Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Lehet most együtt jön a patch és a hotfix.

Onset:

-
OnSeT
őstag
ha minden igaz a héten jönnek új lapok.
de addig is gyertek szavazni a tokenekről.
[link] -
OnSeT
őstag
válasz
mikloska007
üzenetére
még bízok benne hogy idén kiadják. ehhez az kéne hogy november elején fellőjék bétát.
de nem csodálkoznék rajta ha 2011-re csúszna a megjelenés.
-
Gyuri27
félisten
válasz
mikloska007
üzenetére
Valami van. Mert ekkora csend még nem volt.
De közbe meg heggesztenek is valamit. Mert megint olyan lagok vannak, hogy öröm játszani. -
mikloska007
csendes tag
Sziasztok!
Nem tűntem el csak nem szoktam irkálni viszont olvasni szoktam azért a fórumot viszont most azt kérdezem szerintetek nem fogják elhúzni decemberig az új editon kiadását és majd karácsony környékén nyomják ki? Én már kezdek ebben hinni.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Csak érdekelnek a vélemények.
Az Abomination egész jó lesz a twilight deckekbe a 220 as power költségével és XL bónuszával és mivel C lap még az ára sem lesz vészes.
-
phanzetomox
őstag
Onset : Mert ?
-
Murder3
addikt
"After the last patch it seems that the Infect Card has been FIX'D, now a u3 infect spawns u3 nightcrawlers =)
For some reason, they forgot to mention this in the bugfix in the patch notes . "
nocsak, tehát ez mindezidáig egy bug volt?
és meg sem említették soha, sőt most a fixelték és nem is tették közzé? -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
A napokban én is elkezdtem a játékot (free) változatban.Nagyon tetszik bár még elég kezdő vagyok és sok mindent nem értek.Ha esetleg jöttök fel akkor majd Hartge néven keressetek rám.Viszont szólok előre még newbie vagyok 
Üdv mindenkinek
(Friend listára nyugodtan vegyetek fel)
-
OnSeT
őstag
Alakul ez, a végén még rászánjuk magunkat egy 2v2es verzióra is.

Viszont azt beláthatjátok, ha nincs visszajelzés akkor nem törjük magunkat, 3 embernek összedobni egy 4 személyes mapot teljesen felesleges, akkor inkább több 1v1 verzió.
de így hogy már megvan a kellő létszám van értelme a dolognak.

-
Murder3
addikt
nekem mind1 h kiket érdekel, persze jó lenne ha innen is többeket érdekelne, meg majd remélem a hivatalos fórumon is lesz neki egy kis érdeklődése, de számomra már azért is fontos h ezzel is fejlődik a script tudásom

2v2-es verzióba viszont sztem több feature kellene.
ide ez a épület javítás(tegnap rájöttem végre h h is lehet powert fogyasztani
, így már az összetevők megvannak csak össze kell őket főzni
)elég, de 2v2-be pl sztem a több épület amit védeni kell, több aktiválós épületek stb.persze ezt is könnyen át alakíthatjuk majd 2v2-re ebbe a formába, csak oda szerintme simán mehetne több érdekesség.
De remélem ma össze tudom rakni a szükséges scripteket.
Aztán ha jól alakulunk akkor hétvégére már kész map lehet belőle, bár még kell hozzá egy spéci map, én alakítottam a simai-on egy kicsit azon tesztelhetjük majd meg cseréltem az épületet is. -
Murder3
addikt
Phanze: nem semmi...
Innen amúgy amúgy kiket érdekel a mapprojektünk?
-
phanzetomox
őstag
Van valami infó az amii kiadásról ?
-
-
Murder3
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
spelleknél az a lényeg h mi a spell célpontja, egy dd spell az nem célpontú, hanem célterüeltű.
egy glacier az pl csak az épületre és csak egyre hat.
míg egy eruption meg pl területre, ezt nem lehet szabályozni, vagy úgy h minden dmg-t tiltunk, akkor viszont sebezhetetlen lesz.Na az instant heales ötletnek ebbe a formába lőttek, sajna nem tudok hozzá egy fontos elemet, de primitívebb formába még megoldható.
Lényegébe tennénk 5-6 épületet a pályán kívülre vagy olyan helyre ahol nincs szerepük és azok lennének az úgynevezett indítókapcsolók.
ha elpusztul az eggyik akkor gyógyul az épület és így tovább.
cd-rendszert csináltam már, egész hajnalba ezen szenvedtem
power rendszert nem tudom, mivel a power elvételét nem tudom csak adni, így azt gondoltam h eleve csinálnék egy powerflow rendszert a maphoz,void úgyse lesz.
valahogy úgy kéne h mp-ként növekedne a játékos pontja és valamennyi pontonként kapna bizonyos mennyiségű powert.Ezt lehetne fokozni h wellek számával intenzívebben növekedne a power/vagy az épp páylán lévő egységeinek száma lenne a mérvadó.
így lehetne szabályozni, csak akkor a wellekből kevesebb kellene h azok ne hozzanak be sok powert.
és így ha pl lerombolná az eggyik épületet h innstant javítsa a fő épületet akkor mondjuk 12-15 mp-ig nem termelne powert vagy jelentősen csökkenne."ha találsz hozzá infót akkor be lehetne rakni egy olyan kapcsolót is"
na ez a legproblémásabb, mert ép ez kellene, de sajna emiatt nem tudom emgcisnálni amit először írtam,csak ezt a primitívet. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
de ha már spellt tiltunk akkor ne csak a frostnál.
mert az úgy nem fair hogy frostban kilövünk minden building protectet, firenel meg engedélyezve van a dd.sztem úgy kéne megoldani hogy semmilyen spell ne hasson rá, se támadó se védő, ill. matter mint átvevő, és csak egységgel/épülettel lehessen sebzést bevinni neki.
sztem ez mindenképp szükséges különben mindenki fire/frosttal indulna neki a mapnak.
ha be tudsz állítani egy fix értéket pl +1000 hp-t javít egy aktiválás az is jó.
ill. ha találsz hozzá infót akkor be lehetne rakni egy olyan kapcsolót is ami egy pajzsot dob a védendő épületre. pl. szintén 100powerért, 60 mp-enkénti aktiválási idővel, 15 mp-es hatással meg 800 sebzés elnyeléssel.
az épületeknek meg első körben egy 5000-es hpt nyugodtan beállíthatsz, aztán majd teszteljük hogy kell- e módosítani.

-
Murder3
addikt
Hopp Onset

Találtam módot arra, hogy a frost orbbal rendelkezőket picit balanszoljuk
--mondjuk kb mindne színnél van erre lehetőség
a kérdés az h mit és mibe kellene hátráltatni vagy hogy kéne gyengíteni az opságát.
nincs sok ötletem msot, te biztos jobban tudod tőlem ezt
(én msot épp ezen a instant heales cuccon dolgozok, szerencsére van egy map aminek a scriptjé tudom tanulmányozni
)(amúgy ezt h mennyi százalékra javítsa nem tudom h meg tudom-e oldani, elvileg a be lehet álítani, de nem tudom h az minek a százalékát nézi)
-
Murder3
addikt
akkor úgy kellene h ne közvetlen az épület mellet tudja lehívni full élettel hanem legyen közte egy kis távolság.
az orbokat sztem hagyni kellene benn, mert azzal továbbra is lehet taktikázni.
csak ritkásan és messze kellene őket elhelyezni
a saját bázistól és az épülettől is.egyébként az az instant javításos dolog benne legyen?
megpróbálkozzak vele? -
OnSeT
őstag
King of the Giant expert solo video: [link]
-
Murder3
addikt
a motk-s verzió egy vészmegoldás lenne, mert nagyon le kell venni a ranget h az épület mellé azért tudj hívni meg varázsolni.
a másik lenne a jó ami konkrétan blokkol minden varázslatot az épületre(aminek az épület a célpontja.)de ezek mellet ott van az a pk_kites megoldás is amit írtam akkor viszont az lenne a baj h nem tudod javítani, csak 2 frost egységgel.
de erre meg ott van az h akkor csinálhatnánk egy ami kaput a kezdőorbhoz amivel 100 powerért instant lehetne javítani az épületet.
persze csak akkor mikor ellenséges egység nincs a akárhányas rangéjébe.
ez viszont megint komplikált épp ezért lenne jó ha spell blokk efektet közül egyik működne.mindenesetre a mapnál én úgy gondoltam, hogy lehetne olyan mint ami a te bázisodnál volt a simai pályán.
ne a kezdőbázis közelébe legyen hanem egy olyan helyen ami több oldalról támadható.De elég messze van a kezdőorbokhpz.
Viszont ez h nincs well a közelébe sztem jó mert így nem lehet full élettel hívni, ami kiegyenlíti a védő és támadó közti esélyeket.
A több épületes ötlet is jó és még taktikusabb, de ez előbb mindenképp kell alapnak.Addig is itt van mindnekinek egy nagyon alfa verzió és op parádé a frost jóvoltából.
BD alfa verzió
(bocsi a silány minőségért) -
Murder3
addikt
long rangekat nem piszkálnám, talán vigilt az ugye t3-as de azon viszont nagyon op.
firedancer,stalker az renbe van.Onset:
amúgy találtam megoldást h h lehetne tiltani az épületre a spelleket,talán működne, csak a kérdés h a képesség id-je még az e ami a wikin szerepel
ha nem akkor szopacs,de ha igen akkor sztem jó lenne.
ezen kívül még azt tudom elképzelni h egy mini motk efektet kap az épület ami a közvetlen 1-2 méteres körzetébe tiltja a varázslatokat. -
Murder3
addikt
ez még mindig nem 100%-so megoldása a sziklákon lévő átlövésnek.
vissza a régi stattokat neki és kerüljön 100 powerbe.
úgy legalább maradhatna a régi szerepébe de nem lehetne agyatlan spammelni.ezt nem arra kell érteni h az op lapokat tiltjuk ki, hanem arra hogy ami azon a pályán olyan előnyt ad(pl a mortar sziklalövése).
azért h ha jön új pvp map hozzá akkor ne egy lap miatt kelljen ilyen olyan határok közé szorítani a mapot. -
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
te hoztad fel ezt a kitiltás dolgot
a mortart is csak nerfelni kell, épületre csak csökkentetten sebezzen (mint pl: mine ) Ennyi 
Onset : szerintem is csak akkor van értelme hogyha több lapot is érint, viszont akkor veszekdés lenne hogy mely színnél hányat és mért, stb.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
figyu a som meg a mortar más.
a mortar olyan értelembe op amilyen értelembe a som nem az.
somon egy nerf segít semmi más. -
Murder3
addikt
Közben pedig szolgálati közlemény.
a mapunk már technikailag működik, jelenleg a frost problámával küzdünk.
majd postolok egy nagyon béta frost op harcot róla. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
nem som nem op.
mortar viszont op.
mert átlő a hegyeken.
nem úgy kell elképzelni, hogy akkor mindne mapra minden színből akármit ki kell tiltani.
ahol a mortar cliff shootolhatja a bázist. -
phanzetomox
őstag
szvsz ez mindenképp hülyeség. Most gondolj bele milyen poén lenne hogy minden mapon máshogy néz ki a paklid ? meg amúgyis én pl: idegbajt kapnék ha a paklijaim érzékeny egyensúlyát megtörném azzal hogy valami értélmetlen lapot be kell raknom mert egy másikat nem használhatok...
Mivel ha van ilyen korlátozás akkor az elég szopatás lenne ha csak a fire-re meg a nature-ra vonatkozna ( most a SoM és a Mortar ami leginkább imba )
akkor minden játékos elkezdene panaszkodni hogy melyik színnél mi op, és akkor már nem csak nerfek lennének hanem egy lapokat csak egy-egy mapon lehetne használni ? ez vicc mivel pl : a SoM-ot minden mapon, a mortart meg a mapok nagy részén lehet használni. Akkor ezek ki lennének tiltva a játékból
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
nem látnád, csak kiírná h változtatni kell a paklidon.
lenne 30mp vagy 20 erre az nem sok.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
viszont elég unalmas lenne hosszútávon az hogy minden meccs előtt perceket kell várni amíg az ellenfél összeállítja a pakliját.
vagy a saját paklit módosítani állandóan, mert minden mapon más van tiltva.
jobb ha ilyet nem tesznek bele. a korlátozások nem fognak játékosszámot növelni.
bár tény hogy egszerübb letiltással orvosolni a problémákat, mint egy normális balanszal.
lásd a két 1v1 map esete amit kivettek anno. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
ha olyan mapot sorsol akkor a játék ad időt a változtatásra.
pl h rakj be helyette mást.
így nem lenne hátrány. -
Murder3
addikt
egyébként azt tudtátok h scriptbe emg lehet csinálni azt h bizonyos lapokat ne elhessen lehozni?
ennyi erővel ha egy mapon valami nagyon op akkor szimplán meg lehetne ezt csinálni. -
OnSeT
őstag
én azt nem értem minek kellett egyáltalán kivenni rankedről. de amit még kevésbé hogy skjalt miért távolították el mindkét játékmódból. addig ok hogy a mortar és a többi long range miatt kiveszik rankedről, de ez még nem magyarázat arra hogy unrankedről is kivegyék.
utóbbin úgyis csak az játszana vele aki akar, akinek meg nem tetszik az játszik másik mapon.Yrmiat egyébként a Church of Negation-ok miatt vették ki, mivel 2 ilyen épülettel elérhető a map control. de ennyi erővel simait is kivehették volna mivel ott sem kell kettőnél több belőle, ill. a középső bázist könnyen szét lehet kapni lr-el.
-
hajsza
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
A leírás alapján csak figyelmeztetést kapsz, ha account adatot adsz meg levélben. Gondolom egy igen/nem jellegű kérdéssel megerősítést kér arról, hogy biztos vagy benne, hogy el akarod küldeni.
-
phanzetomox
őstag
most már kiszűrik az account adatokat a levelekből ? mert akkor végre megoldották ezt a scam módszert
-
G4ga
őstag
Egy kisebb Fix:
UPDATE NOTES, 14th of October 2010
General
- The map Yrmia is now again included in the rotation for ranked duels.
- A bug was fixed that could lead to buildings becoming indestructible despite having only 1 live point left.
- A warning is now displayed if a player is about to send his account details via in-game mail. -
OnSeT
őstag
Server Maintenance 14th-October-2010
Hail fellow Skylords,
We will be taking the servers offline at 11.15 CEST/ 05:15 EDT in order to carry out maintenance. The servers should be back online after approximately 1 hour.
Silvanoshi
-
Murder3
addikt
Skyelf sageenke és a mindveavernek hol van a lootja(u3)
-
-
Murder3
addikt
akkor mondok néhány igen érdekes példát.
pl avatar of frost ami uyge pure frost és hát t3-tehát enlivel nem hívják le, és pvp-be is szar máig a játék elejétől a legdrágább lapok közt van.
semmit nem esett az ára, kb mint a mountainernek ami megint sokak szerint gyenge már de mégse esett semmit.a sokat szidott deepcoil is tartsa még bőven 500+-ba magát...
pve-re még a pure frost mindig az eggyik legjobb deck.
az ironclad meg nem is pure tehát avatarral is jó...
ottt van a betariel amióta kijött semmibe kerül és az eggyik elgjobb t4-es malee és pure lap.
és enlivel is húzzák lefele rendesen.
de ezzel szembe a semmire nem jó és piszok gyenge grim bahir meg 700 felett van.ezeket ne az enli határozza meg az száz%
dread sose volt drága 500-300 ig volt az ára mindig ingázott. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
a pure t4ek elég drágák. meg azért van jó pár ember aki nem csak a jól bejáratott t4eket hívja le és nem is kell feltétlen pure t4esekről beszélni, sokszor elég ha csak 2-3 orb van megkötve és máris nem fér be deckbe, pl. lost warlordot, ironcladet , dreadnoughtot, worldbreaker gunt is láttam már lehívni enlivel .
amik meg drágák azok nem az enli miatt azok.
az enli is rásegít, azért drágák mert kevés van belőlük és nagy rá a kereslet. ha enlivel nem lehet őket lehívni akkor sok ember nem tudja használni ezeket a lapokat mert a deckje nem felel meg az orbkövetelményeknek.
s ezért eladja, több lap lesz a piacon aminek hatására esnek az árak, és mivel kevés ember használ pure frostot pl. kereslet se lesz pl a drednoughtra . ami tovább csökkenti az árakat.
ugyanaz történne mint a do esetében amíg splash volt sokan keresték, amióta pure lett kevesen, ezért esett harmadára az ára.
az enli módosítás ezért veszélyes, ha pure nature lenne, vagy csak t3at, v csak nature unitot lehetne vele lehívni akkor egyből esne a kieső lapok ára az enlivel együtt.
-
Sousuke90
aktív tag
Végre "kommunikáció a devekkel" érzete van a watchlistnek ...
Nem eléd dobnak egy kész változtatást, ami általában pocsék lesz, hanem mondanak valamit előre is, lehet tényleg fejlődtek az 1 év alatt valamit XD
Amúgy meg szerintem egész jók most a változtatások, vagy legalábbis ha így maradnak.
A mortar gondot megoldja, enli mondjuk így vlszeg eltűnik a F/N pakliból, mert jobban megéri 1 bloodhorn helyett giant slayereket hozni, vagy virtuosokat, pure nature meg ugyanúgy tudja majd használni SoM miatt, mint azt már említettétek.
A Lost Shade damage modifier alakítás is jónak tűnik, mert így elég jól lehet már szedni őket a normális L counterekkel, nem csak Moonnal XD
Az egyetlen amit én még kicsit furcsállok, az a phase tower, mert sztem a 10 mp plusz nem oszt nem szoroz, főleg akkor nem, ha már megy rá a glacier/kobold.
Amúgy meg ha már enlihez hozzányúlnak, hozzányúlhatnának az amii monumenthez is ...Ja és Murder, ha az enlivel csak t3-at lehetne hozni, akkor az olyan lapok esnének vlszeg mint Batariel, Dreadnaught, stb. ... legalábbis szerintem.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
hát t4-eh képest az, de ezt nem így kell felfogni.
de már ha power növelés kell az enlinek akkor úgy kéne hogy 300+az egység.
ami szolidan egy bloodra 550-en.
amúgy marhaság mert mivel 2 nature orbos így sok olyan lap van amit nem tudsz orb követelmény miatt lehívni és az enli erre van.
t4-ek meg túl erősek és nem fair dolog a másikkal szembe.aki pl nem tud hívni t4-et.
megaztán előbb utóbb úgyis lesz más olyan kombó ami majd op lesz...pve-re meg még t4-se kell mert t3-as lapok is jók sok mapra.
-
Gyuri27
félisten
Tedd meg. Én rossz angolságommal megtettem, de nem értették.
Van, hogy s pálya közepén kell egy t4 unit, de nem tudsz idézni. Az baj.
A + 100 power nem probléma sem pve-ben, sem pvp-ben.Murder3: semmi értelme pvp-ben vagy pve-ben t3-n t3-s egységet enlizni. A jugger 20 powerrel olcsóbb mint a blood és ég és föld. De ha mo-t nézed akkor sincs értelme juggert enlizni.
-
Murder3
addikt
mért azok drágák?

mért esne vissza úgyis cask a bloodhorn meg shaker amit lehívnak és ezek is piszok olcsóak.
betariel se drága.
amik meg drágák azok nem az enli miatt azok.
legtöbben wrym,fire dragont hívnak pve-be enlivel le azok meg 1-2 bfps- árat érnek.
én nem szoktam farmolni
rpve unalmas, pvp-t nem játszok.
elementre meg nem pazarlok bfp-t
amúgy én nem tudom mi abba a nagy dolog h vki p4f-el nyomja a mapokat.
sztem irtó unalmas lapok vannak benne.
jó nehéz, de attól még én úgy vagyok vele h nem is akarnám megse próbálni. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
nem a t3as pure lapok hanem a t4esek.
akkor te farmolj rpve-n meg pvp-n , én inkább megkeresek annyi tokent 1 kör pvevel amit 1 hét alatt az említett játékmódokkal. xD
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
enli nélkül nagyobb kihívás persze, de a farm nem arról szól, meg ennyi erővel solozd experten p4f paklival a mapokat ha kihívást akarsz

-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
hát ez elvileg mmo

grindelésre áldozni kellxD -
Murder3
addikt
mért zuhanna?
max az enli ára de emiatt egy jugger mért zuhanna le pl?inkább nőne mint a vileblood esetébe is történt.
satanel meg wrathgazer meg így is olcsó nem nagy szám.nyilván de attól még az.
tokenfarmra ott az rpve meg pvp.
a pve mapokon meg lootolni kell
meg enlivel nem kihivás játszani,meg wheelekkel. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
t4 lehívás kell az enlihez, elég sok pure lap ára meredeken zuhanna ha meglépnék azt amit írtál.
"pve hát enli nélkül is lehet ha az ember nem lámulni akar."
én most enli+ amii munos taktikával csinálom az egyik map solozását. de nem lámulásból csak szimplán gyorsan akarok tokent farmolni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ezek nélkül jóval lassabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Revolut
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a mortart is csak nerfelni kell, épületre csak csökkentetten sebezzen (mint pl: mine ) Ennyi