Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A Slavert én se szeretem, pont a felsorolt indokok miatt. Az se tetszik hogy Rageflame már tud air-t is támadni. A building buffok viszont nem rosszak.
Én a helyükben inkább az új lapok bevezetését folytatnám és kevesebbet nyúlnék az eredeti kártyákhoz. Nem a nerfekre meg buffokra gondolok hanem amikor alapjaiban változtatnak meg lapot, mint Rageflame most vagy Nox Carrier. Annyi custom card meg ötlet van hogy beszarás, simán lehetne belőlük csemegézni. -
pachito
őstag
Ma jött egy új patch, rendesen belenyúltak a kártyákba..
-
pachito
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Van 200 bfp a "tarsolyodban" úgymond, ez minden 10. percben töltődik valamennyit de minden egyes map lejátszása után csökkented (többet csökken mint nő). Gyakorlatilag ezzel biztosítják a devek hogy ne lehessen olyan hogy játékért cserébe nem kapsz valamennyi bfpt. Folyamatos játékkal tudod csökkenteni ezt a szintet míg folyamatosan mész egyre lejjebb. 25 bfp reserve alá menni sok játék, a másik kettő pár óra után megvan.
-
pachito
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Ha nem melóban lennék 361 lenne
Még az eleje nem volt rossz de az utolsó kiegészítőkön már nagyon látszott a vergődés. Szerintem nem lett volna ez rossz ha kicsit F2P barátibb az egész, maga a sztori, karakterek, hangulat az jó volt. Persze az EA-ről beszélünk tehát ez szóba se jöhetett, pláne nem akkoriban.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Illetve talán az EA is rájön a számokat látván hogy kár volt olyan hamar elengedni ezt a vonalat
-
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szerintem is
Én 1 fődecket építek, azzal fogok játszogatni és közben főleg nyitogatni szeretnék majd, legalább addig amíg egy jobb booster össze nem jön. -
pachito
őstag
Én is játszom, Demiron név alatt futok ingame.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Elindult és nem jöttek pontok..questek és achivementek vannak, kis szerencsével az ezekért járó boosterekből el tudsz majd indulni.
A staple kártyák (Shaman, Frost Mage, stb) elég drágán mennek, idővel valószínüleg majd azért megy majd le az árukból a rarity miatt, sok másik lap ami a régi rendszerben szinte elérhetetlen volt F2P játékosnak (Forest Elder pl) meg egész korrekt áron megy. -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én emlékszem
Ha megjelent én is visszanézek, most is belépegetek néha de szerintem megjelenéskor lesz majd igazi játékosbumm
-
pachito
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Én pl. azért nem játszom mert nem tetszik az új rendszer a kártyák megszerzésére..ez a kötelező grind 2020-ban, azért nemár. Nagyon aranyos ez a napi questezés, a fanatikus réteg biztos örül is neki de aki casual szinten szeretné elütni az időt, mint én annak nagyon gáz.
-
pachito
őstag
A sámán emlékeim szerint nem 2 BFP volt hanem azért több, olyan 50-100 körül mentek a jobb uncommonok (Shaman, Nox Trooper, Frost Mage stb.). A jobb rarek (Dreadcharger, Wildfire, Hurricane, stb.) 200-500 között, a jobb ultrararek (Mountaineer, Rageflame, Forest Elder stb.) pedig 500+ és a határ a csillagos ég. Persze volt, hogy 1-1 mágnás felvásárolta a készletet egy adott lapból és aranyáron adta tovább de nem ez volt a jellemző azért.

Szerintem is kevés a boosterek mennyisége, napi 3 már jó lenne mondjuk a fix bfp helyett.
-
pachito
őstag
Köszi, addig csinálgatom a solo küldiket meg generált pve mapokat, többszemélyesbe nem nagyon akarok belevágni a jelen állapotában szánalmas frost/nature deckemmel.
És igen, úgy tudom hogy lesz még egy reset open beta után de javítson valaki ha rosszul gondolom.

-
pachito
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Én Frost Mage-t akartam venni, az is 1000 körül ment tegnap..nem teljesen frankó ez a rendszer így.
Nem tudom, hogy a live-ban mennyire fognak változni a dolgok de ezt a napi questes bohóckodást nem biztos, hogy újra fogom kezdeni. Napi 1-2 pakknál meghúzták a határt aztán vagy bemákolsz egy Frost Mage-t vagy gyűjtögeted hónapokon át a bfp-t hogy legyen egy 2-3as upgradelt UNCOMMON lapod? Lol.Az ilyen játékoknál mindig 2 lehetőség van, grind vagy bankkártya. Én szeretném felgyorsítani a folyamatot, azaz a grindot cash-el kiváltani. Értem én hogy ez egy nonprofit projekt de ilyen tempoval évekbe telik egy 120as deck...
-
pachito
őstag
-
pachito
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Ha egyszer végre bejutok minden más játék félre lesz dobva de úgy, hogy csak nyekken
-
pachito
őstag

-
-
pachito
őstag
Azt már fejen állva is

Ki merre orientálódik majd játékon belül? Én először tuti lejátszom a kampányt aztán pvp ezerrel, vagy pure frost vagy Stonekin lesz nálam a nyerő
-
pachito
őstag
AAAAAWWW YEEEEESSS
-
-
pachito
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
Azok, akik dolgoznak rajta saját bevallásuk szerint kissé elfoglaltak mostanság, de természetesen nincsen elfelejtve a projekt. Eddig csak pár kiválasztott alfa-tesztelő kapott belépést a Forge-ba, most azon ügyködnek, hogy a mapok is működjenek, aztán jön a closed béta. (szerintem ez még az idén várható)
Szoktak streameket is tartani néha, hogy beszéljenek az updatekről ill. tervekről a közeljövőben.
Ha van valami újítás, itt biztosan fogod látni. (progress fül alatt részletesebben)6700 member van jelenleg, elég ígéretesnek tűnik, majd meglátjuk.

-
pachito
őstag
-
pachito
őstag
Mindenki a nulláról fog kezdeni. A hivatalos EA szervereken marad cuccok örökre elvesztek a leállítás napján, ez teljesen privát kezdeményezés, önköltséges privát szerverrel.
De mivel nem lesz lehetőség pénzért pakkot venni ezért gyanítom, hogy nem lesz túl nehéz csak játékkal teljes kollekciót összehozni.
-
pachito
őstag
válasz
Gekkito
üzenetére
Én arra tippelek, hogy még ősz előtt lesz lehetőségünk játszani...videók alapján eléggé jól állnak a dolgokkal, gyakorlatilag minden fontos feature elérhető...nekem egyelőre az is elég volna, ha már a kampány mapokat lehetne tolni, kicsit visszarázódni, upgradeket, goldot gyűjteni...
-
pachito
őstag
Na, most látom, hogy mi folyik itt...
Vazze, bontom a pezsgőt, de nyomban!Blacktiger: Nekem is a Vampire: TMB a másik nagy kedvenc, kicsi a világ...
Kb Orrvérzésig toltam már az évek során 
Azért jó érzés a fórumon is MrXLinket meg DragonofTimeot újra munkában látni

-
pachito
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Hat igen sajnos...azert ez a mondat nagyon ott van:
`Those of you who still have a balance of in-game currency are encouraged to spend it before the game is shut down`
Reg nevettem ilyen jot.
Nehogy valaki bfp-vel vonuljon vissza, inkabb kartyakkal 
-
pachito
őstag
ENNYI, BEZAR A BAZAR:
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ja az laza....mennyit nyultak le?

-
pachito
őstag
Hali van valakinek elado pontja occsoe`?
Lehetseges, hogy erdekelne egy kisebb-nagyobb mennyiseg a kozeljovoben, hianyzik a jatek na 
-
pachito
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
`én meg eladtam pár napja`

-
pachito
őstag
válasz
Roninsaiid
üzenetére
Fu, kaptam par privatot...
Ne haragudjatok skacok, de valaki gyorsabb mar lecsapott rajuk, szinte kiiras utan elvittek...
Azert koszi az erdeklodest, ha lesz meg pont szolok -
pachito
őstag
Eladnam maradek pontjaimat, 16k-t olyan 7-10$ (kb. 1500-2000 HUF) korul. Ha valakit erdekel jelezzen nyugodtan.
-
pachito
őstag
Hat osszejott majdnem 20k bfp ebbol a 3 kodos mokabol, kar, hogy mar nem jatszok aktivan...

-
pachito
őstag
HDVZ-SU9R-3WAW-VMX7 + C8VN-S5ZH-FBF5-RND9
Ujabb kodok.
-
pachito
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
En is a multkor adtam el bfp, es lehuztak kb ugyanennyivel....hulye voltam...hat, aterzem a fajdalmad, sajnalom, mert tudom, hogy te raadasul aktivan is jatszottal, en annyira nem izgatom magam miatta.

-
pachito
őstag
-
pachito
őstag
Enis adok el 20k felesleges pontot, a napokban ment el 30k, 1000 bfp = 1$ aron.

-
pachito
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Igen, akinek regen megvolt minden kartya nyilvan nem, de rengeteg (RENGETEG) uj jatekos lenne, es ezaltal biztosan felelenkulne a kereskedelem, fogyna a bfp a hivatalos oldalrol, uj fejlesztok, uj mapok, es igy tovabb...
szerk.: PATCHNOTES
-
pachito
őstag
-
pachito
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Tesla topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
kompenzációként meg nem sok minden jött.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)