szerintem írj a staffnak, meg tudják nézni hogy hogyan küldötted a bfp- mint ahogy ugye azt te is látod, tehát ha megnézik az adatlapod akkor látják hogy tome-ot vettél, de nemtörődömségből mondhatják azt is hogy ugyanolyan értékben vettél lapot, mint amennyi a tome. De porba cseresznye.
-
OnSeT
őstag
tudtátok hogy le van limitálva a tomek száma?
max. 10 lehet utána sima boosterként adja be.
szépen megszívtam vele, kaptam egy ajánlatot abomination/ rageflame cserére, mondom akkor veszek még egy tomet, erre bedobta a limites ablakot, s utána már hiába bontottam fel egy korábbit, nem engedte az új regisztrációját. vagyis de, mivel ráböktem a reg gombra de mégsem regelte be. így viszont nem kaptam abot a lapok mellé
de legalább a "tome" rendesen visszahozta az árát, mo, disenchant zöld, gravity kék, meg az egyik northstar volt bent.

ha írok supportnak sztetek megkapom az abot?
utána tudnak nézni a dolognak vagy felejtős? -
Murder3
addikt
igazából egy ideje csak néhány ember postjaival lett meg ez a 10k hsz.
én elég pesszimista vagyok a közösségeel kapcsolata.
egyszerűen már ne látok olyan esélyt h egy nagyobb játékos tömeget a játékhoz lehetne vonzani.
sokan abbahagyták már akik vevők lettek volna a játékra.
és mivel a játék nem elég supportált játék így elég hamar megunható.
+még guild rendszer sicns benne amivel még lenne több esély egy közösség kovácsolására. -
pachito
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Nekem speciel tetszik az oldal, de szívesen látnék több deck összeállítást pvp-re, esetleg szokatlan, de hatékony kombókat, stb... Az ilyen tehetségtelenek, mint én, örülnek minden kis infomorzsának

-
BlackTiger
tag
Bocs, meg akkor már most lefordítom az egész fórumot magyarra, mert eredetileg angol a motor. OnSetnek, meg az itt lévő többieknek mondom ha sikerülne a közösség fejlesztő új oldal és átmennék oda, ti mindannyian admin/moderátor jogosultságokat kapnátok, ismerlek titeket annyira és tudom, hogy rendesek és megbízhatóak vagytok.
-
BlackTiger
tag
Köszi OnSeT, ez jól esik, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá. És ne higgyétek, hogy én a logout.hus közösséget jöttem lerombolni én csak növelni és fejleszteni szeretném, addig is pls regeljetek legalább.
Hátha mégis sikerül, remélem.
Szerk.: Amúgy ez Joomla alap dizájn, csak kicsit változtattam rajta, de nekem is így tetszik, viszont a fórum alap dizájnja nagyon gáz, ezért most megcsinálom azt szép BF-esre, szerintem hamar kész lesz.
-
OnSeT
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
A dizájn nekem is tetszik.
Mikor átléptük itt PH-n a 10000. hszt, pont arra gondoltam, hogy ha kint battleforge.com-on lenne a magyaroknak is részleg fenntartva, olyan amilyet csináltál, kb annyi posztunk lenne mint a németeknek. de a franciákat és oroszokat simán vernénk kint is post számban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sztem egy évvel megkéstél a fórum indításával, már nem hiszem hogy van annyi ember aki aktívan fórumozva megtölt tartalommal ennyi topicot, de remélem tévedek.

egy éve még csak ~1500 hsz magasságában jártunk, ha akkor beiizzítod tuti a sikere.
de mostanra már vhogy kifogyott a lendület, mióta véget értek a pure nature vs pure shadow vs pure fire érvelések béke és csend honol ebben a topicban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A versenyhez sem fűzök én sok reményt az eddigi tapasztalatok alapján.
Anno Ollie rendezett itt ph-n több pve versenyt is, 3 széria sikeresen lement, majd a 4. kör már érdeklődés hiányában nem került megrendezésre. aztán volt itt pvp 1v1 bajnokság nyáron , ami szintén megszakadt a 2. fordulónál, végül linekillerrel szerveztünk egy pvp-re alapozott taktikai versenyt, ami szintén behalt a játékosok passzivitása miatt. pedig ötlet volt 10+ fordulóra is.Az új oldalad linkjét kirakom az oldalamra, aztán ha indul verseny majd jelezd, s akkor arról is csinálok egy hírt, hogy mindenkihez eljusson infó.
Aztán ki tudja a végén még aktivizálódik a közösség.

-
BlackTiger
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Igen igazad van, de azok a cikkek már nagyon régiek és nem is én írtam őket, hanem Rink, de attól még igazán kijavíthattam volna. Még fogok cikkeket írni, de inkább kereskedésről és a játék alapelveiről, amit már vagy 100x elmagyaráztam a kezdőknek és igen sok ilyen dolog van. A közösségről meg azt, hogy jelenleg nincs akkora, de van rá esély, hogy akkora legyen, csak össze kell fogni a játékosokat, mert ha csak egyedül játszanak nem találkoznak egy magyarral sem aki segítene nekik kiigazodni a bonyolult rendszerben, bizony hamar abbahagyják. Ha sikerülne odaterelnem a magyar játékosok nagyját akkor eleve nem csak én, hanem még a többiek is írhatnának cikkeket, tehát bárki aki szeretne valamiről írni, az írhat cikket, ezt a lehetőséget azért nem láttad gondolom, mert csak a regisztráltaknak érhető el, és így igen hamar komoly tudásbázis lenne ahol mindenki rengeteget fejlődhet. Nekem ebben semmi anyagi hasznom nincs, ha összeszámolom már legalább több hónapot töltöttem el ilyesmi közösségi jellegű fejlesztéssekkel, nekem igaz célom, hogy a Battleforge-ot több emberrel is megismertessem és a magyarokból egy összetartó, egymást segítő, nagy és boldog társaságot faragjak. Régebben már volt egy ilyesmi sikeres próbálkozásom, az akkori oldalt a PGO-n lévők használták csak, de már látszott a fejlődés, mindenki írt cikkeket és az oldal lassan kezdett benépesülni, csak az extra.hu felmondta ingyenes szolgáltatásait és az oldalnak így vége lett, a közösség szét esett és a PGOról már csak nagyon kevesen játszanak. Úgy gondolom ebből is látszik mekkora összefogó ereje lehet egy jól működő weboldalnak. Szerintem a fórum is egész jó, mert mindenre van külön rész, tehát PvE, PvP, Kereskedés, Rendezvények stb.
A cikkeket még átírom és még írok néhányat, megpróbálok jókat írni.. de elhihetitek, hogy ez egyedül nem olyan könnyű ráadásul még csak 14 múltam.. Mindent meglehet oldani, OnSet oldalával is egybeolvadhatunk, lehetünk társoladalak, átpakolhatunk cikkeket, csak kellene erre igény. A kezdőknek szerintem nagyon jó lenne. Tegnap találkoztam egy kezdővel akinek a nevéről rögtön felismertem, hogy magyar és máris megdobtam 50bfp vagy több értékű lapokkal és 2 órát foglalkoztam vele és elmagyaráztam neki csak néhány dolgot! Igen mert egyszerűen annyi dolog van ebben a játékban, hogy 2 óra alatt is csak röviden tudsz összefoglalni egy-két részt. Nem nagyon vagyok valami gazdag BFpben, de a kezdők elől sosem bántam a pénzem, most lehet hogy épp emiatt fogja egy hónappal később abbahagyni, megjön a kedve a játékhoz és én ezt így tapasztaltam tegnap is, rögtön regisztrált az oldalra (első regisztrált
) és mondta, hogy jó lenne ha ezt cikkekben is leírnám mivel akkor bárki bármikor elolvashatja.. Nah nem húzom tovább kérlek titeket olvassátok el ezt, és tudom, hogy lehet, hogy egy kicsit nagyképűnek tűntem, de nincs bennem semmi rossz szándék. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Na végignéztem az oldalt elég részletesen.
Csak pár gyors gondolat, anélkül, hogy nagyon le akarnálak lombozni.A dizájn jó, szerintem nincs vele semmi baj (egyszerű, nem csicsás, átlátható)
A cikkek ... hát ... stílus és tartalom szempontjából is vannak erős ellenérzéseim, hogy úgy fogalmazzak. Csak pár gondolat ezekkel kapcsolatban:
-patch notes cikk, egy patch notes legyen objektív, azt hogy téged hogy érint azt max kommentbe tedd szerintem (az meg már egy másik kérdés, hogy a mortar nerf miatt szerintem senki ne sírjon, de ez most tényleg nem kapcsolódik az oldalhoz)
-kezdő pvp tanács cikk, "ne szarakodjunk [...] ninja társ", stílus elleni kifogásaim vannak, mert kommentbe még elmegy, de a cikkben nem feltétlen szerencsés, főleg ha azt az imidzset szeretnéd az oldalról, hogy magas szinvonalú. Ha meg valaki aggódik amiatt, hogy valaki elveszi az uppot, akkor legyen ő a leader. Nomad rush ... rank 18 alatt is bőven vannak akik megfogják, és szerintem olyat nem mondunk, hogy "dps-t fókuszál", akkor már inkább spikeol, ha mindenképpen szakzsargont akar használni az ember.
-t1 összefoglaló, "ice barrier", nem "ice barrage", ha idézünk, akkor legyünk pontosak, főleg ha kezdőket céloz a cikk, mert nem fogják megtalálni a lapot AH-n, vagy csak nehezen. Láttam, hogy nov. 15-ei a cikk, ugyan nem vagyok teljesen tisztában a jelen helyzettel, de a sunderer nerf óta szerintem nagyon kevesen használják, főleg kezdő rushra. Akkor már említhetnénk wrecker rusht is, vagy firesworn rush, vagy akármi mást is, mert nagyjából ugyanannyira népszerűek. "Shadow t1 alapvetően védekező" ... ööö ... wut? ... nox+motivate, forsaken+motivate, akármi+DC; valóban nagyon jól tud forsakennel védekezni, mert szinte bármit counterelnek cost effectiven, de attól még nem a védekezésről szól. A nature részt meghagyom Gyurinak XDAztán a fórum, szerintem nincs akkora magyar BF-közösség, ami egy ekkora fórumot kihasználni, de ne legyen igazam.
Murder videója "Siege of Hope" pályáról van, mert "Hope ostorma", nem pedig "A remény ostroma"
... és még sorolhatnám.
Szóval az oldalban látok potenciált, és sok sikert kívánok hozzá, de a jelenlegi állapotában én inkább maradok ennél a fórumnál és OnSet oldalánál.
-
BlackTiger
tag
Üdv!
Csináltam egy jó kis közösségi oldalt a magyar Battleforge játékosoknak. Az oldalon minden van, lehet cikkeket írni, fórumozni, privát üzeneteket küldeni stb. úgy gondolom, hogy a mostanában hanyatló közösségnek jót tenne, ha lenne egy hely ahova mindenki jár és a BF-esek megismerik egymást, beszélgetnek egymással, így csak fejlődnénk, sokan gondolom azért nem játszanak, mert megunják a játékot, de a közösségben programokat, versenyeket, meccseket szervezve, egymást segítve és tanítva szerintem csak még jobban megszerettetnénk másokkal a játékot. Azt gondolom, hogy az új oldalam fóruma elég komoly arra, hogy nagyobb tömegeket is befogadjon. Van rengeteg féle topic, a Battleforge-on belül mindenféle témában. A kinézet még elég gáz, de majd megcsinálom, amint lesz rá időm. Sokkal szebb lesz.
Nos nem biztos, hogy átmennétek oda, mert ez a logout.hu-s fórum nagyon jó, de szerintem az többet tud, legalább vessetek rá egy pillantást.
http://battleforge.jatekoldal.net -
Iginotus
addikt
-
Iginotus
addikt
Nu ma egy nagyon jót játszottunk 4-en meg lehet csinálni a 4 fös 6 os rpve-t

Nu lehet hogy holnap pvp-t is próbálunk... -
Iginotus
addikt
Sőt eddig 2 fös 5 ös randomot meg tudtunk csinálni most már azt sem juppi balance lol

-
Iginotus
addikt
Nu a balance az lett hogy eddig 4 fős 6 os szintű randomot meg tudunk csinálni 3 an.. Most már nem. Szóval nem gyengítettek hanem a többit erősítették ahhoz... (eddig csak a lávás pályán volt gond most mindegyiken.)
-
Iginotus
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Mennyi ideig adják tomhoz?
-
-
phanzetomox
őstag
kiváncsi vagyok ki használ ezután enlightet... 3-as upon 240 power... sokkal jobban megéri az amii monument
-
Murder3
addikt
egy normális shadoe lapot hoznának már ki az amiból....
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
-
Iginotus
addikt
Hum tome 1 be tett minden lapomat, hogy tudom visszatenni generalba?

-
Iginotus
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én is msot bukok a 900 bfp-s tomon, nem jött csak egy ravenant meg egy grinder

Azt hittem legalább egy lap lesz amit tudok használni de nem
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
egy fél órája a renagades volt a legjobb vétel, de mielőtt veszel keress rá mind3 lapra, amelyik a legdrágábban megy azt vedd. és add is el rögtön mert hamarosan telítődik a piac és már csak pár bfp-t fognak érni.
a patch notesban elírták a lap nevét, csak simán "Abomination" twilight nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatás
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(komolyan)

)