Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
de nem jól mondod.
te azt mondod h a a spell által leölt egységből születő void azonnal vissaztérül,, nem és ilyen nincs h magától megtérül a halott egységek után.
20-nál több nem fog sehogyse visszafojni, void manipuláló lapoknál se térül meg ott látható h 0 a betérülés.
Amúgy az még rosszabb mert jobban kiüríti a voidod mintha hagyod vissazcsorogni.
pl a fof se hozza vissza a nagyrészét voidodnak csak kiüríti."a leölöd a phoenixet max 150 power átugrik a voidból a power poolba feltéve ha a leölés pillanatában min 150 voidod van"
itt pl pont az írod amit én mondok és ilyen nincs.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
mert szted akkor mégis hogy megy vissza???
fofnál meg sownál is x% azonnal visszatérül ha teljesülnek a feltételek.
voidból a power poolba....ha van 20000 void powered akkor is maximum 20-al fog a voidod visszatérülni.
a többi nem térül meg a power medencébe.miaz hogy nem térül meg? megtérül mind, csak idővel, ezért célszerű alkalmazni vmi void manipuláló eszközt mint som, fof, sow stb.
a spelledre irt módosítási javaslatom is így működne. amit itt írtam: [link]így már érted?
-
Murder3
addikt
de nem érted?
nem fog visszatérülni instant neked soha a voidod.a fof meg a sow az más tészta a sow nem használtam de a fof-nál tisztán látszik amit mondok.
lepéldázom.
megölsz egy egységet annak 90%-a megy a voidba.
ezzel 150% menne.minél nagyobb a void powered(void pool)annál nagyobb és intenzívebb lesz a vissztérülés a power poolba, ha van 20000 void powered akkor is maximum 20-al fog a voidod visszatérülni.
a többi nem térül meg a power medencébe.700 void felett van asszem 11-->és több void visszatérülés de ez ha csökken úgy lesz egyre kevesebb ami visszatérül.
400-550 ezek egy normális csatába is idővel összejönnek átlagosan ekkor 8-7-el térül meg. -
Murder3
addikt
????
a void pool növekszik de az nem a pwoer poolba jön.
onnan átfolyik de nem azonnal mintha well lenne.nem tud 100 átjönni, a spellel meg pláne nem a void visszanyerése a void nagyságától függ, ahhoz 15 körül legyen ami már őrült mennyiség az kb már a csata kellős közepébe amikor már fullra pusztultka harvik na akkor jön nagyon sok vissza.
a som az a visszatérítést növeli ami így 20 vagyis maximum lesz voidból 20mp-ig.
ez nem befolyásolja a void térülést csak a void-ot növeli 150-el főnix esetébe
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
már miért ne jönne, épp az a lényeg a spellel, hogy ha leölöd a phoenixet max 150 power átugrik a voidból a power poolba feltéve ha a leölés pillanatában min 150 voidod van. ha csak 100 void van akkor csak 100 kerül átvezetésre.
a shrine of war működési elvének megfelelően.
-
dokar
addikt
mikor jön új edition?
hanyadik lesz?
milyen lapok lesznek benne?
lesznek új PVE map-ok?egyébként 5. barátnál mi van?
-
OnSeT
őstag
ez a lap úgy lenne jó, hogy a feláldozott egységből ugyanúgy 90% power menne vissza voidba mint spellel történő leölés nélkül, de spelt használva a voidból ( amennyiben van kellő mennyiség) a leölt egység értékének 150%-a instant átvezetésre kerül a power poolba.
(#11282) Murder3: nem a phoenix a probléma hanem a spell működésének elve, ha nincs phoenix akkor le lehet generálni azt a 100power 2 koc feláldozásával kb fél perc alatt.
de a fentebb irt módosítással sztem elfogadható lenne mert akkor csak a meglévő powert manipulálja. -
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szóval 25 powerért megkapod az adott egység costjának 150%-át a voidba..
Szerintem ez egy kicsit OP, mert akkor csak simán beraknál olyan egységet amit úgyse használsz és nagyon gyorsan tudnád vele termelni a voidot szinte 0 költségért.. Azt meg fof-al visszahozni powerbe egyszerű..szerk: Jah persze meg még a spell 90%-át is visszakapod.
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ezt nem értem.
van a spell ami 25 power, ennek megy 90%-a voidba vissza.
van a phoenix aminél spell nélkül nincs instant visszatérítés hanem 90 % megy a voidba.
de te azt írtad hogy a spelt használva instant megkapod a power poolba az egység értékét ( 100 power) + 150% tehát még 150 power megy a voidba.
szal így a semmiből jelentős power generálás történik.
-
-
Murder3
addikt
természetesen a leginkább kézenfevő amikor már közel vannak a halálhoz, igaz így a következő 8mp-be nem tudod kijátszani szal eléggé kell figyelni, de egy szimpla forsakenne is 35 pwoert és 75 voidot nyersz, igaz így ugye pl a forsakeneket nem tudod lehozni, ez ha támadsz sokkal nehezebb kimikrózni, ha védekezel és közel van az ellen akkor nyilván ha van alternatíva úgy megéri és így lehet vele kombináni.
ez kb olyasmi lenne mint az altar of nihil csak hasznosabb.
-
Sousuke90
aktív tag
azért ennyire leírni a grindert szerintem fölösleges, nem hasonlíthatsz egy grindert egy batarielhez, más az orbja, más az ára, más a célja, stb.
amúgy meg az ára jóval feljebb fog menni, ha már nem lesz refererplussz itt jegyezném meg, hogy lapokat úgy összehasonlítani, hogy egymás ellen engeded az egyik legnagyobb hülyeség (hacsak nem pvp countert keresel)
ez olyan mintha egy colossust meg egy grimvinet összeengednél, azért mondom ezt a két lapot, mert ezt szokták még egy csomóan (főleg az újabbak) hibásan összehasonlítani és egymás ellen engedni
ugyanúgy az egyik xl, a másik siege -
Murder3
addikt
Nasty Trick
errről mi a vélemény?feláldozol egy saját lényt aminek a powerjét azonnal visszakapod és 150 voidot kapsz a 90% helyett.
ez az egység a következő 8 mp-be nem lesz kijátszható maximum t2 és 150 power költségű lényre van hatással, csak shadow lény lehet. -
OnSeT
őstag
válasz
Juliano
üzenetére
fent van az is, a shadow lapoknál 4. oldalon. ( kiadásonként vannak csoportosítva a lapok)
aoc-ra elég gyakran szoktak cannon tower ( vagy egyéb tower) spammel válaszolni, mivel az aurában csak egységek sebződnek.
ha buffolt harvi van aocban akkor nem érdemes spemmelni , mert csak minimálisat sebződik, ekkor egy cc vagy disanchant + spam kell rá.
pure shadow esetén még a beffallen curse ami jó lap mivel a fertőzött egységeket nem lehet buffolni, sem gyógyítani. ill. a nether warp amivel vissza lehet dobni az egységeket az aoc területére. -
dokar
addikt
na összejött egy promo grinder. forge-ban kipróbáltam, hát gyenge mint a harmat, mert lassan sebez. csapatban (4) az egymás összegyógyítása nem rossz, de pl 4 batariel így is lazán lezúzza őket, sőt még könnyebben, mint egy az egy ellenben. benéztem az AH-ra, 140-es buyout-al már volt fent promo grinder. mintha menne le az ára elég keményen. ebből így többet megszerezni nem fogok, mert nagyon sok idő pocséklás.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Hozzátenném, hogy a tier szorzóként kerül be a sebzés képletébe. Tehát lehetőség szerint az épp elérhető legmagasabb tierről idézz valami magas költségűt, és ha egységet idézel, akkor a summon animáció befejezte előtt idézz még, mert különben az idézett lény is szív a sebzésből.
-
Murder3
addikt
válasz
Juliano
üzenetére
4 mp amíg aktiválódik, theát ha kijátszod az aoc-t várni kell 4mp-t és cska utánna beleidézni a lényt.
mit érdemes beleidézni?
a legköltségesebb lényt.nem érdemes mert előbb sebzi mint hogy a hatásnak lenne értelme is.
illetve minél kevesebb az élete annál kisseb költséggel ki lehet szedni.soul splicer az lelkeket gyűjt.
zöld affja gyógyít a lelkekből a piros meg asszem növeli a rangjén belül tartózkodó saját lények sebzését 30%-al.
illetve segít pl a corpse gather képességű lapoknak mert az összegyűjtött lelkeket ki is eresztheted magyarán megoszthatod a többi ilyen képességű lappla. -
Juliano
tag
sziasztok!
Fél év után újra elő vettem a játékot.
2 kérdéssel kezdeném. A z oldalon ahol vannak a kártyaleírások nem találom a soul Splicer nevű lapot. Merre találom?A másik pedig arrról szólna, h nem értem én ezt a AOC varázslatot.Ha jön egy nagy lény ami benne van a AOC varázslatban mit érdemes és mit nem rávarázsolni?
Csakmert volt hogy egy hurrikán levitte a hp-ja harmadát máskor meg nem....
-
Razuel
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Azért 3k ból már elég durva paklit össze lehet rakni..
-
dokar
addikt
hiába voltam PVE 4, még az Introductiont is meg kellett csinálnom az unlock-hoz

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Én a lost powerről beszéltem. Hogy az is egyre nagyobb lesz a shadow playernél. És te mondtad, hogy a shadow player úgyis simán áldozza az egységeit.
Ezek után ha az ellenfél elég ideig kibírja, akkor hiába tudja a shadow játékos a teljes rendszer nagyobb százalékát használni, egy idő után a nagyobb százalék is kevesebb lesz, mint amennyit az ellenfél tud használni. -
dokar
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
180 xp-t kaptam

-
phanzetomox
őstag
-
DiiiN
csendes tag
válasz
Murder3
üzenetére
a promo grinderre gondolsz ugye??
Razuel: de a referáltakkal ugye játszol egyyütt deh 4-es szintre fell kell vinni mindet nem?és az nem 1 bad harvest hanem 2 vagy 3 aszem mire megvan a 4
nem igazán értem a taktikádat de ettől függetlenül biztos jó
felvehetnél msn-re vagy skype-ra mondjuk aztán segíthetnél 1x megcsinálnánk közösen 1-et(mármint elmondod a lépéseket, persze ha nem titkos
) -
Razuel
aktív tag
-
OnSeT
őstag
válasz
BladeHero
üzenetére
vásárlás után nem kell aktiválni, már rögtön működik.
meglévő upot nem tudsz beváltani, csak azokat amiket az alatt szerzel amíg aktív az element. (és csak a loot ablakban, utólag már nem) ha már megvan az up akkor automatikusan átváltja, ha nincs meg akkor meg eldöntheted hogy konvertálsz vagy megtartod az upot. -
DiiiN
csendes tag
válasz
Murder3
üzenetére
"10 accal még a watchlist befejezte előtt be lehet gyűjteni 2 grinyót amit ideig spájzolva eladni szép summáért."
mit jelentsen ez h a watchlist befejezte elött?? beszüntetik??
és miért lesz a grinder drágább késöbb?
Razuel: miért hogyan farmolsz grindert?
UI:bocs ha hülyeséget kérdezek de itt legalább elmondja valaki
-
Razuel
aktív tag
Úgy jött ki neki a 70bfp, hogy csinál 10 accot. Bemegy 15percre BG-re afk-zni az egyikkel, ezt megcsinálja mind a 10 accal az összesen 2 óra 30 perc és már van 10bfp-je. Egy hét 7 napból áll szóval ezt minden nap megcsinálva 70bfp je lesz.
BladeHero: Bár én még sose vettem ilyet, de szerintem úgy kell használni, hogy forgeba legfelül a kis földgömb mellett rákattintasz a könyvre. Ott a könyv jobb oldalán lévő füleknél kiválasztod az Elements fület és aktiválod amit vettél.
-
BladeHero
tag
Lene egy oan kérdésem hogy : Vetünk ien element of creation és element of conversion -t amitől töb btokkent kapok de én mésem kapom meg pl. 300 helyett 102 meg iesmi óval ha valki tud segiteni az pls irjon előre is kösz

-
Razuel
aktív tag
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
amikor ez a void overload bekövetkezik már nem annyira számít a power előny hátrány.
ha ledöntöd az orbokat akkor mind1.
és ebből a szempontból jobb h hamar ég el mert hamarabb,intenzívebben tudod használni a spelleket,egységeket.
és amilyen gyorsan elég az a mennyiség olyan hamar is jön vissza a halott egységekből meg spellekből. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Viszont ha a teljes powerkörforgást nézed, akkor a shadow player több powert éget el, vagyis hosszú távon kevesebb marad a körforgásában. Minél gyorsabban jön vissza, annál gyorsabban is égeti el. Szóval ha az ellenfél elég ideig kibírja, akkor nem csak charge, hanem power tekintetében is előnybe kerülhet.
-
Murder3
addikt
a shadow folyamatosan többet kap vissza voidból, mivel hamarabb növekszik a voidból a bevétel így hamarabb csökken az intenzitása,mivel így sokkal többe egységet meg spellt tudsz bevetni hamarabb is növekszik vissza a void.és ugye neked léynegébe nem lesz bound powered míg az ellenfelednek aki megpróbálja életbe tartani egységeit annak lesz.
tehát uygan azon idő alatt jobban ki tudod sajtolni magadat a voidból.
akkor meg már le lehet dönteni a orboakt.+pár welled marad meg tudsz is felhúzni. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
de azt elfelejted hogy nem csak a saját hanem az ellenfeled voidja is nagy lesz addigra, csak neki még + wellek is szolgáltatják az energiát.

persze ezen lehet segíteni furnace+ embalmer kombóval, de akkor meg a charge lesz a szűk keresztmetszet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
offering pvp-ben sztem nem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)