- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pachito
őstag
válasz
Gyuri27 #23594 üzenetére
A Slavert én se szeretem, pont a felsorolt indokok miatt. Az se tetszik hogy Rageflame már tud air-t is támadni. A building buffok viszont nem rosszak.
Én a helyükben inkább az új lapok bevezetését folytatnám és kevesebbet nyúlnék az eredeti kártyákhoz. Nem a nerfekre meg buffokra gondolok hanem amikor alapjaiban változtatnak meg lapot, mint Rageflame most vagy Nox Carrier. Annyi custom card meg ötlet van hogy beszarás, simán lehetne belőlük csemegézni. -
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #23569 üzenetére
Igen ahogy pachito irta ez a reserve ez mindig ad valamennyi BFP-t azért hogy játszol. De minnél kevesebb van benne annál lassaban adja oda. Van rá a forumon sok topic hogy mukodik pontosan.
Ezért kell a 25-ért nagyon sokat jatszani.Nekem meglett az expertes, bár sok mapot nem én hoztam le.
-
pachito
őstag
válasz
Gyuri27 #23569 üzenetére
Van 200 bfp a "tarsolyodban" úgymond, ez minden 10. percben töltődik valamennyit de minden egyes map lejátszása után csökkented (többet csökken mint nő). Gyakorlatilag ezzel biztosítják a devek hogy ne lehessen olyan hogy játékért cserébe nem kapsz valamennyi bfpt. Folyamatos játékkal tudod csökkenteni ezt a szintet míg folyamatosan mész egyre lejjebb. 25 bfp reserve alá menni sok játék, a másik kettő pár óra után megvan.
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #23463 üzenetére
Egy két dolgot en is tudok adni.
Ide is beirom hátha valaki itt okosabb mint ott a fórumon.
A problem a következő: jatékban bizonyos hangok nincsenek meg. Zene van egységek hangja van effektek vannak., lövések stb.
Ami nincs: bemondó hangok, azok a bizonyos kattanások amikor elindul a játék és visszaszámol, vagy a login kattintás utáni csilingelés.
Amit már kiprobáltam: játék teljes törlése, minden doku file is, ujra letöltése updaterrel együtt és ujrakicsomagolása különböző könyvtárakba. tesztelő script futtatása hogy megtalálja a korrupt fileokat.
ugyanez az account a laptopomon mukodik.Valami okos ötlet, hogy miért romlott el a gépen?
ui: kérlek töltsetek ki a kérdőivem
-
pachito
őstag
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23363 üzenetére
jah most néha jó
én mentem 3 pvp-t iszonyat szerencsétlen voltam
0 uppos gyerek elvert, előtte nyertem instant t2 stonekin, 3. meg 2v2 a caspattársam lehozta a bénázásom ellenére
egy noxot már én is nyitottam megy egy nastyt még egy gemeye-t végre a lila mellé van zöld is
meg ironclad is van kettő ha kell valakinek
egész jók a boosterek jah meg winveawers-t sose gondoltam hogy nyitni kell majd
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23358 üzenetére
hát igazából ha működik akkor 225 bfp összejön egy nap plusz a booster
mert 4 quest is van naponta csak nem igazán jó olyan sokáig a szerver hogy ez meglegyen
de volt már nap amikor sikerült
4 pvp, 2pve multiba ,2 bármiylen pve meg egy 15 perces jácccccccás
kezdem háttérzajkánt hallgatni mert nekemse túl jó az angolom
most mondták hogy restart van
de nem igazán indul
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23341 üzenetére
vannak problémák
éjjel 2 kor jó volt de akkor meg már nem volt kedvem, előtte meg se upgradelni se mapot betölteni nem tudtunk
most meg délelőtt van mégse enged be xD
pedig ma venni akartam egy ashbone-t a tegnapi grinder után
ha kell valakinek incredible mo nyitottam már kettőt, van egy fölös, abból nem kell 4
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23334 üzenetére
kódolás szempontjából szar a linux, ők már tavaly nyomták windowzos szerveren, jutubon is ment
erre átváltottak linuxra és azóta megint minden szar
erről irtak discordon is hogy nem a hardver a gyenge hanem a kódolásban van valami
de igen gyanús hogy a hardver a gyenge
de nem hiszem énse hogy 1500 dollárból nem lehet pár százas szervert csinálni
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23332 üzenetére
Bad harvesten én is jártam úgy hogy a boss hp-játból maradt 1 centi és megállt
hát patreonon lehet támogatni őket Itttt
azt nem tudom milyen meg mekkora szerver csak hogy linuxon szenvednek egy windowsos játékkal :-)
de ha 250 emberrel nem bír ennyire akkor amire ebből több ezer lesz az nem kis idő
elvileg bővítették 250 re de azóta lehet többre
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23330 üzenetére
hát ha jó üzleti érzéked van küldesz bfp-t valakinek paypal utalásért cserébe
csak ha azt nem lehet akkor lapot
bár teszt időszakba énse értem úgyis resetet akarnak
de jó lenne ha letennének róla
most megint működik lement 2 map megint
csak ma már én is megyek gürizni
, de jobb is különben egész nap ez menne
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23327 üzenetére
most én is megcsináltam még kettőt meg egyet majdnem csak kilépett a a másik embör sunbrdige-en
aztán nem ment úgy hogy 1 t4 es egységem van a giant wyrm
és ugye abból is csak 1
most vettem egy gemeye-t gyorsan az még elfogadható áron volt 72 ért
iszonyat drága minden így hogy adnak 75 bfp-t naponta meg boostert is többet ha tudsz játszani
még a grimvine is 300 körül van meg a grinder is
most ismét olyat játszik hogy nem tőtt be
-
-
Zotya21
senior tag
-
-
ChromeX
addikt
-
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23157 üzenetére
én meg ezt vettem észre most így hogy már 1 éve megy Van aktív youtube csatornájuk a zárt bétáról
-
rolii92i
tag
válasz
Gyuri27 #23138 üzenetére
A donate miatt senki nem fog előnyöket élvezni,mint írtam nem lesz pay2win a játék ahogy pay2play sem szal ingyenesen lesz és az is marad.
Már régen olvasgattam a fórumot de annyi biztos hogy lesznek változások,alapvetően kevésbé akarják farmolósra venni a játékot,napi belépési jutalom megmarad meg küldetések is várhatóak plusz bfpért naponta.
De az egész még képlékeny,folyamatosan tesztelik gondolom még a béta sem kezdődött el az után várhatóak csak konkétumok sztem -
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #23079 üzenetére
engem az aggaszt az ilyen ákom bákom emberek által készített szerverrel hogy még anyira sem biztos a jövője mint az EA által kiadott játékoknak
elindítják és majd rájönnek egyszer csak hogy még sem folyik be annyi összeg sem ami a szerverhez kell
és leállítják az egészet
a másik meg ha jól fog menni akkor az EA mérges lesz és elveszi tőlük
de amúgy várom nagyon csak kár hogy minden farm elveszett
-
Gekkito
tag
válasz
Gyuri27 #23071 üzenetére
Hát igen, csak sajnos azóta már kirepültem a családi fészekből, dolgozok napi 8 órában, aztán ha hazaérek a maszek melómat kell csinálni. Muszáj csinálnom ahhoz hogy jól éljek, és tudjak olyanokra költeni mint pl a BF boosterek, vagy egyéb dolgok amik nem alapszükséglete az életnek, és ne kelljen a hónap végén számolgatnom, hogy vajon fizuig kihúzom e még.
Úgyhogy már nincs naponta 4-5 órám játékra, örülök ha egy héten van annyi. Szóval valszeg már sose fogok annyit kifarmolni, mint amennyim volt. Na, de mind1, örülök inkább annak, hogy majd tudok egy kicsit nosztalgiázni szabadidőmben.
-
BlackTiger
tag
válasz
Gyuri27 #23050 üzenetére
Ebben van valami, szerintem igazad van, de azért remélem most az egyszer nem így lesz.
Amúgy ismeritek ezeket a support-okat, hogy mennyi időt szánnak egy-egy válasz megírására.. csak valamelyik sablont küldik el, néha nem is arra amit kérdeztél, aztán nézel, hogy ez meg kinek szólt.
Sajnos bennem az is felmerült, hogy az EA-s tag aki válaszolt (főleg, hogy online chat és így ott nincs egy-két hetük utána nézni a dolognak) nem tudta, hogy a BattleForge-hoz nem adtak ki sosem szerver fájlokat, hanem itt egyfajta hackelgetés folyik, hogy maguk a rajongók szimuláljanak egyet. Így lehet csak benyomta az általános szöveget ami minden más supportját elvesztő játékra igaz, pl. Battlefield-ek. A későbbiekben ez megint alapul szolgálhatna nekik.. Szóval még én sem tudom mennyire hivatalos ez az álláspont.Bár, itt amúgy nincs arról szó szerintem, hogy a fájlokat boncolgatják, szóval könnyen lehet, hogy még EULA megszegéssel sem, meg copyrightos dolgokkal sem lehet senkit sem vádolni. És Gyuri ez egyben válasz egy eggyel régebbi kommentedre, hogy "az offline módnak is örülnél már", az az igazság, hogy azt ezerszer nehezebb lenne megcsinálni, sőt lehet, hogy ilyenformában lehetetlen is, mert ugye száz százalékosan nem lehet visszafejteni a titkosított/már lefordított forráskódokat, azaz az .exe és .dll, stb. állományokat. Illetve ezzel már súlyos jogi vitákba torkollanának. A legegyszerűbb és amit szerintem ők is csinálnak, hogy írni kb. a nulláról egy külön programot, ami az eredeti BattleForge játék elindítása után kezeli az onnan kimenő adatforgalmat (kéréseket) és legyártja és elküldi a megfelelő bemenő adatforgalmat (utasításokat), szóval egyszóval szimulálnak maguk egy szervert, de a játék fájljaiba nem nyúlnak bele.
Offline mód majd később is csak úgy lehetne, ha kiadják nekünk ezt a szervert és tudjuk majd futtatni a saját gépünkön, amiben nagyban reménykedek, mert ha ez a projekt egy idő után mégis elhalna, akkor is lesz egy-két ember aki nagyon szeretne játszani majd vele, csak ellenkező esetben már megint ott tartanánk ahonnan elindultunk, azaz a nullánál. : D -
rolii92i
tag
válasz
Gyuri27 #23041 üzenetére
Az Ea még nem biztos hogy tud róla
de ez a véleménye a srácnak a jogokról:
We're not going to make any profits of this server. (You wont have to pay to play, or get BFP). Donations will help us paying the dedicated server, and after it goes to a charity called "Save the children".
The objective of the projet isn't to earn money, it's to bring back a game, that we all love, and play, that's it
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged