Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Igaz a fire eddig se volt elég erős t1-n és t2-n.
Mondjuk a helyedben egy s-s-n, vagy s-n-s összeállitást raknék össze. Hiszen úgy tünik erre jönnek most új lapok. Persze kérdés, hogy a shadow-nature vagy a fire-frost lesz nagyon erős.
Hiszen eddig azt láttuk az egyik dual orb jóval erősebb volt (stonekin vs bandit, twi vs lost). -
Gyuri27
félisten
Mert némelyik modi.

A kukac felett elszaladt az idő. T3-n 200-220 powerért komoly lapok vannak (erősek és használható képességeik vannak).
S-S-F-re minek javaslat? T2-ig szokásos (harvi, aoc stb-stb). T3-ra mehet grigori, vigil, ice barrier, homesoil, coldsnap. Ebböl ami fontos a grigori a többi opció.
Nem tudja valaki a stampede bugot mikor méltóztatnak javitani?
-
Ja igen, van egy már majdnem kimaxolt Shadow-Shadow-Frost dekkem, de meghallgatnám ki hogy látja a dolgot.
Tessék nekem dekklistát írni!
Shadow-Frost-Valami dekkem még igencsak készülőben van, de arra is szívesen vennék ötleteket.

(ami nagyon tetszik elméletben az a homesoilos Nightcrawler)Más: Miért nem vágják ki azokat akik tönkreteszik az AH-t?
Valamelyik nap 12 oldalnyi Shaman volt, mind 250 BFP-ért néhány accról.... -
válasz
phanzetomox
üzenetére
Na ez szép. Akkor azét találkozok már kevés kukaccal.
-
G4ga
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
ha ti mondjatok, akkor ugy van.
Picivel tobb jatek tapasztalatotok van mint nekem.
A masodik palyahoz nincs valami tippetek expertre?
Az elso falu bevedese gyerek jatek. A masodik harmadik falu viszont komoly gondot jelent. Egymas utani bevedes nem lehetseges, mert mire oda orek az egyikhez, a masikat megtamadjak. -
G4ga
őstag
Nem, azt konkretan standerdre ertettem.
Mondjuk az elso palyat experten :
Frost mageel, nyilas egyeggel, nortguarddal, war eaglevel, moval, nortland drakeel, avatar of frosttal es cold snappal jatszom csak experten.
Mas kerdes, hogy ezek majdnem mindegyike full fejlesztett.Ha arra gondolsz, hogy ossz 15 egyseggel akkor rosszul fejeztem magam ki. 10-15 fajta lapra gondoltam.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
mi nem ?

Nem kell elmagyarázni mért hasznos, tudom. De Xl counternek gyenge. És nem tudom nézted-e hogy játszik, de az biztos hogy a swampban rejlő lehetőségeket nem tudná kihasználni, ahhoz több mikro kell.
Még mielött félreértenéd, egy szóval sem mondtam hogy rossz lap.
-
Tucsok04
csendes tag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
Persze, hogy jó játék csak indulna már el:S
Régen nagyon toltuk vele nem sajnáltam volna 5000ft-t kidobni rá csak éppen nem volt raktáron bf pont és mire lett meguntam
Te most megint lenne kedvem játszani csak hát szivat ez a sutyok! -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem. Repül ugyanis, chempeket jól lehet vele zaklatni. Meg hegyfelöl, vagy szakadék felöl biztonságba van.
-
FlyInMyEye
csendes tag
Jah még annyit, hogy teljesen meglepődtem hogy itt ennyire él a bf forum. Jó érzés látni. Még a végén kiderül, hogy nem csak én szeretem ezt a remek kis játékot.

-
FlyInMyEye
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hú thx,sok hasznos tanács.

Elég lame meccs volt valóban. Általában jobban szokott menni. Pl ennyi pénzem még sztm sosem gyűlt össze, csak szimplán féltem támadni ellene, meg még az ablakos módot is szoknom kell, nem könnyű ám egér scroll nélkül tolni és ekkora lagban
. Najó elég a magyarázkodásból, sok hülyeséget csináltam, ennek leginkább az lehetett az oka hogy végig hátrányban éreztem magam és utálok hátrányból játszani
. Sok jó meglátásod van, örülök ezeket megosztottad velem. Majd revízionálom a deckem.Deepcoil meg tunnel valóban felesleges de annyira fun kártyák, hogy gyakorlatilag csak a magam szórakoztatására használom őket, swamp drake-et viszont én hasznosnak tartom az extra cc miatt, mondjuk ebben a partyban ez nem igazán jött ki főként a gagyi unit controll meg lag miatt, de normál esetben full screenben elég sokszor bizonyul hasznosnak.
Fire stalkert hamar kiszórtam, burrowert magma hurlert elég sokáig használtam és szerettem mind2t megfontolom, hogy újra berakjam őket. Még egyszer köszi a tanácsokat úgy látszik mégiscsak megérte sztrímelni.
-
phanzetomox
őstag
nem szívatlak
250 power (drága ) és kevés hp , t3-on 250 powerből bármelyik szín leszedi
fire: jugger, vagy néhány giant slayer
nature:fathom+ fathom képessége
frost:2 tremor + cc
nature/frost: stone warrior, vagy deepfang
shadow: 2 mutating frenzy
shadow frost: grigori ( + lehet kell life weaving )
fire/shadow: soulhunter
fire/nature: 2 mutating maniac
vagy ott lehet bármelyik színnél a Mo ( igaz drágább )meg még ezer féle módon le lehet szedni költséghatékonyan ( gyakorlatilag bármivel ) csak pár gyakoribb példát mondtam
smoke: persze hogy kiváló lap, csak ha bent van a fathom lord akkor felesleges mégegy xl counter
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
A drake kiválló pvp lap t3-ra.
D1Rect: nem sajna. Pvp-ben gyenge. Jugger, Grigori, Soulhunter sokkal erősebbek, jobbak a képességeik és olcsóbbak.
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Neszívassál már, hogy a deepcoil már nem erős?

-
phanzetomox
őstag
válasz
FlyInMyEye
üzenetére
megnéztem a meccset amit épp játszottál. ( a pure nature ellenfél ellen )
pár tanács:
- az ellenfeled elég hamar húzott egy shrine of memoryt, ilyenkor sietned kell a támadással mert az idő az ellenfélnek kedvez . mégis te elég sokat vártál ( 400 powered volt t2-n és nem támadtál ) ennyi powerből tudtad volna egyszerre támadni a kezdő bázisát, illetve a közeli t2 orbját
- az ellenfél gyakran használt parasite swarmot, te mégis csak drága L-s egységeket hívtál
(deep one , skyfire drake ) amiket nem egyszer el is folgalt. Ilyenkor támadj olcsóbb egységekkel hogy ne érje meg neki az elfoglalása ( bár ha jól láttam a paklid t2-n nem volt más lap ) használhattad volna a drake+ eruption+cc kombót is a parasite warm ellen
- t3-n jól elhúzódott a harc, le kellett volna szedned előszőr a SoM-ot hogy ne kerülj nagy hátrányba
- egyszer mikor az ellenfél támadott téged lehívtál egy deepcoilt, nem kellett volna mivel az ellenfélnek 3 XL counter egysége volt ott, esélye nem volt a kukacnak
- csak egy irányból támadtál, így könnyedén le cc-zték az egységeidkapásból pár lap amit betennék a paklidba : burrower, /és vagy fire stalker, virtuoso, magma hurler
amit kivennék: tunnel, deepcoil, swamp drake, -
FlyInMyEye
csendes tag
http://www.ustream.tv/channel/flyinmyeye
Itt lehet nézni ahogy szerencsétlenkedek, ha valakit érdekel.
csum
-
Fornesh
csendes tag
OnSeT köszönöm így utólag is a segítséget, össze is dobtam a paklit, pár lapváltással, amit jobbnak ítéltem meg, legfeljebb majd saját hibámon tanulok. Az AH vagy Market Place tudom is én, hogyan kell mondani viszont nagyon bejött. Elején csak azokat néztem meg, mik kellettek, de idő után úgy magával ragadtak a Bid-elések, hogy már figyelnem kellett arra a 800 pontra, nehogy eltűnjön
Azt hiszem most jött el az idő ahhoz, hogy ajánlatokkal próbáljak némi nyereséget termelni 
Amúgy nem találkozott már valaki olyan problémával, hogy nem működnek a klaviatúra számai, se a minimapon kattintás, se a keretezéssel kijelölés, csak a direkt katt, és az esc? Bár egy game újraindítás megoldja, de egyre gyakrabban jön elő.
-
G4ga
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
ezzel én is vagyok, de ugy érzem 10-15 lappal simán végig lehet vinni egy pályát, ha nem kerülsz valami váratlan sz***ba.
rPvehez kb a felét nem használom annak amim van.
azt megtanultam már, ahoz hogy jó legyél, pusztán csak a lapokat kell ismerni, a többi jön magátol
-
Zedroxine
tag
-
G4ga
őstag
most veszem csak észre hogy frost shadowot irtam... frost nature akart lenni.
csak játszok közbe
szvsz pve standard pályákat bármivel meg lehet csinálni.
lényeg hogy legyen épület, varázslat ( támado vagy gyogyitó ) sok kis egység, pár xl lény.
advenced és expertre viszont szükségesek már a fejlesztett lapok.
Mondjuk vannak olyanok akik azt is alap free lapkkal prezentálják.
multkor sikerölt nekem is a pvp paklival végig vinni az elsö pályát experten. mondjuk nem volt olyan gyors mint a normál deckkel de sikeröltrPve inkább erös t1, t2 kell, t4-en pár xl lénnyel megtámogatva.
pvphez nem nagyon értek, azt tanulom még én is.
-
G4ga
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
én csak a pure frost és frost shadow deckkekhez értek.
A többit inkább másra biznám
minek ennyi deck amugy?
tul sok fele fogsz majd fejleszteni. Szvsz én inkább egyet huznék fel, azzal játszanék, és mikor ugy érzed hogy az jó, neki mennék másiknak. tul sok bf lesz a lapok összevonása ha belekezdesz mindegyikbe.persze ez csak az én véleményem.
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
amiket kivennék : wreckler, blaster cannon, fire stalker, inferno fire sphere
helyettük. strikers, rocket tower, firedancer, magma hurler, grimvinementsd le a jelenlegit vmilyen néven az oldalon, majd töröld az aktuális deckről a lapokat.
mostanában sokszor kifagy az oldal ezért valószínűleg szükséged lesz egy ki és belépésre hogy újabb decket tudj összedobni. -
Tucsok04
csendes tag
Frissítések is meg vannak mégse megy! Ja és más játék fut! Sniper Ghost Warriror is simán futott!
-
Tucsok04
csendes tag
Frissítéseket megnézem !
-
Tucsok04
csendes tag
Most raktam újra pár napja! A játékot viszont tegnap! Full check volt már!
-
Tucsok04
csendes tag
Nincs!
-
Tucsok04
csendes tag
32bit-es win7! Ezen a gépen már futott a játék asszem akkor is win 7 volt:S
-
Zedroxine
tag
W7 32bit és semmi baja nálam.
OFF: üdv új vagyok, de csak logout-on, bf-ben IGN ugyanez mint itt.
On:
ugyan azt tudom javasolni mint az előttem szóló, esetleg gépigény?Tanácsokat/tippeket kérnék t3-ig pure fire t4 nature deckre, valamint
2-2 frost shadow (lost soul)
2-2 fire shadow (bandit)
deckeck-re
Screent csinálok majd.Eleinte pve, de később lehet pvp is.
-
Tucsok04
csendes tag
Ezt írja! -
Tucsok04
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy feltettem a játékot és mikor rámegyek a play gombra akkor ki írja, hogy Battleforge működése leállt! Nem tudjátok miért lehet?

-
OnSeT
őstag
pure frost illetve lost paklival rendelkező játékost keresek 1v1 gyakorlásra.
amire szükségem lenne shade spam lost oldalról, frost-ról pedig war eagle+ Skyelf Templar kombó.
ha van vmi jó taktikátok ezek ellen pure fire paklihoz az is jöhetne.

war eagle+ Skyelf Templar tegnap pl 2-2 jött együtt mindegyikből, ha gladiatrixot hívtam megette az eagle ha draket a templar. végül t3ra jöttem és juggerrel intéztem el ökét , de ezalatt vesztettem 2 wellt.
vmi t2es taktika kellene ide is.
-
Játszottam egyet, elrontottam száz helyen mert közben MSN-eztem:
Diff 9 1 player -
phanzetomox
őstag
na qrva jó, ranked 2v2 közben eltünt a szerver, ilyentől vagyok rosszul

-
Simid
senior tag
Köszi nektek. Azért annyira nem fogok eltűnni szerintem, a repeket mindig is szerettem nézegetni azt lehet kártyák nélkül is, szóval tervezem, hogy belépkedek néha.

Meg persze olvasgatom majd a fórumot, simán lehet, hogy megjön még a kedvem játszani, ha lesz valami értelmes újítás. Max veszek BFPt újra, de így hogy egyáltalán nem volt kedvem játszani egyelőre jobb az a kis pénz amit kaphatok érte. -
Gyuri27
félisten
Néha én is vagyok így. Látom másokon is. 1000 ember bejelentkezve de nem sok parti megy. De mivel a játék jó (ahogy írtad is) kitartok. Néha megyek coddal tunkolni, meg a mecseket is nézegetem. Sajnos minden idegesitő hibája ellenére szeretem ezt a játékot, ráadásul hasonló sincs.
Sajnálom, hogy így döntöttél.
De lehet, hogy az új editionnal visszatérsz te is.
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
hát ja... lehet kijön 20 új pve map, 3v3 4v4 pvp mod, a forge-ban is lesz well és orb
és minden szín extra sok új lapot kap...
badle kár hogy elmész jó volt veled játszani, hiányozni fogsz. És ha majd egyszer frost fire decket építek akkor tőled kérek tanácsot az tuti

azért néha még nézz be a fórumba hátha látsz valami újdonságot ami érdekel, szívesen adok bfp-t hogy újra építs paklit. -
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Már nincs visszaút leszedtem az összes UPom.

Az elmúlt pár hétben beléptem párszor és nézegettem a számtalanszor végigtolt PvE pályákat meg az agyhervasztó random PvE-t de nem volt hozzájuk kedvem és a frusztráló PvPhez sem, úgyhogy mindig ki is léptem gyorsan.
Jó kis játék ez, de megvolt minden UP, a PvPsem izgat nagyon és így marha unalmas... -
Simid
senior tag
Elkezdtem eladni a lapjaimat. Ha valakinek kell bfp akkor 3000bfp -> 2000HUF, aki többet vesz az goldot is kap mellé.
Ha valakinek kellenének common lapok akkor szóljon és ha van olyanom akkor küldök ingyen, ilyen pár bfps nem common lapokat is akár. -
G4ga
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
eloszor videokarira gyanakodtam, mert fordult mar elo, hogy elmelegedet a jatek alat es restartolt, de igy hogy masoknal is elofordul a lagg, picit megnyugszom.
Mi is ugy jartunk, hogy egyik pillanatban, meg kattintottam, kis hatasszunet, majd tok ures kornyezet, es you lose, kepernyo... Nem orultem neki.Ezt a kepesseg dolgot kiprobalom.
Bar amilyen szerencsem van estere kijatvitjak. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Engem meg ledobott nem olyan rég. Megint heggesztenek, készül a béta szvsz.
-
-
G4ga
őstag
single pve-ebe is?
Most hogy tokent vadaszok, jol jonne az elso palyan ez az instant kill...
ez auto kepessege a mo-nak vagy aktivalni kell?D1rect:
Akkor nem vagyok egyedul a laggal.
Tegnap elott random pveztem este. Palya vege fele jartunk, amikor egy kellemes 2 perces laggba botlottunk meg. Az utolso 40mp ugy neztem vegig mint ha 8x sebbeseg mellet replayt neznek.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
még mázli hogy én is benyomtam a stampede-t video

a másik kör is komoly volt mikor a bloodhorn stampadevel kiszedte 3 magma hurlered aztán mikor lehívtam egy juggert, menekülőre fogta a dolgot

-
Passzolom, de 2 playerrrel megizzadunk. 1 Player meg sétagalopp.
Másnak is laggzik a BF vagy csak velem ilyen kedves?

Most történt: jön a DO ledobok 1 NG-ot, lagggggggg, majd még kis laggggggggg.
Hopp a NG már halott és az egyik well-t is leütötte félig....MOD: így is jó meccs volt, de kicsit bosszant a dolog.
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
A 4. orb marad a legvégére.
Egyébként:
T1 5-6 WW+4 Shaman
T2 Breeding Grounds+3 Aggressor
T3 Mo + Enlightment
T4 RegrowthA T3 kihagyható, néha ki is hagyom, mert akkor nem kell újrahúznom az egyik zöld orbot shadowra.
-
válasz
linekiller
üzenetére
Oda hogy kerül?
(#8011) phanzetomox:
Stampedle nélkül, volt olyan, hogy nem találtam a 4. orbot így 3 orbon takarítottam ki a mapot.(azaz annyi stampedleval, ami eddig is volt)1 player?
Mert 2 playerben a diff 8 5-ből 2x ha sikerül... -
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az a vicces, hogy 1 playerben a diff 9 olyan, hogy majdnem alt+tabozhatok közben.

-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Lol, mondjuk az ellenfél több powert veszített.
Ez a stampede bug PvE-ben is működik? Nem rossz instant ölni a twilight hulkokat.

-
A soulhunter UC?

Akkor mi kerül rajta ennyibe? -
válasz
linekiller
üzenetére
Ezt én is figyeltem, de mondom olyan régen nem játszottam, biztos felturbózták peppet.

-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
na ma este mentünk pár meccset osnettel, valszeg már mindenki tud a bugról mert tudatosan stampede-lt mindenki az ellenfél egységeire

vicces volt onset juggerja és az ellenfél Mo-ja egyszerre használták és mindketten meghaltak
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
igen a múltkor nekem is gyanús volt hogy egy jugger stampede képessége leszedett két fathom lordot, nem is értettem mért, azthittem csak egyszeri bug... de ezek szerint nem
gyorsan berakom bloodhornt és kipróbálom valakin hadd lessen 
Új hozzászólás Aktív témák
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Régen nagyon toltuk vele nem sajnáltam volna 5000ft-t kidobni rá csak éppen nem volt raktáron bf pont és mire lett meguntam

. Sok jó meglátásod van, örülök ezeket megosztottad velem. Majd revízionálom a deckem.