Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hm, rendben, akkor az lesz.

-
pachito
őstag
Mountain Rowdyról mi a vélemény? Megér 500-at? Próbálgattam Forgeban és eléggé tetszett, de nem tudom, hogy t2re mennyire erős/hasznos?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sousuke90
üzenetére
Nem kötekedésből, komolyan kérdezem: miért jobb PvE-ben az Enli?
Ellősz 2 Enlit, és ugyan annyi Power, mint egy Amii...értem én, hogy PvP-ben nem jó, mert lassú, de PvE-ben? Nem értem. Enlivel rá vagy szorulva, hogy egyszerre hozz mindent. Az Enli előnye, hogy nincs színmegkötés. Viszone szerintem az a Deck, amibe belefér az Enli, nem gyenge T4-en annyira, hogy rá legyen szorulva más szín T4-es egységeire. Arról nem is beszélve, hogy ha úgy hozza a "sors" Amii-val hozhatsz 5. Orbot is.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
spec amikor azt a girl power decket kihozták, elég sokan megsértődtek és abbahagyták a játékot XD
amúgy meg az enli igenis megoldás, és sztem jobb mint az amii
én csak insane godon és akkor használok amiit, ha shadow/frost paklival megyek
amii arra jó, hogy wyrmet meg spirit shippet spammelj t3-on
de egy csomószor hasznosabb pveben lehozni mondjuk egy batarielt, dreadnoughtot, fire dragont, stb. legalábbis imo -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Neocskaa
üzenetére
T4-re a Skycatcher-t meg a Plant-et raktam be, azt annyi, általában 2 T4-es lénnyel nyomulok full charge-on, 8 lény elgég általában mindenre.
Mind1. Szóval kéne T3-ra valami XL. Az Enli nem megoldás (PvE-re különben is jobb szerintem az Amii), meg jöhetne saját CC varázslat nekik. Igazából a Spell-ek egyik kétszínűben sem túl erősek. Ahogy néztem mindenki inkább egyszínű varázslatokat használ. Csomó értelmetlen cucc van, amit soha senki nem fog haszálni. Pl. ez a Girl Power-es dolog is vicces, de szerintem még fun dolognak is édes kevés. Inkább értelmes cuccokat kéne kiadni ezek helyett.
-
OnSeT
őstag
Egy egész ötletes map: The Crazy Labyrinth
1-4 játékos számára. Free for all módban játszható.
Egy ilyesmit csinálhatnának a megszokott pvp mechanizmussal is.
-
pachito
őstag
Hát gyerekek, rég jártam erre.
A játékban szintén, 3 napja kezdtem újra, 3000 bfp-vel, azóta csináltam belőle 4700-at
Csak szeretem én ezt a játékot, na.
Bár valami új map-et bedobhatnának végre. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Wyrm kellőképp izom, és legalább nem lassú.
Szerintem az bőven elég. -
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
ott az Enli ha XL kell 2 zölddel

-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
jó lenne ha jönnének ilyen lapok a dual orbos frakciókhoz.
pl. kiadnák a twilight archerst t1 re amit akkor lehet használni ha t1en piros vagy zöld orbot hívsz le. ( a kezdő orb csak azután venne fel szint miután egy olyan lapot játszottál ki amihez vagy zöld vagy piros orb kell, addig színtelen lenne. )
ill. a többi frakcióhoz is ilyen módon jöhetnének t1es lapokezekkel az egységekkel nem állna fent annak a veszélye hogy nem tudsz új egységet lehívni ha kiütik kezdőőrbot, feltéve ha nem használunk 2 nél több színt az adott pakliban.

egyébként azt hol írja ez a bfcreator hogy az adott lapot mikor készítették?
-
OnSeT
őstag
a twilight vonal szerintetek milyen xl-t fog kapni t3-ra?
pve- kampányban ott van a twilight hulk meg a twilight abdominator is melyeket még ki tudnak adni játszható formában. t4en már van 2 xl egység, szal ezek valszeg t3ra jönnek, egyik (ha nem mindkettő) már az amii-val, végül is csak ez a frakció nem rendelkezik xl egységgel ezen a tierenhulk mondjuk jöhetne 2zöld egy piros az abdominator meg 2 piros egy zöld felállással.
-
Razuel
aktív tag
Csak nekem nem jön be a battleforge oldala? Pedig most akartam új barátokat csinálni..

-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
ha map közbe rákattintasz az ellenfélre akkor ott is kidob 1 képet mintha sajátod lenne.
Ezekből csak ez az egy kép létezik nincs más
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem csináltam még ilyet, nem tudtam, hogy még utána is bele lehet nyúlni.

-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
de időközben megváltoztathatta a képét anélkül hogy a dátum változna
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox
üzenetére
Igen, de a véglegeseknek is ez lett a képe...

Egyébként csomó 5letem lenne nekem is a játékkal kapcsolatban, kár, hogy a kutyát se érdekli.

(Pl.: olyan lapok, amihez vagy ez vagy az az Orb kell)
-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
ezek a pve kampányban láthatóak ha minden igaz, tehát csak azt másolta
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Sousuke90
üzenetére
Tegnap elkezdetm összedobni egy Twilight deck-et PVE-re (eddig zölddel egyáltalán nem játszottam, most így kipróbálnám a T1-et) a Tranformation-el. PVE-ben használható a Twilight Curse? Ileltve a full Twilight deck-ben mennyire jó T4-re a Twilight Pestilence? Most Regrowth-ot dobtam be, de sokat vaciláltam, hogy ez vagy az...
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nerf után szerintem se lesz használható. De hátha olyan nerfet kap mint a mortar, és ugyanúgy op marad.
Amúgy meg a counter oink mindig ott van.
A twilight curse baja, meg hogy legolcsóbban 170-ért tudod használni, mert valahogy a bogarat is ki kell szedni. Bár azt már mindenképp olcsóbb az egyértelmű.
Viszont hosszútávon power hátrányt eredményezhet nagyon könnyen. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
nepszter1
üzenetére
Random PvE mapokért kapsz tokent, amiért tudsz fejleszteni.
Nem az én dologm, de ne is csodálkozz, hogy kikapsz. 0 játéktapasztalatod van, nem ismered a kártyákat, nem ismered, hogy az ellenfél mivel fog jönni. Elsősorban úgy gondolom, hogy PvE-ben gyakorolgatni kellene, felhúzni a decked legalább 40-60 szint közé, felchargolni a lapokat, hogy egyáltalán esélyed legyen.
Még utána is nagyon sokat kell tanulnod, hogy menjen a PvP, de akkor legalább van valami rálátásod a lapokra, meg, hogy hogy is működik a dolog. Nem azt mondom, hogy nem lehet PvP-vel kezdeni, de szerintem sokkal nehezebb 0 játéktapaszalttal olyan ellenfelek ellen, akik tudatosan játszanak már.
-
Gyuri27
félisten
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Igen tudom, hogy twilight curse használható, de nem fér be a deckbe, így is kevés a hely, és az nekem túl szituáció függő lap, nem használnám eleget.
A DO-hoz meg persze hogy megvolt a power előnye, mert nekem well+orb, neki meg csak orb. Mert amilyen hülye voltam, nem álltam le t1en fireswornnal counterelni, mert nem figyeltem rá, hogy pure nature lesz és DO-t hoz. Az a két hét kihagyás azért meglátszott.
Először rossz orbot húztam t2-n XD
Amúgy meg 120-ért nem lehet leszedni, mine+roots nem elég hozzá. 1 Firesworn nem elég skillel, 2 Firesworn nem jó skill élkül, 2 gladi drágább és nem jó. De igazából mindegy, mert ha nem lámulom el és ad nem adok neki power előnyt, akkor azért Moon elintézi. Elvégre op lapot countereljünk oppal XD -
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90
üzenetére
Instant do t2-n két élű cucc. Ha van némi power előny és kicsi a pálya tud müködni. Ha eltolod akkor sokára jön vissza a power.
Mivel twi-t nyomsz a roots+mine nagyon erős. A twi curse meg kötelező darab és még 20 powerrel olcsóbb is mint a do. Ráadásul nem tud a bogár mellé idézni. Én ezt javaslom do ellen.
Meg ne kövesd el azt a hibát, hogy egyból skyfirét hozol t2-n. Mert utánna nem tudod leütni a do-t. Nem lesz powered hozzá, ő meg annyi healt és cc-t fog hozni, hogy 2 kutat simán beüt + a gladikat is ha hozol le. -
nepszter1
addikt
KEZDEM unni a játékot egy kicsit pvp-be öröké kikapok.
-
nepszter1
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
"tokenért " ezt nem értem.
-
TazLeacher
nagyúr
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Igen tudom, hogy pure nature elég gyenge, és DO-n kívül nincs sok esély, pure shadow ellen nekem is csak Vileblooddal van esélyem.
Ami miatt tegnap kiakadtam, az az volt, hogy insta t2 DO-val jött, ami kicsit meglepett, és ezzel egyből szedett tőlem kutat, aztán orbot is a hátrányból. De ami durva volt, hogy így is, hogy végig 2 kút előny mellett tudott játszani, amikor t3-ra akart menni, simán leszedtem 2 burrower + 3 gladival. Egy virtuosot tudott csak kihozni.
Ha meg látsz valamikor nyugodtan rámírhatsz, legfeljebb ha épp nagy fight van, akkor nem írok vissza ^^ -
nepszter1
addikt
Skyfire drak-el mit tudok kezdeni pure naturálon ?
-
nepszter1
addikt
deck lvl- hogy növekedhet?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90
üzenetére
Valami ilyet okoskodtam én is. Annyi difivel, hogy a balsarokba egy motk és úgy a tornyok.
T2 után ott a som az segit valamit, meg juicetank. Amii nincs de nem kell az. A swampok egy fire dragonnal leütik a t4-hez valót.Délután láttalak, de láttam, hogy játszol. Így nem zavartalak.
A do-hoz annyi, csak hogy nincs más. Érsd ahogy mondom.
Pure fire ellen burrowerek semmit nem érnek. Enforcer megeszi mind a wildfire+mine meg jó bázisvédő lapok. Aztán ott a skyfire drake + ravege kombó. Azzal se tudsz mit csinálni. Egy taktika van. Bemész do-val (nyomod a healt) és legalább egy kutat leütsz.
Twi ellen sokszor ez se megy. Hiszen ott van cc. A roots + mine simán üti a do-t. Ráadásul mindkettő spell így mind megy a voidba. Ami még müködne az a ghost spam. De bármilyen fire feláálásban a lava szintén durva. Ott van még a bogárrá konvertálás is (még olcsóbb is mint a do).
Pure shadow: mage, harvi ellen nincs lap megint. Lostnál ott a shade (mondjuk ha ő támad vele akkor maulerrel megállithatóak). Ráadásul ott van már shield és trick is. Meg ott az aoc.
Frost meg annyira kemény t1-n, hogy t2-ről nem is szoktam álmodni. Pure frost t2-n megint erős. Lightblade, phalanx (defender igaz nem pure) szintén ütik a do-t.
Bandit t2-n is találni do verő lapokat. Commandos állitva + ravege pl hihetetlen erős (ehhez jön az aoc, lava pl).
Stonénál van cc és agri.Szóval nem azt mondom, hogy nem kellemetlen a do. De lássuk be do nélkül nagyon kevés nature t1-t2-t látnál. Meg én is ugyanúgy utálom a magét, dancert, skyfirét.
Mivel tolod?
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én egyszer 2 ismerőssel kipróbáltam, első 3 próba epic fail, de aztán meglett, de kell amii/enli.
Én a bal oldali orbnál kezdtem, ott a legkönnyebb védeni sztem, mert csak 1 irányból jön földi. Építettem 3 tornyot anti-airnek, és fokozatosan hívtam ww+shammyt, hurricane támogatással amikor egyszerre sok ellen jött, mert az elején csak S jön.
Aztán az első nagy roham után kimentem balra leszedtem a bázist, de még nem építettem wellt, mert kell a sereg vissza megvédeni az 1. orbot.
A második nagy hullám után kimész megépíted a már tiszta területen a welleket, aztán az orbokat. Utána már jöhet amii/enli, t4-ek, stb. A lényeg, hogy 1-2 t4 xl mindig védje az eredeti bázist. A második bázisba nem kell sok védelem. A legnagyobb bajom a power hiány volt nekem, amíg a bal felső saroknál lévő bázist nem tudtam kiszedni. Onnantól már sétagalopp.
Repem nincs, mert nem mentettem le, de egy kis kísérletezés után mennie kell.
Ha kell deck, akkor valamit össze írok, de már nem emlékszem az egészre.Ma 2 hét kihagyás után(munka+ügyintézések) újra betöltöttem bf-et, vesztettem 7 rangot, játzsottam 4 game-t, megállapítottam, hogy DO lamerek még mindig vannak, felkerültem újra bane-re és megint ráuntam. Nagyon kéne már az Amii.
-
linekiller
tag
Jó lenne egy olyan kiegészítő ami önmagában is komplett játék lenne egy teljesen új pve kampánnyal és mondjuk két új színnel, achievmenttekkel és új pvp mapokkal és elemekkel , ami illeszkedne a mostani játékba ( ez sok más játéknál jól működik).
Ha az EA nem lenne ennyire béna balance szempontjából nagyon jó lenne.A passigot meglehet csinálni egyedül hogy hogyan azt nem tudom de annó játszottam egyszer aceofspades-el és ő képes volt solozni egy mapot.
-
G4ga
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
nekem sikerult, csak nagyon hosszu.
Elkezdtem jatszani, es kileptek mellolem. A 3 pontol indultam, amii, majd 4 grinderrel plusz sarkannyal leirtottam mindent.
Az eleje nehez. Keves power es soksn jonnek be kozepen. De kivitelezheto.
Emlexem vagy fel orat vartak ram a masik ket csoportba, de megvartak. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szombaton nincs patch ugye?

Passage expertet lehet szólozni?
-
Murder3
addikt
Megszabadultam az Ami Monumentől így lett msot 835 bfp-m

Plusz jó lenne farmolni 1-2 grindert majd,
Jó lenne tudni h mikor jön a köv edition, de van 1 olyan érzésem h szeptemberbe már egy bétát kapunk belőle vagy akár jön az egész is. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én nem várom semmi jelentősége nicns.
-
phanzetomox
őstag
Érdekes hogy mindenki hogy várja már hogy legalább egy patch jöjjön, jelezve hogy nem felejtettek el minket

-
Gyuri27
félisten
Az a baj ezzel a játékkal, hogy gondolkozni kell benne. Nem elég az ha jövök egy 30-s, ráadásul rosszul összerakott deckel expertre.
Mondanom sem kell mindegyiknek akkora arca van mint a busz eleje. Ha mondod neki rossz a pakli megsértödik, ha kickeled 10x visszajön. De még így is vannak kedves játékosok akik az első 5perc után simán kilépnek. Hihetetlen az egész. Persze arra lusta, hogy replyket nézegessen, vagy ne adj isten tanácsot kérjen.
-
Murder3
addikt
akkor abból alapból 5 eleve bugos lenneXD
Onset majd szólj h mikor jó neked a pve mapok.Ma neekm késő este jó csak

És a kártyákat se felejtettem el majd küldöm érte a goldot
jó hát az nem sok...
picit sztem ennél több megbecsülést érdemel aki nem azért kezdett el játszani vele mert ingyenes lett és így hallot róla.
Persze EA-tól azért nem várható el ilyesmi. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
igen, ez az Achievement rendszer valóban jó lenne, már elég sok játék használja méghozzá sikerrel. társulhatna hozzá itt is vmi statisztika is hogy pl. az adott feladatot a játékosok hány %-a teljesítette.
hivatalos fórumon van is már egy ilyen topic, csak nem igazán foglalkoznak vele a fejlesztők. [link]
mondjuk az up átváltás tokenné is megvalósult, igaz nem teljesen olyan formában mint szerettük volna, de megoldották, idővel talán ez is elkészül.kár hogy bfben még nincs aktiválva ez a rendszer, pedig rengeteg plusz kihívást adna a játékosoknak, amivel elég sokáig le lehetne őket kötni.
de jelenleg ezzel az idegesítő upgrade szórással akarják a játékosokat a pve melett tartani, azáltal hogy még 10xre se dobja azt az upot az adott map amit szeretnél. most már sokan inkább tokent farmolnak az upok helyett. az Achievement rendszer viszont jóval ösztönzőbb lenne. patchenként jönne pl 10 új achi és új mapok nélkül is lenne vmi újdonság. -
Murder3
addikt
BF2 fog jönni higgyétek el

Fogják és az lesz a battleforge-nak a feltétele h mindenképp be kell majd szerezni.
Olyan kieg még nem jött ugye.
Tehát nem csak pontokat kell venni hanem az egész játékot amit hozzákapcsolnak a alaphoz. -
Gyuri27
félisten
Persze free lenne. A eddigi free lapokat megtoldanák még néhánnyal és kész. Aki ki akarná próbálni az megtehetné. A régiek meg úgyis költenének az új lapokra.
"a probléma éppen az hogy a töredékét használják ki a fejlesztők a játékban rejlő lehetőségeknek" ezért nincs értelme egy második résznek. Azért a régiek nem biztos, hogy adnának pénzt. Én legalábbis ha újra kellene kezdeni, nem biztos, hogy bele fognék. Viszont a régi + új felállásra költenék.
Nincsenek klánok. Én ezt sérelmezem pl. Pedig abból is jó dolgok lehetnének.
Ami nekem hiányzik az, az hogy a kitartó régi játékosokat nem becsülik meg. Mondok egy példát. Én mint régi nautérés pvp-ben és pve-ben kapnék egy külsőleg felturbózott swiftclavot (sima swamp vs promo mintájára). Meg mondjuk a hp-ja 5-l több lenne vagy a támadása. Hogy látszódjon igen ez a csóka öreg motoros. Persze az ilyen lapot nem lehetne eladni. Vagy megcsinálnám a gunst 100 és a nevem mellett lenne, hogy a guns of lyr hőse és ezért én nem 4 upból választhatnék, hanem 8-ból. Ezek apróságok, de mégis jól esnének a játékosoknak és semmibe nem kerül. -
OnSeT
őstag
egyébként ezt az eddigi kiadásokkal is eljátszhatták volna ( renegade, lost souls) össze kellett volna dobni egy új borítót aztán kiküldeni a kereskedelmi forgalomba a telepítőlemezt frissítve az addigi patch-kel szintén feltöltőkártyaként. a beírt kóddal meg aktiválni lehetne szintén 3000 bfp-t + x db kártyát az adott kiadásból.
vagy x db új lapot és y régebbi kiadásból származót. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Egyébként ez volna a legjobb megoldás részükről ami írtál.
Összedobni egy kiegészítő lemezt új felállásokkal, játékmódokkal, stb.
Maga a kiegészítés ingyen jönne, tehát nem osztaná kétfelé a jelenlegi játékosokat, viszont lemezes formában a boltok polcain is megtalálható lenne. új borítóterv , kihangsúlyozva az újításokat, stb. de lényegében a megvásárolható kiadás csak mint bfp feltöltőkártya funkcionálna és így a pf4 játékosok is ki tudnák próbálni az újdonságokat.
Viszont mint egy 'új ' játék a polcon megnövelné a játékosszámot.egy fizetős kieg ( új mapokért, játékmódokért) viszont többet ártana mint használna.
a probléma éppen az hogy a töredékét használják ki a fejlesztők a játékban rejlő lehetőségeknek és a lord of ultima mellett minimális ráfordítással termeli nekik a profitot.
-
G4ga
őstag
egy ilyen jateknak, nem valo a masodik resz.
Inkabb hasonlitanam a battleforgot egy wow-hoz mint a az l4d-hez.
En is valami olyasmiben latom a fantaziat mint amit Gyuri mond.
Egy ujabb kiegeszitovel, nem editionnal frissitenem a jatekot.
Tul sokan buknanak tul nagyot ha kicsinalna, a mostani lapokat. Nem hiszem hogy elneznek ezt a jatekosok.
Plane ha igy is haldoklik a jatek. -
Razuel
aktív tag
Lehet azért álltak le a patchekkel, mert most valami nagyot fognak bedobni.. (remélem)

Egy új játéknál újra kéne modellezni a lényeket meg mindent, az meg nem kis munkába lenne.. Meg minek csinálnának 2. részt amikor ennek a grafikája tökéletes és simán bele lehetne rakni ugyanazt mint amit a 2-be raknának. Mindegy ha lépni akarnak valamit, akkor azt hamarosan meg kell lépni, és meg is fogják, szerintem.Háát, nem tudom.. Lehet inkább a sima Mo-t tartom meg, mert úgyis pure nature-el megyek és nem hagyam meghalni, szóval a charge nem annyira fontos, viszont lenne még egy pár kártya ami kéne a gyűjteményembe és azok elég drágák.. (enli, forest elder, wheel of gift..)
-
Gyuri27
félisten
Bf2 szerintem esélytelen. Gondolj bele ha új frakciók és új lapok lennének akkor az eddigieket kukázhatnák ki. Mert ha ugyanazok lennének a játékosok nem adnának megint pénzt érte (hiszen ezeket már egyszer megvették, +a charge).
Én reálisabb megoldásnak tartanám egy kiegészitő kiadását (nem edition). A kártyák és az eddigi mapok maradnának. Ehhez jönne a bővitett tartalom. Jöhetnének az új kártyák, új szin pl sárga. Az ehhez való dualorbok. Azt is bevezetném, hogy ha egy lap up-ja már másodjára lenne meg azt el lehesssen adni (más uppra vagy bfp-re). A mostani lapok 4-ik upja is jöhetne. Szóval van ebbe még potencial én úgy gondolom. -
OnSeT
őstag
a szerverek fenntartása önmagában édeskevés, ha nincs új tartalom előbb utóbb elfogynak a játékosok. tome pvp például már halott, hiába dob 2-3x annyi tokent mint a sima.
többi módhoz még elég játékos vanna de hol vannak azok az új tartalmak? mert lapokon kívül más nem jött ki ebben az évben.
jah de, jött 2 element, a token duplázó még rendben is van, viszont az up átalakítást tokenné ingyen kéne biztosítaniuk.egy Bf2-re sztem több új játékos ruházna be, mint amennyi jönne a bfbe egy nagyobb tartalomfrissítés hírének hallatán. ( egy új játék több ember érdeklődését kelti fel mint egy 2 éve megjelent)
bf2höz nem kéne túl sok fejlesztés, mivel maga a motor adott, csak csinálni kell új pályákat + még egy-két játékmódot aktiválni aztán kész is. (lapokat egy az egybe át lehet emelni) ea nál nem szokták nagyon megerőltetni magukat egy-egy új rész készítésénél.grafika terén rendben van a játék, ezért nem értem miért nem foglalkoznak vele a fejlesztők. ha jönnének folyamosan az új mapok, azzal el tudnák kerülni a játékosszám csökkenését és ugye minél több az aktív játékos annál több a potenciális bfp vásárló is.
az ő érdekük is lenne a folyamatos frissítés.de most a patch-ekel is nagyon leálltak, korábban szinte hetente jött vmi, a havi 2-3 update általánosnak volt mondható. az elmúlt egy hónapban meg semmi változás nem volt.
de remélem neked lesz igazad és ősszel beindul az update hullám.
promo mo sztem jobban megéri jelenleg , abban az esetben ha vennél chargot a simára, mivel a promo 2x drágább de 4x annyi charge van rajta.
-
Razuel
aktív tag
Szvsz, biztos, hogy nem fognak kiadni 2. részt, legalábbis nem mostanába. Az ilyen fizetős online játékoknál a szerződésbe benne van, hogy az utolsó aktív regisztrálótól mennyi ideig kell üzemeltetni a servereket. (pl lineage2-nél valami 9-10év körül van azt hiszem) A battleforge grafikailag is elég fejlett játék (dx11 stb..) szóval nemhiszem, hogy csinálnának egy teljesen új játékot, főleg, hogy ilyen kevesen játszanak vele, így nem lenne annyi bevétel, hogy megérje. Ehhez fognak kiadni egyre több mapot, kártyát, meg a jóég tudja mit találnak majd ki.
Amúgy most nyitottam Mo-t és Rageflame-et..

Megéri megtartani a promo Mo-t, vagy elég a sima is, mert a statja nem változik, csak a charge-ok és a stampedje kicsit erősebb..
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
sztem előbb adnak ki egy 2. részt mint hogy a jelenlegi játékon végrehajtsanak egy nagyobb volumenű átalakítást. meg ugye szinte minden ea játékhoz jön 2.rész
lásd L4d ésL4d2 esete , bejelentés után egy évvel már kint is volt a következő rész.Bf-ben jelenleg egy időben kb. 1500 játékos van online a 2 szerveren. ennyi embernek meg nem fognak nagy újításokat készíteni ehhez a részhez, sztem lezárják az amiival az első részt majd kiadják a 2-t, azokkal a módosításokkal amiket már régóta kérünk.
az alap már megvan, annyit kell tenniük hogy létrehoznak egy új pve kampányt ( mivel már vagy 9-10 hónapja nem adtak ki új mapot, meglehet már dolgoznak a kövi rész mapjain)
új játékmódok 3v3, 4v4, free for all, pvpve, módonként 4-5 map a kezdésre ( pvp mapokat gyorsan le lehet gyártani, nem kell scriptelni, balanszolni az enemyt)
egy kis tuning a loot rendszeren ( ne adja ugyanazt az upot 2x) és már ki is lehet adni a BF2-t.ehhez a részhez sztem lapokon kívül már nem fog jönni semmi.
jugger is a lecsökkent játékosszám miatt funkciónál ideiglenes béta szerverként.
-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
hát sztem is az a valószínű a,amit onset mond...
amúgy nagy kérés lenne ha azt akarnám hogy a bf-s pontjainkat lehessen használni a bf2-ben is hogy ne keljen már hónapot kereskednem azért hogy legyenek normális lapjaim
nagy kérés ez ? xD -
Murder3
addikt
a necroblaster bármi ellen önmagába megvéd.Nem is tudom egy rakat necro mellet mi jutna át?meg ugye soulshatter már szinte elporlassza az eleséget bármi is legyen az.Hát ez frostal párosul akkor meg nem lehet elveszteni gyakorlatilag.Necroblaster h nem pure így nagyon op
furcsak h ezt modnom mi?

Lila snapjawsok mellet meg még a twilight dragonok se sebeznek semmit.
abdominatort is se seperc alatt leszedi,piros snapjawsok mellet meg méginkább.Azért igen nagy könnyítés h ez nem pure toron mert ha vmi hát a necroblaster az pure shadow 100%-osan.
én a 1p-s diffekbe mindig azt utáltam h soha nem az orb felé mentem.nem tudom melyik út az....

Ja hát igen a nighmare cuccosokat én se mentem még advon se le

bár ha a siege of hoep,defending hope expert elsőre sikerült akkor azért ez is megy kis gyakorlás után.
Én a sunbridge solót akarom pure shadowwal, kéne hozzá inkubátor, írtak egy jó trükköt a fórumon
-
Murder3
addikt
nagyon egyszerű h miért nem jön az új dual color.
A badit meg a twiulight is alapból meg volt már meg a stonekin is amikor megjelent a játék.
a LS-t meg gondolom ez alatt csinálták és lett az empire-vel 1 kemény map belőle.
Mivel már kb 1 éve nem dolgoznak semmit így nyílván érthető h nicns új ellenség, emrt niincs új ellenségből még kész modell, ezért nincs is pálya mert az empirével lezárték elvieleg a storyt, tehát kéne új ellenség amit majd később kiadhatnak. -
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
az eredeti tervek szerint az amiinak már majdnem 2 hónapja meg kellett volna jelenni.
ha az előző 2 kiadásnál megszokott 2x60 lappal jön akkor rövidesen fellövik a béta szerót majd 2-3 hét teszt után kb. szeptember végén, október elején hivatalosan is megjelenik az amii.a lapok harmadát végül is már ismerjük( ha 2x60 lapról van szó) tehát már ideje lenne belőni azt a béta szervert.
abban az esetben ha a nagyobb méretű 200 lapos kiadás jön be a hiányzó 2 dual orbbal, akkor nagy valószínűséggel az amii lesz az utolsó kiadás a BF2 előtt.
akár hogy is de a kövi patch után már okosabbak leszünk, mert vagy bétát kapunk vagy új lapokat. ha béta jön akkor tuti a 120 lapos kiadás, ha új sneak-peak deck akkor abban az esetben ha a hiányzó dual orbos lapokból kapunk ízelítőt a 200as kiadás ha az eddigi felállásokhoz kapunk új lapokat akkor a 120as esélye nő meg.
de ezt valszeg csak jövő héten fogjuk megtudni.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
a héten sztem már nem lesz abból semmi. a patch lista alapján pénteken csak hotfix szokott jönni.
egyébként az amii kiadásból eddig látottakat kicsit furának találom.
renegadeval jött a fire/shadow és nature/frost
lost kiadással meg a fire/nature és shadow/frostaz amiival meg a fire/frost és shadow/nature lapoknak kellene kijönni, de eddig nem láttunk azokból semmit.
most igazából két verzió lehetséges az egyik hogy az amii-val a jelenlegi frakciókat akarják csak frissíteni ill. balanszozni ( stonekin erősebb lett a banditnál a renegade kiadás esetén , a lost kiadásban meg a lost lapok lettek erősebbek a twilightnál)
vagy ez a kiadás a korábbi kettőnél több lapot fog tartalmazni.kb. mint a twillight kiadás 200 lappal, s ekkor a fire/frost és shadow/nature is kapna 40-40 lapot.
bár ez esetben még 2-3 hónap míg kiadják hivatalosan is az amii-t, mert az eddigiek alapján még jön egy pár sneak peak deck a maradék két dual orb lapjaival.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
a nightmares mapok nem a kedvenceim.
legutóbb kb. 1 órába tellett míg 2en teljesítettük. mondjuk van egy két ember aki fél óra alatt leszólózza.
majd nézek deket hozzájuk, de először advon toljuk le.
ha jól emlékszem az endhez a legjobb a shadow t1 (nightgurardal át lehet venni az L egységeket)
sunbridge se tűnik vészesnek time vortex és necroblaster védelemmel.
diff10ben a t2-t3 megszerzése a nehéz utána már csak idő kérdése. ez a 2 orbhely közvetlen egymás mellett van és lényegében t1el kell bevenni.
diff9 nél nagyságrendekkel nehezebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és akkor ingyen osztogatják majd kb.

Bár valami új map-et bedobhatnának végre.