Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Köszönöm Onset, hogy megint rábeszéltél a tome deckre
Vettem egy 4x renegade-t, amiben a következők voltak: Twilight abomination+Thunder wagon purple+Disenchant green+Mo+Grinder+Gemeye. 
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
a megvásárolt tomedban lévő lapokkal tudsz játszani pvp meccseket.
csak a tomeban lévő lapokat lehet használni upgrade nélkül.
tokenből meg 2xannyit kapsz a meccsek után mintha simát játszanál.jah és most érdemes tomet venni, ajándék amii lapok járnak hozzá amiket elég jó áron el lehet adni. ( még )

Renegade/Twilight tomehoz a Twilight Warfare
Renegade tomehoz a Twilight Abomination
Lost Souls és a Lost Souls/Twilight tomehoz a Lost Priest jár
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nemcsak lapok jöttek:
New offers
The follow tome offers each contain of a new card of the Amii edition for a limited amount of time.• Renegade/Twilight mixed tomes contain the card “Twilight Warfare”
• Renegade Tomes contain the card “Twilight Abomination”
• Lost Souls Tomes and Lost Souls/Twilight mixed tomes contain the card “Lost Priest”Tweaks to random generated maps:
• Added an new base pattern for 2vs2 PvP random maps
• 2vs2 PvP random maps are now a little smaller in general
• PvE random maps with Lost Soul enemies were rebalanced and are now easier; thus more on par with maps of other enemy types on the same difficulty level
• PvE 4-player random maps now show a little more variety
• The cost of walls has been increase to 50
• Adjustment of the parameters of the random generator to slightly increase the variation in all modesCard Balancing adjustments
• Bandit Gunner: Damage increased (1100 -> 1400 at upgrade level 2)
• Creeping Paralyze: Area of effect increased (15 -> 20 meters); Power cost decreased (80 -> 60)
• Phase Tower: Duration of which it will remain vulnerable has been increased (30 -> 40 at upgrade level 2)
• Lost Shade: Power cost increased (80 -> 90), Revenants stay at 60; M damage changed to Special damage
• Mortar Tower: Life decreased (800 -> 700); Mortar Attack now requires ground presence
• Enlightenment: Power cost increased (150 -> 250 at upgrade level 2) -
Iginotus
addikt
Kártya meg tome vásárlást olvasgatom. Mit jelent ez? It can be used to play tome format matches. Ez mi?

-
phanzetomox
őstag
Úgy érzem valamiről lemaradtunk

-
phanzetomox
őstag
Jöttek ki lapok ?
nem is elékszem mikor jött ki az abomination meg valami új lostos lap, vagy csak hülye vagyok ? -
Murder3
addikt
a pve-s lények nem orb szerint számoltak.
legalábbis nem a szokásos, mert minden pályán azok a szörnyek más szintet képviselnek.pl a swamp nem t3-as ahol át lehet venni.
viszont a mind controllba a nature ajánlott t4-en a mind controll az űber de van 1 jó torony t3-on ur lap és elég olcsó és hasznos. -
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
Ezek még kellenének ha van valakinek fölösbe megveszem..:
Frost mage, home soil , embalmer's shrine , resource booster, burrower, crystal fiend, matter master, construction hut, church of negation, skyelf sage, skyelf templar, kobold engineer, phase tower, dreadcharger, lost spirit ship, Shadow Worm (bár ezt csak kipróbálni), Ice Guardian,Nightguard, Shadow Phoenix, Snapjaws meg -t sikerült is szerezzek. Bideltem és nyertem, Snapjaws meg fordult randomból. A shadow fönix mekorra egy vacak, persze ha embalmer's shrine mögötte van mindjárt más a helyzet azért kell az a 170% os hulla HP
Nightguardra is kicsit másra számítottam azt hittem nagyobb egységgel is tud changelni.. Snapjaws meg tetszik 
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
amii monu nélkül is meg lehet csinálni, baloldalt az alsó kristálynál van t4nek hely, 1-2 guardiant kell csak beütni. így vmivel tovább tart de meg lehet csinálni, bfcards-on van fent pure forst-os és p4f-s solo rep is. [link]
jöhet a munu nélküli videó is, elfér az ott.

én mindenhol a leggyorsabb verzióra törekszem (youtube-ra max 15 perces videót lehet feltölteni, utána darabolni kéne) a kulcslépéseket ez is tartalmazza és legalább hagy egy kis kreativitási lehetőséget is az embereknek.

-
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
és még:
Nightguard, Shadow Phoenix, Shadow Worm (bár ezt csak kipróbálni), Snapjaws, Ice Guardian,
Tudom sok minden, de kezdem kapizsgálni lényeget
És aki eddig adott kártyát, ráadásul ingyen, és esetleg most mégis kellene nekik, vissza tudom adni, teljesen ebbe az irányba akarok most elmenni

-
Iginotus
addikt
Van valakinek ezek közül valami olcsón eladó?
Frost mage, home soil , embalmer's shrine , resource booster, burrower, crystal fiend, matter master, construction hut, church of negation, skyelf sage, skyelf templar, kobold engineer, phase tower, dreadcharger, és lost spirit ship. -
OnSeT
őstag
Survive: ki meddig bírja?

tetszőleges t1el kell védekezni a banditok támadása ellen.
a végén a főboss egy csöppet kemény, de nature t1el sikerült beütni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
itt a rep amiről az oldalon lévő videót vettem fel: dwarven
gunsról nincs sajátom, viszont ebben a topicban találsz arról a mapról is: speedrunslost irányba alatt azt értem hogy több ls unitot használsz tehát már t3on is.
a stonekin/lost souls keverék pakli nekem bevált rpve-re.
igaz ls-t én csak t4en használok.
-
Iginotus
addikt
Ilyen replayed is van valahol? Mert ilyet még nem láttam

The Dwarven Riddle
The Guns of Lyr
Replyaekböl néztem még a kártyákat, meg ezek is tetszenek
grigori az mi? (Megtaláltam egy igen pofás hálás lap
)És hogy érted az hogy lost irányba? Ezek lostos kártyák?
Igazából a hajó miatt akarok egy ilyen paklit meg hogy tudjak ügyesen rpve-t farmolni tokenekért, 5 ös szinten de inkább feljebb. -
Iginotus
addikt
Szóval lost soul shipet akarok
tehát kéne nekem egy frost shadow pvr-rpve deck 
És ha van valakinek hajója eladó azt is szívesen veszem. Persze bfp-ért
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
az enli megszünteti az orb követelményeket a legközelebb lehívott lap estében, így bármely lapot lehívhatod ami a paklidban van (persze ha megvan rá a kellő power)
rpve és pve deck is van feltöltve de ezeket nem listáztam ki külön, az adott mapok aloldalán lehet őket megtalálni.
standard és advancedre lényegében mindegy a deck (ezeket egy állandó deckel is teljesíteni lehet változtatás nélkül) speciálisan az adott mapra összeállított deck expertre kell.
nekem most csak ilyen van összerakva, általánosan használható decket majd írnak többiek.
-
Iginotus
addikt
Akkor veszek!
Az enli az a orb change lényegében?
Most már akkor kezd érdekelni a következő.
PVP-re az oldaladon rengeteg deck van. De rpve és pve nincs fent össze tud nekem valaki rakni egyet-egyet az ö kedvenceiből? Lehet több is. Mindegy, hogy nature fire vagy frost shadow akármilyent kíváncsi vagyok rá. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
igen az az a meccs.

(#10361) Iginotus ship 60-70 bfp körül van, az amii monu meg kb. 1000 bfp
(lassan beéri enli, az egyre olcsóbb ez meg egyre drágább, kíváncsi leszek mi lesz enlivel nerf után, sztem lemegy tartósan 1000bfp alá az ára.
ha belegondolok hogy anno 2800-3000 bfp-ért ment. lassan már fullra lehet chargolni annyiból. ) -
phanzetomox
őstag
arra az ice barrier+ infernal machine trükkre emlékszem én is, asszem együtt játszottunk

az kicsit durva volt, főleg hogy a csávó 2-3 infernal machinet is felhúzott így felváltva nyomta őket be
elendil meg ninjaflute ellen mentünk akkor ( azért kemény volt hogy visszahoztuk a meccset és nyertünk ) -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
még kiegészítem pár gondolattal:
pvp-ben pl arra jó hogy rush esetén felhúzol egyet egy útba eső bázisnál (nem kell rögtön lekötni 100 powert wellre de ha szökséges bármikor behúzhatod, nem kell oda egység. )
az ellen meg az így megjelölt bázisnál nem tud építkezni.lost vigil és white rangers esetén aktiválni lehet a távolsági támadást mellőle.
de az eddigi legszebb megoldás amivel találkoztam 2v2-ben, az mikor egyik fél körbeépíti a bázisom ice barrierrel, a másik meg aktiválja az Infernal Machinet ami minden szövetséges épületet sebző aurával ruház fel. az egy csöppet kemény volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mpek alatt hulltak az egységeim miközben bontotta a bázisoma ship elég combos, s mellette még olcsó is s m knockal.
-
Iginotus
addikt
Sziasztok elkezdtem nézegetni replayeket

ice berrier mire jó?
lost spirit ship ennyire jó kártya szinte minden pve pályát brutálon ezzel csinálnak meg meg a shadow védekező towerekkel illetve enginerrel van construction yardal.... -
phanzetomox
őstag
Valakinek nincsen véletlenül eladó Sacred 2 fallen angel játéka ? bfp-vel fizetnék a serial-ért

-
pachito
őstag
Hihetetlen ez a soulhunter...ezzel a lappal mit lehet kezdeni pvpben? Lehoz a gyerek kettőt, hívom lyrisht lerootol és leaknáz, hívom avatart, 2 ütés....teljesen tanácstalan vagyok.
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
amiiról semmi hivatalos infó, mindenki mélyen halhat.
kb. 2 hete zártak minden topicot ami a témát boncolgatta....
most egy él, de abban is csak a találgatás megy.állítólag nem lesz béta szerver a megjelenés előtt, mondjuk ennek van alapja, hiszen már 25 amii lap elérhető a játékban, ill 60 leírása ismert.
balance szempontjából a béta lényegtelen, elég a lost souls kiadás op lapjaira gondolni.olyan verzióról is hallani hogy az új amii lapok a sneek peak deckekkel jönnek ki, duál orbos kártyák esetén a másik aff meg tomeval jön (mint most a warlock és witchclaws)
majd aztán ha elérhető így minden lap lehet csak venni az amii tomekat és boostereket. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Hát mondjuk ha csak pve orientált a dolog, akkor amiket én módosítanék így elsőre:
shadow mage-et cserélném darkelf assassinsra
és hozzácsapnék egy motivate-t, úgyis csak 16 lapot írtál
(a darkelfet is emiatt elég csak beletenni, de én SM-et úgyse használnám pve-ben)a Bahir már kicsit soknak tűnik a ship és a wyrm mellett, inkább tegyél be akkor overlordot, esetleg ha repülőt akarsz, akkor death ray, (pl. rpve xl bossok ellen nagyon hasznos)
ha már van egy shadow paklid, akkor az embalmer mellé sztem megéri egy FoF is, meg egy offering (de ha már ilyen szép power visszanyerő deck, akkor egy second chance is elfér benne)
tudom harvyt nem akarsz de hidd el, jó az, csak rá kell dobni pár buffot, viszont harvitól függetlenül, pl. unholy hero-t tegyél be sztem, esetleg unholy powert, vagy valamit, bár ha t1-t2 a gond, akkor a legfontosabb a motivate szerintem
esetleg még a snapjaw is elfér t1-re, 1 piros, meg 4-5 nox már rendesen írt, ehhez hozzáraksz még egy motivatet és tényleg bármit szednek, ha meg kell eléjül golyófogó, akkor skeleton warriorból idézel egyet a skilljével
na nagyvonalakban most ennyi ...
-
Zedroxine
tag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Ohhyeah lejárt az 5 perc.
Szóval deck:
Nox Trooper, Forsaken, Enbalmer, Shadow Phoenix, Shadow mage, Phase tower,
resorce booster,solshatter, ashbone,grigori, lost spirit ship, grim bahir, grimwine, gyant wyrm, regrowth, maelstrom
Asszem ennyi. még van 3-k BFP-m szóval tudok módosítani.
Igazából T2-n érzem magam gyengének. 1-et kérek, harvit ne.
1 rohadt drága mind bfp mind power szempontjából, igaz nekem nem volt de haveromék azt mondják nem éri meg.
Most lehet kövezni ők, többet játszottak Bf-el mint én.
Ha nem túl nagy kérés. És igazából hajlok a banditos t3-t4 felé (szeretem a SH-t/de ez a vacak még mindig drága/ és a bloodhorn-t.)
Akkor összedobnátok nekem valamiféle ütős PVE deck-et, Mapokat experten és rpve-t minél magasabb diff-en szeretném végigtolni.
Köszi.Azért írok ennyiszer a deck kérdésben mert nem azt követem amit itt leírtok, és mint látszik nem jön be a téma.
Most lehet majd kövezni hogy miért nem hallgatok rátok, mert az idióta haverok rádumálnak, hogy: "MI azt próbáltuk, nagyonfasza, öt mint a rohadás, stb,stb,stb"
Ennek az a vége hogy t3 előtt szopok mint a kismalac.
Na még1x Köszi. -
Zedroxine
tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Arra várhatsz fél éve ez van, mikor elkezdtem gémelni Mo volt, de akkor még nem tudtam róla, pedig akkor lehetne 1 promos Mo-m idióta haverom nem szólt hogy van ilyen...
OnSet te úgy is bennevagy a témában Amii-ról valami hír, én a külföldi fórumot nem olvasgatom nekem az 1 katyvasz. Pedig jó vagyok angolból, csak ott elnavigálni. Mindegy.
Azért szerintem igen szégyen hogy fél éve kb csak a peccselgetés megy ide-oda.Amúgy még a multkor írtam hogy kellene 1 deck, azt 1 picit módosítottam 2 haverom tippjei által. Lehet hülyeség volt.
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
már lassan fél éve grinder van, előtte volt promo mo és viridya a barátmeghívás esetén, illetve promo rogan, easter egg meg santa claus a tomek mellé. ill promo revenheart a renegade megjelenésekor amit mindenki kapott aki beloggolt gémbe.
skyelfet vga-hoz, a többbit meg az elörendelőknek és bétázóknak adták.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
-
Iginotus
addikt
A promo kártya változik? Hetente Havonta? Most szedtük ki haverral a grindert, a sok free to play acc

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Dx kérlek és felbontás. Nálam dx 9 kölöknél dx11. Ég és föld a kettő. De a promo swamp még dx9-n is szép. A legszebb promo.
-
OnSeT
őstag
Találtam egy érdekes replay-t a hivatalos fórumon.
rPVE diff10 4 személyes módban, twilight ellen: [link]
a rep már kb. 3 hónapos, de felpatcheltem, a jelenlegi verzióhoz így lejátszható.
egyik játékos sem ment t4-re, t3-on ashbone spammel tisztították le a mapot 15:09 alatt.

érdemes megnézni.

jah, és egy promo swamp draket is lehet látni a lejátszás során

-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
mióta csökkentették a rendelkezésre álló időket én mellőzöm a 4ps módot a magasabb diffeken. előtte kényelmesen meg lehetett csinálni (még az sem volt gond ha kilép vki menet közben), most meg nagyon ki van centizve a dolog, nemegyszer volt hogy utolsó kempnél járt le idő. a 4pnek mondjuk ez az előnye hogy csak egy irányból támadnak ( de onnan elég erőteljesen
) 1pben meg több helyről jön kisebb sereg.mondjuk mióta van converter én inkább a normál pveket tolom token farm céljából.

azzal lényegesen gyorsabb.
az upgrade szórást megpiszkálhatták mostanában?
4-5 kör után megvan minden up az adott mapról, utána már csak a tokent adja egyből.
most vagy mázlim van vagy tényleg hozzányúltak a dologhoz, convoy és dwarven se dob már semmi újat. -
-
Iginotus
addikt
Szóval bövült a lista, kipróbálom a life steel-es decket....
Bandit keg:
banditos,
bandit launcher,
amok,
artillery,
gunner,
waystation,
windhunter,Ha van valakinek fölösbe elkunyiznám

-
Iginotus
addikt
Találtam valamit a Bandit lapok közt ami tetszik érdemes egy life-stiler tulajdonságokkal megáldott egységes paklit csinálni. Értem én Corsait Gunner Baditos stb stb... Ütőképes lehet?
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
4pben tényleg vigyázni kell a t3 betámadásánál, ha korán besétálsz a hatótávba akkora sereg jön hogy letarolják t2det egy az egyben.
a kisegítős dolog diff8-9-10ben már nem igen játszik, ott már mindenkinek egyedül kell haladnia, méghozzá ütemesen, ezért nem megyek én diff7 fölé 4pben, mert nagyon csapat függő a dolog, meg deckem sincs hozzá összerakva. ( az 1p-s és 4ps verzió egész más decket kíván)
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
ezért jó a MotW, ott fix a map és nincs meg annak a veszélye hogy rossz a generálás (feltéve ha normális mapot raknak be), vagy hogy LS-t dob ellennek. de ez a hátránya is mert mivel így hamar meg lehet unni.
már én is szívtam meg így, 1 és 4p ben is, mondjuk anno az vicces volt hogy egyik héten olyan mapot raktak be a 4p-s MotW-be ahol a 2es pozícióból induló játékosnak egyben volt a t2-es és t3as bázis.
-
OnSeT
őstag
rPvE 1p, diff10, az eheti MotW-en 23:05 (hétfőig még ez a map van)
Frost/Nature/Shadow/Shadow felállásban.
amii monu nélkül is be lehet ütni, de akkor kell 2-3 t3as egység és +5perc kb.
farm céljából a diff9 jobban megéri, vmivel kevesebb token de jóval gyorsabban lehet teljesíteni és csak 1 főboss van a diff10es 4 helyett.

youtube be van halva, ezért most gs re ment a videó.
-
Murder3
addikt
nem nehéz csak figyelni kell h ha megvan a 2. orb akkor véletlenen se kerülj a 3, camp közelébe se mert akkor nem fogod túlélni.
ha meg a 3. megvan onnan már a 4. nem pálya.onnan már könnyű csak figyelni kell h eggyüt kell betámadni a bázisoakt, de ki lehet segítewni egymást.
twilight az op meg a lsot is a többi nem nehéz.
de csak a lost az ami túlságosan is lapfüggő. -
Iginotus
addikt
válasz
Zedroxine
üzenetére
Lehet hogy mi is olyat kaptunk mert elég durva volt.
De a 6 os is elég izni.
Nu akkor több kártyát nem veszek alap pakliba, hanem csinálok 1-2 free-t és átküldözgetem a kártyákat, sőt lehet hogy feltolom 4. szintűre és ajánlom magamat, haverral meg lejátszunk egy 2 pve pályát és már lesz is tokenem is.
Köszi este kis is próbálóm.Azt egyik egy új téma a másik válasz egy már megkezdett témára nem véletlen volt a dupla írás. Én így szoktam eddig még nem szóltak.
-
Zedroxine
tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Ha a 7-es Lost soulos akkor valóban offos én már ha a talajon látom hogy az(vöröses lávaszerű) akkor azonnyomban ki is lépek.
A többiből még vihető.Amúgy igen lehet, de minden f2p account ugyanazzal a 32 kártyával indul.
Nem figyelik, legalábbis nem szólnak, azt csinálsz a kártyákkal amit akarsz.Amúgy van 1 csodálatos kis megoldás arra ha írtál már és még 5 percen belül szeretnél valamit írni. Ott a szerkesztés, így elkerülhető az hogy 1más után 3-4 vagy többször a te kommentjeid legyenek, ezt nem cseszegetésképp mondom az 1ik modi úgy is szólt volna.
-
Iginotus
addikt
Hülye 5letem támadt

Regelek egy uj e-mailre és annak a kezdő pakliját átküldöm magamank. Lehetséges ez? Vagy ezt szankcionálják? Mármint megtorolják vagy észrevehetik egyáltalán? -
Iginotus
addikt
Megnézem

-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
2x rápróbál és megy.

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én 4 fős level 5-öt javasolnék kezdésnek ^^'
De ha soloval akarsz kezdeni, akkor tényleg 4-ről érdemes indulni. -
phanzetomox
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
rpve : indulsz a pálya egyik végéről, kapsz egy random pályát amit ki kell tisztítanod időre.
Ahogy mész a pályán találsz egyre több orbot illetve wellt, illetve az ellenséges egységek is keményebbek lesznek, a végén már Xl-s unitokat kell legyőznöd. Röviden kb. ennyi, a pvp-hez nem hasonlítható, és nagyon más pakli is kell hozzá. Választhatsz különböző szintek közül 1-től 10-ig.Kezdésként sztem 4-es szintel próbálkozz. -
Iginotus
addikt
Szóval az a gáz hogy még pvp-zni nem is pvp-ztem viszont ki akarok mindent probálni és ha már kipróbálom akkor szeretném minél több variációban.
Nature pve-re gondoltam pvpre fire esetleg fire nature. Este megnézem melyik lap mennyibe kerül.
Azért nem kezdtem még eladni a nekem nem kellő lapokat, mert mi van ha mégis később kelleni fog
Szóval addig meg megpróbálok minden lapból beszerezni, hogy lássam hogy mi-mire jó.
Jelenleg általában shámán és íjásszal kezdek spireman vagy farkas helyzetfüggő a kiegészítés.
Ezután a fire stalker és a magma hurler azt hiszem így hívják.
Ehhez jönnek később a bogarak vagy védekezésnek a tinkerbell vagy sun reaven. A végén a zöld sárkány meg a colossus.. Ezzel általában jól eljátszok.pvp-re gondoltam a nomádokat kezdésnek, később a sun reavent, ott nagyon úgy sem fogom hasznát venni 4 orbos lapoknak.
Mi az az rPVE?Szerk: Leesett random pve
Mit is takar ez? Randomra bead egy pályát és random gépi elenfelet is? Tehát pvp pályán gép elleni küzdelem? Vagy a kampány pályák randomra? -
Zedroxine
tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Igazából azt kellene eldöntened hogy mit szeretnél csinálni PVP PVE vagy rPVE
És hogy milyen deck-el. Mert így kicsit katyvasz tehát amiket írtál t1-re nature de t1-re még fire is, valamint t3-ra vulcan ami ha jól tudom 2 fire 1 akármilyen plusz commandos ami meg t2 bandit. Tehát nem tudom ebből milyen deck-et képzeltél el, de nem a legjobb.
Tesztelgesdd a lapokat abból amit kaptál abból van mit.
Ha meg nincs akkor kérj bár Sunderert kötve hiszem hogy kapsz, az ugyan is nem olcsó.
Olyan lapokat keress amiket 1 deck-ben fel is tudsz használni.
tehát ne keress olyan lapot amihez kell 3 fire orb és a deckedbe van 2fire2shadow eloszlásban lap.Remélem érted mire gondolok.
-
Iginotus
addikt
Ismét ide jöttem hátha van valakinek ilyen lap:
Nature:
Ray of Light
Root Nexus
Surge of Light
Breeding Grounds
Drones
Ensnaring Roots
Equilibrium
Fire:
Nomad
Banner of Glory
Commandos (Ez vegyes lap)
Mine
Scavenger
Sunderer
Vulcan
Wallbreaker
Wildfirede még nem néztem meg AH-n hogy ezek drágák vagy sem ha azok lennének akkor persze nem ingyen kéne

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Lupous
üzenetére
Hát ... ha csak most nem volt jó a login az oldalon, akkor olyat tudok elképzelni, hogy a BF-ért felelős server túlterhelt vagy valami.
A kihez lehet fordulni meg papíron elvileg a support, akiknek az oldalon tudsz írni itt (bár ehhez meg be kell jelentkezni XD)
De eddig nem sok jót hallottam róluk. Szerintem inkább a kinti fórumon érdeklődj, ha valami gond van technikai ügyben és itt nem tud senki segíteni már. -
Lupous
csendes tag
Lenne egy pici kérdésem. Az miért van hogy a BF oldalán nem jelentkezik be az accountommal (Más játékoknál nincs probléma...pl bfh-ban sincs), csak tölt, tölt, tölt aztán semmi és visszarakja a sima bejelentkezetlen oldalt.
Mi lehet a probléma? Vagy esetleg mit tehetek ellene...legvégső esetben pedig kihez kell fordulnom miféle supporthoz vagy ilyesmihez?
(Mint lentebb mondtam régebben toltam a BF-et (kb 1 éve) és hát akkor jó volt a bejelentkezés
...most meg nem :S, játszani took meg minden csak a log in nemjó a oldalon :S) 
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Na akkor egy kis ismétlés/részletezés/kiegészítés:
Én azért mondtam a 2x twi 2x renegade tome-ot, mert ott a legnagyobb a %-os esély, hogy profitálj, a lapok ára és száma miatt. Legalábbis régen (értsd 3-4 hónapja még az volt).
AH-ban meg ha rám hallgatsz, akkor nem csak azokat nézed, ami neked van, hanem olyat keresel, ami népszerű lap, ergo sokat cserél gazdát, ergo gyakran ingadozik az ára. Nézz esetleg repeket, vagy kérdezz itt, nézd meg OnSet oldalán a paklikat, hasonlók.Mint Zedroxine mondta, long-ra nem érdemes biddelni, shortokra megéri próbálkozni. De én majdnem mindig buyouttal kerestem, mert azzal gyorsabban lehet. Meg persze ott a direct trade, ott majdnem mindig olcsóbban kapsz lapot mint AH-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...most meg nem :S, játszani took meg minden csak a log in nemjó a oldalon :S)