Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkzbane
tag
Empire Expert bal oldal szóló egy rakás(5000+) fölösleges powerrel.
-
Murder3
addikt
Majd kövi vidit már minimum fury szintű ellen aakrom, de lehet majd Onsettel 2v2-t fogom, nem tudom attól függ hogy jön ki az előző patch előtt voltka jó repeim, csak azokat meg akkor nem tudtam kivenni mert baszakodott a fraps és már elvesztek:S

-
Volgafan
senior tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan
üzenetére
Istenem. Nem középre húzza a phasét. Elég közelre húzza, hogy egy teleportálással ott legyen.
Elmondom mi szokott lenni. Amit nem fogsz meg nature t1-l. Chargerel középre megy. Előtte phase. Beteleportálja és kész. Ez kis mapon 2 phase, 1 dread 180 powerért. Lehet számolgatni, hogy ennyiért naturéból mit hivsz le. Nagyobb mapon, még egy well is belefér.
De gyerekek ne én tanitsalak benneteket shadowwal játszani. -
Murder3
addikt
-
Volgafan
senior tag
De ha rusholsz fasznak veszel wellt?simán beturtad volna és ráértél volna ott mondjuk orbot venni.....vagy csak szereted elhúzni a meccseket?amúgy nagyon lowbob volt az enemy isXDDD nature és nincs hurricane...lol
-
Darkzbane
tag
Slave Master Expert Pure Firevel def pozícióban replay
-
Murder3
addikt
Na és akkor történelmi pillanat

Egy olyan videó ami eddig még nem volt

Egy ww spam mikró miatt érdekes főképp lényegébe ez a fő cselekményszáll

Nagynehezen sikerült rájönnöm a hangfelvételre

Remélem tetszeni fog
-
Volgafan
senior tag
Motivate-t sajna ki kellett vennem,de ne tudd meg,azóta nem kicsit hiányzik.....tudom,hogy 1-et kell lőni....de nem volt ez rossz.. akkor mikor Imonk megvette 2.welljét,nekem épültek a phasek,már mind1 volt....
-
Volgafan
senior tag
Há gondolom mindenki hazaért,és inkább gamel,mint irogat.....én is azt tenném...végre rávettem magam 1v1re,felmentem sárgába,erre beszarik ez a szar

-
Zotya21
senior tag
nah miaz megállt az élet ?

eddig nem győztem olvasni
-
ChromeX
addikt
amugy ezeket olvasva ha minden OP akor minek pvpztek

vagy másik oldalrol ha minden op akor hol a baj? egyszinten vannak
-
Volgafan
senior tag
Gyuri sztem totál feleslegesen vitázol!Ha középre megy mindkettő,ninsc ideje phaset építeni,ha odafigyelsz!!!shadownak van 1 csöpp esze,csak noxxal operál.ha látod,hogy phaset kezdi építeni,egyből sw -al szétkapod(bukott 70 powert)és még nem csinált semmit,közben te dreadot megfogod ensel(van powerfórod)letesz íjjászt már mész is rá,hurricane és még meg se tudott érínteni......
-
Murder3
addikt
No akkor estére remélhetőleg felkerül a meglepi olyas valami amit még tényleg senki nem csinált

Legalábbis magyarul
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ergó jó mikróval bármi erős, de igen a nature az eggyik legjobb, ám a frost még így is mlliószor erősebb t1-en...
ezt én is így gondolom.
pár rep amiket érdemes megnézni.Charatcher nature t1 vs Emtec shadow t1 [link]
treespirit+ dryad , ha kijön az ami és emberi ára lesz a treenek elég veszélyes lesz ez a kombó.SilenceofGod frost t1 vs EnisYoo nature t1
treespirit spam szintén amit frosttal fognak meg. ( a meccs t2ig ment stonekin vs stonekin)
[link] -
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
tricolor ashbont?
tuti luck mert az ashbona buffernek dobnni kellett volna az oinkot a spiritre.
akkor már nem olyan könnyű ám
shatter,nasty...ezek büntetnek.amúgy a shadwo nyomoronc mutanic maniac elég alázós lap jó xl counter én azé nem használom mert unalmasnak találom.
-
Murder3
addikt
hidd el előbb fogysz ki te mint ő, do lekaszálja awellt emrt nem lesz erőd védeni.
a feltartás nem működik ezért.
koc+life is épp hogy csak megölné+taunt ami kötelező sokszor.
de már megszoktam ha többjön csak ők szopják be, de egyedül tuti üti a wellt.
én midnig az arcába húzok ilyenkor csak azért is h most ezt itt fogom kivédeni
ez nálam egy kényszer
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
Én mint igazi pure sahdwoows ha élhetek ezzel legalábbis vagyok akkor SZNOB(
) hogy kijelentsem hogy az az igazi árnyék lelkű, ki az összes pure lapot hsaználja
na jó nem, de én pl amit lehet t2, az összese használom.
RB és SOG-ot nem használom 1v1-be.
de pl én nem rakok be aoc-t se unholy se fér be.
viszont nálam a legelejétől az ua fontos központi szerepet tölt be aztán a corpse explosion is.
rb-t is lehasznált, nerf előtt a sogot is.
koc nálam a parancsnok
Nether is alap,harvi és mage is persze
amit viszont mát nagyon kivennék az a debil NC....valami jó kis undead egység kéne helyette ami pure deckekbe helyettesíti... -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ccvel nem ér semmi mint ahogy a nature se.

ashbone tri colorba (nature shadow fire orbbal)
nature oldalról heal+cc
shadowról buff
fireretől meg zöld dis ami immúnissá teszi a cckre.ezt nem védi ki a pure nature. ( mint ahogy sok más szín se)
hmm el is feljtetetm a parasitet az átveszi

inkább csak veheti mert cc alatt hamar hal .Do+healról csak annyit, nem kell beütnöd a lényeg hogy csak feltartsd, hamar elfogy az a 20 charge surgeról. ugye csirke?

( 2v2ben már fogyott ki csirke a surge chargeból t3ra, nem do spam miatt)ha több do jön akkor meg koc képesség aktiválva
-
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922
üzenetére
Egy szem sámán nem gyógyit fel egy ww-t ha mindhárom phase egy ww-t lő.
Dread + 3 phase 240 power. 2ww 140 + 2shaman 140 az 280. Tehát simán rám robbantod a dreadot. Persze ha nem két napja pvp-l ez világos mint a nap.A mapok álltalában kicsik és középcentrikusak. Mire beérsz kőzépre már húzhatod is a phasékat picit hátrébb. Én nem fogok odaérni a ww-l időben. A dreadot meg berobbantod. Vagy én rootsal lefogom, de ezzel bukok 45 powert. Máris nyertél.
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Ja király megoldás. Nature pvp deckemben én is próbáltam timeshiftert. Sadó nagy hibája, hogy T3-on nincs közelharci egysége csak L méretű (másik hátrány) amit nature lenyúl simán. Ugye egyértelmű a Mauler

...de ne értsetek félre, csak lobbizok a sadónak

-
fantom922
aktív tag
Igaz, de wrathgazer nemn fér be senkinek, aoc mellé kéne valami drága egység addigra jugger megszabadított 2 welltől és 1 monutól (aoc 100, satanel aszem 240 = 340 profi ellen nem megy) Jugger ellen disenchanttal, ha egyszerre mentek T3-ra 1 megoldás van a church of negiation

Ui.: szerintem Jugger túl olcsó, de javítsatok ki ha tévedek... ja és Grigori is túl olcsó

-
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
figy hiába hisz nála is van cc,heal,buff,nasty....
az ashboan op de tri colorba ha van ott fire,natur,frost ezek mellé OP de nagyon.
De a sahtter is mert azt se tudod védeni csak a frost azé a soulshatter nek kéne purének lennie és az ashbonenak meg 2 shadwo orbosnak+h ne lehessen a végtelenségig buffolni.amúgy pl deep one meg surge miatt én továbbra is tartom h op.
bár lehet már készülni mert eleve midnn pure nature azt csinálja+surge meg alap rá.dancer viszont könnyne fogható régebben durva volt nekem is, de mage és darkelf is elég jól belátja ha high grundon van+meg kell előzni hogy ő diktáljon.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
nether csak a grigori desin ellen jó.
de akkor is csak úgy lehet megszakítani a folyamatot hogy a grigorit teleportálod el, ugyanis a teleportálás nem hat a desintegration alatt lévő unitra.(#14047) fantom922 juggerre rengeteg counter van. shadow részről pl. aoc + satanael vagy wrathgaser
-
Murder3
addikt
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Kéne kicsit gondolkodni. Lehozok 3 phaset, te lehozol 2 ww-t és 1 shamant. Aztán, hogy is támadlak meg? Közbe lehozok 1 noxot és akkor... mi is van? Egyenlőre a saját bázisomon áll 3 phase tower amiben 180 power van lekötve, te meg középen építed a welleket. Vagy úgy gondoltad, hogy középre szaladok dreaddel és felhúzok 2 tower míg lövöd ww-vel?
Negation frosttal nagyn erős igen, de ezért használom
Egyébként nem láttam mostanság más embert aki használná... -
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
figyi fentebb írtam egy érdekes dolgot.
régen én a dred képességét fullosan haszontalan felesleges semmirekellőnek véltem+ a skeletonoakt is pvp-be emrt s és frenzy és knock...
De mikor mostanába a shadow fire deckemmel skeletonokkal meg executorral direkt nem nox,forsakenneket használva játszottam érdekes nagyon is hasznosnak bizonyult a reaping képesség...
sőt a skeletonokat is tudtam úgy irányítani h elég komoly károkat okozzanak...Azt aláírom h a shadwo t1 gyengébb a nat t1-nél.(phaset msot ne nézzük)
Azt is h a ant t1 viszont komoylabb mikrót igényel, viszont ha a nature játékos már tud vele menni akkor a vele szembe álló shadwoosank aki mondjuk nem használ phaset 2X akkora jó mikrót kell hogy bemutasson és nem hibázhat.de pl ez olyan ma spam is legyőzhető ha tartod a tempót.
és leginkább a mass nox ami megoldás a legtöbb spamre támogatva dreddel. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
és te milyen gyakran látsz razort pvpbe?

timeshifter specje tudtommal csak álló helyzetben működik, ha elmozdul az aura megszakad.
tunnellel a desint alatt lévő egységeket is mozgatni lehet?
(#14030) fantom922
shaker fire lap, egyébként meg nerf óta enlit is ritkán látni, nemhogy az enlight + earthshaker,kombót. ami ua a kategória mint con

-
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922
üzenetére
Kéne picit gondolkozni. A phase 60 power. Ha 3-t hivsz az 180. Nekem ennek a leütésére kell 3 ww és 3 shaman. Add össze. Meg azt is gyanitom, hogy közbe ezt azt lehivsz. Nem várod meg mig a 3 phasét leütöm. Phase statitukus? Mióta?
Enli? 250 powerért? Meg ugye elvesz még egy helyet a deckből.
Negation meg a warp szintén instant win, főleg trick társaságában.
Pure shadowosok nem is használják álltalában mert nem tudják tápolni.A nature shadowwal jó mikróval fogható. Engem is vert már le shadowos t1-n.
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
hát azé nem hiába alap lap a forsaken, hiába a sok knock de kimikrózva jók,pl dred képességének is.
Hidd el nekem
pl skeleton warrirok is elég keméynek ám ha jól mikrózol ulf pl használja is őket van videó is fen yt-n.
De pl az Executorok is vertek már el kíméletlenül frost t1-et pro szinten
Majd teszek fel vidit ahol ww spamet tartok meg 1 dred+dazed noxokkal+3 well előnybe is kerülök közbe

Csirke:Én fent amit írtam továbbra is tartom, ha komoly célokat akarunk segítek, de akkor másokank is részt kell vállalniuk belőle, már akik benne lennének h segítenek nekem bpf farmolni a bajnokságra...
hogy ki nem tudom, de counternek attól még az mivel LR

-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Csirke már írtam, enlightenment + earthshaker. Ha nincs a deckedben sok egység, a pure sadó nem tud kobold trickelni.
Egyébként ezek a kérdések, hogy mit csináljak church ellen pure naturral érdekesek. Nekem is lenne 1 kérdésem. Mit csinálsz Jugger + disenchant ellen, vagy grigori ellen
Nos utóbbiakra felkészülsz, churchre nem mert régen volt sláger és nincs counter lapod a deckben, de nem jelenti azt hogy nincs is rá. Tehát egyáltalán nem op lap. -
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Nem tudom forsaken melyik profi ellen jó lap (frost mage, hurricane, mine/erupt/firesworn) Mage támadásba, ugye nem gondolod komolyan. AoC támadásba?
Mi az a DA? Ha Dread Charger roots és leszedik a ww-k, nasty el sem éri őket.Mondjatok védelmet mikrók ellen, ami minden más színnek van...
Oké magam felé húz a szívem, ezért erősíteném

-
fantom922
aktív tag
church ellen csak tudni kell mit hozz le. Mostanság azért nehéz vele, mert az emberek elfelejtették és más op lapokra összpontosítanak. Ha mindenki church-özne minden deckben lenne olyan lap amivel simán fogható. Lásd DO ellen.
Pl. razor shard, épületlopó T3-at tud az egyik fajta, sunstrider, firedancer, vigil, spel ami hatástalanítja a torbyokat, sok egység, enlight + earthshaker, tornyot mellél építeni (a legegyszerűbb sadó ellen), sok egység (pure sadónak nincs glaci és kobold)
...de T1 volt a kérdés nálam.
-
-
fantom922
aktív tag
...de mondok mást. Mondj olyan sadós védelmet natur ellen amit ne tudnék áttörni, vagy kicselezni...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90
üzenetére
T1-en a nature a legerősebb hidd el, nem én találtam ki proktól hallottam. Az egy más kérdés, hogy nehéz vele játszani. Phaset felépítesz 3-at aztán mit csinálsz?
Merthogy ő a sámánokkal és a ww-el megy welleket foglalni... gondolj csak bele... Phase védekezni jó támadásba, ha megmozdítod jó ellenfél odalép és leszed egyet majd heal és sámánok közben persze meg dríad...Légyszi mondj egy pvp deck összeállítást amit pure sadóval legyőznél pls.
Nekem egy se jut eszembe... -
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Te, én 2v2-ni akartam a te oldaladon, rankeden
tehát egy oldalon álltunk volna
2v2-ba nem használok churchut, 1v1-ba is csak a lost deckbe. 2v2-ba gyorsan össeszednek annyi embert, hogy összedőljön... vagy van valahol egy sunstrider, esetleg az a toronylopó ami ideiglenesen lenyúlja, vagy a spell ami használhatatlanná teszi. 2 emberből az egyiknél tuti van 
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Ne már, feladod azt ami vagy
szerintem a csirke egyedi... főleg, ha valami különleges fajta 
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
ergó jó mikróval bármi erős, de igen a nature az eggyik legjobb, ám a frost még így is mlliószor erősebb t1-en...
Épp tegnap sikerült elég lehetetlen mikrót csinálnom ww spam ellen

Ma megszeretném csinálni elég érdekes meccs mégha nem is egy nagy ellenfelem volt, de amivel csináltam az pont h anti ww
remélem ma sikerül felraknom, ha összejön kommentárral szeretném megcsinálni

Illetőleg elkezdtem egy szeméyes is időtöltést ismét a fantáziámra hagyatkozva, msot viszont Magic Lapokat próbálok átültteni Battleforge-ba

Egy 36 lapból álló editiont próbálok meg elkészíteni, Létező magic lapokbl mit próbálok a leginkább visszadni a bf világába

eddig 4-van kész.Gyuri csak neked van egy Nature anti air is amit már régóta követelsz

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922
üzenetére
nem bírok tovább a kispadon csöndben ücsörögni XD
jelen esetben Gyurinak kell igazat adnom, mert a phaset valóban nem ütöd le nature t1-el. azt mondod, hogy téged megvert egy nature srác amikor phasel voltál, ezért nem op a phase nature t1 ellen. szerintem itt a legtöbbünk egy u0common deckkel is simán elver valakit, aki bár op lapokkal játszik csak most kezdett. ezzel azt akarom mondani, hogy nature csak akkor tudja leütni a phaset, ha a shadowos lehetőséget ad rá
a másik: "a kedvencem a pure sadó... (legtöbbet ezzel megyek 1v1-ba pure-val) remélem erősítik majd mert most az egyik leggyengébb..." lol, körülbelül erre ennyit tudok reagálni. tipikusan shadow, főleg pure az, aminek a leguniverzálisabb counterei vannak (forsaken, DA, mage, AoC, stb.)
-
Volgafan
senior tag
Mocskos lilák!!!!!

-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Igen jól csinálom
de mindenki utánam csinálhatja, ha tudja... Sokszor kikaptam már és az egyik játékossal (mindenki ismeri JadeWarlord) olyannyira jóban lettem vereségek után, hogy friend és sokszor hív gyakorolni 1v1-ba sparringra. Tehát sokszor kikaptam én is.Én nem akarok veled rosszba lenni, nem azért használtam ilyen lapokat, hogy felidegesítselek.
Hanem hogy megverjelek, de ez a játék lényege... Ha majd fordul a kocka, megígérem, hogy bármikor megverhetsz.Csak azt nem értem miért erőltetted a phase towerem leölését. Használsz burrowert gondolom... letettél volna 2-t és a hátsó bázisomat betámadod meg a középsőt is máris csak néztem volna. Az én akkori taktikám ugyanis a védelemből kitámadás volt, ami statikus... de nem akarok okoskodni, csak békülni...
Remélem legközelebb majd egyik másik deckembe akadsz bele...
Ui.: pure sadós vagyok nem lostos
a kedvencem a pure sadó... (legtöbbet ezzel megyek 1v1-ba pure-val) remélem erősítik majd mert most az egyik leggyengébb... (pure sadó tehát lila-lila-lila
)Ui2.: az a srác akiről korábban meséltem a heal és shaman miatt simán leütötte a phaseeimet T1-en hidd el, a legerősebb T1 a nature... ww+dryad+shaman+roots+heal+hurricane
-
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922
üzenetére
A pure nature nem uti le t1-n az op phasét.
Senki ne magyarázza el, hogy nem op. Meg kell nézni a statját és a power költségét.
T2-n meg jöttél a lost launcher+trick kombóval. A nagy tank do-val szintén nem lehet beütni. Majd t3-n hozod a negation. Most nem, de előtted hoztad. Magyarul nulla szkill. Minden tieren a tornyokkal szopatsz meg a trickel.Remélem az amii kijövetelével a shadow-nature lesz a leg op dolog.
Akkor nagy lelki nyugalommal fogom olvasni a lostosok sirámait. -
Volgafan
senior tag
lesznek még itt veidejók!!!!
-
Volgafan
senior tag
A 2.már abba lett volna konvertálva....Itt is kapok majd,de 2 hét mire bevizsgálják.....az a hosszú idő....
-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
akor le lehet vásárolni
de nálunk ahol én veszek cuccokat ott kicserélik gari időn belül ha nemjó és javithatatlan
mondjuk lehet csak nekem mer sokat jártam oda XD
de gari ingyen javítás és ugye ha nemlehet javítani vmit kell adniuk
haveromnak a videókarija romlott el és nálunk kapott az eredeti árért egy másikat ami hozzáteszem jobb is mint amit bevitt

hangot meg vegasba vagy letiltottad mert lelehet vagy rosszba konvertáltad
sony mp4 be a legjobb internet videó meg a részleteket is mnodtam volna de már sajna nemlehet

-
Darkzbane
tag
Mine nélkül fire t1 elég vézna. Mutasd a paklid meglátom mire elég ,de sürgősen szerezz be Minet legalább.
Ptd Expert aránylag gyorsan(a mi mapunk),csak hogy ne maradjon le az oldaról
-
fantom922
aktív tag
Csirke tegnap nem akart velem pvp-zni... és nagyon megsértett... Addig nem akarok új kapcsolatot kezdeni, míg ki nem heverem ezt a sértést...

Nem tehetek róla Csirke OnSeT kezdte a wiki-vel
-
fantom922
aktív tag
Gyuribá jó a videó
ügyesek voltatok. Ebből is látszik mennyire jó együtt a nature és a sadó kezdet. Jól lenyomtátok őket 
Találtam még 1 videót a címe Gyuribá... az te vagy?

-
Volgafan
senior tag
Régen volt,de nem jut eszembe a neve....
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem jogszerű, hogy 2 hét mire eldöntik semmiképpen. Részben jogban dolgozom, tanulok és ez túl sok idő, a jogbiztonság szerintem nem engedi meg. Mindenképpen nézd meg a fogyasztóvédelmes jogszabályt.
Csere alkatrészt viszont biztos, hogy nem kell adniuk, de ennek is utána nézhetsz...
Még nem néztem meg, de ami késik nem múlik, majd most ebédidőben

-
Volgafan
senior tag
Frapsba még volt hang,kommenteltem is,valami vegasba ment el,mert ott még hallottam...másik:nem proci,lap,2 hét mire bevizsgálják!!!!omg hol élünk?mit csinálok addig?ha azon dolgoznék?csere lapot nem adnak addig se.....meg is nézem a fogyasztóvédelemnél,ilyenkor nem kötelező-e csere alkatrészt adni....
-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
hát jah kár a prociért

jöttem volna este csak megin jött 7 re a póker apámmal
majd legközelebb elmondom a beállításokat ha ideérek

de különben nemtom mibe konvertáltad de jólett
jaja kikell várni amig a youtube kiirja hogy hd hamá hd ba lett csinálvasajna ha a proci meghal azmá alapba hibás volt
tulterhelés mellett se szabad elsülnie ha tulmelegszik a feladat hogy ujraindítja proci a gépet és semi bajaszal azt biztos kicserélik ha jó helyen vetted és megvan a garancia
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922
üzenetére
na igen, de ellenem sem instant t3 után húztad fel a churchoket, hanem egy kiadós t3 harc után mikor már olyan mértékű volt a void áramlás hogy mindkettőnknél állandóan 500-600 power volt amiből lapot lehetett lehívni. ekkor meg inkább a chargek/reloadok a limitálók nem a power.

stirders spam azért volt hogy a sok unittal leterheljem CoN-t s így megsemmisüljön mielőtt egy unitom is elpárologna. de úgy látszik az csak cultist masterrel működik.

striders képességégre tényleg nem gondoltam akkor, mondjuk ez betudható a pve emlékeknek, ahol sokszor bugzik a con animációja és a desint sugár a pálya másik felére is elér. szal úgy véltem striders képességét nem tudnám aktiválni mert a con hatósugarából lőne.
de jó hogy felvetődött a téma legalább most már tudom mit kell kezdeni a church of negationnal

sokszor csak egy apróságon múlik a meccs.
pl korai tier váltás, vagy épp a késői, vagy mint az esetemben az, hogy egy, a pakliban lévő lapot lehetne használni vmi counterelésére de nem teszem meg
^^lámulni gyakorlatilag minden színnel lehet.

pl a 2v2es kombó videómban yrmian a középső bázis ledöntése termitevel is lámaság pure shadow ellen, viszont szép megoldás
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
kár a prociért

t1harc nagyon jó volt, és a vidi minőségével sincs gond, sztem te még akkor nézted vissza mikor még YT nem dolgozta fel

addig homályos
viszont nem értem miért maradt bent az egyik ellen, miután a társa kilépett.
ill. a végén hogy hogy 3x megy le a kezdője kiütése?hangrögzítést frapsban kell engedélyezni, és forrásként is a megfelelőt kell kiválasztani a felkínált 3-4 lehetőségből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Warhammer 40.000
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Elektromos autók - motorok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Úgy csináltok mintha a legerősebb lenne (pure sadó)

Hanem hogy megverjelek, de ez a játék lényege... Ha majd fordul a kocka, megígérem, hogy bármikor megverhetsz.