Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zargas
csendes tag
válasz
Rankerz
üzenetére
Huh... Ez Magyaroszág valaki felkinálja valamilyét ami neki már nem kell, aztán a csalást nézik mögötte. Hát én kikérem magamnak az ilyen vádaskodásokat. Tudjátok az elsők közt voltam akik elkedték ezt a játékot... nem egy Battleforge fórumot én alapítottam, ahogy a legelső Magyar PVP versenyeket (ligát) is én szerveztem. Zargas és Morthen néven lehet olvasni a bejegyzéseimet és nem egy tranzakción vagyok már túl ezügyben. Volt már, hogy engem átvertek..., de aki utánnamolvas és érdeklik a dolgok azok láthatják, hogy nem vagyok egy csaló tipus.
Egyébként akit érdekelnek a lapjaim azok diktálnak... ahogy akarják úgy adom át nekik a tételt... csak az accomat nem akarom átiratni ennyi...
Egyébként ha valakinek ez sem elég..., annak megadhatom az eddigi vásárlóim elérhetőségét.
-
Neocskaa
tag
Miért akarsz venni egy régi kártyát, sokkal több fantázia rejlik az 5000-es sorozatban ATI részről. Úgy látom nem szánsz rá sok pénzt, ezért én egy 5670 1GB-os karit vennék abból a boltból, amit fentebb linkeltél...
Amúgy a Battleforge-nak semmi gépigénye nincs (szinte), egy 5 éves masinán is elfut. (csak az SSAO-t ki kell kapcsolni...)
Zargas: Deepcoilt elviszem 500-ért (ez egy licit, de még gondolkozok rajta, majd megbeszéljük)
-
Zargas
csendes tag
Mivel a utobbi pár hónapban egyátalán nem játszottam úgy döntöttme eladom (licitre kínálom) a maradék kártyáimat.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani eddigi vásárlóimnak. Remélem elégedettek voltak ők is, hisz ahogy látom az általam eladott kártyák értéke ismét növekedésnek indult.
Tehát a maradék:Több mint 1100 kártya, 107 BFP kb. 1500 arany.
Egy teljes Twnilight Fire sor... és sok lap.
A lapok a telsesség igénye nélkül:
Promo:
Mo
Moon
6 Santa ClaussUltra:
Firedancer
Spitfire
Voodoo Shack
Backlash
MolochRare:
Sunderer
Mortar Tower
Mine
Gladiatrix
Scythe Fiends
Rocket Tower
Wildfire
Giant Slayer
Virtuoso
Juggernaut
Shrine of War
Inferno
Fire Worm
Magma Fiend
Comet Catcher
Earthshaker
Nightguard
Embelmer's Shrine
Altar of Nihil
Soulshatter
Sandstorm
Bloodhorn
Altar of Chaos
Amok
War Eagle
Northstar
Matter Mastery
Deepcoil Worm
Colossus
Ravenheart
Lost Evocation
Plague
Lifestream
Earhten Gift+ rengeteg gyakori átlagos lap (Shaman, Grimvine, Burrower stb... ami szem szájnak ingere)
Alapár 9000 HUF licitlépcső 500 HUF villámár 12000 HUF... A liciteket nyilvánosan vagy privát üzibe lehet leadni. A licit lejárta 2010.07.18. 20:00
A tranzakció személyesen vagy banki átutalással.Figyelem! Nem az accomat adom el! A nyertes megkapja a jelszavam és 10 nap áll rendelkezésére, hogy ami kell azt átküldje onnan saját acc.-jára. Mivel prémium felhasználó vagyok időnként kapok ajándékokat is a gyártótól (úgy mint lapok, BFP esetleg booster és alapcsomag).
Ez idő alatt ami jön természetesen az is a nyertesé.Üdv!
-
G4ga
őstag
Sikerült az elméletem...
ehhez mit szoltok?
Expert Soultree -
13 perc - T1 : Shaman
T2 : Stone of Torment
T3: Mo, Thornbak, Amii Monument
Mondjuk elég necces volt a vége, de sikerült. Az orb megvédésére valoszinuleg kell a deckbe egy coldsnap, azt joccakát! -
Gyuri27
félisten
válasz
op.rendszer
üzenetére
Mi a játékban a nicked (pontosan ird kérlek) az amit most használsz?
-
Csak engem dobál le a szerver folyamatosan, vagy másnál is fennáll a probléma?
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
op.rendszer
üzenetére
Attól hogy olcsó paklit akarsz nem kell egyetlen dologhoz ragaszkodni, mmint csak egyfajta lapokhoz. Egy vegyes pakli lehet ugyanannyira erős.
Pl. t3-ra magma - nem illik a twilight deck témába, de attól még az egyik legolcsóbb lap és 9-12 példány bármit kitakarít heal+cc-vel (oink, equi) bfp költés nélkül meg van oldva a t3 (ha goldból veszed fórumon).
-
op.rendszer
csendes tag
Köszi a választ! Sajnos muszály ragaszkodnom a twilighthoz egyszerű ok miatt: OLCSÓ.
Az összes többihez rengeteg bfp kell, egyedül ezt tudtam kihozni egy aránylag tűrhető paklinak 60-70 bfp-ből. pl stonekin-nél egy aggressor ennyi, aztán kell még vagy 20 lap..Ez van, nem reméltem hogy egy ilyet össze tudok hozni a semmiből.4 orb pedig úgy van hogy ha 2 fire 2 nature nightshade plant, ha 3 fire 1 nature akkor fire dragon, ha 3 nature 1 fire akkor colossus.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
op.rendszer
üzenetére
Egy működőképesnek tűnő twilight pakli, bár twilightban nem igazán vagyok otthon. De ha ragaszkodsz a twilight témához, akkor nagyon valószínű, hogy az expertek egy része sosem lesz meg, egyszerűen nem alkalmasak rá a lapok. T4-hez olcsón be tudsz szerezni még fire dragont, bár 3 fire orb, de ahogy elnéztem meg tudod oldani. Vagy ha 3 zölddel mennél inkább akkor colossus, még az is belefér a 30as kategóriába, ami remekül öli az xl bossokat.
T2-re betennék lava fieldet, ray of light opcionális, t3-ra zöld equilibrium
Esetleg spearmen/ghostspears.Most így hirtelen ennyi jut eszembe.
-
op.rendszer
csendes tag
Sziasztok!
Leírom a a paklim, és kíváncsi lennék a véleményetekre ( el kellett adnom moon-t és az összes lapot ami 2 bfp-nél többet ér a haverom ősrégi accountjáról ).
1. orb: windweavers, werebeast, surge of light, primal defender
2. orb: twilight minions, slaver, vileblood, curse of oink, twilight curse
3. orb: mutating maniac, twilight bombard, twilight creeper, thunderstrom
4. orb: ha meglesz bid-el nightshade plant, regwroth,twilight pestilence, írogatás közbe pedig eszembe jutott a giant wyrm

Tudom hogy elég gyenge, de szeretném megkérdezni mit mire lenne érdemes kicserélni, esetleg betoldani, mindösszesen van rá 30 bfp-m ^^. Ha a nagyobb lapok nem is, de esetleg az 1-2, esetleg 3 orbos lapok megoldhatók. Vagy ha van egy nagyszívű ember aki ennyi bfp-ért egy drágábbacska lapot eladna, megköszönném és ha lehetőségem lesz rá kárpótlom.
Rendes 4 orbos lapok nélkül esélyem sincs a nagyobb pályákra, de a standardok esetleg menni fognak :/ -
Sousuke90
aktív tag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Hát a F/N t3-ra mehet ugyanúgy magma, meg equilibrium(zöld) hasznos tud lenni. A nagyon OP megoldás persze a wheel+enli t3-on, ha 2 nature orbbal mész. T4-re így is úgy is jó a fire dragon. Ha kell még légi t4, akkor wyrm, ha földi támogatás kell, akkor grimvine-t tudom javasolni. T4-re még befigyel egy regrowth mindenképp, ha 2 zölddel mész akkor egy green peace is hasznos tud lenni.
Amúgy szerintem t2-n már fölösleges a shaman, akkor már inkább ray of light-ot dobj a helyére. Bár F/N helyett én inkább N/F típus vagyok. A ww+shaman hegyek cc-vel megtámogatva csodákra képes pve-ben.
-
MZsoltee
veterán
PVE-re szeretnél össze rakni egy deck-et és pure fire és fire nature-n gondolkodom
pure fire
Sunderer
Nomad
Suntriders
Mine
EruptionFire Dancer
Skyfire drake
Fire stalker
Morklay trap
Lava fieldJugger
Mo
Magma hurlerBatariel
Fire dragonTi milyen 4 lapot tennétek be vag ymit vennétek ki és cserélnétek másra?
Sunderer
Nomad
Suntriders
Mine
EruptionShaman
Ensearing roots
Surge of light
Oink
Breeding grounds
LAva field
Deep one
Skyfire drake
Fire stalkerÉs innen vagyok bajba mi legyen a 3. illetve 4. orbra?
-
MZsoltee
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Valakinek nem lenne kedve majd ilyen insane god paáyát játszani velem? Déelelőtönként ráérős vagyok...
-
phanzetomox
őstag
válasz
MZsoltee
üzenetére
az insane god egy kétszemélyes pve pálya.
elementek-et bfp-ért vásárolhatsz és azthiszem 1 hétig működnek,
az egyik element azt tudja hogy ha kapsz valami pálya után tokent akkor azt megduplázza, a másik pedig a pve mapokon a kártyákra kapott upgradeket, át tudja váltani tokenné ha akarod ( az eredeti up token árának a felét kapod meg ) -
wtf1sh
csendes tag
Balatonalmádi, kb 1 db bolt van, de rendelek asus 9800 gt-t, azért az már nem tűnik olyan puhánynak.
Nem vagyok egy egyszerű eset, tudom..
bolt: http://www.unitelshop.hu/cpu/index.php?page=termek&csoport=VIDE%D3%20K%C1RTYA&fajta=¶ms=&style=fo&sstart=0&se=0 -
wtf1sh
csendes tag
Alig van valami raktáron errefele ..

hd5570 vagy 9500 gt ről esetleg tudnátok valamit mondani?
Bocsi az offért
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Tegnap délután azt írta meghalt a vga-ja, ennyi idő alatt meg nem hiszem hogy megvette az újat. [link]
ha megvan az új sztem gyorsabb ha kipróbálja mint hogy itt várja a választ.

bár ki tudja

(#8361) op.rendszer
shaman nélkül is lehet menni csak úgy lassabb, és több egységet kel lehívni, anno ph-s versenyen ocean experten az első orbhelyet a többség Windweavers rushal + heal foglalta be.
firebe ijászok, nomad ( zöld), eruption, mine-t nem írom mert az drágább mint shaman.
-
op.rendszer
csendes tag
Mivel érdemesebb kezdeni? Natural-al kezdeni shaman nélkül, ( pve ) vagy fire-el? Esetleg megkérhetlek titeket, hogy írjátok le milyen lapokkal indítsak shaman nélkül, vagy ha anélkül nem megy akkor fire-el?
-
MZsoltee
veterán
Mi a különbség a sokféle Mo között? Ez az incredible miben különbözik a sima Mo tól?
-
G4ga
őstag
kozben egy gyors menet soran kitalaltam a tutit. Stone torment hibatlan taktika... A vegere a stonkin lordhoz pedig mo kell...
Jonne a nagy kerdes...
Esetleg par napra nincs valakinek elfekvoben egy promo moja? Van nekem is de fapados, token nelkul pedig nem tudom fejleszteni...
Termesetesen hajlando vagyok berleti dijjat fizetni... 
Akinek lenne LFGGaga ( fontos a kis es nagy betu ) neven jatszom. Nagyon megkoszonom a segitseget.Szerk: kaptam... Ha bejon az elmelet dobok majd repet.

-
G4ga
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
jövöhetet remélem kibirja még a dolog.
Max veszek és egyedül játszok
ha D1rect bemondja az unalmast 
Mo pálya mennyire jövedelmezö fejlesztések terén?
Advneceden elég könnyünek bizonyult az eleje pláne a Mo stampede bugjának köszönhetöen. A vége fele se ütköztem különösebb nehézségekbe, megfelelö számu northland drakkel.ugy gondolom hogy egy ami - zöld orb és Giant Wyrm megtámogatva egész jol ellehet mokázni...

Persze nem probáltam még, de nagyon unom az elsö pálya farmolását.
Megnéztem nagyon sok replayt a Soul Tree pályárol. Sose akart osszejönni, hogy Virydiát támadják, igy a Stonkin csávó állandoan elöbb az én egységeimet gyakta le és
Vagy: meghaltak a defenderek, vagy egység hiján Virydia is meghalt, ugyhogy gyorsan dobtam a dolgot
-
Gyuri27
félisten
válasz
op.rendszer
üzenetére
700 és 1000 körül mozog. A fire t1 is olcsó (mortart kivéve). A ville is 15bfp. Valóban baráti árnak mondható. Ráadásul sok jó free nature lapot tudsz használni.
Passage kellene neked experten.. Az elég jol dob goldot. -
Murder3
addikt
Van akinek lenne kedve velem pve-zni?
főleg 2p-s mapok mert van olyan amit még standardon si 1X vittem végig oszt kész, és nem igen ismerem. -
op.rendszer
csendes tag
hm... Most nézem, a twilight lapok nagyon olcsók ( már akinek ). Szerezni kéne egy kis bfp-t :/ 1 bfp mennyi aranyat ér? Már csak arany kell meg egy rendes pakli. Nem annyira lehetetlen mint azt gondolnátok
pl a 4 orbos szörny csak 50 bfp.. -
Gyuri27
félisten
Ne használj nature t1-t. Megesznek reggelire a rusherek.
Wind, amazon (kék aff), surge, roots, hurrikán, spearmen (én ezt használom a swift helyett, mivel s count ill a képességének hála m-s egységekkel is szépen megbirkózik), az emlitett dryad mint opció szóbajöhet.op.rendszer: bele választottál. A legdrágább t1 a frost és a shadow.
-
OnSeT
őstag
Dryad (Frost) mindenképp kell, ha 2v2-es a deck akkor shaman is jól jön.
1v1re inkább Crystal Fiend t2-re.(#8340) op.rendszer régi acc. maradhat sztem csak cseréld le a bejelentkező adatokat, mail címet és a jelszót is.
ill. írd meg a supportnak hogy mi történt az accoddal, bár így hónapokkal később nem tudom mit tudnak tenni, de egy próbát megér.
(#8341) linekiller 1v1ben az, viszont 2v2-ben egy nature-shadow páros t1en elég durva támadást tud összehozni.

-
op.rendszer
csendes tag
Nekem mindegy milyen szín, már az is nagy segítség lenne ha szereznék pár lapot. ( amúgy
a frost/shadow lapok tetszenek, de ahogy elnézem a lapokat, nem lenne könnyű összehozni egy rendes paklira valót az árak miatt. ) És Tudom hogy hülyeség, de egyenlőre a régit használom. Persze csinálok egy új accot, és elküldöm arra a lapokat. Fáj elhagyni, már warlord voltam és megvolt csinálva az összes map
-
Szavaztam.
Egyébként T1 Nature-re mit kell használni?Eddig:
Amazon (blue)
Windweaers
Surge of Light
Ensnaring RootsMost játszom PvP-ben egy Nature-Frost-Nature dekket.
Tiszta dedó.
Mindent rommá CC-zni, Orbot Glacier Shieldezni+ Kobold Trick, közben megenni az ellent Burowerrel.
T3 Enlight+Earthshaker
-
OnSeT
őstag
Most már a teljes Renegade kiadás fordítása (Bandit, Stonekin, Legendary lapokkal kiegészítve) az oldalon.[link]
Továbbá kiírtam egy új szavazást ( Gyuri korábban már feltette ezt a kérdést itt ph-n, de remélhetőleg most több szavazat érkezik
) a pvp-ben választott kezdő orbról.Gyertek voksolni.

-
Gyuri27
félisten
De az. Valaki linkelt kinti oldalról. Azért sem maradhat így mert 100 powerért instant kill 10000dmg és még az életét is vissza tölti.
Valamit heggesztenek a fiúk (remélem a beta) és szerintem ez zavar be. Meg előtte sem volt ilyen a stampede.op.rendszer: egyrészt milyen szinről beszélünk. Másrészt meg remélem nem a régi acc-t használod.
-
Advon 10-ből 9x megvan ,nem ez a baj, hanem expen 3-ból 2 jön be.
Azt meg nem tudom kibekkelni, hogy akkor a két sikertelent advon próbáljuk.
A stampadle bug, az bug. Nem így van a leírásában.(#8334) wtf1sh: Nem lehet az az ingame nicked, mert nem fogad el számot a névben.
(#8335) op.rendszer: P4F lapokat tudok küldeni, ha szeretnéd. Milyen szín kéne?
-
op.rendszer
csendes tag
Sziasztok!
Tudom nem szép dolog, de szeretnélek megkérni titeket, hogy ha esetleg van egy két potya lapotok, amivel nem tudtok mit kezdeni, küldjétek el deathun-nak.. Hogy nehogy azt hidjétek, hogy csak úgy kuncsorgok egy kicsit hátha akad néhány lap, elmondom mi történt:
Már jó rég volt, hogy megvettem az eredeti játékot bf pontért. Játszottam is vele pár hónapig, majd egy ideig nem tudtam játszani ( azthiszem egy hónap ). Majd miután feltudtam lépni, hát.... képzeljetek el egy nagy semmit..azt duplázzátok meg... na az volt az accountomon. Még azokat is elvitte, amit alapból megkapunk. Mostanában kedvet kaptam a játékhoz, mert hát nem rossz egy program ez
. Csak még mindig bűntudatot érzek hogy ennyi pénzt beleöltem, és csak így elveszik.. és hogy lehetne egy kiválóan profi paklim is, de nem.
Előre is köszönöm. -
wtf1sh
csendes tag
Köszi a sok választ, sokat segítenek!
A nickem wtf1sh , bár most lehet hogy pár napig nem fogok tudni játszani,tegnap meghalt a videókartyám, alaplapival meg attól tartok nem fog elindulni(nem erről a gépről van szó amit éppen használok, ezért nem néztem még meg). 
Eddig leginkább PvE -t játszottam, gyüjtögettem az upgradeket
, de elsősorban a PvP érdekel.Most legalább találtam egy aktív Battleforgeos közösséget, úgyhogy vidám vagyok!
Most mennem kell, ma este még visszatérek. -
linekiller
tag
ennyi pénzből szerintem pvp és pve paklit is lehet csinálni
egy használható pvp paklit már lehet kb 150-200 bfp-éből is csinálni habár ilyen összegnél
csak fire-frost vagy fire -shadow decket lehet összerakni. ha érdekel a pvp szívesen összeállítok egy listák mik lennének jó bele.pve deckre meg a többiek sokkal jobb tanácsokat tudnak adni mint én ^^
-
wtf1sh
csendes tag
Hali mindenki!
Eddig csak a free-to-play verzióval játszottam, de a kevéske kártya kezd unalmassá válni.Szerintetek ha veszek 1000 bfp-t(hivatalos weboldalról), akkor az elég ahhoz hogy egy tisztességes kezdő paklit összeállítsak?Nature-fire paklira gondoltam.Hogyan érdemes lapot venni?Egyesével összevadászni AH-n, vagy csomagban venni inkább?
Nah egyelőre ezek lennének a kérdések, mint az kiderült kicsit tanácstalan vagyok az ügyben..
Válaszokat előre is köszi!
Wtf1sh -
Noh, ha valakinek van türelme 3-ból kb. 1x sikerül az Insane God Exp.
Úgyhogy ha valaki tokenekre vágyik, és meg tudja csinálni a Fire oldalt akkor játszhatunk. -
Ha valakinek van, szeretnék kölcsönkérni egy zöld affos Disenchantot.
AH-ban 1 db van jelenleg 1500-ért...
Úgyhogy ha van valakinek chargeolt, 1 chargot nagyon szívesen vennék, ezért nem ment az Insane God exp. -
Murder3
addikt
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Tudsz benne segíteni mert nem igen tudom h pontosa h kell. eddig egyszer sikerült néha meg nem.
ha más nincs akkor full minre le kell venni a konfigot az általába javít az esetek többrészébe. -
FlyInMyEye
csendes tag
válasz
Neocskaa
üzenetére
Ez nem olyan mint a fraps ez nem rögzít semmit winyóra csak ha jó minőséget akarsz, akkor eszi a gépet, mert akkor live encode-ert kell használni streamelésné. Egyébként teljesen türhető az fps játék közben. Néha azért kicsit belaggol, akkor persze anyázok egy sort, de azért ki lehet bírni
. -
Rankerz
senior tag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Én is játszok szívesen ha van hely.
-
Neocskaa
tag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Nézném, ha nem állítgatnád

Muder3: 4 magos proci nem árt
Amúgy tapasztalataim szerint kb. felére csökkenti az fps-t, játéktól függően... -
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Ez jó kérdés. Az a lap Twilight kiadású, szal azt mindenképp fel kéne ismernie.
(#8300) G4ga mint ahogy D1Rect is írta a spawn épületek gondot fognak okozni. Bár 6 perces köröknél meglehet ott lehet őket hagyni. ( még nem próbáltam ezt a rövidített verziót, normál körben viszont mindenképp le kell őket szedni)
-
Murder3
addikt
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Mennyire kell atomerőmű egy normális streamhez?

én am ha lehet,lehet mennék játszani.
-
linekiller
tag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
már várom 
-
FlyInMyEye
csendes tag
Sziasztok este kábé 9-től ismét irtó magas szinvonalú meccsek élő streamje várható, ezúttal új helyen,cserébe jobb minőségben. Akinek van kedve nyugodtan jöjjön nézni/játszani
.http://www.livestream.com/FyIME
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mire felkell huzni az 5 orbot, vagy annyi powa hogy coldnap fagyizás, és a mo is életbe marad 

Termesetesen hajlando vagyok berleti dijjat fizetni...
)

A nickem wtf1sh , bár most lehet hogy pár napig nem fogok tudni játszani,tegnap meghalt a videókartyám, alaplapival meg attól tartok nem fog elindulni(nem erről a gépről van szó amit éppen használok, ezért nem néztem még meg).
Most mennem kell, ma este még visszatérek.