Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
egyébként én nagyon vonzónak találom a magic to the gatheringet

az online részéhez jó lenne egy starter pack.innen van aki próbálta már?
vagyis aki játszott vele? -
Murder3
addikt
na mind1 dobok fel témát

szóval nyitottak topicot a shadow insectnek és gondoltam osztom már akkor az észt

buffot kérnek rá mi mást, de sztem azt a lapot akárhogy lehetne buffolni úgyis felesleges maradna.
max ha 50 powerbe kerülne.szóval ahogy van át kéne rakni t2-re, növelhetnék 120-ra a costját és akkor a shadowba is meg lenne az l egység csak m méretbe....XD
de sztem még így 100 powerrel se lenne túl erős mivel m egység így knockolja minden.
helyére meg a voidstormot kellene letenni t3-ra és máris 2 maximálisan felesleges és haszontalan lapnak adnának használati lehetőséget. -
OnSeT
őstag
Frissítettem Santa Claus leírását a képességekkel. Illetve kiírtam egy szavazást a videókról. Aki még nem szavazott és van ideje/kedve stb. az jöjjön és nyomjon egy/pár voksot.
[link] -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az neked csak jó.

-
phanzetomox
őstag
Tök poén feltettem egy csomó ensnaring rootsot 150-es áron, és már 4-en is vettek a két nap alatt
senki nem lapozza végig az Ah-t ? pedig akkor látnák hogy 50-70 bp-vel olcsóbban is lehet venni.... De hogy lehetnek ennyire sütik 
az EA meg nagyon elme roggyant supportereket alkalmaz, nem tudnak különbséget tenni a Battleforge, és a Battlefield heroes között...

-
pachito
őstag
Szerintetek jó bolt volt egy promo construct-ért 5000 bfp-t+egy elder green-t adni? El lehet ezeket adni?
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
amikor tőlem kérdezték a bfp származását nem írtam le nekik a cd keyt, csak azt írtam hogy retail boxot vettem.

mondjuk a bf heroes dolog után gondolom már nem akartak kötözködni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
oks

-
phanzetomox
őstag
megadtam mert tudtam hogy belém kötnek, azt hittem ez elég bizonyíték arra hogy nem scammer vagyok.Ezek szerint nem. Nemtudom mért nem tudok belépni a fő accal, régebben be tudtam, most meg hiba üzenet nélkül nem lép be, klikkelek a loginra- és mintha semmi nem történne.
Mindjá kitalálom mit írjak csak még nincs ötletem
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Sejtettem hogy bele fognak kötni.
A cd keyt megadtad nekik az első levélben?Ez viszont érdekes hogy csak a fő acc esetén nem enged belépni.
ha megírod a választ, megcsinálom belőle az angol verziót.
-
phanzetomox
őstag
Írtam az eanak a meg nem kapott abomination miatt, de nem a saját accommal léptem be a supportba ( mivel azzal nem engedett, nem tudott tovább lépni) hanem egy másikkal
így viszont ezt a választ kaptam:
Hi,Thank you for contacting EA Customer Support.
I have checked your key : XXXX-XXXX-XXXX-XXXX in our database and found that it is registered under the account " phanzetomox@citromail.hu". So, please log in using correct account and password to access it.
If you have any further questions or concerns please reply to this email or visit our extensive knowledge base online at http://support.ea.com.
Valaki segítsen megírni egy választ hogy mért nem a saját accomról léptem be ( ha én írom meg sose értenek semmit )
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
akkor ezt eltaláltam.

a patch topicjában ezt írta TheBlackOne
The maintenance has been a preparation of the database for a future feature. Those of you who can not know how long something like this can take, please refrain from doing any evaluations in this direction. Thank you.
-
-
Iginotus
addikt
Mit is tud ez a santa?

Ja megvettem 90 ért a warfaret.. monnyá ki is próbálom. -
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
én is adtam el egyet 300ért de nekem csak egy volt sajna
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nah én gyors voltam és eltudtam adni két Santát 250-250-ért.. és ezeket még tavaly 50BFp-ért vettem.. 500 potya BFp mindig jól jön.

Szerk.: Jah és még így is van 2db! -
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Változtatnom kellet a verseny kiíráson, de remélem még így is lesz jelentkező eddig sajnos senki sincs :S nézzétek meg. [link]
-
phanzetomox
őstag
Szerintetek most emelkedni fog az ára a santának ? Mert ugye visszakapta a képességeit, így már elég jó, viszont most sokan próbálják eladni/megvenni, pont ezért az ára is esni fog sztem
Szóval nemtom megérné-e befektetni pár darabba
Ensnaring rootsot akarom teljes irányításba venni (mármint az árát ), ehhez kéne pár ember hogy összegyűljön a 250db hogy az ah-ban mind a 10 oldalt mi töltsük be

-
phanzetomox
őstag
Asszem csak annyi a változás hogy újra működik a santa claus speckója
-
phanzetomox
őstag
Szerver online, és 16mb-t tölt le kíváncsi vagyok lett-e valami új dolog

-
Juliano
tag
Sziasztok!
Nagy tételben BFP eladó!Csak egyben adom el az egészet.Érdeklődni PM-ben.
-
phanzetomox
őstag
The update is taking slightly longer than first anticipated, we will let you know when the servers are back online.
Silvanoshi
Remélem ez a több órás elhúzódás azt jelenti hogy csinálnak valami komolyat

-
Iginotus
addikt
Ha valaki lát Twilight Warfaret 100 ért vagy annál lejjebb, akkor vegye már meg kifizetem

Már nagyon ki akarom próbálni... -
OnSeT
őstag
Holnap Maintenance.
Vajon visszakapja a Mikulás bácsi az erejét?
Server Maintenance 1st-December-2010
Hail fellow Skylords!
We shall be taking both servers offline tomorrow (1st of December) at 11:00 CET/05:00 EST in order to perform server maintenance. Both servers are expected to be back online after approximately 3 hours.
Silvanoshi
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
elég változó, az oldalon 24h-n belüli választ ígérnek.
az első levelemnél tartották is ezt az időt ( ráadásul hétvégén)
a másodikra viszont csak 2-3 nap után küldtek választ.
viszont megoldották a problémát. és ez a fontos
sztem pár napon belül te is kapsz választ.
szerk: e-mail megerősítést megcsináltad?
mert csak akkor kerül továbbítása a support felé a levél, ha ráböksz a visszaigazoló mélben érkező linkre. -
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nekem már volt, hogy kb. 3 nap után válaszoltak.. szerintem várj még egy kicsit.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
24 h
-
phanzetomox
őstag
mennyi időn belül kéne válaszolnia a supportnak ?
-
Razuel
aktív tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Az oldalad nem küld aktiváló kódot regisztrációnál, úgyhogy majd nézd meg mivan vele.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
az RB elég kétélű fegyver, kb. 15-20 perc alatt kimeríti a kutakat, igaz addig jelentősen megdobja a shadowos erejét, de ha ez idő alatt nem tud nyerni, akkor elég hamar KO lesz neki, mivel nem lesz szinte semmi power utánpótlása.
minden színben vannak "skilles" lapok

(#10565) phanzetomox nah, ez jó hír reméljük hamar intézkednek.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
amii monu csak akkor durva ha solozod a mapokat.
mivel legendary rpve-ben rendesen meg lehet szívni ha vki előtted felépíti.
már megjártam párszor,volt hogy kénytelen voltam t2vel befoglalni t4et lost souls ellen
enli ebben a módban jobban használható, de a legfrissebb patch óta felesleges, enli lehívása drága lett, a mapok meg könnyebbek. (már diff9 is simán megy 4pben)
ezért újabban enli és monu nélkül tolom a diff9et 4pben.
viszont pve-ben mind2 jól használható (elsősorban szólóban)
enli shadow/nature pakliban továbbra is erős, ezzel a felállással gyorsan vissza lehet pörgetni powert. én ezért nem érzem nagy hátrányát, korábban mivel nem volt chargem rá, az offering miatt ugyan annyiban volt a lehívása mint most, (az enli értékcsökkenése miatt most tudtam rá venni pár charget).pvp-t nem játszok jó ideje, ott nem tudom mit lehet érezni a nerf hatásából, viszont pveben elég nagy hátrány azoknak akik eddig max chargeval tolták, ők erőteljesen érzik a nerf hatását és emellett elég sok bfp-t is buktak a nerf miatt.
anno mikor kezdtem a játékot, 2800 bfp volt az enli, amii monu érkezésekor kb. felére esett az ára, most nerfkor 540 bfp! ért vettem rá charget.
azóta már feljebb kúszott vmit, de nem hinném hogy 800 fölé menne tartósan mostanában.
amii monu meg már lassan 1500ért megy, abból jó lett volna beraktározni mikor tome mellé osztogattákszerk: sikerült elérned supportot?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
nincs hozzá lapom+nem szoktam pvp-zni.
de nem is arról volt szó.persze lost spirit shipp rulz főként de a lost előtt meg a renegade előtt még nem volt késéges és egyedül állóan az enlivel lehetett csak olyan könynne megcsinálni a mapokat.
meg amúgy is elég az alap kiadást megnézni ott van a naturénak milliónyi előnye a többi színhez képest.
nem hiába az volt a legdrágább szin. -
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ÉN csak ajánlani tudom hogy próbáld ki a pure naturet pvp-ben. próbálj vele elérni mondjuk battlemaster feletti rangot. Elárulom nem lesz könnyű ( és enlivel se volt könnyebb ).
Pve-ről nemtok nyilatkozni, de az biztos hogy amii monument nagyon durva, nézd csak meg onsetet hogy csinálja a 4 player solo experteket. -
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger
üzenetére
hát elég régóta már nem így volt.
még talán az első kiadásba de már azóta nem nagyon van mert csak az életképes kombókkal játszanak az emberek és kevés új összeálítás jöhet már ki.soha nem is volt hozzá új modelles kiadás.
pár jött de a többi csak reskin meg eleve a twilight kiadásba is ezek vannak többségbe. -
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger
üzenetére
persze fire dragonok,betarielek,shadow worm,dreadnought... ezeket ami monuval nem tudud lehozni bármilyen deck kombó mellett.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
te felfogás problémába küzdesz.
egy unfair előnyt jelentett pvp-be mert 4-es tierest is lehetett hozni ezt más színel nem lehetett.és ez tény azt h ez ellen te azt hozod fel h rb meg mortar meg miegyéb az hülyeség mert közük nincs egymsához.
pve-be meg easy mod és ez így volt a játék elejétől kezdve.amúgy meg embalamer kevés szituba használható, rb meg csak 33%-ot növel.
naturénak még több ilyenje van ami jobban használható minden szituba szinte bármilyen kombó mellett., breeding,som,wog...de megint csak azt lehet erre is mondani hogy nem egy kategória. -
BlackTiger
tag
Kezdi elveszíteni a BF azt a csodálatos szépségét, hogy minden pakli és minden kombináció más és más és egyik ebben jó, abban rossz a másik meg fordítva. Én ezt anno imádtam benne.. de most.. van x lap naturenél.. jó van akkor legyen firenek meg frostnak is olyan át színezzük a skint, az erejét megnöveljük, hp csökkent és kész az új kiadás. Faxa mi?! Ez tényleg szánalom.
-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
nyílván hogy jobb volt mivel azzal csak 1 t4-es lapot tudtál használni, és korlátlant mint amii monunál. Csak a sok lúzer panaszkodott hogy a naturenak mért van ilyen lapja nekik meg mért nincs ezért hozták ki az amii monut, hogy minden pakliban lehessen... de még ez se volt elég az enlightet még nerfelni is kellett... ez tényleg tiszta szánalom

-
BlackTiger
tag
Most azért valljuk be, az Enlightenment még mindig jobb az Amii monumentnél, nem de?
-
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger
üzenetére
enli is az
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én nagyon szomorú vagyok, mindig is Enlight párti voltam, mindig is használtam. Az Amii monument egy noob lap, nagyon utálom.
-
Razuel
aktív tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Most próbáltam ki Soultreet.. 18:01 alatt ment le advenceden első próbára, szóval lejjebb fog ez még menni..

Biztos lesznek sokkal jobb idők, de már csak a támogatásért is benevezek.
-
Látom, jól elcseszték az Enlightenmentet.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
és mit mondjak én aki már kezdetek óta játszok és még csak skylord vagyok?

-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Rakjam lejjebb? Lejjebb rakhatom én csak kb.-ra lőttem be. Én lvl11 vagyok és nem vagyok pro, most rakjam a szintet lvl12-re?
Valahol kellet lennie egy határnak, a 8-as szint az aranykorona már azt hiszem. -
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Én épphogy beleférek 8 feletti ranggal rendelkező "profik" csapatába
ez azért kicsit megalázó
-
BlackTiger
tag
Nah első kis aprócska versenyem.
Gyertek sokan!
Link -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
itt még tegyél egy próbát: [link]
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nyiss egy topicot a problémádnak a Technical Support részlegben, ezt is figyelni szokták az EA-sok, jobb ötletem nincs, nálam megy a login.
-
phanzetomox
őstag
Valaki nem tudja mért van az ha rámegyek az easupport oldalára vagy a bf supportra, akkor nem tudok belépni ?
beírom az acc adatait (email, jelszó ) nyomok egy entert, tölt egy kicsit az oldal majd visszadob ugyanoda ahova beírtam az adatokat ( úgy hogy az adataim ott is maradnak )
nem írja hogy rossz lenne vagy valami egyszerűen nem tudok belépni.
Ha valakinek van ötlete akkor mondja el :/ -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
akkor neked is lesz pár köröd a supportal, acc nevet és bfp származását írd bele a levélbe, azzal felgyorsítod a folyamatot.
mondjuk azt igazán megoldhatnák hogy automatikusan feloldódjon a legrégebben vásárolt tome, ha egy új vásárlásával átléped a limitet. (ha már egyszer limitálják) -
phanzetomox
őstag
pfff beleestem én is ugyanabba hibába mint onset, megteltem tome-al én meg vettem egyet...
Kiadta a tome menüt , ki is töröltem 1 tome-t de így is csak 4 boostert kaptam abomit nem
-
Murder3
addikt
válasz
pachito
üzenetére
az eggyik is elég lenne ha nekem beadta volna.....
tomeal én abszolút semmit nem nyertem eddig,
régóta próbálom a lost soul boostert amibe egyszer kierőszakoltam 1 grim bahirt még a ls elején, de azóta semmit nem ad.
az a rohadt ironclad kellene de az istennek nem ad bár skycatcher is jó lenne..... -
pachito
őstag
Sikerült életem eddigi legjobb 4x renegade tome-ját kifogni! Rageflame blue, Elder green, Wagon red, Disenchant green....persze ez nem igaz. Ehelyett: Amok 2x+Northstar 2x...

-
Iginotus
addikt
Lost Spirit Shipet szeretnék ha van valakinek eladó, 60 ért (3 kéne egy fire 2 nature)
Meg egy fire Dragon-t esetleg, -
Neocskaa
tag
Sziasztok! meguntam a játékot és szeretném az accountomat elcserélni egy másik játékra! Van rajta 4100 pont és még több mint 4K-t érő lapok. (van az 5-6 is) Főleg Call of duty 6 érdekel, de black ops is jöhet, vagy ami van! pm!
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
itt a lista:
Renegade/Twilight tomehoz a Twilight Warfare
Renegade tomehoz a Twilight Abomination
Lost Souls és a Lost Souls/Twilight tomehoz a Lost Priest jár(#10524) pachito nem tudom hogy miért kellett kihagyniuk a 4x twilightot a szórásból.
a lost priest is 2féléhez jár. -
Zedroxine
tag
csak a 4x renegade hez van abo?
-
pachito
őstag
Basszameg 4x twilight tomeban nincs új kártya?
-
Iginotus
addikt
2 tome-ot vettem, egyikben volt egy thunder wagon piros... Ezzel jövök ki pont 0 ára

Mennyiért érdemes feltenni? Vagy most várjak vele mert most csak 540 ...
Meg jött amazon is meg jött nightguard zöld.. -
Zedroxine
tag
Este én is veszek tome-ot az abot megtartom mivel twi decket nem használok.
Jólesz azt eladni
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
jelenlegi állás szerint a most elérhető frost affos lesz a jobb ami a közelharci támadást blokkolja, a shadowos meg majd az eleséges egységek irányítását fogja lehetetlenné tenni az ellenfél számára. de mivel t4es lapról van szó, és ez a képesség csak pvpben lenne hasznos, valószínű, hogy ezt módosítani fogják, úgy hogy a másik aff a távolsági támadást fogja blokkolni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ez kb 200 bfp darabonként. Nem a legjobb bolt. Mert ha nincs szerencséd, mint nekem 0-ra nem tudod kihozni.
Ez a lap meg a booster mellé megint meleg. Mert teszem azt kell nekem ez a lap. Tehát nem adom, el. De a booster nem hozza vissza az árát. Utánna jön a másik affos lap, ami jobb. Akkor az első booster full bukó, mert a rossz affos kártyák ált a kutyának nem szoktak kelleni. Lásd dryad. -
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
legegyszerűbb ha a repülő sereg után küldesz vmi olcsó földi egységet, pl burrowert
de a földit nem küldöd be harcolni.de van rá összetettebb megoldás is stonekin deckhez feltéve ha van enlid is.
enlivel amok firet belövöd egy légi egységed közelében ( feltéve ha használható légi mellett) , ekkor már rá tudsz dobni egy gravityt , s így már tudsz mellé idézni.
de ez elég költséges megoldás
pvpben viszont lehet meglepetést okozni a frostos playereknek azzal hogy a gravityzett légi egységed mellet elkezded spemmelni a sereged.
Twillight Warfare hez sztem is kell földi egység, de ha próbáltad majd írd a tapasztalatokat.
igazából ez ekkor lenne értékes lap ha légi mellé is be lehetne lőni, mert lényegében ugyanazt tudja mint a t2es Rallying Banner, csak utóbbit jóval egyszerűbb használni. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
első mondatod kizárja a másodikat.
-
Murder3
addikt
de lehet, néhány piszok drága lap ami a felét se éri meg féléket vagy forrest elder féléket.
ha összevetném a 2 arányát akkor pl boosterekbe jött már grim bahir,forrest elder,deepcoil worm....tomokba a fele ennyi se.
még a játék elején kezdő pontjaimból jött 1 motk meg con.
akkor se voltak drágák szal és akkor még 1500-as tomok voltak. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
kússzon az ára fel.
így azért nem éri meg annyira.a tome árának picivel több mint a felét ha vissza hozná árba....
akkor meg mi értelme most eladni. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
tomeval és boosterrel is csak bukni lehet hosszútávon, én is úgy vagyok vele, hogy csak azért veszek tomet, mert jár hozzá bónusz lap (ami jelenleg már csak 300 bfpt ér), de még így is egy booster 150be van. ez az amii lap csak arra jó hogy csökkentse a kockázatot.
(#10500) phanzetomox
grat.
nekem mindig csak a shadowos esik
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ki tartja meg a lapot az amii-ig
megveszem 5 percre rá el is adom.
amúgy szted mért most vesszük a tome-t ? azért mert most van akció, amúgy se a booster se a tome nem éri meg.
Most viszont hogy abo-t levonva csak 600-ba van egy tome, elég nagy eséllyel keresel rajta ( vagy legalábbis nem buksz ) -
Murder3
addikt
jó nézzük végig ha veszel 250 ért 1 bosotert max 250-et vesztesz rajta, ha 1 tomot akkor kmeg 900-at.
ha jót kaspz akkor jobban megéri mint a tome mert ott lehet egy se hozza vissza az árát.
+nekem eddig az összes tomom nem dobott semmi értelmeset pedig vettem már eleget, msot h ehhez kaspz bónuszt lapot az más ezért is vettem, de ez se ér semmit, ha ez után meg jön majd az amii. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Gratz, sugároztuk itt a pozitív gondolatokat az elderrel kapcsolatban és kifizetődött XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VGA kibeszélő offtopik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

senki nem lapozza végig az Ah-t ? pedig akkor látnák hogy 50-70 bp-vel olcsóbban is lehet venni.... De hogy lehetnek ennyire sütik 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)