Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nekem az egyetlen szívfájdalmam lava terén, hogy épülő épületeket így már jobban megéri eruptionnel bontani. Ilyen volt például a church nekem. De azzal egyetértek, hogy a 2 well + orb elleni sebzése túl sok volt. Szóval kellett neki a nerf, csak szerintem nem ilyen formában. Meg kéne különböztetni a wellt/orbot a többi épülettől szerintem.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
igen, a tomekat nem módosították. [link]
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
úgy ahogy írtam, az élboly mind csaló, diff10-et 2-3 perces szintidővel lehetetlen teljesíteni.
ez eddig is elég egyértelmű volt, az hogy meglehet nézni a decket csak szimpla megerősítés. ( csak t4es lapokat tartalmazó deck, tutorial deck) ilyenekkel nem lehet teljesíteni a diff10-et a játékszabályokat betartva.
ráadásul az eheti motw-ken lost souls az ellen. na nem mintha számítana, mert ennyi idő alatt ezekkel a deckekkel a többi frakciót sem lehet beütni.remélem banolják őket sorban.
-
Gyuri27
félisten
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Na igen, de mondjuk ez végleg megoldja az összes Ice Guardian gondját a nature t1-nek. Most tekintsünk el attól hogy 15 powerre emelték a shieldet, de treespirit akkor is átüt rajta, amivel 2-3 treespirit simán szétszedi az IG seregeket szerintem ... tényleg kíváncsi vagyok, hogy az uppok milyen szempontból javítják ...
A másik aff meg gondolom hasznosabb lesz általánosságban véve, mert túl sok más egység ami sebzést védene nincs t1-en ... lehet kapnak mérgezést, vagy valami. -
Zedroxine
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
azt nem írták hogy kiszedték volna őket.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
elvileg kéne nekik, mert patch notes nem említette őket ...
kéne még pár abo? XD -
phanzetomox
őstag
tome.hoz járnak még a lapok ?
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
szerk: oké, szóval vak vagyok maradjunk annyiban ...
pachito előttem már linkelte a lapokatmindenesetre én arra a treespiritre vagyok nagyon kiváncsi
elsőre a t1 fire archer jutott eszembe, ami végül nem került be (régi forsaken model stb-stb.) és annak volt t1-en root network-je -
pachito
őstag
Jónak tűnik ez az Eliminator..
-
Sousuke90
aktív tag
Na kicsit szétspammelem a fórumot, de most láttam képet az új nature t1 treespiritről. Végre valami új nature pvp szempontjából. És végre root network t1-en. Pvp replayt akaro~k. XD
-
Sousuke90
aktív tag
És jól látom, hogy új patch?
Kíváncsi vagyok miket alkotnak a watchlist szempontjából ... ha egyáltalán alkotnak.
Bár mintha mostanában összeszedték volna magukat. -
pachito
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy Promo Rogan Kayle miért lett törpe (s méret) ? Összehasonlítottam Forgeban egy Sunstrider squaddal és ugyanakkorák....illetve pontosan feleakkora mint egy Wrecker...

-
OnSeT
őstag
válasz
pachito
üzenetére
nemrég láttam egy ötletes taktikát stonekinhez. pure shadow ellen (pure firet ugyanúgy lehet vele szívatni)
nature t1, swift unittal instant t2 épít, majd be az ellen kezdőjéhez.
amint lehet stone tempest lehívás és képesség aktiválás, aztán már csak supportálni kell.az s és m knock miatt nem lehet befogni, harvi használható ugyan ellene de az 300 power.
aoc-ra meg cannon tower spammel lehet válaszolni. -
TheSkunk
csendes tag
igazából hamarosan meglessz eredeti ugyhogy ennél kicsit drágább decket képzeltem el
mondjuk nem tudom 3000bõl mennyit érdemes egy deckre kõlteni... én kb felére gondoltam 
-
Gyuri27
félisten
válasz
TheSkunk
üzenetére
Ez fogós kérdés. De szerintem ilyen nincs, illetve nem nagyon van. Persze ha pvp-ről beszélünk. Talán nature kezdéssel a stone nem olyan drága.
Wind, swift, shaman, ensnaring, spearmen, (persze lehet ezt variálni, dryad, hurricain. Az ensnaring és a hurrikán nem túl drága (a dryadhoz, guardianhoz képest). T2: oink, (esetleg coldsnap is), ghostspear vagy stone shard, defender vagy spirit hunters, aggressor, lyrish, (esetleg home soil), mauler, crystal fiend vagy ray of light, cannon tower, glacier shell vagy kobold trick, burrower. T3: silverwind vagy drones, stone warrior kék+coldsnap, ha a harmadik orb is kék akkor tremor, swamp drake.
Nagyjából ezek a lapok kellenének. Aztán próbálgatni és nézni, hogy mivel tudsz, szeretsz játszani és azokat berakni. Szóval ebben vannak olcsó lapok és néhány picit drágább. De összeségében ennél olcsóbb deck talán nincs is.
Esetleg egy fire kezdéssel még próbálkozhatsz. Ott t1-n a mine drága, de meglehet lenni nélküle. Scavanger, suntriders, wrecker, euruption, thugs. T2 ravege, skyfire drake, lava field. Folytathatod frostal (fent amiket irtam egy kék orbosak) vagy naturéval esetleg shadowwal (bandit t2 se drága). -
TheSkunk
csendes tag
meik a legolcsób szín?

-
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90
üzenetére
Nem mondtam, hogy van aki nem forgatja jól.
Viszont a soulhunter meg a zöld discenhant hát nerfelni való egy páros. Ha már mindenki szemét csipte az enli, do úgy gondolom ott is lenne mit változtatni. A sh-t ugyanúgy mégegyszer kellene nerfelni mint a do-t. Mert maga a lap fogható. A rengeteg buffal védhetetlen. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hát, a stonekinnel is lehet durva kombókat alkotni. Gyógyított, nature cc-vel támogatott lyrishok, amik jó esetben még home soilt is kapnak.
Matter mastery minden épület ellen = nincs phase tower t2-ben, SoM kiiktatva, mortar mostmár gondolom nem jelent akkora gondot ugyan.
Aggressor ha esetleg knockkolni kéne, és még kismillió lehetőség.Természetesen ez is csak egyéni vélemény ^^
De szerintem tud olyan idegesítő lenni, mint bármelyik másik pakli. -
pachito
őstag
Stonekin deck életképes még pvpben? Csakmert nem sokat látok mostanság...

-
Razuel
aktív tag
Ding, Warlord lettem (rank11)..

-
TheSkunk
csendes tag
Én szívesen játszanék DD ellen
eggyet pislogok és már veszítek is 
-
TheSkunk
csendes tag
Köszi szépen a lapot

-
TheSkunk
csendes tag
Kár

-
TheSkunk
csendes tag
Egyébként lehet saját szervert csinálni?

-
TheSkunk
csendes tag
Nem probléma : ) Köszi
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TheSkunk
üzenetére
Az ELO két fő részből tevődik össze:
- a base ELO, akkor változik ha nyersz vagy vesztesz
- az ELO activity része, a decay, attól függően változik, hogy játszol-e vagy semSzóval hogy a kérdésre válaszoljak, ha újra elkezd játszani, akkor egy olyan 10-15 meccs alatt simán visszaér oda ahol volt.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
-
TheSkunk
csendes tag
oké
IGNed mi? -
phanzetomox
őstag
lol top 10000
ha gondolod szívesen megyek veled pvp-t, úgyis régen játszottam, legalább kicsit gyakorolsz. -
TheSkunk
csendes tag
Az lehetséges hogy pvpben benne vagyok a top 10.000-ben ? Mert 8195.nek ír.

-
Zedroxine
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Jójó
várom
viszont akkor a képaláírásokat szerintem felejtsdd el. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Jól hangzik, főleg a pvp-re vagyok kiváncsi.
Amúgy a standard és adv között van érdemleges különbség? -
TheSkunk
csendes tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
na végre egy jó hír
remélem még hétvégén meglessz! -
BlackTiger
tag
Készülget az újabb rész, az alapanyag már meg van.
Egy-két dolog ízelítőül, ez majd egyben a 3. és 4. rész is lesz:
-Végigvisszük majd az Encounters with Twilightot, először Standardben majd Advancedban
-Gyakorlatilag 4 lap ügyes használatával és a megfelelő taktikázással, mikrózással megnyerjük első PvP meccsünk
-És továbbra is megvesszük a napi 1lapos boostert, kiderül majd, hogy ma mi volt benne
@Zedroxine: Szerintem valószínűleg szükség lesz rá, de még gondolkodom rajta hogyan is legyen megvalósítva. Majd a privátban üzenek. -
TheSkunk
csendes tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
IGN: TheSkunk Felveszem akiket tudok
a bfp nagyon jól jönne mert már kicsit kezdtem megunni a gamet.Köszi szépen 
-
BlackTiger
tag
válasz
pachito
üzenetére
Jah, hát kisebb bakik becsúsznak, de így lesz kalandosabb vagy éppen humorosabb.

Egyelőre arra van időm, hogy 2-3 naponta csináljak egy részt. Tehát várhatóan vasárnap estefelé lesz újabb rész.Javítottam a hibát, most már lehet hozzászólni a videóhoz a cikknél, és most fórumon is nyitok neki egy külön topicot, ahova az eddigi azzal kapcsolatos postokat áthelyezem majd.
@TheSkunk: Vegyél fel mindenkit a ph fórumról a friend listre, majd lehet fölveszlek én, ha látlak. IGN-d mi? És mi biztos adunk neked mindig kölcsönt ha szükséges, vagy akár ingyen is. Nálam kb. mindig van 1-2ezer BFp a többieknél meg van akinél még több is.
A rendes embereketől nem sajnáljuk. -
Gyuri27
félisten
Ingyen boosterben találtam egy grimvinét.

-
pachito
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
TigerHUN, nem....Tigris, francba...HUNTiger, na VÉGRE

-
TheSkunk
csendes tag
oHH BAKKER LÁTTAM 14 BFért FROST MAGET NEKEM MEG PERSZE HOGY CSAK 12VOLT....................................

[ Módosította: ollie ]
-
Zedroxine
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Wow nem is tudtam hogy ilyenen dolgozol, bár hanggal jobb lenne.
Ha szükségesnek érzed szívesen alábeszélek. -
TheSkunk
csendes tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Megnéztem a videót elég jó!
Csak egy dolgot hiányolok : a 2.részt 

Mikor jön? -
BlackTiger
tag
válasz
TheSkunk
üzenetére
Annyira azért nem unom, csak kicsit szüneteltetem és addig P4F-ezek.
Most ezen dolgozom:
http://battleforge.jatekoldal.net/videok/17-sorozat/17-battleforgehun-mindent-a-kezdetektl-1-resz -
OnSeT
őstag
az eheti motw 4p diff9 lost souls ellen megy. replay
-
TheSkunk
csendes tag
amúgy ha unod a paklid nem érdekel a Leaft 4 Dead / kártya csere?
-
TheSkunk
csendes tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
XD küld át nekem tudnék vele mit kezdeni

-
TheSkunk
csendes tag
Nekem kicsit kezd elmenni a kedvem a játéktól.... Így BFP nélkül elég rossz.....

-
phanzetomox
őstag
Nekem meg kezd elmenni
mostanában csak kereskedek, de ha gondoljátok egyik este mehetnénk egy ph-s pvp-t (2v2) úgyis régen nyomtuk együtt, meg én is már kimentem a rutinból. -
TheSkunk
csendes tag
na kezdek rájönni pvpre!
eddig csak eggyett vesztettem! 
-
pachito
őstag
Ha van valakinek eladó, megvásárolnám a következő lapokat: Shadow mage, Infect, Grim bahir red, Harvester promo ! Írjatok rám bármikor, amikor online vagyok.

-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger
üzenetére
Nem. Csak fent a tekercsnél azt mutatja. Ott megtudod nézni a 2v2-t is. Az a társad lesz ott akivel a legmagasabban álltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mondjuk nem tudom 3000bõl mennyit érdemes egy deckre kõlteni... én kb felére gondoltam