Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
A tremor pve-re, randomra így is tökéletes. Ez max azoknak pipa akik úgy épitették a decket, hogy zöld-kék-zöld-zöld. Nekem is a colossus miatt kellett így.
Viszont lehet tolni zöld-kék-kék-x így elérhető a deepfang is. Vagy ami még jó lehet a kék-kék-x-x zöld esetén megint van egy jó stonekin decked.
Viszont hidd el pvp-ben ez nagy segitség. Sok naturés játsoitt zöld-zöld-kéket a tremor miatt. Nagyon kellemetlen volt ez a felállás. Vagy ugye piros-kék-pirosnál megint durva dolog egy tremor (raveged, discenhant, pajzs).Sousuke90: az egyik szemem sir, a másik meg üveg. De remélem a mi kis totyikunk életét nyomon követed majd és irni is fogsz.
-
G4ga
őstag
kiprobáltam minden jót és rosszat!
A termort szinte mindegyik pvp deckböl dobni kellet kivétel a pure kékböl...
na jó ez egy kicsit tulzás, de jól hangzott.
Igazából ,azt nem értem miért igy nerfelték. jó, jó hogy szinte mindenbe bele fért, de nem egyszerübb lett volna mondjuk megdublázni a képességének az értékét.
Sok esetben igy csuszik 4 orbra, ott meg semmi értelme már.
Mi lesz igy a FREE deckkel? Arra van valami értelmes megoldás? Nézegettem a lapokat, és nem igazán tudtam mit kezdeni velük.
2 opciót láttam :
1. kékkel kezdek - piros - kék - zöld / innen kiesik a lila, ami mondjuk elég töltelék volt, de akkor is.
2. csuszik 4 orbra a tremor tehát zöld-piros-kék-kék de ugye akkor már nem használom mert 4 orbon már nem biztos hogy kell.
Ha van valakinek valami jó ötlete igy a FREE deckre szivesen veszem. Az elsö 120 deckem lett volna ami mellesleg használható is... igy viszont dobó
Ez az egész kezdödött a DO-val, most jött a Tremor. Ha igy halad tovább megszünnek a 1-1, 1-2, 1-1-2,1-3 orbfelálásu lapok, mert szinte mindenbe beleférhetnek és mindenkinek baja lesz egy idö után hogy a másiknak van és tudja használni, mert csak 1 hupilila orb kell hozzá. Mokás! Azt nem tudom a játék megjelenése óta, ami nem ma volt ugye, eddig senkinek nem baszta a csörét a Tremor... már akkor is volt ám Nestynyuszi robbantás. Nah mindegy... ezt sose fogok megérteni szvsz.
A neten lévö repleyek 95% igy igazából kuka. Ezzel aztán tényleg segitettük a kezdöket.
Ez az 1 bfp booster szvsz már a poén kedvért is megéri. 30 perc után kapok napi egy bfpt, amiböl veszek egy ilyet... amivel igazából nem veszitek semmit, talán még jól is jöhet!
ez egy jó ötlet.Ha néha értelmetlen a hsz, nézzétek el légyszives... kérdezetek és kifejtem érthetöbben!
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
de, ez nálam sok helyen így van nem furcsálkodok rajta
vagyis igen de már kavarodokXDpersze én elhiszem h többet vártunk persze 2 hónap az mégiscsak2 hónap(nyári szünetük volt)
de msot őszintén ne itt keressük a játék nagy problémáját hanem korábbról.
És most az ilyen 4 lapot szerkesztettek dologú patch nem sokat ér.
Amit várna az ember,új és folyamatos pve mapok áramlása ami a story mapokhoz kapcsolódik, új story a könyvbe,újfajta pvp módok,pvp pályák...stb,stb.
meg h bugfixek áradatát ömlesztik kifele...
Ne szórakozzunk már ez az a nagy törődés amire a játékosok várnak?
watchlist se érdekli őket ők előre eldöntik h mit csinálnak és figyelembe se veszik csak ritkán azt amit a watchlistbe szerepel.ha nem 2 hónapot várunk akkor is csak ennyi lett volna benne nem több.
ebbe a játékba csak az új editionok tudnak színt hozni. -
Sousuke90
aktív tag
Na egy gyors vélemény így látatlanban a patch note alapján most hogy hazaértem.
A nerf-buffból nekem a nasty tetszik, mert bár igaz, hogy egy reaver így is nagyot robban, de nem elég nagyot, mert onnantól, hogy nem szed le egy clustert nem power efficient.
A moon nerf ránézésre nem tűnik elég izmosnak, de az idő majd meghozza erre a választ.
Tempest legalább pveben abszolút használhatóvá vált, corsair nerf elintézte, hogy ne legyen olyan egyszerű a titan solo. Virtuoso/Tremor lol, nem vezet sehova sztem.A sneak peak deck már no comment számomra, nem gondoltam, hogy világmegváltás lesz, de azért ez mindent alulmúlt a szememben nagyjából.
Az 1 bfp nekem tetszik. Ez a f2p embereknek napi 1 lap, ami jó sztem. Meg nekem is hasznos, mert commonokat a legritkább esetbe veszek, így meg van esély, hogy jót kapok.
A roots, shaman szintű uc-kre erősen negatív hatással lehet mondjuk, de én úgyse uc-kkel kereskedtem, szóval az nem érint. Amit meg egyszer megvettem és uppoltam, azt már úgyse adom el.A 2 hónap és még csak egy béta se, nevetséges az EA részéről, de a /rant részt meghagyom a többieknek, meg a kinti kollégáknak.
És azt hiszem ezzel a posttal búcsúzom is most a játéktól, mert jövő héttől kezdődően kaptam egy 1 éves Japánba szóló ösztöndíjat, ami alatt tuti nem fogok játszani (a laptop nem vinné a játékot, kint nem kéne kockulni, és nem is hozott elég újdonságot ez a patch). Mindenkinek köszönöm a közös játékokat, illetve eszmecseréket itt a fórumon ^^
Remélem mielőbb összeteszik az Amiit és nem rontják el. A community már tényleg érdemelne valami nagyobb volumenű dolgot. De addig is firefall bétára fel XD
-
Murder3
addikt
nem a játékkal már jó rég óta bajok vannak, erre probáltam volna rávezetni a társaságot h ne azt gondolja hogy ez a aptch kivétel, mert h azt kéne mondanom még ez azok közé a patxhek közé tartozik ami hozott új dolgot.
jött újdonság a játékba és megoldották a legopabb kombók eggyikét, akkor ezzel mi a baj?
nem tudom mért azon a patchen akadtok ki ami még pozitív jellegű. -
Déve
tag
RPVE mapokon is meglehet kapni a +1BFP-t.
Most lett tesztelve
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nono. Pirosra ott a charge és a rage, a dd spellek.
De ez akkor sem indokolja azt, hogy máshol vannak camp killerek (legyen az unit, spell vagy kettő kombinációja). Nálunk meg nincsenek (és a szinek közti különbség itt most nem játszik).
Ha healt, cc, somot, motkot akarsz játsz zöldel.OnSeT: kint is áll a bál, hogy erre miért kellett 2 hónapot várni. Ezt egy max 2 hét alatt simán kihozhatták volna. Ha meg az ember 2 hónapot vár akkor többre vágyik mint néhány értelmetlen nerf/buff (mert lássuk be ezeknek értelme nem volt). Az is röhejes, hogy a wall bugot mostanra oldották meg.
Déve: sőt unranked pvp-re is. Illetve nem a bfp-t kapod meg, hanem ingyen ad egy mini boostert.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ne kombinálj ennyire, a 2 hónap nem arra vonatkozott, előtte is voltak problémák de legalább folyamatosan jött az UPDATE.
te elégedett vagy a mai patchel én meg nem. ennyi.
a mai felhozatal 90%-ra számítani lehetett hogy jön. semmivel sem hozott többet ez a patch, mint az év elején kiadottak. -
phanzetomox
őstag
Még jó hogy a prohardveres elvtársak berakták a szerkesztés gombot

Amúgy nem találod érdekesnek hogy mindig az egész fórummal ellentétes a véleményed ?
Előfordulhat hogy a többiek se mondanak hülyeséget, és nem csak te neked lehet "igazad" -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az utolsó mondatot ugye te sem gondolod komolyan? Én is szeretnék 1 orbra cc-t meg healt, szeretnék T2-re olyan épületet, ami gyorsítja a powert meg legyen olyan is, amivel kevesebbet kell költenem, sőt, legyen olyan, ami blokkol mindenféle sz@rt, meg ami mindenféle bónuszt ad mindenkinek...stb, stb. Azt hittem a szinek közötti különségeket már tisztáztátok.
Egyébként, ha szeretnél Virtoussot, akkor játsz pirossal szerintem (vagy zöld-pirossal), mert ott van, és akkor megvan a vágyad, sőt Kék-pirosba, ott van a Tremor Virtousso páros is...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Jah. A slayer nekem is sz.pás. A lyrisht én se tudom knockolni.
Én úgy látom, hogy eddig javarészt shadow és némi firés behatásra nerfeltek eddig lapokat.
Nyilván jobban odafigyelnek ha a játékosok fele (shadow) vagy 30% (fire) sirdogál egy lap miatt. Így lett nerfelve a cc, a linked, a breeding sőt még az is, hogy a burri ne tudjon átgyalogolni az s unitokon. Olvass bele a do kinti totyikjába. Mekkora volt a sirás, hogy egy l-s egység knockolja az s-s egységeket. Nyilván az nem tünt fel, hogy a charger szintén átgyalogol rajtuk, a mage az m-s unitokat is szét dobálja.
Úgyhogy hagyjuk az iróniát. Mert a kinti posztok alapján úgynézem a shadowos kollégák sirnak a nerf után leginkább. Ez meg abbol adódik, hogy ritkán látnak nature t1-t, még ritkábban pure naturét és fingjuk nincs mit kéne csinálni. Ezért lehet, hogy egy alacsonyabb rangú simán berusshol egy shadow grand vagy battlemastert. -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
"2 hete még itt sírtál, hogy Te kész, abbahagyod, amíg nem jön az Amii, mert így szar, meg úgy szar. Akkor most hogy is van ez?"
Unalom nagy úr.
meg sajna ez a szarkupac túlságosan is egyedül van a piacon...
Hidd el én se szivesen nyelem le h ebbe a játékba már nincs több.
majd gondolom jönni fog a bf2.
Gyanús h az ami után már több edition nem fog ehhez jönni. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
én is szivesen látnék egy giant slayer féle lapot ami mindent leöl.
vagy egy lyrish knightot az se semmi ám 60 power knockolhatatlan és olyan support van rajta.
amúgy a lapok nerfje helyett egyszerűen ki kellene törölni akkor nyílván neked se lenne problémád eggyik ellenszenves lappal se...
-
Murder3
addikt
nem a játék már a renegát sőt amióta free lett ment a levesbe.
Mert akkor mondott róla le az EA.
Ezt most akarod a 2 hónap hatásszüünter ráfogni?
hosszú volt a nyári vakáció ennyi.
semmi egyéb az meg h nincs kiadás megitn ez jelzi h nem tudtak időbe elkészülni vele.
2-3 hetente jött patch..mi? az h 3 lapon változtattak valamit, az nem sok itt meg kaptunk + dolgokat.
már ha itt tartunk akkor én is tudok ilyet annó a megjelenés után kijött a sok bandit map, aztán a renegád megjelenésekor kijött hónaponta 1 db, és ennyi azóta nem jött semmi és az picit másabb minthogy jön 3 db bugfix a játékhoz.
mert volt egy patch amibe változtattak vmit aztán csináltak új bugokat amiket bugfixelni kell.
ezeket a patcheket ne kezeljük már úgy h milyen kedvesek és kedveskednek a játékosoknak... -
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
A nasty nerf azért nem lett jó, mert így a lostos kolléga shadow-frost-frost felállásban fogja nyomni. Semmit nem veszit azzal, hogy két kéket hiv a két lila helyett. Így meg t3-ra berakja az area ice shildet oszt csókolom. Vagy hiv egy pirosat és jöhet a soulhunter.
Szóval a nastyt föltolhatták volna t2-re és lett volna 2 lila orbos.
Amúgy én is szeretnék naturéba egy virtuosot, vagy tremort, esetleg valami spéci okosságot amitől a fathom legyak egy orbot. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Murder3
üzenetére
2 hete még itt sírtál, hogy Te kész, abbahagyod, amíg nem jön az Amii, mert így szar, meg úgy szar. Akkor most hogy is van ez?
A Nasty nerf-el viszont teljesen egyet értek. Mindenkinek ez volt a baja. Ha ennél jobban nerfelték volna, akkor lehetett volna egyszerűen egy nagy villanás is a hatása, aztán kész. Ez a lap ezt tudja, amióta megjelent a játék. Azóta semmi sem változott. Bejöttek a Revenantok, erre elkezdődött a sírás, hogy ez így "nem ér". Most visszaállították az eredeti állapotába. Ennyi.
Tremor nerf? Vicc. Szintén játék megjelenése óta jelen lévő FREE lap. Erre nerf-elik, úgy, hogy még a Tutorial deckben is benne van? Komolyan? Most, így 1 év után? Neeee..
Corsair: mindenki buffot remélt, hogy használható legyen. Kapott nerfet, oszt kuss.
Tempest: semmin nem változtatott, így se használja senki, úgy se fogja.
Moon: korrekt.
Virtousso: Gyuri27 leírta a lényget.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
egyszer már leírtam nem copizom be ismét.
megindokoltam a véleményem, azt is olvasd el ne csak egy részletet ragadj ki a hszemből.nézz rá erre a listára: [link]
amíg év elején 2-3 patch jött havonta, addig most 2 hónap alatt jött egy.az amiit meg ha jól emlékszem 3 hónappal ezelőttre ígérték.
2 hónap "adásszünet" után meg elvártam volna hogy belőjek bétát.ehelyett meg csak egy szimpla patch jött.
de annak legalább örülök hogy te egyedüliként teljes mértékben elégedett vagy a mai felhozatallal, és hogy szerinted semmi probléma a játékkal, jó a balansz ill. a fejlesztők megfelelő ütemben frissítik a gémet.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Viszont azt elvárhatná az ember, hogy egy nerfnek legyen értelme. Jelentem a virtuoso nerfnek semmi értelme nem volt. Mert a hatását hiába csökkentették, de pont felére csökkent a lehivási költség is, és sürübben használható.
Igen a mortar is maradt op, meg a shade is, meg most a virtuoso is op maradt.
De az maradt a nasty is. Az igaz, hogy nem duplát robbant. De egy szimpla reaver robbantás is elég jól sebez. -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
vagyis ami általánosságba a többi patchez képest többet hozott azt egy ilyen felemás semminek titulálni.
másik meg 2 hónapig erre vártunk és ennyi...még promó se.
Na ez.megoldották a sokak által utált renevant nastyt ami miatt sírnak, ez nem tűnik fel?
hány olyan nerf volt(shade,mortar)ami semmi változást nem hozott és maradtak op lapok továbbra is. -
TazLeacher
nagyúr
Hogy egy összességébe általánosan újdonságot és jól megoldott problémás lap megoldást hozott egy övön aluli vminek titulálni.
leginkább ez a 2 hónpig vártunk és ennyi vélemény bosszant.
Ezt a két mondatot leírnád magyarul, mert egy szót sem értek belőle. Köszi.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én nem gúnyolódom csupán azt mondom h felesleges egy patchbe ennyi reményt ölni, máskülönben ez lesz.
Hogy egy összességébe általánosan újdonságot és jól megoldott problémás lap megoldást hozott egy övön aluli vminek titulálni.leginkább ez a 2 hónpig vártunk és ennyi vélemény bosszant.
Máskor se volt jobb az idő/munka párosítás a bf stábjában.
ez nem egy speciális eset nem tudom miért kell ezt akként kezelni...amúgy az új ed valószinű hogy már csak karácsonykor fog jönni, ha jön még idén.
-
Gyuri27
félisten
Az a baj, hogy a swarm nem így müködik. Eleve mikor ledobod hosszú az animációja. Másodszor mikor használod szintén egy hosszabb animáció következik. Ő ez alatt 3x berobbantja a moont. Így megint ugyanott vagyunk.
Tudom én, hogy pure firébe kell ez a lap mint egy falat kenyér. De ettől még moon néhány szinben így is op. -
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Egyszer mondtál valami olyasmit hogy : "amíg te nem tudod hogy én mért játszom addig az ilyen hozzá szólásoktól kímélj !" a tartalma ez volt nagyjából. ÉS milyen igazad volt ! amíg te nem tudod hogy nekem mért fontos az új promo addig ezen ne gúnyolódj kérlek

Én nem járok a counter strike topicba pedig régen sokat cséztem, és ha járnék se azért hogy a mások mindenkori véleményét kritizáljam. Csak mert a saját véleményem nem tudom kifejezni.
Remélem érted mire céloztam. Köszi, -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
moon ellen tudsz tenni, vedd át parasitevel aztán küldd le kezdődhöz, powered nem áll benne és mivel legendary nem tud újabbat lehívni, azután már mehetnek a do-k. (persze nightguardra továbbra is figyelni kell.)
a nasty szetm így már elég jó, most már lehet védeni.
revre elég egy cc (már ahol van)hasonló meccs
itt Dragondampfi robbantgat, eddig 3. volt 1v1ben, de gyanítom most lejjebb fog csúszni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tisztán látszik hogy az ellenfele uralta a meccset és ő csak a rev bombák miatt nyert.egyébként ebből a repből lestem el a morklay trapot.

-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ha csak a megszokott 2-3 hetet kellett volna várni erre a patchre azt mondom oké, de 2 hónap alatt ez a felhozatal kevés. ha még a promo cserét megejtették volna már elfogadható lenne.
de szetm itt a többség (velem együtt) a béta indulását várta ezzel a patchel.
azt meg már tegnap írtuk miért várjuk a promo cserét. már 3,5 hónapja van kint és áll bent a bfp-nk.
ennyi idő után meg elvárható a csere (eddig is ilyen időközönként volt)
-
Ferry89
csendes tag
Hi!
Csak egy PVE pályát toltam le és úgyis megkaptam azt az egy BFP-t.(Slaver-t kaptam a mini boosterből) -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
promót?

minek?ha vankedvük adnak ha nem akkor nem, nem nagy cucc 1 promó.
az hogy néha váltogatják nem jelenti azt h minden patchnél az lesz.a töltelék lapokat nem értem, amúgyis csak azt kapható a sneak deckbe.
a balanszok meg most jók is voltak.corsair az ami hát mondjuk megérdemelte, bár elég gyenge lap de azt nem lehet nagyon erősíteni,mert akkor meg op lenne pvp-be.
természtes h annak kedvez, bár uc lapokkal nem igen lehet megváltani a világot, másrészt nem túl sok az esélye h értékesebb uc lesz benne.
nekem egy aggressor volt a legérdékesebb úgy 10-ből, vagyis az egyedüli uc lap.
az meg nem túl értékes. -
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Ki várt világmegváltást ??? mi csak azt vártuk ami várható volt : új promo lap a refererért, új sneak peak deck benne pár érdekes lap..., normális nerfek és buffok
új promo-t nem kaptunk
sneak peak -be kaptunk töltelék lapokat, illetve az egyikbe beletettek 2 értékes lapot a másikba semmit
nerfek buffoknál : a corsair nerfet kapott...lol,a többi már szóra se érdemesja és + kaptunk egy miniboostert ami hosszútávon jól leszedi az uc lapok árát ezzel lehúzva azt akinek több ezer bfp értékben volt uc lapja (és nyilván nem adom el őket mert akkor hogyan játszok+ ami csak egyszer van meg arról upot is szednem kell )
a dolog ötletes , csak éppen annak kedvez aki nem vett bfp-t, vagy még nem kereskedett eleget -
Murder3
addikt
most őszintén 1 patchtől miért vártok világmegváltást?
majd ha jön az új edition akkor attól lehet várni.
ettől felesleges. -
phanzetomox
őstag
megnéztem ezt a mini boostert vettem belőle 60-t és szerencsére nem volt benne egy értékes se, reméljük tényleg ritkábban vannak azok
ezek voltak ami uc : living tower, envenom2x, windhunter, time vortex, bandit launcher, tower of flames
Tényleg nincs új promo ? a fenébe ezért vártam a patchet.. -
Gyuri27
félisten
A Moon nerfel várjuk meg a tapasztalatokat.
Viszont a Moon kiszúrás. Pure shadow ellen t2 nem tudok mást hivni mint do-t. Erre ő könnyen legyakja moonnal. Game over.
Ez a nasty nerf nem szünteti meg a csak a reviv robbantás. Így nem lesz dupla csak szimpla. De ettől még a reaver, grigori, tremor robbantás így is kicsit erős szvsz.
Tempes 110 powerért sem éri meg.
[link] anti patchel érdemes megnézni. Semmi mást nem csinál csak reavert robbant és legend (siralmas). -
A som minek a rövidítése?
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
úgy érzem ezt a patchet csak ezért aktiválták ma mert nagy volt a nyomás rajtuk.
elég összecsapottnak tűnik, még finomíthattak volna rajta.az ingyen bfp egész korrekt kezdeményezés a részüktől, csak a napi limit nem kéne bele.
de gondolom ezzel akarnak kedvezni a kezdőknek, 30 perc gém 1 bfp > miniboster > még ha c lap is 4 bfpért el lehet adni ah-ban.
a gond csak az utolsó lépéssel van, mivel nehéz eladni a c lapokat.4 user map helyett, inkább adtak volna csak egyet, de olyat amit ők csináltak.
a két új deck megint vegyesre sikerült, egyikben túl sok a jó lap másikban meg túl kevés , frost shadowban csak a frost és a shadow kristály ami értékes, a fire naruresban a fire és nature kristály mellett a som és a mortar is.
ráadásul nem elég hogy módosították a kiszivárgott verzióhoz képest az új legendarykat , még a rajtuk szereplő leírás hiányos is.
a naturesnál teljes képességcsere, az új verzióban 400 hp-t gyógyít aktiváláskor a nature affos egységeknek (banditban érdekes lesz a heal), a shadowosnál meg az érték módosult, a korábbi 20 helyett 50% instant power visszatérítés van ha elpusztul a shadow affos egység.egyik kristály sem aktív állandó jelleggel mint ahogy az a korai verzióknál szerepelt, hanem 30 mp ként lehet 10 mp re aktiválni őket.
ha whell of gifts módban működnének az nagyon megdobta volna a dual orbos lapok használatát ( de ahhoz a natures képességét sem kellett volna változtatni)a nastyt módosítást jól megoldották, moont és tempest is eltalálták, corsairnál mindenki buffot várt erre nerfet kapott.
tremor meg virtuoso esete elég érdekes, egyiknél csak szimpla orb követelmény változás, másiknál meg átírják az egész statot.a hurrican javításának viszont örülök, elég zavaró volt eddig mikor pvpben befújta a föld alá az egységeket.
(#9760) phanzetomox az amii alfa résznél megtalálod őket, még a kiszivárgott verziókat fordítottam le, a változás meg itt van ebben a hszben. [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
A som az kell pure naturéba. Különben nem tudod tartani a lépést mikor az 50-60 powerbe kerülő egységeket szemetelik. Nyilván 2v2-ben kellemetlen, de 1v1-be kell.
A mortar akinek eddig kellett az megvette. Az újaknak meg féláron lesz (de azok is megvették volna drágáért is). -
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az upgrade lapjaidat eladhatod, csak az alap lap maradjon meg.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
szupi én nekem az uc lapjaim összesen 2300 bfp-t érnek, akkor most ez szépen lassan a 0-val lesz egyenlő? nyílván nem adom el őket mindegyiken 3 up van
Szokás szerint megint az p4f játékosoknak kedveztek....
a két sneak peak is viccesen van elosztva, egyikbe SoM + mortar másikba semmi.... ezzel lejjebb megy a 2 op lap ára, akkor az utolsó heccsátvérpisti is nyomatja a mortar meg a SoM-otAz új lapokat lefordítja valaki aki tud angolul ?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
erre rálehetne kontrázni h akkor egy év alatt mennyi ujdonság jött a játékhoz?
amit elvárna a játékos, hát édes kevés.
és az egy év akko 2 hónaptól mit vártok?
Meg egy patch....
érdekes dolgokon sírnak a játékosok az is biztos-."Több BFP osztogatása meg nem lenne igazságos azok felé, akik rengeteg pénzt öltek már a játékba."
őket ez finoman szólva se érdekli.
Annó mikor free lett ezt rengeteg játékossal eljátszották.
másik meg h amúgy se hoz nekik annyit h még ingyen osztogassák a bfp-t.
meg ha hozna akkor se tennék.. -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
túl sokat vártatok 1 pachtől.
Ez nem új edition h majd tele lesz újdonságokkal.a 1/30 perc meg érthető, azt várod h majd naponta 100bfp-ket lehessen kaszálni ingyen?
arra jó h a miniboosterbe mindig van utánpótlás és esetleg egy értékesebb uc lap is bejöhet.ráadásul msot értelmes változtatást kapott a játék.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Épp nem anyáznak. Mondjuk 2 hónap alatt ennyit összehozni, már magyar munkatempó.

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem írja, hogy pvp, konkrétan a match (meccs) szót használja. Ez szerintem egyértelműen pvp, mert pve-re nem használjuk a meccset.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Murder3
üzenetére
Ez a patch úgy vicc, ahogy van. Ezen dolgoztak az elmúlt 2 hónapban? Szánalom. A minibooster elmegy, de nem lényeges változás. Még egy ku*va promo újítást sem voltak képesek összehozni. Az 1 BFP/30 perc-es dolognak meg semmi értelmét nem látom. Ráadául napi max 1. Tehát egy normálisabb lap akár 1 év alatt össze is jöhet.

-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azt írja, hogy 30 percet kell tölteni a meccsekben. Nem hiszem, hogy a várás beleszámít.
A mini booster szerintem nagy bukta, mert eleve csak 10% esély van uncommon lapra, abból meg a többség csak pár BFP-t ér. És szinte biztos, hogy jóval kisebb az esélye egy értékes uc lapnak, mint amennyi normális esetben lenne.
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Kapsz ingyen 1 BF pontot azon a napon, amikor legalább 30 percet töltesz PvP-vel.
Mini booster 1 BPF-ért a store-ban, ami 1db common lapot, vagy 1:10 arányban uncommon lapot tartalmaz.
Az aukcióknál a minimum bid már 3 BFP lett.
4 új map van a user generated maps részen.
2 új deck van a store-ban, 2 új, ami kártyával. -
Murder3
addikt
a kristályokat kiadták az új deckekbe.
semmi több meg ez az 1 bfp-s common booster nem sokat ér ha szerencséd van akkor 1 uc lap is lehet
bár van pár cucc ami potyára eshet, de alapjába nem túl sok értelme van.a kristályok meg sztem FAIl elég marhaság h az affinityt nézi.
-
Gyuri27
félisten
A shadow miatt van. Ez várható volt.
Mondjuk a nasty nerf érdekes lett. Csak revivre nem lehet dobni.
Attól még a grigorit simán berobbantja t3-n. Magyarul adtak a sz.rnak egy nagy pofont.
A Moon nerf se valami combos így elsőre.Valaki elmondaná az első bekezdés pontosan mit tartalmaz?
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
azta a nasty-t hogy a fenébe tudták jól balanszolni?

lol
azért érdekes.... -
válasz
TazLeacher
üzenetére
De elszúrták a Tremort, így most nem igazén lehet majd használni nature-frost deckekben, mert ott jellemzően 3 orbból kettő nature.

-
TazLeacher
nagyúr
General
Free BattleForge Points! Daily Reward: Spent 30 minutes in matches to receive 1 BattleForge Point for free. This reward can be gained once a day.
Mini booster: The store now offers a booster for 1 BattleForge Point which contains a random common card. 1 in 10 will even contain an uncommon card.
The minimum starting bid for auctions was increased to 3 BattleForge Points.
4 new user generated maps are now available in the user generated maps section.
2 new decks are available in the in-game store. Check out the new decks featuring 2 brand new cards each.Balancing Changes
Stone Tempest: The power costs have be reduced from 150 to 100
Corsair: The recast time for the special has increased from 30 to 90 seconds
Moon: On upgrade level 3 the damage debuff after using Necroshade was reduced from 50% to 30%
All Lost Souls units: Nasty Surprise can no longer be applied to the Revenants versions of Lost Soul units
Tremor: Now requires 2 frost orbs instead of 1
Virtuoso: The recast time for the special was reduced from 20 to 15 seconds. The cost for the special was reduces from 100 to 50 and the specials damage was reduced to 50%.Bug Fixes
Card Hurricane: Units which were thrown off a wall by a hurricane spell could end up underground. This has now been fixed.
Card Thornbark: The unit Thornbark now also feeds into the root network.
In some cases the game displayed that all features had been unlocked even though this was not the case, yet. This has been fixed. -
A CD Galaxisban is lement a Battleforge ára 3990 Ft-ra.
-
Gyuri27
félisten
why are some people legend? ezt a kérdést már én is feszegettem itt.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Viszont a holnap esélyesnek tűnik: link
-
Déve
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ez a 10. és a 11. boosterem volt ha a tomeokat is beleszámolom
eddig szerintem alig volt olyan boosterem ami ne hozta volna vissza minimum az árát. 
Már boostereltem wheel of gifts-et, dryadot kék affal, fathom lord, úgyhogy mák van
Amúgy tudtok ajánlani enlightmenthez t4-eket? A dreadnoughtot már kinéztem és megvettem, de kell hogy még vmi vadabb unit...
Ár nem számít, max spórolok rá fél évig 

-
Déve
tag
jeee, 2 renegade booster, és 2db ur lap, az egyik nether warp green aff, a másik meg thunder wagon fire aff.... Ez mákos menet volt, kaszáltam 2 boosteren kb 1000bfp-t

-
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
elvileg, de nem biztos.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Nem hiszem, hogy egy fire-shadow felállás gyenge lenne. A fire t1-n alapvetően nem gyenge. A többit meg már korábbi posztokba leirtam. Csak a windhuntert nézd (villét eszik reggelire a desszert hozzá egy do).
Miért nem népszerű a bandit. Talán azért amiért a stone se. A fire-shadownál vannak pusztitó spellek oszt ennyi. Stonénál van heal meg pajzs. Ez se nagy kunszt. Bezzeg a lost. Van támadó spell, van shield. Twinél is van heal, cc, dd. Ezért lesz nagyon kemény a két új dual orb. Lesz support is, meg attack spell is dögivel. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
na jah, túl kéne már adni a promo grindereken és a nox carriereken.
amikor bevásároltam nem gondoltam hogy hosszútávú befektetés lesz belőle.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
az alapján se menne nekik.
amúgy egy pillanatra visszatérve a fire/sahdow a leggyengébb a többi kombinációhoz képest.

persze ettől még nem lesz könnyebb akár egy nature splashtől.meg ugye ha jönne az új ed esnének a régebbi lapoknak az árai

ajánlom nekik h vmi jó lap jöjjön t4-re a pure shadowba....amúgy az eliminatort már most látszik h nem lesz épp kedvelt lap a nem pure vagy lost shadow játékosokon kívül

egy lost shade gárdára 100% sebzést, vagy egy harvira ez+unholy power
bár talán ez a lap behozhatja a rippereket a pvp-be....
nem hiszem, mert még úgy is elég gyengék... -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Valaminek lennie ill jönnie kell. Nem hiszem, hogy egy nerfel ennyit szöröznének.
Mondjuk azt nem szerétném, hogy vakon jöjjön az amii. Jobb lenne egy beta szerver. Megkapnánk szépen a lapokat és lehetne tesztelni. Így a nerf, buff is egyszerübb lenne. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
jöjjön az ami h költhessem a pontocskáimat

-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
nemár... Ha ennyit húzzák az időt akkor valami érdemleges dolgot csinálnak ? mert ha már ők maguk jelentik be hogy ma nem lesz patch az azt jelzi hogy valamin épp dolgoznak... legalábbis remélem

-
válasz
linekiller
üzenetére
Kicsit faraghatnál a stílusodon!
-
TazLeacher
nagyúr
Ismét szép napra virradtunk: [link]
-
Neocskaa
tag
Azt csodálom, hogy még nem állították le a szervereket... másfél hónapja se egy patch se egy bugfix... semmi
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Ebből ban lesz előbb utóbb fater

-
phanzetomox
őstag
Nyugi van Emberek ,nehogy kocsmai verekedés-be menjen át a dolog
(mondjuk megfelelő tét esetén benne vagyok
) -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Itt nem arrol van szó, hogy ki van benne lostal a top 200-ba. Hanem arrol, hogy mit engedsz meg magadnak. Mivel jó fej vagyok és nem értetted az előbb. Elmondom megint. Velem szemben te ezt a hangnemet nem engedheted meg. Remélem így ez már világos?
Tényleg annyira magaddal vagy elfoglalva, hogy nem látod a fátol az erdőt. De a commandos beütését kipróbálhatod te is naturéval. Majd aztán gyere és mond el mitörtént.
Windhunter azt hiszem elég komoly lap. Ravegével szintén büntet.
Ott a stalker mint do count. A sorci se sikerült gyengére. Használhat darkelfet, nightcrawlert, soushattert, fire stalkert mint long range, discenhantot stb-stb. Ezek valóban gyenge lapok.
A soulhunter nerf: ne vigyorogtass. -
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
azt nevezik passzív játéknak

az oké de ,Hol a logika ebben a játékban ?
a deffensív ha csak arra vársz hogy az ellenfél támadjon, egyébként csak gyűjtöd a powert.
Addig a passzívnál támadsz csak éppen nem költöd bele az összes powert.
De ezen ne vesszünk össze, majd megnézzük az idegen szavak kéziszótárában mint ír bf passzív, offensiv és defensiv játékra
9708 : akkor kénytelen leszek 1v1-zni ahhoz hogy elismerést szerezzek ?
xD
Én 6-ot tudok aki most bent van a top200-ban.... + én és Onset de mi bónusz játékosok vagyunk
-
linekiller
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
offensív well húzás shadow t2-nél nem épp a leglogikusabb taktika nem véletlen hogy nem is nagyon csinálják

Amúgy az "időhúzásos támadás" mi ha nem deffensív
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
Vannak itt vicces dolgok, ilyenkor nem kell írni semmit maguk közt meg dumálják és ennyi. De azért a sok röhögés közben te is írsz érdekes dolgokat, mert nem a pure shadow deck a defensiv hanem a játékosok használják úgy. Offensiv well húzás majd mage spam, vagy akár a 2 camphez küldött nighclawrer mindegyik az olcsó időhúzásos támadásról szól, hogy közben jöjjön a power, sztem te összekeverted a passzív játékot a defensiv-el.
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Összesen 3 magyarnak sikerült fennmaradnia a top 200-as 1v1 listán és te nem vagy közte
hmmm várjunk csak én igen. Szóval ennyit az arcrólEgy bandit deckben se cc se building protect nincs ,( pure fire legalább redndelkezik enforcerrel és firedancerrel ami a fő támadást tudja nyújtani) a soulhunter nerfelve lett így elég jól belehet ütni ha bandit deckben használják. A commandos beütése megint csak skill kérdése.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
"ez a létező legnagyobb baromság" kicsit vegyünk vissza az arcból. Mert véleményed ugyan lehet, de az ne menjen túl a jó izlés határán. Egyrészt mert én sem beszélek így. Másrészt sokáig ezt nem tolerálom.

"A fire shadow semmilyen mértékben nem tud büntetni az a leggyengébb deck ami van a BF-ben." Annyira geyenge, hogy egy ravegelt, leállitot commandost alig lehet beütni.
A soulhunter is gyenge ez nyilvánvaló. Meg úgy általában a fire-shadownak nem áll rendelkezésére majdnem az összes dd és egyébb támadó spell és buff. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
és miért tartókodjon 1-1 egységem a falaknál állandóan?
amúgy elég kicsi a felhúzó távolsága nem egyszer voltam közel a falhoz az egységemmel mégis fel tudta húzni.
ellenkező esetbe meg már nem engedte pedig ugyan olyan távolságra volt a faltól mint én.
jó itt a kapcsolat is közre játszhatott, de akkor is.úgy lenne a jó ha eleve fenn lennének a falak és mindig aki tartózkodik rajta azé lenne.
meg nem lenne annyi mert az elég unalmas h minden úton van egy fal.jobb lenne ha tisztább lenne a sok dimbes-dombos dombságtól a pálya így nem lehetne tisztességtelen előnyhöz jutni néhány lap által ami átvisz a hegyeken dombokon.
ötletesebb pályák kellenének.
random mapok gyakorlatilag nulla újdonság a meglévő pályák meg ugyanúgy egyre épülnek. -
linekiller
tag
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
csak azért nem fogok falat húzni a bázisomnál mert onnan kilőheti adott esetbe az orbom.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
ha mondjuk a falak elég távol vannak ahhoz h lőni ne lehesen róluk a welleket meg orbokat akkor lenne ez helyes.
-
linekiller
tag
komolyan ez a fórum időként felér egy vicc lappal, rég röhögtem ilyen jókat.
" falrusher map " ilyen nincs pláne nem 1v1-ben, 2v2 mapokon a középső bázisnál szokott
lenni olyan fal ami esetleg gondot okozhat. Alapvetően csak a játékos figyelmetlensége miatt lehet ezzel előnyre szert tenni.lava field op ? LMAO
"De lássuk be t2-n a shadow nem nagyon szokott védekezni." "...fire-shadow felállásban a lava büntet" - ez a létező legnagyobb baromság amit eddig itt olvastam. A shadow t2-őn a legdefensívebb deck ami van most a játékban ( booster a wellekhez, mage-el és aoc-al védekezik amig nem lesz elég előnye ahoz hogy jöjjön a harvi ). A fire shadow semmilyen mértékben nem tud büntetni az a leggyengébb deck ami van a BF-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- 2080 + Barrow
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
na jó ez egy kicsit tulzás, de jól hangzott.

vagyis igen de már kavarodokXD
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)