Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a do amióta pure lett nem veszélyes, azzal nincs is gondom.
a vile már komoly a jelentős support miatt. a lost L egységek meg a nasty miatt erősek. pl ha ráküldöm egy reaverre moont, rögtön robbant, moon és a körülötte lévő egységeim behalnak, revenant feltámad közelebb sétál bázishoz , majd megint robbant. a bázist ugyan ez nem viszi le, de jelentős sérülést okoz aminek költséges a javítása.
a lost egységekre egyáltalán nem lett felkészítve a pure fire. a revenant robbantás ellen ezen kívül minden szín fel tud vmit hozni ( cc, épület védő spell , teleport)
a morklay trapal t2n még lehet alkotni, de ahhoz az kell hogy a megtámadott bázisomnál 2 ilyen fel legyen húzva és legyen power a képességének az aktiválására is.
egyik lerobbantja a normál a másik meg a visszatért alakot. viszont ez 120 power körönként.a többi esetben meg marad a megszokott verzió minél több sebzést bevinni a közeledő egységnek, hogy robbantáskor minél kevesebbet sebezzen.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
szóval a lava spam gond, de az agyatlan nastyval robbantgatás nem, ugye?
egyébként tudod miért nyom be minden pure fires egy lavat ha pure shadow bázist támad be?
elárulom, pont a mage miatt. mivel t1-t2-n csak s és m unitom van, bármit hívok azt a mage knockolja. így az egyetlen járható út a lava belövése, az leviszi a mage hp-ját s ezzel inaktiválja a támadását.oké, van azért 2 L unit is, de a sundi t2n már nem játszik, a draket meg 2 lövésből leszedi a mage az alacsony hp miatt, ha ravanget nyomok rá, akkor meg egy crawler bomba végez vele 30-40%-al olcsóbban. (és még a gyalogságot ért sérülést ebbe bele se számoltam)
fire naturenál ugyanez a helyzet, az egyetlen lap a do pure lappá alakítása után amit nem knockol a mage a vileblood, de az meg 130 power. ha olcsóbb lappal támad ez a felállás, szintén szükséges a lava a mage ellen.
L unitokat meg felesleges leölnöd, azt át kel venni nightguarddal, utána buffolva le tudod bontani vele az ellen bázisát. ha nem is az egészet de egy-két wellt gond nélkül.
-
Gyuri27
félisten
Én azt gondolom, játékaim során az jött le, hogy a do nem megállithatatlan pure firével sem. A baj akkor szokott lenni, ha elbalf.szoskodja. Mert ha van elég powerem healra, meg cc akkor nem tudod beütni az biztos. Ville az más mert a ravege olcsó és folyamatosan tolja az életét. Ha meg csak egy kicsi hiányzik a well-orb beütéséhez tol egy lavat, vagy auruptiont. Így visszaértünk oda, hogy van egy op kombónk.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
na jó de a heal meg a build protect azért egész más.
dd-ből viszont mind sebez épületre.moon a másik, nerf után az L unitok ellen leszek majd bajban.
mondjuk már megvan az utódja, phanzeval már teszteltük is, ( Morklay Trap) viszont ez igazából fire/nature és fire/frost pakliban lenne hatásos, de amíg nincs más marad a deckben.az ellenfél nem volt erős, de L unitok elleni tesztre kiváló volt ez a kör.
a lap tényleg jó, de ha phanze nem nyomja be a rootst a nastyzott reaver revenantok leviszik a welljeim.a lap gyenge pontja a lassú megépülés, a sebzés viszont elég jó.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Mindenki.
A dual orbok ezért tartalmaznak op kombókat. Hiszen kiszedik a két szin legjobjait a pure pakli kötöttségei nélkül. Igy lesz op a ville-ravege-oink-lava kombó.
Ezt úgy lehetne megakadályozni, hogy definiáljuk a dual orbokat is és adunk nekik saját spelleket és unitokat. Ez full egyszerü lenne. Vegyük a gladit. Pure firében lenne x damege, x hp. Lenne belőle egy bandit verzió a banditos cuccokkal (life stealer) némi stat csökkentéssel csökkentett áron. Lenne belőle egy twis verzió az arra jellemző sajátosságokkal.
Az a baj, hogy az én angolom ehhez kevés. Pedig kiváncsi lennék a kinti fórumon erre mit szolnának.
A mágéban igazad van. De lássuk be t2-n a shadow nem nagyon szokott védekezni. -
Murder3
addikt
nyilván, de az ilyen spelleket alapból lehetett volna így csinálni.
mivel így gyakorlatilag a fire spalshek agyatlanul spamellhetik a lava-t pl.
de a sebzés csökkentése és a limitált találati szám lenne az ideális neki.a fő baj nem a splash deckekkel van , hanem h a pure felállásoknak nincs elég jó counterjük rájuk.
pl a sokat sírt Mage nélkül a pure shadownak egyszerűen lehetetlen lenne visszaverni eggyes rohamokat.
ha kifogy a charge-ból az fél győzelmet jelent az ellenfélnek, mivel nem tud mit hozni.
és akkor itt ha csak a Burrower és Vileblood párost nézzük.
de eleve egy vilebloodra mit lehet tenni:revage,cc-k,healek,lava field....
ez így nature/fire önmagába op.
de nem ez a baj, hanem h a pure színeknek nincs megfelelő védelme ezek ellen. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Van erre egy egyszerű megoldás, tegyék pure lappá a lavat, az említett felállásoknak meg adjanak egy odaillő támadó spellt helyette.
az meg hogy csak egységre sebezzen...
akkor már a nastyval berobbantott egység se sebezze a campet meg a soulshatter se.
utóbbiak jóval nagyobb sebzést visznek be az épületeknek mint a lava
mondjuk már olyan mind1 még 1-2 watchlist és a pure firet végleg ki fogják nyírni.
sorba nerfelnek minden komolyabb lapot a splash deckek miatt.
a következő körben 2 lap fog kiesni...arra viszont kíváncsi vagyok hogy az amiival jön-e vmi értelmes lap, mert az eddig kiadott 2 lapnak semmi értelme. a maradék 6 kártyából remélem lesz vmi amit használni is lehet.
-
Gyuri27
félisten
[link] oltogatják szegény párát.
-
Murder3
addikt
Onset
eltöltöttem a Siege of Hope replay-t is.
[link]
leírást majd küldök hozzá msot nincs türelmem megcsinálni. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Csak unitra kellene, hogy hassanak mint az aoc (a lávának legalábbis). Mert hiába sebzi a saját egységet, hiszen egy unittal szalad be.
Egy campen sebez 3x340-t + az unitokra is. Ez azért 120 powerért nem kevés, sőt.
Az aoc ennyiből igazságosabb. Ott annyit sebzel amennyit belehivsz.
De ezzel csak azt érik el, hogy minnél előbb t3-ra menjen az ember és enli + blood vagy enli + shakert használjon.
T1-n ugyanis tisztelt legend úr se rusholt be firével! T3-n enli nélkül is erős a pakli. T2-t ette meg a fene (fire ellen). -
Gyuri27
félisten
Hát gyerekek sirok. Hihetetlen, hogy a legendek között egy normális játékos nincs.
Berohan egy burrival, meg egy drakéval. Nyilván mit hivok spearment és spiritet (mivel nincs más) erre kapok egy lavat. Ezt megcsinálja vagy 5x. Ennyit tudott ugyanis. Na erre mondtam, hogy az üres orbos lapokat el kell tüntetni. Meg azt is, hogy így a cc nerf nem volt igazságos. Mert mint irtam az is fárasztó volt, de a lánc dd is fárasztó. -
Murder3
addikt
közbe megjöttek a kódot, vettem 1 bosotert nem volt jó msot már hagyom az amiiig a pontjaim mert még a végén elvisz a kísértés a boosterekbe

-
Murder3
addikt
Tegnap mentem pvp-t 2 db szám szerint

volt egy érdekes falrusher.
Tutorial deckel játszott, falathúzott a mocsok.
utálom az ilyen mapokat van az a tipikus falrusher pálya azon én régebben amikor még pvp-ztem akkor direkt nem húztam fel az oldalamon a falat, hogy azért se
random map volt de itt is így volt a kezdő orbomnál:S
felhúzta és belőtt pár ww-t
alig tudtam kiszedni majdnem lebontották az orbom is az eggyik wellem lenyomta.
annyit tudtam csinálni h felhúztam a 2. orbom és nightcrawlerekkel elkezdtem lebontani a falat.
szerencsére azt nem tudta healelni
ha tutorial deckes akkor képtelenség lett volna kivédenem a falfutást
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Szólj ha megjöttek a pontok. Kiváncsi vagyok milyen gyors.
Azon meg nem szoktam rágódni, hogy annó mi mennyibe került.
Mi mikor vettük az lcd tv-t 200 fölött volt rendesen. Rá 2 évre meg 150 se.
Szóval én ezen nem elmélkedek. Mert ha most vennék pontokat mert akkor drága volt, akkor egy csomót nem játszottam volna.
Nyilván bosszantanak a hibák és a blöd dolgok a játékban. De egy jó csapattal pve-ni, vagy győzni a pvp-ben örömöt okoz. Így megérte rá kiadni a pénzt.
Had köszönjem meg ollie akkori segitségét megint. Aki jó volt hozzám, mikor még nem volt bfp-m.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
igen az egy reális baj lenne, de legalább foglalkoznának a játékkal.
másik mivel tört lenne így nem kerülne pénzbe az tuti.
és így a bfp rendszert hozzá lehetne kötni a pve meg pvp mapokhoz.
meg sok olyan dologra lenne esély h belekerül a játékba amikért már hónapok óta vagy 1 éve sírunk. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az a baj, hogy a lapok kockákra vannak bizva. Ezért kellene egy szük csapat. Mondjuk 2 player szinenként és dualorbonként. Ők szépen megkapnák a lapokat és tesztelnék. Néha kapnának valami promo lapot és mindenki örülne.
A tört szeróval jönnének a csíterek.

-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Mondtam én hogy ilyenek ezek, marhára nem érdekli őket a dolog azért vannak a nerfek is elcseszve gyakran, mert fogalmuk sincs hogy az adott kártyának melyik része op (lásd mortar )
amúgy a tört szeró ötlet nem rossz, akkor lehetnének normális pvp modok, a community mapokért is járna token, gyakrabban jönnének úgy kártyák stb. csak ha már tört szeró gond lenne a bfp-vel, mivel azt nem tudnánk érvényesíteni vagy csak hamisítvány pontot kapnának a játékosok -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Simán. Ha nem jön ki a két edition a pve deckem akkor sem lenne kevesebb.
A pvp más tészta, mert oda kell a dyrad és a do.Ami nem jó az az, hogy a lapok affjai ennyire mások. Nézzük meg a dryadot. Zöld kb semmit nem ér a másik meg aranyárban van. Ezen kellene javitani szerintem. Hogy mindkét aff használható legyen, de máshogy. A jelenlegi egyik sz.r a másik atom nem az igazi. Igaz do esetében jó lett a két aff.
Murder: küldve. A 13 dodosat rendelted?
-
Murder3
addikt
jelentem rendeltem 6000 pontot

de lécci vki adjon nekem 5 bfp-t.
fizetek érte goldba 1/1000 árral is
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
hát ki tudja aztán lehet agyalnak is rajta egy keveset amikor engedi a munka idejükXD
mondjuk sztem jó h meg lehet valahogy magyarázni, mert legalább fennmarad az esélye annak h a fejlesztők követnek valamit

....
sok mocsok, én bezzeg tudnék rajtuk agyalni meg agyalnék is rajtuk szívesen
komolyan fel kéne törni csinálni egy cracked servert és ott szépen rendberakni a játékot.
valószinű h többet foglalkoznának vele mint amit most a fejlesztők foglalkoznak.... -
linekiller
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Bob és Phil a kártyavárfejlesztőbrigantik füveznek otthon és szól a telefon amibe a phenomenális vezető belesuttogja a fülükbe hogy csináljanak meg x lapot.
Bob megszólal, témánál marad és kiböki hogy.
-csináljunk ződ lapokat Phil.
-Jó van legyen ennek a neve curse of oink
-Mér-kérdezi Bob...
-Mert mi is ilyen moslékok vagyunk mint a disznók...EZ TETSZIK XDD .... és nem is tudod mennyire igaz.
alapvetően mindig van egy alap ötlet amit követni kell jelen esetben nature control, frost védelem ..stb. , de az hogy ez meg az az orb miért pure vagy sem vagy a sebzés miért 1450 illetve a povercost miért 150 elégé random, nagyon kétlem hogy ezen komolyan agyalnának .
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
na de msot őszintén ah tegyük fel megmagyaráztam mert megmagyaráztam én akkor ez hogy is van?
mert őszintén szólva ha én beletudtam magyarázni akkor azok a nem mondom kik akik azért okosabbak nálam meg mittomén azok nem gondolkodhattak így amikor kialakították?
jó akkor legyen 5 perec 1 lap elkészítése attól még lehetséges.
pl:
Bob és Phil a kártyavárfejlesztőbrigantik füveznek otthon és szól a telefon amibe a phenomenális vezető belesuttogja a fülükbe hogy csináljanak meg x lapot.
Bob megszólal, témánál marad és kiböki hogy.
-csináljunk ződ lapokat Phil.
-Jó van legyen ennek a neve curse of oink
-Mér-kérdezi Bob...
-Mert mi is ilyen moslékok vagyunk mint a disznók...beszívva kitaláltak vmi és így maradt, de véletlenül azért nem lehet megmagyarázni úgy h pont oda illik.(ha ez lenne akkor már lottó 5-ösöm lenne)

És valószínű h nem az én tudatomból szívták ki.(ha meg én megtudtam értelmesen magyarázni akkor azok nem lehetnek szinten aluliak,mármint az én szintemen aluliak
) -
linekiller
tag
válasz
Murder3
üzenetére
"Amúgy van rendszer abba ahogy a lapok jönnek kifele.
a legtöbbet meg is tudom magyarázni hogy miért is úgy ahogy jött ki.
Ezt azért lehet látni, nem értem ebbe mi a nem érthető."- LMAO ezen fél órát röhögtemMásfél évig dolgoztam animációs stúdióban fogalmad sincs, hogy zajlik egy ilyen jellegű projekt.
Először jön a megrendelő ( vagy saját projekt ennél vannak főleg csúszások) a főnökök mondanak egy határidőt a megrendelőnek amit általában hónapokban vegyünk ( ezek az időpontok viccek a megadott idő alatt 2*3* meglehetne csinálni a munkát).
Miért is van ez, a stúdiók általában több munkán dolgoznak egyszerre , de a fő ok ennél sokkal egyszerűbb ha én azt mondom egy megrendelőnek hogy te figyelj azt a plakátot vagy akármit megcsinálom 2 nap alatt nagyon sokallni fogja a pénzt amit kérek a munkáért.Vegyünk egy példát, kellet csinálnunk egy üdítő cégnek egy flash játéko a karácsonyi reklámkampányukhoz.
A határidő 2 hónap volt :
Az első héten szart se csináltunk nem is foglalkoztunk vele, mikor szóltak a főnökök, hogy a megrendelő szeretne látni valamit 4 óra alatt egy kollégámmal megrajzoltuk az összes karakter vázlatot több variációban hogy a "kedves megrendelő" tudjon választani (persze mailbe megírtuk hogy mennyit dolgoztunk az egészen és hogy mindenki a cégben ezen űgyködik
)
Két hétig nem csináltunk semmit a projekten aztán megint szerettek volna látni valami haladást. 2 nap alatt a kollégám megrajzolta vektorosan a karaktereket én pedig elkészítettem a háttereket.
Megint egy hét szünet.
Félidő : Bekapcsolódik a programozó és a motion animátor.
Megcsinálták a nyers mozgásokat és a pályákat kb 1 hét alatt.
Másfél hétig semmi a programozónak szóltak a főnökök hogy be kéne fejezni a pályát.
3 nap alatt befejezte , ez alatt egy kollégám elkészített egy főcímet és egy vége főcímet.
Pár napig teszteltük és a programozó a bugokat javította.
Végeredmény 5 nappal a határidő előtt adtuk le a játékot, a megrendelő baromi elégedett volt.Élményképek a projekt során :
Programozó a kanapén fekszik kiütve 2 üres boros üveggel a kezében.
Motion animátor és a grafikus "ötletelnek" ( itt nem részletezném mit fogyasztottak
).
Miért is írtam ezt le, egy Bf kártya kitalálása kb 5 percbe telt. Ezen jól látszik időnként miért csúszhatnak projektek. patchek ( a programozó esetleg 2 napig ki volt ütve, a grafikusok " a szivárvány végét keresik" ).Az hogy te megtudod magyarázni egyes lapok miért jöttek ki totál lényegtelen.
Amikor a felvételimre készültem elemeznem kellet az egyik plakátomat olyan rizsát toltam hogy milyen stílusok motiváltak és hogy a kompozíció ilyen és olyan. A valóság
ennél egyszerűbb, egy alak vagy typo azért került ide vagy oda mert jól mutatott ott és ennyi. Mindenbe belelehet magyarázni dolgokat attól még nem feltétlen lesz minden előre megtervezett.UI: bakker ez de hosszú lett

-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
pve-be sok minden nem kell de az inkább prestige, ha megnézed mik jöttek a naturéba a 2 editionnal sztem büszke lehetsz.(mindegyik map a twilight eddel is bőven könnyű főleg pure naturéval)
ezzel szembe pl a shadowba fele ennyi jó ha jött.
satanaelen kívül nem igen a renegát ur lapja a nox meg elég semmi...pve lapok a prestige és h tartson ujdonságot a játék, mivel nem jöttek új mapok
rendszerre visszatérve nem értem mit nem értetek ezen.
elsősorban a nature support(shaman,root,oink,surge,ray,burrower...)amazon vagy driad meg midn2be beleillik csak az t1.
a pure meg controll.(som,cryping para,parasites,parasites swarn...)
bár a cc-k nem csak purék, meg vannak kivételek(oink,do) de naggyából ehhez teljesen hasonulnak a lapok.
az meg hogy drága azért van mert mind támadó mind védekező stattba erősek.
a játékstílusa a healek miatt meg az hogy minél tovább életben kell maradniuk.
szembe a shadowwal vagy a firével akár ahol egy csináld és meghalsz felfogás van érvénybe.bizony rendszer szerint jönnek a lapok elsősorban a legtöbben ez bizonyítható.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Naturénál semmi rendszert nem vettem észre. Arrol meg nem is beszélek, ha a pvp-t nézzük 2 edition kijött és 3 lapot használok belölük (meg más nature játékosok is). Spirit, do, dryad. Szoval alapvetően semmit nem változtatott a helyzeten. A dryad valamit segit t1-n ezt már belátom én is. Spirit sokszor pont arra nem jó amire kéne (azért van benn mert mit raknék helyette). A do meg tank (ezen nincs mit magyarázni).
Pve-re se jött olyan ami megváltoztatná vagy segitené a naturét. Egyedül a rootnexus ami kellhet. A többi nélkül ugyanolyan jól elvan az ember. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
ja igen kihagytam szavakat.
várj szóval EA-tól mást nem igen lehet várni, a játk mikor ingyenes lett már akkor ment a levesbe.
Amúgy van rendszer abba ahogy a lapok jönnek kifele.
a legtöbbet meg is tudom magyarázni hogy miért is úgy ahogy jött ki.
Ezt azért lehet látni, nem értem ebbe mi a nem érthető. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
félig igaz, de észrevehető amit modnok az más kérdés h nem látod.
másolt skinek EA már akkor ment a levesbe amikor ingyenes lett a játék.
kb ennyire érdeklik őket a játékosok.... -
OnSeT
őstag
amiiról [link]
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
neked nincs ,mert te nem játszol
egyszer -egyszer feljössz és ennyi, nemtudod hogy mekkora szüksége van a pvp-nek vérfrissítésre, persze tudom neked az a véleményed a fejlesztők mindig is mindent így akartak ahogy van, de azt kell hogy mondjam : nagyon Tévedsz. A fejlesztőknek semmi céljuk a lapokkal nem érdekli őket a színek egyénisége a balansz, az hogy mit mivel lehet kombózni. Ők a pénz miatt csinálják, a sok gyermeket megtévesztik azzal hogy néha jön ki új lap, hogy azt gondolják foglalkoznak velük. És azt se hosszú próbálgatások és balanszolás után adják, szinte csak hasra ütés szerinti adatokkal, egy másolt skinnel kidobnak valamit ami már 3 másik színben is látható, de ez lényegtelen hisz a jónép úgyis megveszi 
Ők így gondolkodnak, ( tudom voltam már hasonló környezetben ).
Tehát nehogy azt hidd minden úgy van ahogy megálmodtad
Én személy szerint azért várom az új patchet mert 14k bfp-t fektettem bele ,amiért jön új promo -
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
de nem tudom miért vagytok oda miatta semmi komoly jelentősége nincs.
-
Ferry89
csendes tag
-
Na, volt patch?
-
Ferry89
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el játszani a BF-el! Annyi kérdésem lenne hogy szerintetek egy frost nature deck életképes? Pár PVE pályát toltam azokon bejött eddig, de PVP-re vagyok kiváncsi, hogy ott megy-e, választ előre is kösz! (Bocs, ha noob a kérdés)
-
Murder3
addikt
5 bfp-t tudna vki küldeni annyi hiányzik a boosterhez

elszámoltam magam
még am kivetem a siege of hope replayt a hétvégén valszeg azt is megcsinálom mint a többit.
-
OnSeT
őstag
Úgy néz ki elkészült a patch, de csak jövő héten kapjuk meg, mivel nem akarnak a hétvégén az esetleg felmerülő problémákkal foglalkozni.

[link] -
Gyuri27
félisten
Felsőbb körökben is vannak noobok. Legendek többsége ugyanúgy mortart használ, ugyanúgy cannon-trick-shield kombót használ és még sorolhatnám enli+shakert már ne is emlitsem.
Némelyik nem azért legend mert tud játszani. Hanem azért mert ezeket a kombókat jól tudja alkalmazni. De ha ezt kivéded ugynúgy verhetőek. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Ha visszaolvasol pont ezt beszéltük onsettel. Az üres orbos lapokat meg kell szüntetni.
Akkor megmarad az általad felsorolt 4 alap funkció a 4 lapszinre. A dual orbokat meg be kell pozicionálni és olyan lapokat kihozni ami ennek megfelelő. Így az op kombók száma majdnem 0-ra redukálható.OnSeT: lássuk be itt is melléfogtak. A swornak nem t1-re kellett volna jönni, hanem t2-re. Így a nature t1 életét sem keseritenék és nektek meg lenne egy normális l count.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a cc nerf tényleg hátrányosan érintette a naturet ezt nem is vitatom.
úgy érzem ezt is a splash deckek miatt csinálták meg, mint ahogy a dd is amiatt szúrja sokak szemét. cc+dd együtt kemény külön-külön már nem vészes.fireben is van bőven hiányosság, most hogy megcsinálják a moon nerfjét nem tudom mit fogok majd felhozni az L unitok ellen. firesworn mire használná a képességét kapja a cc-t, glad meg drake önmagában kevés, az alacsony hp miatt gyorsan halnak.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
itt nem pont arra értem h mi a színek identitása, hanem h koncentrálnak bizonyos statisztikákra.
fire lapok magas sebző pontúak, ám kevesebb az életük=olcsó a lehozataluk
frost lapok magas védelmi ponttal rendelkeznek viszont kevesebb támadópontjuk van állatába ezért olcsó a lehozataluk.
Shadow lapok alacsony hp és alacsony dmg-vel rendelkeznek és gyorsan halnak ezért fontos h tudd őket spammelni.
Nature viszont mind magas védelmi pontal és magas támadó pontal rendelkezik ezét drágább a többi színtől.
és ott nem hiába van sok heal mert ott az a fontos h minél tovább tartsd életbe az egységeket.elejétől fogva mostanáig ez alapján jöttek lapok és ha vmi hát ez tuti nem fog egyhamar változni, nem is baj jól van így csak szemléletváltás kellene a játékosok részéről.
CC-vel megint vitázhatunk sokat.
Fő probléma hogy ez egy olyan dolog ami kilövi a játékost, vagyis nem tudsz ellene tenni semmit, egységeidel meg se tudsz mozdulni.
pl egy mine+root-ból nincs menekvés.
Épp ez az ami miatt nem fair.
és ha ezek nem elegek még pofátlanul olcsó mind.
mert egy dd spell még nem állítja be a frontot, de egy ilyen lánc cc-bevetésével ellene nem tudsz mit csinálni csak nézed h álldogálnak az egységeid és az ellenfél meg aprítja őket.
másik meg a cc war amikor semmi mást nem csináltak csak egymást cc-ték. -
Gyuri27
félisten
Én mivel védem a bázisom? Max 2 cc fér bele, mert utánna már nem hat.
Som: az t2-n van és 100 power, meg egy perc a töltési idő. Ezt ne feledjük.
Az rb viszont durva 1v1-ben is meg 2v2-ben is. Elhúzódó harcnál nem kevés a power előny.A swarm az jó. Persze az, hogy ez is s-s nem segit a használatban. Skyfire ha támadja nem tudsz vele mit csinálni.
Az egy dolog, hogy a lavanak, minének, wildfirének van egy rövid töltési ideje. De pont kettő közé szokták az euruptiont tolni.
NG: még jó, hogy van töltési ideje és nem instant veszi át a hatalmat bármi felett.
Látod nem rég beszéltünk az op dolgokról. Aoc + roots, mine + roots full op.
Ez pedig csak rosszabb lesz a shadow-nature megjelenésével.
Gyanitom, hogy a pure shadowosok és a lostosok nem keveset fognak sirni.A t1 csak akkor lesz rendben ha a tree nem lesz bugos mint az envenom, vagy a spirit. Másként sz.r se ér. Mivel pont a guardianokat nem lehet vele beütni.
Meg a t1 rendberakása édeskevés. T2-n is vannak égető hiányok. Nem is értem. Máshol van galdiatrix, singer, assasin kifejezetten repülő egységekre. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
NG igaz hogy át tud venni minden t1-t2 unitot (harvit kivéve), viszont 20 mp után vissza tudod azt venni. cc+heal párossal meg megakadályozható hogy az NG meghaljon illetve hogy az átvett egység támadjon. meg azt se felejtsük el hogy van egy 20 mp-s cool down a lehívás után amíg az NG képessége nem használható.
a nature egységek viszont rögtön képesek váltani ha van rá power, amazon t1-t2 beastet, parasite swarm meg t3ig mindent ami 150 powernél olcsóbb, cd itt sincs ha megvan a 150 power well mellet lehív és vált. az ellenek ennyi idő alatt nincs sok esély vmit is tenni, vagy leöli az egységét vagy berobbantja ( ha shadowos)
a dd spam nem egészen úgy van ahogy írod.
eruption valóban azonnal lehívható várakozás nélkül,( mint ahogy surge is)
viszont mine, lava field, wildfire mindegyike csak 10-10 mp-ként használható. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
az amiival majd helyrerakják a nature t1-et .

a t1 mellett érdemes megnézni a pure felállásokat is.
pure fire és pure nature aránya mondhatni egyenlő (4v3 játékos).
de gyanítom hogy a moon és a virtuoso nerf után a pure firesek száma csökkenni fog.dd nerfről:
ha meg is csinálnák szted utána mivel tudnám a bázisom bevédeni?
nálunk nincs heal, cc se épületvédelem.
ha csak egységet hívok a támadok ellen, kapom a cc-t és végignézhetem ahogy lebontják a welljeimet. disenchant jó dolog de drága , többe kerül mint egy új unit leivása. ( ha területre hatna nem kéne dd-vel védeni bázist.)
buffolt burikkal így is meggyűlik a bajom ha több helyen támadnak.pure fire csak támadásban jó, ha védekezni kel egy-két well tuti hullik.
ezért kell ezzel a felállással támadást kezdeményezni, a cél több helyen támadva nyomás alatt tartani az ellenfélt.som:
pure nature 1v1 be tökéletes a jelenlegi értékekkel, ellensúlyozza a drágább egységeket, tehát ebben a formában nem op.
2v2ben viszont már más a helyzet. mentem pure nature társsal és volt olyan kör ahol tényleg csak a somnak köszönhetjük a győzelmet, a power visszapörgetés nélkül bukjuk t2-n közepet és lényegében a meccset is a map control elvesztése miatt.
a legkeményebb somos felállás 2v2ben a pure nature pure shadow társsal.
nem elég hogy a shadowosnak az RB megnyomja a powert még a som is begyorsítja a visszatérítést.
megnéznék egy repet amiben ezt vkik visszaverik.és ennél felállásnál sem a nature fél jelent gondot, hanem a társa aki olcsó egységeket tud lehívni és minderre rengeteg power áll rendelkezésre.
mióta phanzevel bent vagyunk a top100ban, nem múlik el nap anélkül hogy somos felállással találkozunk rankeden. kis mapon be lehet verni ezeket a csapatokat, de mikor bead egy nagyméretű random mapot ott esély sincs arra hogy a som közelébe jussunk.
a somot meg nem nerfelni kéne hanem módosítani. az értékei jók, csak annyi kéne hogy a csapattársra ne hasson mikor aktiválják. ( elég lenne ha csak pvpben lenne így)
viszont rpve-ben és pve-ben meg pont ez a jó a somban hogy hat a csapattársakra is.
meg ugye a többi színnek is van ilyen jellegű épülete és ha csak somot módosítják akkor az meg igazságtalan lenne a natureval szemben.szóval a som helyzete tényleg nem egyszerű, 2v2ben erős, a többi játékmódban viszont jó ahogy van.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Ez nekem kinai.
De ha kontrol. Akkor a nature cc-t a fire miért tudja lerázni? Az amazon miért csak beast tipusú unitot tud irányátani azt is 20 másodpercre, mikor az NG 75-t minden felett átveszi az irányitást végleg?
Ha kontrol akkor a cc-t miért nem lehet spammelni mint a dd-t vagy a tricket-shieldet? Ugyanis dd-ből, trickből-shieldből annyit nyomsz amennyi powered van. De hogy ne mindig a shadowot és firét kritizáljam. Ott van a cannon + shield + trick. Nagyobb lámaság mint bármi más.
Az igazságos úgy lenne ha ezek ereje, hatása is csökkene minnél többet használ az user egy unitra vagy épületre (ugyanúgy mint a cc-é).Meglehet nézni az amii-t. Megint kaptunk egy s unitot t2-re. Minek?
A lila spirit úgy bugos ahogy van. A pajzsot átlövi ugyan, viszont a buffal nem tud mit kezdeni. A lila envenom szintén bugos. Ha rányomod egy skyfirére az hiába kap ravegét sebzi és nem töltödik vissza az élete. De ahogy akár csak egy orb eltalálja tolja vissza az életét (és nem csak azt amit az orb sebez, hanem az egészet). Ezek pedig elég régi lapok már. A kinti fórumon mégse láttam róla totyikot. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
értem h mit mondasz felesleges ezt milliószor elmondanod attól még amit én modntam az tény lesz, és a fejlesztők a játék elejétől ezt vették figyelembe máig is.
Pedig sokan sírnak ugye miatta, de ez van a naturésoknak ezt kéne elfogadni h ők duplacsövű sotin ülnek de ezért gyorsabban lőnek el több töltényt mint az egycsövűek.(remélem érthető hasonlat ha nem akkor világosan leírom majd
)szóval ugye van az alap felállás h offensive,defnesive,controll,risk.
Ha figyelmesen átvizsgálod a szinek lapjait ez ahogy van ki is mutatódik.
2 színnek csak 1 elemi statisztikája a magasabb 1-nek mind a kettő.
És egyiknek egyik sem.Frost--->védelem pont ezért olcsó
Fire--->Támadó pont szintén olcsó
Nature--->midn2 magas ezért drágább a többinél
Shadow--->mindenbe gyengébb a többinél és ezért olcsó. -
TazLeacher
nagyúr
Köszi mind2töknek, én is csalódott leszek, ahogy 3 hete csalódott vagyok minden este.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
"a nature meg fizet az arányaiért és ez így van rendbe, hiába próbálod te ennek az ellenkezőjét állítani csak azért mert te naturéval játszol.
frost és fire csak egy elemre koncentrál.
nature meg 2-re szóval logikusan van ez megoldva." Ezt nem értem.Egyébként egy dolgot kell elfogadni. A nature erős viszont pvp-ben t1-n szinte játszhatatlan. Erre lehet hurrogni. Viszont az is tény, hogy a felsőházban 4x-5x több a shadow t1 mint a nature. Ez pedig valamiért van. Firéből is 3x annyi van.
pure shadow 13,5 =23%
shadow/frost 13,5 =23%
fire/nature 9 =15%
pure fire 4 =8%
pure frost 5 =8%
pure nature 3 =6%
fire/frost 4 =6%
shadow/nature 3 =6%
nature/frost 1 =2%
frost/nature 1 =2%
fire/shadow 0 =0%
shadow/fire 1 =2%
nature/shadow 0 =0%
nature/fire 0 =0%
frost/fire 0 =0%
i dont know 10shadow t1 31 = 53%
fire t1 18 = 31%
nature t1 4 = 7%
frost t1 6 = 10% -
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
ha nem jön patch ő is csalódott lesz.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azt írta, hogy ő is csalódott lesz, ha holnapra nem jön patch (ezt persze még tegnap írta).
-
OnSeT
őstag
Hamarosan jön a patch. [link]
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
bizonyos helyzetekbe igen.
nyilván nem instant kell gondolni h odamegy és rögtön a skilljéből leszedi. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
mert a folyamatos cc nem tette tönkre a játékot

támadóspellek nem gátolnak meg abba h vmit csinálj,de az h állsz és nézed h amúgy semmit nem tudsz az egységeiddel csinálni már korántsem ua.
legtöbben emg úgyis midnig azt fogják használni ahova épp jön egy erősebb lap.
DO vagy Shade esete példának okáért.aoc is igazából a naturés cc-kel a nagyon halálos.
mert azzal meggátolod h tudjon bármit is csinálni.arányosság meg ilyen alapon.
virtusoval,tremorral poton powerért teljes kempet tudsz lebontani.
frost t1-en a guardiannal meg home soil meg még sorolható igen op a többihez képest.a nature meg fizet az arányaiért és ez így van rendbe, hiába próbálod te ennek az ellenkezőjét állítani csak azért mert te naturéval játszol.
frost és fire csak egy elemre koncentrál.
nature meg 2-re szóval logikusan van ez megoldva. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
LOL A legendek 53 shadow játékos. Ez azért több mint gyanus.
Megmondom mi bassza a csőröm. A cc nerfet kisirták. Ugyanis a lánc cc tönkreteszi a játékot. Bezzeg a lánc támadó spellek nem teszik tönkre. Ráadásul a spellek 100% megy a voidba. Ugyanigy kilett sirva a do nerf is.
A som miatt is megy a sirás gyanitom azt is nerfelni fogják. A breeding szintén némi sirás után lett nerfelve. Az, hogy a boosterrel csak úgy nyomják a powert szintén nem érdekes.
Meg az arányokkal van a baj. 120-150 powerért sebez akkorát (shados is, fire is) amit én ennek a duplájából hozok rendbe. Értem ezalatt a gyógyitást, wellek orbok rendberakását.Mondhat bárki bármit (főleg hogy sirok), de lefogadom az amiiban se lesz egy nyomorult lap madarak ellen a naturénak (50 bfp-t teszek rá).
-
Gyuri27
félisten
Hihetetlen, hogy egy shadowos se tud játszani. T2 harc másból se áll mint aoc. Persze ki lehetne belőle sétálni csak ugye roots használ hozzá. Így egy komplett sereg megy a levesbe. Ha meg t2-n ezzel nem boldogul akkor swift unit és shatter.
Nem csodálom, hogy a játékosok több mint fele shadowos. Modjon bárki bármit ehhez nem kell sok ész. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Viszont ha nyitsz, akkor javaslom, hogy dombornyomott kártyával, azzal szerintem jobban jársz.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
lesz, csak nem ma. itt a hsz [link]je
egyenlőre még nincs hír arról hogy ez a halasztás mennyi időt takar.
de mivel többen is kérdezik, remélhetőleg elhintenek némi infót.ezek után remélem hogy nemcsak egy Watchlist és sneak peak deck cserét fognak összehozni ezzel a patchel. a minimum az hogy fellövik a béta szerót.
-
OnSeT
őstag
Azt mondják holnap jön a patch.
[link]
Vagyis ma, mivel tegnap íródott a post.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
jól van csak biztosra akarok menni.
na most ezért felbuzdulva elköltöttem a bfp-met boosterra és meglett a cicuska

ha megveszem azt asok pontot akkor el se kell adnom

nem szeretném bármennyire is nem játszok pure naturéval.az is érdekes h a shadowba nincs egy ilyen féle lap se

firébe ott a wagon,frostba az ironclad, naturéba meg az elder....
shadowba meg nincs semmi ezekhez hasonlítható presztízs kártya:S -
Gyuri27
félisten
Ha a shadowos treespirit gyanitom ugyanolyan bugos lesz mint a shadow spirit.
A razorsard miatt meg annyi sirás lesz, hogy beta után nerfelni fogják.
A temple ötletes lap, jónak tünik. A tree meg állat egyenesen. Végre lesz esély a guardianok legyőzésére.A lancer meg már most op.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Egyenlőre semmi konkrét infó a megjelenésről, pedig már 2 hónapja rákérdeztem. [link]
Legalább pörög a topic. Meg postoltak pár képet az új lapokról![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amiig nincs más addig itt van az eddig nyilvánosságra hozott amii lapok fordítása.

A jelenleg még kép nélküli legendaryk hatására sztem népszerűbb lesz a dual orbos lapok használata.

Van egy olyan érzésem hogy a The Dwarven Riddle kristályait fogják megcsinálni lehívható formába ezekhez a lapokhoz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eltöltöttem a Siege of Hope replay-t is.

)
).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)