Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
a lavat sztem azért nem használta mert kapott egy jelentős nerfet.
na jah harvi spam van aki erre építi a taktikát.

embalmer+ furnace és mehet a spam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
még nyáron teszteltem pure shadowot, vannak benne durva kombók.
shadow mage+ nether warp green
satanael-el snapjaws leidézés+ blood healing
cultist master + evocators woede ami különösen tetszett t2-n a beffallens curse egész seregeket képes kivégezni, és ráadásul a fertőzött egységeket nem lehet healelni meg buffolni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az aoc-ról viszont én gyorsan letettem, mert ált. mindig vmi tower spamet kaptam bele xD
-
Gyuri27
félisten
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
hát figyelj van az a pont amikor a harvira is elhet mondani,ha promo vagy full cahrge van rajta

pl ellened régen amikor mentem kb megölted a harvim ha lett volna rajta charge már tudtam volna hozni a következőt

amúgy ma mentem dekka ellen, megpróbáltam a phase tower rusht, nem sikerült

És történelmet írtam, megvertem egy fire/nature furyt

szerencsére nem lámult sokat a lavaval meg a vilebloodal, bár lehet nem volt rá powerje
2 szer is lerusholtam a bázisát.
csak unom a t2-es harcot

állandóan crawlerrel kell támadni, más nincs, ha meg bázisán vagyok darkelf,koc, egyedül az ua-t szeretem mert az ad sok skeletont
de az meg könynen counterelhető főleg frost nature azzal csak magam verem meg sajnos:Saztán tegnap az a rohadt frost madár már felbaxott rendesen,
ok h van rá guard, de azzal piszok nehéz átvenni, de még a koc se jó rá mert egymást nem tudják támadni
idegesítő én utálom a guardot, ha lenne más ki is venném
-
phanzetomox
őstag
melyik replaybe ?

-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
abba a replaybe látszott e lámaság kb kaldrának asszem 1 wellje míg a másikank nem volt az alapokon kívül egy se,
szarrá ütötte a kaldra féle spirit sort, t2-n meg som lámultak.
azért egy dolog h persze kelll a naturéba, de azért ájjunk már meg gec,
szarrá spamelték a deeponet,parazitákat és egyéb egységeket úgy h kb nem volt egy welljük se. -
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
a treespriritre gondolsz? (én spirit hunterst kérdeztem )
kaldra beszél ? murdeer láttad te már kaldrát 2v2-zni ? hát én jópárszor játszottam vele, annyi hogy mindig megjátszák az adott színekből a legerősebb kombót ....ennyi ^^ párszor megcsinálják aztán ha nem sikerül nekik, beír egy "noobs"-ot aztán kilép a gameből, volt szerencsém tapasztalni. -
Murder3
addikt
Spiritről annyit h eggyesek már lámázzák.
kaldra véleméyne
"Nature is so boring...new color for noobs...think
this was the last game I played it." -
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
zöld sztem, lila csak shieldesek ellen jó, de az van az esetek ritkább százalékában
-
phanzetomox
őstag
elkezdek építeni egy pure nat decket, spirit hunters-ből melyiket érdemes használni ?
-
phanzetomox
őstag
phase towert nem olyan könnyű t1-en megépíteni, és megtartani. t2-n a legütősebb sztem.
Én asszem Duffis ellen gyakoroltam sokat, ő jött nature-al én shadowal hát nagyon jó pályát kellett ahhoz kapnom hogy feltudjam húzni a tornyot, általában fél életnél leszedte. ( igaz a csávó nagyjából dekka szintjén nyomta nature-al, ő volt az aki azt mondta nekem hogy a nature t1 rush erősebb mint a frost
és bizony ahogy ő játszott el is hittem neki. )Néztem ezt a treespirit kártyát, sztem ha kap egy watchlistet, akkor elég komoly lap lesz belőle...pve-ben már most is elég jónak tünt, kipróbáltam, pvp-ben sztem kicsit kevés az idő hozzá, pedig egy-két dryad+shaman+ 3 treespirit nagyon ütős...
-
Murder3
addikt
faxom kivan a sok csicskával már he.
komolyan a rohadt lámája rögtön t2-re megy, nem lehet normálisan játszani.ezé megy el ettől a szartól a kedvem.
-
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
frost t1 nem kell swift.
amúgy ha már ott tartunk az eliminator képessége mire jó?
egyrészt nincs olyan egység amire érdemes használni.
drágább mint a home soil ami t1-en van+gyengébb is és hp drainel.
a legkevesebb értelme sincs ezt használni bármikor is, akkor már motivate ami jobb.de ez még semmi mert az egység emg egy gyenge lassú m/m amit mindne mezei egység gond nélkül elintéz.
és mért nem = a treespirittel?
azért mert erre meg nem h szükség de értelme se volt h kihozzák, a nature t1 meg kapot egy alternatív olcsó egységet.
lehet gyenge de ha watchlistelik akkor jó lehet, de ez ez még akkor is egy rakás szar és felesleges lenne ha ingyen lenne a képessége és nem draielne hp-t.
sőt ha minden egységre hatna akkor is csak egy használható, de valójában semmire nem jó képesség és egység lenne belőle. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Nem jó semmire.
Ha már itt sirsz megint vegyük már figyelembe a másikat is.
Hiába olcsó, ha sz.r. Ráadásul képessége sincs. Mire hármat lerootols a noxok szétszedik őket, vagy a wreckerek.
Azért érdekes, hogy a wreckernek jó a spec tulajdonsága, a noxé is jó, a guardiané is jó. Ez meg 0. Tehát leirom magyarul, nem jó a tree. A tervezett statokkal talán jó lett volna. De így akkor sem raknám be ha lenne a deckben még 5 slot. A dryad meg nem m count.Más: most hogy a guardian pajzsa fizetős, kellene egy swift egység frost t1-re.
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90
üzenetére
pvpben sztem gyenge, forgeban próbáltam a nox trooper könnyedén leszedi.
rootolva már jobb a helyzet, de akkor csak 10mp-ként lő amit elég lassúnak tartok.rpve-ben viszont egész jónak tűnik a múltkori kör alapján. ott van idő meg power sereget építeni.
bár azt ww spammel is meglehet oldani ami ráadásul még olcsó is (bfp-t nézve)
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Na kösz a tippeket, ki is próbálom mindjárt.. Milyen Soul Splicert vegyek a healelőset vagy a damage bonusosat? (bár gondolom a zöld, az drágább..
)Egyébként nekem a main-em a nature és azzal meglepően könnyedén mennek a dolgok. 4-5 kék affos dryad meg 2 shaman és könnyedén beütöm a dif 9-es ls-t.
-
OnSeT
őstag
válasz
Razuel
üzenetére
Készítettem egy videót az eheti 4p-s diff9-es MotW-ről ami Lost Souls ellen megy.
A felvétel során a saját fire t1-re ill. az egyik társam nature t1es megoldására tértem ki jobban, aki az új amii lapot, a Treespiritet használta kék Dryaddal megtámogatva.
Sztem ez egész életképes megoldás rpve-re.Az egyik csapattag pure shadowwal jött t3-ig majd t4nél LS-ra váltott, a kulcs mozzanatok bent vannak a videóban is, részletesen a replayben tudod megnézni.
a t2re jutás alapja a már említett nox+ soul splicer kombó volt.A saját felállás fire/nature/nature/fire volt, enli és amii monu nélkül,
t1 fölött csak twilight egységeket használtam.Videó: [link]
Replay:[link]
Deck: [link]A csapat többi tagjának deckjét meglehet tekinteni a 4p-s top 200as listában.

A 90. helyezés körül érdemes keresni minket. -
pachito
őstag
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel
üzenetére
1 playeres?
én 4 p-set mentem.
Azt szoktam csinálni hogy skeleton warriorok kb 3, mellé meg nox esetleg 1-2 phase segítségnek.
forsaken is lehet h frenzized+motivate, de noxokkal is jó, persze csak akkor ha nem rögtön vigil és hasonló szösszenetek jönnek rád

miután az első roham leült rögtön húzni kell soul splicert aztán orbot.
ls-en is működik ha nem bugos mapot kapsz. -
Razuel
aktív tag
Tudnátok mondani egy Shadow T1 tacticot Dif9 LS ellen? Piszkosul nehezen tudtam eljutni a 2. orbomig..
Nox Trooperem meg Phase Towerem van t1-re, mi kéne mellé? Motivate? Dreadcharger? Forsaken? Vagy mi kéne ide, hogy átjussak a dancereken? -
Murder3
addikt
az Eliminator egy hihetetlenül csodálatos kártya, aki tudja vegye meg mert elképesztően hasznos.

eleve CSAK 60 power...
m/m hihetetlen stattal
igaz lassú de nem baj nightcrawler elmehet mellette a sunyiba őszintén megmondom.
És a képessége, ember hát az verhetetlen már majdnem op.
undead és démonokat ugye elképesztő 30%!!!!!! erősíti 15mp-ig.ez ha így lenne akkor op lenne már sírna mindenki h OPOPOP.
Szerencsére jól ki lett balanszolva és minden mp-be 10 pontot sebez a hatás alatti lényeken.
de amilyen kombók ezzel belőhetők....
Harvester+ez csak 410 power
ua+ez csak 220 power
akkor a mindent leütő ripper amivel ez 180 power csak
és a hihetetlen t1-es felhozatalról skeleton,wrathblades,charger,snapjaws ezek t2-n xl ütnek!!
harvester ezekkel nagyon könnyen ki lehet counterelni.remélem majd shadow t4 kap egy incubator szerű épületet nagyon hasznos lenne még az incubatornál és a vodistormnál is!!!!
mert úgy már lenne 2 épület az incubatorral eggyüt meg a vodistorm az mindenre jó. -
phanzetomox
őstag
a 4-esnél nekem is ez jön ki 1-2-t meg nem nézem meg mert kidob lehet xD
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
-
phanzetomox
őstag
nálam jó
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
oks, majd kirakom őket az oldalra, persze ha hozzájárulsz.

tome 2v2-es toplistát nézted? elsők vagyunk.

igaz nem csak mi

-
Razuel
aktív tag
Eh. Beírtam chatbe, hogy wtb nox trooper. Erre valaki eladta 10bfp-ért a noxát. Mik vannak..

Lehet többet kéne trade-elnem..
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Motivatet én 3 egységre használtam mindig: forsaken frenzizve, nightcarwler frenzizve és nox.
A forsaken frenzizve + motivate elég könnyen tud wellt szedni ha az ellen nem nature vagy frost. Az eruption meg általában nem elég hogy megfogja őket, ha elég jól mikrózod őket.
A nightcrawlert mindig akkor motivateltem, ha ad1: egyszerre 2 bázishoz küldtem és az egyiket cc-zték, egy bázisnál több egységem is volt, ahol egy frenzizett nightcrawler cc-t kapott.
A nox meg hasonlóan működik a forsakenekhez, csak picit több powert igényel, de a motivate megdobja a képességüket is. -
pachito
őstag
Van itt valaki, aki Team Fortress 2-zik? Mert lenne néhány ezer eladó pontom sapkákért cserébe...

-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
én a fire affosat használom, de igazából mind1, különbség csak rootolva van.
az nem offering hanem motivate
, és elég jól megdobja a sebzést, értelemszerűen nem full hps egységet kell vele leölni, hanem pl aktivált frenzyvel rendelkező nightcravleren vagy forsakenen, vagy azt aminek a legkevesebb a hpja. ha min 4 azonos egységed lent van és egyet leölsz vele már megérte. a +55%os dmg bónusz miatt. -
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
rpvere már van egy új deckem, ebben csak twilight unitok vanank t4en

ha bandittal akarsz menni, akkor kezdetben érdemes kipróbálni a linekiller féle összeállítást, ez fel van töltve az oldalra. [link]
ez egész olcsó , főleg most hogy a dredcharger bent van a sneak peack deckben.
-
pachito
őstag
-
Zedroxine
tag
van mind2ből kezdő, fireből nomad sunstriders bár fireswornokat eladtam.
shadowból nox trooper t1-re van kb 2,5K bfp-m plusz ég van 1 bahirom amit jópénzél eltudok passzolni.
T4-en van nature giant meg grimvine de ezt fellehet rúgni ha muszály.
t3-ra van ashboneom. fejből kb ennyit tudok. -
pachito
őstag
Miért nincsenek szerók?
-
Razuel
aktív tag
Szerintetek megéri most megvenni a sneak peak decket? Vagy inkább abo-s tome-ot vegyek?
-
Zedroxine
tag
és lejárt az 5 perc, király perpill shadow deck-em van valami elcseszett összerakott valami.
ami tetszik csak a mocsok soulhunter miatt drága az a bandit.
igaziból mindig is hajlottam a bandit felé.
bár a te lss-es megoldásod bejön
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Attól függ melyikre gondolsz. pl a diff10 deckem értékének több mint felét az amii monu teszi ki. ( ami egyre csak drágul az idő előrehaladtával. )
a top200ban lévők deckjét érdemes átnézni, egész jó összeállításokat lehet látni.
pvp-ben milyen felállással akarsz menni?
-
OnSeT
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Ezek szerint én emlékeztem rosszul, most megnéztem ingame, tényleg van ilyen képessége. de ezt mikor kapta meg? mert eredetileg nem volt neki ilyen e kép szerint:

ez viszont megnyugtató, így legalább védhető lesz pvpben slayerrel a lost horror támadás.
szerk: majd frissítem az oldalon a képét és leírását, az eddigi watchlist változtatásokat úgyis fel akarom vezetni.
-
Zedroxine
tag
Nah kezdem unni a gemet normál deck nélkül.
Bandit, vagy olyan deck kellene mint OnSeT-nek.
Az bejövős amivel a repeket nyomod. Az kb mennyi BFP-be van?
Vagy akármilyen életképes (r)pve deck-et összetudnátok tenni? Ami nem kerül borzasztó sokba. 2K bfp-m van rá biztosan, a többi attól függ mennyiért tudom elpasszolni a mostani dekcet kb 1500-1800 bfp.
Tudom már sokszor kértem, de mindig valami hülyeséget csinálok helyette.Plusz valami életképes pvp deck-et ha lehetne.
Hatalmas THX előre.
-
Murder3
addikt
eggyáltalán nem mivel a statt az a leglényegtelenebb, mivel piszok lassú ez is mint a koc.
a nightcrawlert meg nem fogja kiváltani,se alternatívaként szolgálni mivel nem swift.(az is csak a képessége miatt olyan jó)
alig van lap amire jó a képessége azok is feleslegesek.
harvin meg a 15mp 30%-al több sebzés nem oszt nem szoroz.ez egy felesleges lap, semmi értelme neki.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a tree sztem is gyengus lett, a lost horror viszont brutális még a power költség növelés ellenére is. 3 célpontot lő egyszerre ~2000es dmg-vel. knock meg talán jobb is hogy nincs mivel rpve-n még mindig él az s unitock sebezhetetlensége knockolás alatt.
azt igazán fixálhatnák már.a másik aff sztem jobb lesz pvp-re föleg slayer ellen.
az "csak" 2t tud támadni egyszerre viszont s, m knockal. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
sejtettem hogy ismét elégedetlen leszel.

az eredeti verzió jobban tetszene?

most csak 60ban van a lehívása 80 helyett, és u0-án nagyobb a sebzése mint a korábbi verziónak u2-n és az upokkal kap még további 170 hpt.
én nem tartom ezt olyan rossznak.
legalább lesz egy alternatíva a nightcrawler helyett. -
OnSeT
őstag
Az előzetes infók alapján készült fordításokat frissítettem a végleges verzióra. [link]

-
phanzetomox
őstag
nade király tök jó hogy vannak új rangok már zavart hogy a top200-ból az első 150 legend...
ez tetszik így talán nagyobb lesz a szórás
-
Murder3
addikt
ez az eliminator rosszab lett mint hittem, totál felesleges nem is tudom mi a halálnak kellett.
gyenge statt,m dmg,szar képesség.
lost nooboknak jó lehet maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatás
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Projektor topic
- VoIP telefonálás
- Milyen egeret válasszak?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)