- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
popiika
csendes tag
valaki valamit tud már mit kapunk én már nem tudok várni :S
-
Zotya21
senior tag
jah ezt már énis vittem egyszer egyedül stonekinnel
csak nem váltogattam a kaput azabaj XD
de azért megfogtam föcsögtek de grinder meg gemeye elintézi -
popiika
csendes tag
köszönöm én így gondoltam
-
OnSeT
őstag
válasz
popiika #11994 üzenetére
mind kettő scammer, ne írj nekik semmit. és jelents őket a supportnak
az email cím már eleve feltűnő. (hotmail.com) ea.com végződéssel hitelesebb lenne.de az EA soha nem kéri el a bejelentkező adataidat.
én is kaptam már számtalanszor ilyen mélt, és minden esetben a küldők kerültek banolásra ^^
-
popiika
csendes tag
sziasztok
kaptam kettő emailt a játékba az egyik ez:
dear battleforge player
it seems you were often banned from other players therefore suspicion arises that you deal not compliant with your battleforge account.
because of this we may check you account for hacks and incorrect behavior
we therefore please you to transmit your accountdata to this email
bfaccountsevices@hotmail.com
-password
when you not cooperate within 12 hours we are forced to lock your battleforge account
greetings electronic artsa másik ez:
i want to help
i found the option how to make
more bfp
when you play match 15 min you get 1 point right
so i can get now 5000 or 1000 or more
i have the generator that can change it
itt need password and email addres to activatea mind a kéttőnel el akarják kérni az accont adataimat de legjobban az első izgat mert hogy tiltásal fenyegetnek szerintetek mit csináljak? :S
-
popiika
csendes tag
ez mit is jelent létszi fordítsátok le előre is köszönöm
-
OnSeT
őstag
a nagy bejelentés [link]
-
Sousuke90
aktív tag
na az évforduló alkalmából hosszú idő után megint beléptem; bár csak kereskedés, meg repek miatt, de azért jó volt látni élőben azokat, amiket csak patch notesban olvastam eddig
a 20 kártyás trade ablak jó, de nem szaporodtak meg azok a scammerek, akik lapcserével próbálnak dolgozni direct trade-ben? mert így nagyon picik lettek a lapok (tudom, ha ráviszed az egeret, kiadja nagyban, de akkor is ...)
amúgy azt a nagy dögöt amit Murder, meg OnSet is mutatott, azt berakhatnák főbossnak valami új kampányba XD
-
Zotya21
senior tag
Nah végre felért a vidi aszthittem má bealszok
2v2 pvpMajd még lessz 2db az 1v1 pvp
-
LoLHunCsirke
tag
És tudjuk már h mitfogunk kapni?
-
Zotya21
senior tag
Hát nekem igazából az tetszene ha kapnák olyan 3000 Bf et tőlük
XD
-
popiika
csendes tag
és kb mi?
-
popiika
csendes tag
ki?
-
popiika
csendes tag
Sziasztok
és mikor is lesz 2 éves a bf? meg mit kapunk valami promo lap? vagy mit?
meg mikor lesz kb új patch -
OnSeT
őstag
hohohoho
[link]
-
OnSeT
őstag
Igen, ingame mél-ben jön az ajándék.
ha jön.
-
-
fantom922
aktív tag
Okés
Akkor senki sem ismer fórumról?
Na persze nem baj annyira, majd megismertek...
-
fantom922
aktív tag
Kövezzetek meg, de lehet Naturos volt XD Itteni Gyuri gyere fel Ovobacsi vagyok, ismersz?
-
fantom922
aktív tag
Okés ezt majd megírom nekik. Sajnos a mailt letöröltem, azt meg újra kérem tőlük, és akkor be tudom ide is másolni.
Megint köszönöm a segítséget OnSeT
Az itteni Gyuri ugyanaz mint a játékon belüli Gyuri? Mert vele pár hete 2v2-ban megvertünk 2 nálunk jóval erősebb PvP-st
Én frosttal voltam ő pedig fire-vel. Szerette volna lementeni, de nem tom megtalálta e...
-
fantom922
aktív tag
OnSeT köszönöm a válaszodat és a segítséget. Rankeden sosem csalok és soem adom fel!!! A játék nevem Ovobacsi és sokan ismernek magyarok közül is. Új netem van és van mikor újraindul a szolgáltató elszart valamit, és akkor olyan mintha kihúznám a dugót, holott a modemem indul újra. Akkor ezt értelmezték úgy, hogy csalok
Írjam meg nekik, hogy csak a modemem indul újra egyfolytában és nem direkt csinálom?
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #11962 üzenetére
Arról küldenek majd mélben tájékoztatást. (ha lesz persze vmi)
de ha lesz ajándékozás, sztem itt a fórumon is értesülsz róla ^^Mo-t mindenkinek küldtek aki még azelőtt kezdte gémet mielőtt free lett.
Moon-t meg azok akik a promociót megelőző 30 nap valamelyikén beléptek a játékba. illetve 30napnál régebben regisztráltak. (így szűrték ki az inaktívokat) -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #11963 üzenetére
Azt írja hogy azért tiltottak le mivel megsértetted a Terms of service-t. (Szolgáltatási feltételek). Illetve hogy küldtek egy e-mailt ami elmagyarázza a jogsértést.
Nem csaltál rankeden korábban?
Gondolok itt a desync-re játszásra. Mivel azokat letiltják rankedről akik desync-et idéznek elő ha vesztésre állnak.Ha csaltál akkor örülj hogy nem tiltották le az egész accot.
Viszont ha nem volt csalás akkor mindenképp írj nekik!
-
fantom922
aktív tag
Sziasztok!
Írtam support-ra, mert nem tudom használni a "Dueling Groungds"-ot PvP-t (azt írja a game hogy Unknown Error!) és ezt válaszolták:
Response David S. via Email 03/22/2011 09:39 AM
Hello Fellow Gamer,Thank you for contacting Electronic Arts Customer Support. I do apologize for any delay in my response. I have been assigned to your issue, and would be happy to assist you in this matter. As a gamer myself, I understand how frustrating this issue can be. I show that your account was recently suspended for a TOS violation. You should have received an email explaining the violation.
If you need further assistance please reply to this email or contact us at the number below. Also a good link for some additional troubleshooting steps can be found at www.support.ea.com.
Thank You,
David S.
Electronic Arts Tier 3 Customer Support.
(650)628-1001Mi a rákot akar? Tud valaki segíteni? PLS!
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #11957 üzenetére
tavaly Promo Mo járt az őskövületeknek ( asszem ilyet innen csak Murdeer kapott ^^ ) az ifjaknak meg Moon
az amii meg az az edition amii-t már egy éve várunk. ^^
-
Zotya21
senior tag
-
LoLHunCsirke
tag
mi az az amii? ? juppi 2 éves lesz a bf, és ezakkor aztjelentené h mindenki kap valamit? kifejtenétek nekem ezt?xD gondolom nemfogtok belehalni
-
OnSeT
őstag
hát ma nem jött semmi, de amint nézem tavaly is utólag jött az Anniversary Celebrations! update.
márc31-én, amii idén pont csütörtökre esik, amii újabban a patch nap szokott lenni, ez az egybeesés nem lehet véletlen ^^
remélhetőleg megint közzé tesznek egy kis statisztikát:
meccsekről [link]
kártyákról: [link]
itt egy hsz. a német fórumról összefoglalva az előző ünnepi felhozatalt. [link]
-
Zotya21
senior tag
Jah énis remélem hogy sokan mégraknak bele pénzt és megmenekül
Különben ma vagy holnap elkészül egy vidim nagyon hiányoltam youtube-ról meg mindenhonnét azt ami nekem van
majd vidibe kiderül mim van -
Murder3
addikt
nem hiszem hogy jönnének azok mert nincs hozzá kész modell, ha megnézed amiket kiadtak töbségbe már benne voltak a játékba ilyen ütem mellett nincs értelme ilyenekbe reménykedni.
amii béta meg esélytelen és nem is lesz, még az se igazán biztos h az amii kiadás eggyáltalán kijön-e.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #11950 üzenetére
az amii edition után is kell vmi lap a sneack-peack deckekbe. ^^
szal és biztosra veszem hogy idővel jönnek majd a 2 hiányzó duál orb lapjai.márc. 25-én lesz 2 éves BF. és mivel pénteken nincs patch, remélhetőleg már holnap jön vmi update ez alkalomból. mondjuk egy amii béta nem lenne rossz.
bár én már egy új ref. promoval is megelégszek ^^
-
Murder3
addikt
Ha kijön valamikor az amii utánna már ne nagyon számítsatok semmire
azt a 2 szerót nem fogják, de érdemleges dolog nem nagyon hinném h történne.BFfree-vel kapcsolatos interjúval mertül fel a battleforge neve is de semmi konkrét tervet nem említettek.Ebből eléggé leszűrhető.
-
OnSeT
őstag
válasz
Clapaucius #11946 üzenetére
offeringből a nature aff az ajánlott.
vmilyen olcsó saját egységre kell benyomni és akkor visszaad 1 charget minden lapra az adott tieren.wheel t3as, tehát ha erre kell charge akkor t3as unitot kell feláldozni.
én pl magma spore-n (50poweres unit vagy lancers-en használom)
az eredeti charge szám fölé nem tudsz tölteni, tehát ha wog-ból csak egyet tudsz lehívni alapból akkor max 1et ad vissza, de ha 2 chargeval rendelkezel induláskor, akkor 2 feláldozással 2re tudsz visszatölteni.a lényege hogy használata esetén nem kell kivárni a reloadot.
-
Clapaucius
tag
válasz
Murder3 #11945 üzenetére
degáz :S
Amúgy még egy kérdés skacok, aztán igérem nem kérdezek egy darabig
Van ugye ez az offering kártya a shadownál.
Ma nyomtuk egy kölökkel aki azt mondta, hogy ezzel az offering kártyával csinált vagy 9-10 wheel-t nagyon gyorsan, kb 1-2 perc alatt.Hogyan működik egy pontosan? nem vágom annyira
köszi
-
Murder3
addikt
Most már hivatalosan sincs semmi terv a játék jövőjével kapcsolatba...
-
Clapaucius
tag
Az mitől van, hogy néha ( kb 6-7 meccsenként), fogja magát és a vége felé valami hibával kidob a játékból mind a négyünket?
-
Murder3
addikt
amúgy itt a bf-be is úgy lenne értelme a lapok értékének magatartása hogy nem tennék a kiadások boosterjeit meg toomjait, mivel itt nincs sok ezért nem lehetne kizárni, de 2 hónaponta lehetne váltogatni.
-
LoLHunCsirke
tag
fura egy lény
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #11934 üzenetére
Mondom mikor stoxx megycsinálta a nagy felmérést ugyan ez jött ki t1-re.
Ráadásul ott t2-n is főlénybe volt a shadow (emlékem szerint).OnSeT: hidd el mikor kijön (ha kijön) a shadow-nature dual orb akkor is rengetegen fognak vele játszani (shadow nyitóval). A twi igazából nem a nerfek miatt hullott ki. Pl twi-vel nem tudsz mit csinálni a harvival. Lostot nehéz fogni vele. Szerintem ezért nem használják.
-
-
LoLHunCsirke
tag
na fent vagyok bf-en, aki akar jöhet 2v2 zni
,persze nem vok valami nagy szám IGN: LoLHunCsirke
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11931 üzenetére
igen, ezt írta is spinache.
engem a frost t1 aránya lepett meg.
ill hogy nincs kizárólag pure fire player a top20-ban. egy van de ő csillagos ( más paklival is játszik rankeden. )Twilight meg egy az egyben hiányzik, ez valszeg a sorozatos nerfek hatása (vile, lava..) az hogy Fire/Frost nincs a top 20ban még érthető, mivel oda még nincsenek dual orbos lapok.
-
OnSeT
őstag
Friss infók az 1v1 top20-as játékosokról: [link]
t1, t2 orb választás, stb.
-
Murder3
addikt
Na ma rám is rámírt vki h látta a videóót amit csináltam és hogy adjak neki tippeket egy jó shadow deckel kapcsolatba
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke #11925 üzenetére
Megnézzük majd mit tudsz.
-
LoLHunCsirke
tag
Na mostmár tok bf-ezni ( nem ezen a gépen, de ide majd megpróbálam azt player-t) holnap aki akar jöhetne 2v2 ezni (3tól 6 óráig szoktam fennlenni,IGN:LoLHunCsirke) mer, elég béna társakat kaptam , persze énse vagyok valami überpro
( nature/nature/shadow-al tolom)
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #11922 üzenetére
hát, az igazat megvallva, én még nem használtam, csak sokszor olvastam már róla
leszeded a vmware playert, itt egy wikipedia leírás róla, alul ott a link az oldalra
install, virtuálisan elindítasz vele egy xp-t/7-et és azon belül futtatod a BF-et
mondom, mivel személyesen még nem használtam részleteset nem tudok mondani -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #11918 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mi van miben és hol mi nincs. Hanem az hogy valami imba, op vagy nem.
A nox képessége 25 powerért pedig op. Kár ezt ragozni. Minden olyan támadó, romboló spell képesség op ami sokkal olcsóbban aránytalanul több kárt okoz. Pl egy well felhuzása 100 power. A well hp-ja 2000. Tehát egy 20-30 poweres támadás ne vigye le a well felét. A sundi is nerfelve lett (gyanitom a shadowosok miatt) az előző gondolot menet okán (holott az a képesség nem volt imba). Mert a nature és a frost tudta fogni a sundit.
Van jó néhány spell és spec ami nem lett ballanszirozva (mint pl a lava). Pl a shatter, stampede.
A spirit fizikai sebzése pont arra jó, hogy 2 éve legyen egy bug a játékban. Lila spirit mérgezése elvileg kikerüli a buffot, shilder. Gyakorlatilag meg nem.
Nyilván fájó, hogy a spirit így sebez. Viszont kell oda mikró is. Nem elég csak rányomni a spelt és döglik az ellen.
A spirti nálam abba a kategóriába tartozik mint a mauler. Nincs más helyette. Szükséges rossz.
Zárszóként. Nem mondtam, hogy a noxnak nem kell a képesége. Azt mondtam nevetséges dolog 25 powerért dőgrelőni egy 80 poweres unitot.
Előtte ágáltál a wind ellen. Hadkérdezzem meg. Mire lenne jó 70 powerért a wind a multishot nélkül?OnSeT: persze pure nature ellen el lehet lenni frost t1-l. S unitok foghatóak, do fogható. Persze ahol van valamilyen dd spell vagy repülő egység más a baba fekvése. Egyébként t2-re is csak a strom swift (ami még most harmatos, remélhetőleg jó lesz a buff).
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #11916 üzenetére
Ha a 98-on életre keltesz egy VWware-t, akkor azon belül fogod tudni futtatni a BF-et. Legalábbis elméleti síkon tudnod kéne, de nem tudom, hogy 98-on fut-e ...
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11917 üzenetére
nem mondtam hogy shadow t1 gyenge.
frost még a guardian nerf ellenére is erős t1en, ezért húznak + welleket a frost játékosok ahelyett hogy gyorsan t2re mennének.
anno néztem egy freemka vs dekka mecset , frost t1 küzdött DO-k ellen ráadásul egész hosszan. freemka csak akkor ment t2re mikor dekka már t3at húzta.
swift egyáltalán nem hiányzik frost t1re szvsz.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11913 üzenetére
Nme arról van szó ki mivel játszik, nem arról h melyik olcsóbb, nem arról h ebbe van iylen abba nincs olyan...messze nem erről szól.
Hanem arról h nem veszed észre azt mennyire irreleváns baromságokat írsz mindig felhozva ezeket a teljesen összefüggéstelen helyzeteket.
erre írtam én a t4-es mondatot,épp erre utaltam vele, látom nem jött le.
"lefordítom"magyarűn annyi köze volt az én t4-es ékeskedésemnek a témához mint amikor te hozod azokat h mert a shadow t1 olcsóbb....etc.A fentebb lévő 2 mondatodat se nagyon vetted észre mennyire ütik egymást nem gond kell szelektálni....
könnyítésnek, te álítod h hát persze a nox 50+(25) ami 75 simán kiüt minden 80-as egységet és hát hogy persze az a 25 power az rögtön visszatérül mekkora előny ez meg miegyéb, de a spirit huntersnek már álítod h persze az a 10mp-ig tartó 30dps passzív hatása kell neki mert csak 192-es alapsebzése van....
szted mért olyan kicsi?Ismételten azt nem nézed h passzívan sebez biztos 300-at több célponton is alkalmazható és minden hittel újra indul a timer.Tehát léynegébe te fogtad és a nox trooper pozotív részét beálítod egy hajj mekkora előnynek míg a spirit hunterst beálítod egy átlagos egyébként gyenge egységnek ami a képessége nem előny.
Szted a nox a képessége nélkül mennyire lenne hasznos az iylen 80 pwoeres egységek ellen?Mert ilyen alapon én is mondhatnám ezt mert te a spirit huntersnél kb így álítod be, de kb az összes többi nature egységnél erre a végeredményre jutsz. -
Gyuri27
félisten
Picit vitatkoznék ezzel. Végülis mindegy. A lényegen nem változtat.
Másrészről meg hiába olcsó (akár lehetne ingyen is) ha nem jó. Márpedig a shadow t1 erős és viszonylag egyszerű (frosthoz képest pl). A frost méregfoga ki lett húzva a guardian nerfel. Nem mondom, hogy nem jogos, hogy a pajzs powerbe kerül. Viszont oda kellene egy swift unit. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11913 üzenetére
shadow népszerűsége onnan ered hogy anno az volt a legolcsóbb szín (lost souls előtt)
+ abban a kiadásban a shadow/forst lapok sikerültek a legerősebbre így az ismét növelte népszerűségét.frost t1 erősebb a shadow t1nél de jóval nehezebb játszani, ezért kezd a LS játékosok döntő többsége shadowwal.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #11911 üzenetére
98on sztem nem fog elindulni.
xpvel mi volt a gond? azzal már menne.
de ha már váltasz akkor win7 64bitesre tedd -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #11912 üzenetére
Hagyjuk szvsz.
Most utoljára leirom. Ha a nature lenne erős és nyujtana egyszerű játékot akkor a népek többsége azzal tolná. Mivel nem így van (50% fölötti shadow t1 és jelentős shadow t2) shadowwal tolják. Ergó nem a naturét kellene állandóan basztatni. Ezek a tények. Az, hogy én naturéval játszom a dologhoz semmi köze. Az, hogy te rosszul játszol a shadowwal megint irreleváns. Mivel tényekről beszélünk.
Lásd 2v2 esetén nagyon sok a nature player. Egyrészt mert supportálni kiválló és ott a som is. Amint nerfet kap a som. Nem lesz ennyi nature player 2v2-ben. Ez is tény. -
LoLHunCsirke
tag
rájöttem mi lehet a gond.. ( am win 98 at pont ezaz
) azthittem azon is megy,de most megnéztem az oldalon mik a követelmények, egyébként az XP tönkrement azért használom ezt, szval egy ideig télleg nemfogok bfezni
Vagy valahogy ellehetne indítani 98-on is?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11901 üzenetére
nem pont hogy nem.
"A spirit igazából azzal sebez. Mert a 192 dmg 70 powerért elég kajla."
"A nox-t meg ne úgy számold, hogy 75 power. Mert simán hazavág egy 80 poweres unitot úgy, hogy neked megmarad a nox. A képességére költött 25 powert ami nem sok 100%-ig visszakapod."erre még mindig várom a választ.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke #11899 üzenetére
rakd újra wint.
melyik verziót használod? -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #11903 üzenetére
ha támadóoldalon vagy pure naturrel, akkor t2-ként elég a DO+shaman+support, t3-on meg bejön hozzá a drake, és könnyen fel lehet menni 4. orbra, főleg, ha alsó támadó vagy
alsó védőt nem tudom, az soha nem voltam, de a felső védő pozíciót mindig buffolt batariellel csináltam, bár épphogy elég volt az elején a power, és az még az olcsóbb enlivel volt, nem tudom most lehet-e még azzal (a church/WB nekem abban a pozícióban sose működött rendesen ^^')
-
LoLHunCsirke
tag
sajna ettől nem lett jobb
-
-
ChromeX
addikt
válasz
LoLHunCsirke #11899 üzenetére
Probáld meg letölteni megint, az isntalt.
Este valakinek van kedve Bad Harvest Expertet csinálni az még kihivás szerintem
totlam most egy pár mecset és még mindig erosek a deckjeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!