Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a leidézett egységek statját+képességét is nézd meg,
és mivel az épület képességével kerülnek leivásra nem áll bennük a power.
szvsz elég jó lapnak tűnik.a frost spell hamar népszerű lesz, knockolhatatlan master archers spam...
spearment xl bónusszal kellett volna kiadni. m ellen ott a crawler banditban
eliminator: ez az aff jobb lesz, harvi/ripper mellé
viszont azt nem tudom megérteni hogy shadowba és firebe miért nem adnak ki új lapokat.
ahelyett hogy duplán adják ki ugyanazt a kártyát (mindkét affal.)
(witchclaws, eliminator, warlock)
-
Gyuri27
félisten
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a 4 új lap közül 3nak már fent van a fordítása ~fél éve.

(igaz csak előzetes infók szerint, majd frissítem őket ill. felteszem 4.et is 7végén)Sunken Temple: (shadow aff) t2 pure nature,
Tainted Plague
Aktiválva előhív két csapat Pest Creeper-t. A kis állatokat ( s/s )a játékos vezérelheti. A megidézett lények gyors mozgásra képesek, valamint körülveszi őket egy mérgező felhő, mely az ellenségnek 15 hp veszteséget okoz mp-ként, abban az esetben, ha 6mre megközelíti ezeket az egységeket. 30 mp-ként lehet lehívni az egységeket 80 powerért.Wintertide (fire aff)
t1 frost: 20mes körben a szövetséges egységek 20%al kevésbé sebződnek ill. nem lehet knockolni őket, 250et sebződik az az egység ami mégis megpróbálja ^^ , 15 mpig tart, 20 mpként használható.Bandit Spearmen: (frost aff) t2 bandit (mily meglepő ^^)
Blessed Partisans
Bekapcsolva 30%-al több kárt fog okozni közelharci ellenfeleknek, viszont 30%-al kevesebbet a távolsági támadással rendelkezőknek. A megtámadott célpont csak séta sebességgel fog tudni közlekedni 10 mp-ig. Kikapcsolásig tart.Life Stealer
Az okozott sebzés 15%-val növekszik az egység életereje.Eliminator (frost aff) t2 splash shadow
Blessed Taming
Támogat minden szövetséges démon és undead egységet a 20 m-es körzetében. Az érintett egységek képesek lesznek a jobb összpontosításra a védekezés során, ezáltal 25%-al kevesebb sebzést fognak elszenvedni, viszont mp-ként 10 hp-t vesztenek. 15 mp-ig tart és 30 mp-ként használható. -
OnSeT
őstag
The maintenance has been finished!
General
* Two new decks are available in the in-game store. Check out the new decks featuring 2 brand new cards each.
Card bug fixes
* Unholy Hero: This spell did not distribute incoming damage among friendly units on upgrade level 0 and 1. This has been corrected
* Northland Drake (fire affinity): Infused Blizzard did not deal the additional damage vs. frozen targets. This has been corrected. -
OnSeT
őstag
válasz
mikloska007
üzenetére
azért mert 4:3as a monitorod

promo jugger ... megállíthatatlan

-
mikloska007
csendes tag
sziasztok!
Ismét csatolok 1 pvp vidit (Gyuri most nem a fire dancerré a fő szerep
)
Sajna 1 kicsit hosszabb lett mivel t3 döntött a partyban.
Mikloska vs Luminarious
Link : http://www.youtube.com/watch?v=PqC-lwODAOI
Onset énnekem miért kocka a kép? nem tudok rájönni
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
eddig még nem.
-
dinikno
csendes tag
Úgy értettem, hogy megveszem de nem tudom használni!
talán az is lehet hogy nem a én szörnyeim fajtálya? -
phanzetomox
őstag
na worep jelezte már hogy kinek lehet jelentkezni a 2v2 common versenyre (tehát hogy nemcsak kezdők) ? illetve csak magyarok jelentkezhetnek ?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
nem hiába 160 power, viszont csak földi célpontot lő így légi unittal üthető.
bár akik a vigilre építik a taktikát gravityt is raknak be mellé ^^de ha van cc-d akkor a gravity sem jelent problémát, még akkor sem ha csak légi unitokkal támadsz, mivel ha gravitizzák az egyik unitod akkor azzal ground pesilencet is kapsz így lehet lődözni a cc-t /dd-t a vigilekre.

-
dinikno
csendes tag
nem kaptam még választ!
légyszi segítsetek! -
Murder3
addikt
persze ennyi erővel a shadowba ott a plague ami tök jó lenne t2-t3-ra de jelenleg outtier.
hiába a evocation ha az t3 a legtöbb cc meg t2 vagy t1.itt nem azon van a hangsúly hogy van egy lap ami elviekbe képes rá.
kb mintha a frost mage vs dreadchargert nézzük hatásilag lehet h min2 s count de valójában közel semind 1h a frost mage szint bármennyi s egységet úgy tud counterelni h közbe még azokat knockolja míg a dread erre nem képes.
meg aztán miyln cc counter van a játékba?
disenchant a fire t2-n splashbe rendbe de az leszed egy cc effektet+buffot is(mozgásgátlót)
míg a másik az evo ami t3-on van az aura effect és nem leszed hanem spellt gátol.
tehát nem cc-t és nem szed le semmit.
tehát a disenchantotn kívül nincs is más(disenchant se csak cc-k ellen van)
de a disenchant is t2-n.
míg a frost+nature rendelkezik t1-en is cc-vel.ez az ami unbalanceddé teszi a játékot nem pedig az h vannak lapok amik erősebbek a többihez képest.
-
dinikno
csendes tag
Hali!
Szeretném megkérdezni hogy a szörnyeket(kártyákat) hogy tudom megszerezni?
Addig eljutottam hogy vettem kártyát de nem tudom felhasználni!Előre is köszi:dinikno
-
Gyuri27
félisten
Ez meg most divat. Motk és vigil.
Amúgy magában sem szeded le. Nincs mivel. Nem tudom firében mi a szitu. Viszont naturéval vagy a végén shadowwal nem szeded le. Hiszen szakad, fal és egyéb jóság mőgé rakja. A soulshatter meg nem üti be.
Lánc cc? Hol? Az régen volt.
Mit problémázok a danceren? Azt amit a skyfire + ravege kombón. Nincs mivel beütni.
Dancernél ugye a világ végére el lő. Falon, szakadékon át. Mire odaérek a well már elhul. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
én is attól tartok.

amelyik frakció nem rendelkezik cc-vel azokban van counter spell.
fireben dis, shadowban evo, banditnál warrior'sfire t2re csak egyetlen lap kéne nekem, XL/L global warming képességgel. ^^
megoldaná a harvi és az area ice shield counterelést is, amiket jelenleg nem lehet védeni.
-
Murder3
addikt
elmondom neked h nem fogtok kapni ilyen szinten countereket

nem arról beszélek h xl,l counter hanem h kifejezetten egy pl az ice shieldre van mint a firénél is van 1 olyan lap, akkor kifejezetten a cc ellen stb...
egy példát magicből.
van egy 8/8-as creature lapod ami pl olyan képességgel rendelkezik h nem lehet célpontja abilitynek vagy spellnek.
ráraksz pl olyan enchentmentet ami rak rá egy indestructible,cannot blocked.
kész ha nincs enchant pusztító lapod nem tudsz vele mit csinálni mert se spellel nem tudod becélozni,se képességel+van rajta elpusztíthatatlanság és nem is blockolható szal 8 sebzést minden turnbe be fogsz kapni.és magicbe a több ezer lap + sokkal durvább amolyan op kártya van de mégis minden színnek ott van a lehetősége kivédeni minden effectet.
az a kérdés h mi van bent mi nincs.
itt is ez kéne.minden szín kapna minden képességre egy countert ami nem felttétlen lenne hasznos másra sőt kifejezetten csak pl cc ellen lenne jó semmi másra.stb
iylen szinten kellene persze így jóval több lap kéne ezért mondom ilyen szinten nem lesz soha inkább fogják és mindig az aktuális lapokat nyírbálják majd szét. -
Murder3
addikt
Azért dúrva h h ki vagytok sorozatosan még mindig akadva h a eggyes színek ebbe-abba erősebb lapkat birtokolnak.
Mióta Magickezek azóta sokkal inkább át tudom ezt értékelni.
egyszerű minden színnek kellene olyan counter az összes olyan képesség,kombinációra amivel kényelmesen ki tudja védeni, pl a naturéneka cc-je a frenzykre.
És mindenki azt rakna be amit szeretne.20 lap mellet így kicsit problémásabb lenne decket építeni.ergó változaosabbak lennének.
De hát ehhez kellene sokkal több lap és így is lusták lapokat kiadni. -
OnSeT
őstag
válasz
mikloska007
üzenetére
t2n harvi ellen se könnyű

fraps nálam is darabokban vesz fel (3-4 Gb os limit van fájlméretre)
de ez nem probléma mert virtualban össze lehet fűzni a fájlokat.
az első darabot open video fájlal a további részeket meg az apend avi segmentel kell megnyitni, s utána mehet egyben a tömörítés a kiválasztott codeckel.jók a vidik, grat, gyorsan elbántál velük.

és egy kis technikai infó hsz írásnál van egy link gomb , ha azzal rakod be a linkeket akkor kattintható lesz

-
linekiller
tag
válasz
mikloska007
üzenetére
jó meccsek voltak csak így tovább

-
Gyuri27
félisten
válasz
mikloska007
üzenetére
Ne érts félre mikloska. Tisztellek, becsüllek és jól is játszol. De a dancer, vigil páros nevetséges.
A rangerst nem veszem ide, mert bár long range, de a képesség powerbe kerül és cc vagy knock esetén nem folytatják a tüzelést. -
mikloska007
csendes tag
No itt a második mikloska vs Luminarious
Link :
http://www.youtube.com/watch?v=10tsw4xz_8w
és itt a mikloska vs xXbeareXx
Link :
http://www.youtube.com/watch?v=0l-LBszoCFsa minöségért ellnézést kérek de most ismerkedek a rendszerrel

-
mikloska007
csendes tag
Na sikerült az első feltöltésem hála érte onsetnek

Persze van még mit csiszolnom a minöségen de én már annak is örülök hogy össze jött.
Ime az elsö : Mikloska vs keksmonster
http://www.youtube.com/watch?v=5ATVsh5V4e8 -
mikloska007
csendes tag
pure fire deckel tolom de már hangulat függö a deck választásom is. ha látom hogy folyamatossan olyan ellenfelet kapok aki shadow vagy frost fanatista akkor kénytelen vagyok decket váltani mert a fire deckkel nagyon nehezen lehet t1 en tul élni 1 frost támadást.
A videokat tegnap ota csinálom és valami lesz belöle de nem tudom onset neked is darabokban rögziti a fraps és azután a virtualban kell csinálni valamit de probálkozok
-
OnSeT
őstag
válasz
mikloska007
üzenetére
jöhetnek a vidik.

milyen deckel tolod?
-
linekiller
tag
válasz
mikloska007
üzenetére
még jó hogy érdekel ^^
és Gratula -
mikloska007
csendes tag
sikerült köszönöm.

nem tudom érdekel e valakit 1vs1 pvp meccs xXBeareXx character luminarius és Keksmonster top 20 as kategoria de lenyomtam öket
Ha igen akkor feltöltöm -
OnSeT
őstag
válasz
mikloska007
üzenetére
automatice konvertáló nem létezik, legalábbis én nem tudok róla.

felvételt készíteni csak rep lejátszásból lehet ingame.
fraps ( felvételhez) + virtualdub (tömörítéshez)
-
mikloska007
csendes tag
sziasztok!
Nekem kellene 1 kis segitség.
Ismertek olyan progit ami át tudja konvertálni a pmv filet? (aviba).vagy akár mibe.
A pvp bajnokság engem is érdekelne vegyetek fel ha aktuális még.
Üdv mindenkinek
-
Gyuri27
félisten
Azt nem. De gyorsan megvertem párszor. Had okuljon belőle.

Amúgy standard nature paklival tolja. Nem értette miért nem használok energy parasitét és miért viridya van bent helyette, meg az amazont se értette.
Kérdezte, hogy swift nélkül mit csinálok a nomád rushal. Mondtam dryad meg roots.
-
Sziasztok!
Lenne egy nagyon amatőr kérdésem:
Most kezdtem játszani a múlt héten free accountal. Annyira bejött, hogy megvettem. Kaptam 3000pontot, amiből vettem 3 twilight tome-ot. Az lenne a kérdésem, hogy ezeknek miért hozott létre külön fület. Lenne sok lapom amiból kettő vagy 3 is lenne, de így külön rakta: general, tome1, tome2, tome3. Ezeket hogyan lehet összerakni, ill hogyan lehet upgradelni, mert a tome-os füleken lévőket nem tudom?
Köszi a segítséget!üdv
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
nem csak kezdőknek, viszont csak c lapok használhatók a verseny alatt.
bár most hogy megnézem az eredeti cikket már én sem tudom.

( a cikkben a c lapos versenyek a kezdőknek vannak kiírva, a verseny topic 47. hszben meg az van hogy kezdőknek is)worep ha erre jársz akkor pontosíthatnád.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
jah most látom ez csak kezdőknek szól ?
-
Razuel
aktív tag
Mi lett a versenyből?
-
Murder3
addikt
Az a helyzet az offering esete midn1 hogy mit csinál, én is tudom h minden lapnak ad chargot, de mind1 ezért írtam úgy.
(meg úgyis ki kell várni a reloaded időt hiába dobsz rá többet)Csak h tiszta legyen.....
Mi alapján hozod le a lényeket,varázslatokat,épületeket?
első a power ami növekszik.....
másik az orbok száma.
ez a 2 dolog a játékba ami az alap játékmechanikának számít.
powert nem kapsz instant
és csak az enli az ami kitiltja az orbokat....
és az ami monuval nem kell keverni ugyanis azzal orbot hozol le, tehát nem kitiltod az orbszükségletet, ami a játék alapja.(és még ha több wish képesség lenne benne akkor még nem is lenen baj meg nem lenne az enli annyiira az elejétől drága, a baj h itt csak és kizárólag az enli az ami ilyen szinten emgtöri a játék mechanikát.)
wog spam nem csak offeringel lehetséges,nem csak rpve létezik van más is korábban is működött a stackkolás offering nélkül is.
wog meg egyszerűen a stackal töri megint csak meg ezt a vékony képesség balancot.
mert nem lenne szabad végtelen stackot engedni rá,maximumálni kellene.
stack van a játékba csak nem úgy h egy folyamatos képesség ami rajta marad az összes permanensen, hanem pl motivate ami mindenre hat{időkorlát},unholy hero{időkorlát}.....és így tovább.
wog ezzel szembe minden permnanensre hat a játékba és stackolható önmagából(valószinű ez is bug csak nem akarták kijavítani/vagy nem tudták).tehát offering hozzá se nyúl az alapokhoz,a dezintegráció megint nem, csak a hulla rendszerhez ami még inkább hátrány is+ több lap rendelkezik vele.
Érthető már.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Felvázolom a szituációt, hogy megértsd.
Van egy wog-od charge nélkül. egyet lehívsz, majd 1,5 perc reload.
Az offering lényege hogy feláldozol egy egységet (ashbone 100 power/magma spore 50/ lancers 80 attól függően hogy t3-n vagy t4en akarsz wogot spammelni), s kapsz egy charget minden lapra az adott tieren (nature affnál.)
Powerrel nincs gond, mivel furnace+embalmer vagy som vagy sow használatával folyamatosan 0-án tartható a void.
Tehát nem kell kivárni az 1,5 percet 2 wog lehívása között.
Akik wogot stackolnak mind offeringel csinálják mivel nélküle, mire elég wogot tudnának megépíteni a reloadok kivárása miatt lejárna a rendelkezésre álló idő rpve-n.
Tehát ez a lap is megtöri a játékmechanikát.
Másként kifejezve az általad easy modba sorolt wog stack, csak egy shadow lappal az offeringgel kivitelezhető hatásosan.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
de tényleg ennyire nem érted?
megtöri a játékmechanikát.
mi is az?
a lapok orbokra vannak be szintezve.
pl egy pve mapon 3 ahol 3 orbod van ott 3 orbra van oda balancolva az ellenfél.
konkrétan egy ilyen játékba ahol a tiereknek ilyen fontos szerepe van és van 1 lap ami megtöri az alap mechanikát és t4-et is leenged hívni az csalás és mint írtam mechanika megtörő.itt enm arról van szó h mi milyen erős az adott tieren.
pl a harvester elhet h t3-as stattja van de le van gnegítve t2-re.
a church se véletlen 2 shadow orbos, illetve a dezintgráció egy olyan mechanika a játékba ami több lapnál is van míg a wish az csak azért h az legyen az űber lap ami ezer bpf-ért megy.itt enm arról van szó h mennyire erős micsoda mert a mind controll t4-en is a te értelmezésed szeritn az lenne mivel mindent át lehet vele venni, de az t4.
ha t3-on lenne akkor az is enli kategória lenne.guns of lírt meg nem értem enlivel hozol egy rakat shadow wormot meg healt építesz köré.
Régebben is ezzel csinálták meg vagy razorokkal. -
linekiller
tag
válasz
Razuel
üzenetére
A harvester nem hogy túl erős de még csak túl jó lapnak se számít egy átlag lap. Költséghatékonyan beütni nem egy nagy szám, ha van rajta buff ha nincs.
A furnace of flesh+ embalmer shrine= harvester spam na ez már más kérdés ez az amit költséghatékonyan nem lehet beütni ( de ez egy 3+ lapos kombó).Ezzel nem állok ki senki mellet vagy ellen ez egy tény ha egyet értetek ezzel ha nem.
-
dokar
addikt
behind enemy lines 1p adv map-re milyen decket ajánlanátok a leggyorsabb teljesítéshez (ami monyu, enl nem játszik)?
jelenleg ezzel vagyok a leggyorsabb:
striders, nomad, drake, stalker, magma hurler, dragon (piros és zöld is) -
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
az általad annyira szeretett lapokkal kapcsolatba.
Azért lássuk be te se nagyon akarod beismerni, hogy a harvi túl erős t2-re. Veszteség nélkül nem lehet beütni..nature+frost a legerősebb szín volt már az elejétől a pve-re
Mindegyik színnek megvannak az erősségei. Ha pvp-be is a nature lenne a legerősebb akkor megérteném amit mondassz, de nem az. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
nagyon fárasztó néha amilyen hülyeségeket tudsz írni az általad annyira szeretett lapokkal kapcsolatba.
Ez tény meg dirket is olyan nem azért mert kellene vagy beelillene bárhova is.
Másik meg igen a játék mechanikáját töri meg, másrész eleve ultra magas árra lett generálva.
Másik a wog esete pl az se lenne olyan drága ha csak egy lehetne lenn belőle.
vagy nem lehetne stackolni, mivel ugye nagyon más nicns is a játékba aminek a képessége stackolható.
ergó ez is direkt lett ilyen mint sok nature lény,nature+frost a legerősebb szín volt már az elejétől a pve-re.
És amíg sok kis trükköt nem ismertek a játékosok addig egyszerűbb volt azzal.Eleve egy gyűjtögetős játéknak készült, ettől várták h sikeres lesz és ahhoz kiadni majd új editionokat.
Meg ha feloldották volna a boosterek ahogy vannnak feleslegesek lettek volna.
így lehetett volna a legjobban lehúzni az embert de nem lett elég sikeres."Free-nek kellett volna lenni előtte is. Én is akkor jöttem. Meg sokan mások. Mivel ez a játék csak 2 szerveren játszható, online. Nyilván nem adok ki egy valag pénz olyan dologért amiről azt se tudom, hogy mi."
mivel nem hallottál róla pedig lehett volna értesülni felőle.
de ez a marketing hibája, amikor free lett már tényleg nem lehetett komoly dolgokat elvárni, és lám íme itt az eredmény.
kb 3 hónapig volt úgy igazi potenciális lehetőség amikor free lett látszik h semmi újításr 2 év alatt nem történt csak a játékosok fogynak el.
Ami itt az Aminál kibontakozott az nem ide vezethető vissza. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Hehe. A harvi is egy hivatalos csalás. Kapsz egy t3-s tankot t2-n.
Free-nek kellett volna lenni előtte is. Én is akkor jöttem. Meg sokan mások. Mivel ez a játék csak 2 szerveren játszható, online. Nyilván nem adok ki egy valag pénz olyan dologért amiről azt se tudom, hogy mi.
Onsetnek van igaza. Alap játék össz kártya úgy hogy azokat ne tudd eladni. Utánna az editionoknál is így kellett volna. Aki boltolni, meg reckirozni akart annak ott a tome, booster stb-stb.
Sokszor jártam én is úgy, hogy megvettem egy lapot. Aztán nem olyan volt mint gondoltam. Ez meg így parasztság. Másrészt ha az ember megkapja az össz lapot megcsinálja az uppokat (később lap eladáskor nem veszik el).
Sokan beleszaladtak abba is, hogy volt valamilyen paklijuk és nem tudták használni (pvp, pve mindegy). De mivel nem volt jó érzéke az üzlethez, meg nem is volt rá napi 2-3 órája. Csak bukóval tudta eladni mikor váltani szeretett volna. Magyarul fizet az ember egy játékért. De lássuk be. Ide nagyon sok pénz kellett volna / kellene. Szóval az alap játék lehetett volna 10k. Az editionok mondjuk 3k. Amúgy mindenre későn reagálnak. Mikor mondtam, hogy mapokon ne csak up legyen. Hanem egy-egy c és uc lap (de mondjuk uc-ből se csak a selejt). Erre kitalálták a 15 perc játék egy bfp-t. Ami nem rossz. Csak későn jött. -
Murder3
addikt
Nagyon nem látsz rá a dolgokra most....
Csak halkan jegyzem 12 ezerét 10k bfp pontot lehetett venni onlinekeystore és társai oldalakról.
Mikrotranzakciós gyűjtögetős kártya játéknak készült és marad is az...ergó nyílván nem várod el akkor h editionoakt árulják meg akkor minek a booster és ilyenek?
Nem reális elvárás amit itt írsz.hónapi pve mapok voltak a renegade után is csak ugye azok előre legyártott mapok voltak és a renegade előtt kiadták őket és akkor is kevés volt az h hónaponta jött ki egy db...
az enlire vonatkozó része a hszedenk meg egy nagy marhaság.
Először is a játék elején még nem volt kismillió így úgy csináld tapasztalat a mapokra.
Kevesebb lap volt.
Másik emg nem az ár számít.
azért volt kezdetbe drága mert egy origi csalás a játékba.
És igen megtöri a játékmenetet h miért?
mert a lényeket/varázslatoakt/épületeket nem az orbszükségletüknek megfelelően hanem hanem korábban lehozhatod és mivel több ilyen lap nem volt csak egy így eggyértelmű h az a legdrágább."a problémák csak a lost edition után kezdődtek"
amikor free lett ott kezdődtek.utólag ez így várható is volt. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
a legtöbben már 1-2 hónap után elunták és kiszáltak a nem támogatottság miatt,
12k volt akkor az alapjáték 3000bfp-vel egy tome meg 1200bfp, a kapott bfpt sokan elbukták tome és booster vásárlással és a legtöbb ember már nem szánt rá újabb 12k-t további 3000 bfp-re.
ezért mondtam az első kiadásnál mindenképp fel kellett volna oldani az alap 200 lapot miden vásárlónak, és a mikrotranzakciós rendszert MAX a + editionoknál behozni.
az első évben nem volt semmi probléma a támogatottsággal.
havi 2-3 patch, szinte minden hónapban egy új pve map. és egy év alatt 2+ edition.
(renegade és lost souls.)a problémák csak a lost edition után kezdődtek, (már egy éve jön az amii... )
áruld már el hogy mégis ki kényszerít arra téged hogy enlit, ami monut vagy wogot használj?
senki. ezek az "easy mod" lapok csak pusztán opcióként vannak jelen.
egyébként pl egy blight solo, enli, ami monu + wog trióval is több kihívást jelent szvsz, mint pár egyszemélyes expert map ( pl ocean) ezek nélkül.
az enli ha nem törné meg totálisan a játékmenetet nem lenne olyan drága
a kezdetekkor 3000bfp volt, a nerf óta ~700bfp.
az elméleted szerint akkor egy forest elder is megtöri a játékmenetet?
csak mert az drágább mint enli. -
Gyuri27
félisten
-
Sousuke90
aktív tag
OnSet, figyelmedbe ajánlom a topikot
Csak mert a te videódra ad linket XD -
Murder3
addikt
a helyzet az h nem.
nagyon kevés játékos aki aki élvezi h minden kombóval milliószor kivisz egy mapot.
hosszadlmas,unalmas.
pl amiket én megcsináltam exp mapokat rohadtull nincs kedvem újra kivinni.
Persze párszor jó újra lenyomni, de a scriptelt mapok miatt kb ez már sok hónap után nagyon pocsék.Eleve a mikrotranzakcióval sincs baj.
Sőt egy +-at mert amoylan gyűjtögetős érzetet kelt, a baj a kevés támogatottsággal nem csak mapok,lapok tekintetébe.
pl sok free game jól tud működni azzal h a hónapi eventek amin spéci cuccokat lehet szerezni oda vonzák a játékosokat és kreálnak egy változó faktort, de itt minden állandó.
Ezért unták meg sokan 12 hónap után, mert egy ilyen játéknál nem abba kell godolkodni h az ember 1 mapot négymilliószor minden paklival kiviszfőelg a játék elején hanem amit összerakott azzal játszik, így ezt nem is lehet.Meglehetne ezt csinálni, ott van a magic the gathering editiononként több száz lap jön ki,évente több edition is.
Még lore is jön hozzá.Fele annyi jönne a bf-hez is és a reskinel meg eddig is megoldották nem lenne bonyolultabb 5-6 reskint csinálni egy modellre, több féle módot is lehetne és egyszerűen a nagyon erőssé vált lapokat kibannlják eggyes modokból,deck felépítésekből.
barátibb ár/több lap máris több jönne be nekik, aztán engednék a communitynek egy jó map editorral meg script guildel h mapokat a játékba xp meg goldra is lehessen játszani ellenőrzések után nekik még pve funkcióra se kéne figyelniük. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a mikrotranzakciós rendszerrel szúrták el a dolgot.
eleve nem ilyen formában kellett volna megcsinálni.sikeresebb lett volna, ha az alapjáték megvásárlásával (eredeti áron 12k) fel lehetne oldani mind a 200 lapot. (viszont eladni az így feloldott lapokat nem lehet ) , majd akinek charge kell az vesz "feltöltőkártyát" és AH-zik. standard fokozatra elég az alap pakli, aki nehezebb fokozaton akar menni és kell neki egy két lapra charge az meg vesz + bfp-t.
a renegade és lost editionnál szintén ez kellett volna. mérsékeltebb áron (kiegészítőknél 8k szokott lenni EA-nal) elérhetővé tenni az editiononkénti 120 lapot, a fentebb említett megkötéssel.
én alapvetően ebben látom a problémát, hogy a legtöbb játékos egy-két deckel játszik, majd ha megunja itt hagyja a játékot, mivel körülményesen lehet csak váltani a decket másik frakcióra. ( törlődik az up ha leveszed a kártyádról, s utána az új lapokhoz is upokat kell gyűjteni az elég ... upgrade rendszerben ( meglévő upot többször is dob míg hiányzót egyszer sem) , vagy tokent kell farmolni.
bár utóbbi problémát kb. egy egydélutános melóval meg tudnák oldani:
1. ha levesszük az upot egy lapról az ne törlődjön véglegesen.
így egy kis ah-zással megoldható a deck csere, s ha mégsem jön be az új deck és vissza akarunk térni az eredetire akkor csak a lapokat kell beszerezni ismét , mivel az upokat nem kell ismét begyűjteni.2. adjanak ki egy elementet amivel 150bfp-ért egy hétig egy kiválasztott deck lvl120as lesz. így upgrade vadászat ill. token farm nélkül is ki lehet próbálni egy új frakciót vmelyik pve- map expert fokozatán ill. ranked pvp-n. tehát csak a szükséges lapokat kellene megvenni.
természetesen a claim és charge upgrade csak virtuális lenne, s az aktivált deckből nem lehetne lapokat eladni és kártyát cserélni benne.ill ha idő előtt ráunna vki akkor a tome mintájára ez is feloldható. (de ez esetben az adott element megsemmisül)
egy-egy pve map teljesen más játékélményt nyújt ha pl egy pure vagy ha egy duál orbos frakcióval teljesíted. ( más játékstílus, más taktika kell)
és elég sok felállás létezik, 4 pure, 4 duál orb, 2 még hiányzó duál orb, ill a 3 és 4 különböző színű paklik. szal én azt mondom a fentebb javasolt elementtel még új pve mapok nélkül is maradásra / visszatérésre lehetne bírni sok játékost. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem érted
Eleve gyenge volt a hype szinte semmi főleg egy EA-hoz képest.
Meg ott a legtöbben már 1-2 hónap után elunták és kiszáltak a nem támogatottság miatt, ami azért volt mert gyengék voltak az eladások.Azt ne felejtsük el h a játék eleve egy script tanya csak szal egy idő után nem nagy a kihívás másrészt a pvp unalmas megint egy idő után.Főleg akkor mert csak 1 kiadás volt.
a lapértéktelenítés abszurd dollog pl az enli ha nem törné meg totálisan a játékmenetet nem lenne olyan drága és még pár lap amivel easy mod-ig süllyednek a dolgok.
ergó mikor free eltt lemodntak róla csak a maradékot akarják kiszipoylozni belőle, aztán itt már a vég van.
nem hiszem h egy nem siekrese és bukott játéknak aminek még a tábora is elenyésző készítenének 2. részt, főleg ha már a copy paste editioniokat se tudják kiadni.
a watchlist-ek si ezért tartanak ennyi ideig h még itt tartsák a játékosokat és h valamilyen szintnen bízzanak valamibe. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Az első résznek rossz volt a pr-je, menedzselése stb-stb.
Úgy gondolom, hogy mikor viszonylag jól mentek a dolgok volt bőven játékos. Hidd el. Most is lenne. Ha pl új mapok, új pvp módok, jobb loot rendszer lenne. Meg azt is sokan megunták, hogy az ea elértékteleniti a lapokat. Nyilván bizonyos érték vesztés benne van a játékban. De, hogy ezt mesterségesen generálják a kutyának nem hiányzik.
Szóval ha az ea rendbe rakná a dolgokat a második részre lenne játékos dögivel. Nyilván ez nem egy "bárgyú" wow. De kb 20 ezer kemény játékos lenne (naponta-kétnaponta játszik) és 30-40 ezer játékos lenne aki hetente legalább 2x felnéz. Persze ez csak az én véleményem. Annyi viszont bizonyos az ea-nek tehetsége van ahhoz, hogy a jó játékokat is eltolja. Kellene egy kis blizes hozzáállás.
Látod az ingyenessség, az egy bf-s booster mind jó dolog. De az elejétől kellett volna. -
OnSeT
őstag
Ez vicces, 2 hónap kellett egy watchlist változtatáshoz

Thunderstorm buff hol marad? 90+ % szavazott mellette de a patch notesban nincs sehol.

-
Murder3
addikt
Ha kijön majd ez az edition a játék megfog halni az ea már nem fogja tovább támogatni és a fejlesztők meg végképp nem.
Tehát érdemes úgy számolni a tovább bele pazarlott pénzel.
Ha nagyobb tábora lenne akkor már lehetne tört szeró, de így még az se lesz.
-
Sousuke90
aktív tag
-
Sousuke90
aktív tag
kikerült a patch notes, bár még nem volt meg a patch
viszont TheBlackOne is megerősítette ... -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
amit elgondoltam azzal meg lehetne teremteni a versenyek alapját és rendszerét de majd bőven leírom....
-
linekiller
tag
új weboldal ahova fellehet tölteni a repeket.
[link] -
Murder3
addikt
Na megnézzük a verseny alakulását h az indulók hogy leszenk, megnézzük milyen sikeres lesz és ezután van egy nagyon komoly tervem és ötletem amit már nagyrészt kidolgoztam de még szerkesztem és majd a verseny után osztom meg veletek.
Járna munklával nem is kevéssel, de ezzel sikerülne összefogni véglegesen a magyar játékosokat akkor oroszlánrészt vállalnék belőle és ahogy ismerem Onset is biztos segítene ha úgy adódna és van még itt vállakozó szellemű játékos pl Worep akinek a szándékai komolynak tűnnek szóval ha jól összeállna a dolog akkor ők is segíthetnének benne. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
tudom de a spirit az már nekem túl anture irányzat ezért nem tetszik....
valahogy a surge-t se nnagyon akarózna berakni de az kell mert túl jó ahhoz h kihaggyam a ray meg túl használhatatlan hiába akarnám...
hát aoc-t is be kell raknom bár mivel ez nem full shadow lesz majd ezért annyira nem fog fájni
. -
Murder3
addikt
LOL most váltottam és Magicezek és az ottani fekete jobban bejön így valahogy kedvem lett egy lila-zöld paklit építeni

ray of light-al,maulerrel
csak kár h az ua-t,corpse-t nem tudom berakni hozzájuk valahogy ilyen spirit hunters meg full nature lapokat nem esik jól beletervezni se...
-
Murder3
addikt
No a versenyre én is benveztem bár elég régóta már nem is nézek fel se a játékba....
-
phanzetomox
őstag
Felesleges. Az a pakli úgy jó ahogy van. Ha mást stílust szeretsz esetleg egy home soil + ice barriert betehetsz a frost bite és a motivate helyére, bár akkor ragaszkodó stílust érdemes játszani , ami talán nehezebb is. (ha ügyes vagy a phase miatt még barrier-re sincs szükséged , bár így kicsit egyoldalú a támadás mert hozzászoksz és csak a phase teleport-unit+home soil +build protect-et fogod használni amire ha rájön az ellen jól beszopathat.)
-
worep
csendes tag
Gyerekek!
Február 13.-án(vasárnap) 1v1 PvP verseny!
Infomációt találhatsz az alábbi linken:Sok sikert mindenkinek aki indul!

üdv
worep
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)