- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11399 üzenetére
felállt windweaversek ellen esélytelen a shadow rush.
főleg forsakenekkel ha még ez dazed akkor pláne.dreadchargerekkel kell valahogy körbekeríteni úgy csak az egyiket rootolhatja le, innen meg nox ami ér valamit mert az driádokat shámánokat hamar kiüt.
ww-k ellen viszont az se jó mert csak egy célpontot sebez egyszerre így a ww-k surgal nevetve túlélik sőt.
dreadcharger spamen kívül nem más nem igen esélyes a ww-k ellen tán az a witch de hát az meg dread mellé pocsékolás.
s egységei a shadownak a naturébe elég owned kategória.
így pl se forsaken,se skeleton se wrathblades,
de a executor még hasznosnak tűnik az jó még s ellen is bár csak képességével és csak rövid ideig. -
Gyuri27
félisten
Ha nem sérültek 2 nem szedi le őket. Meg egy után kapnak gyógyitás. Ergó bukott volna egy csomó powert. Ezért hivok mindig 3 dryadot. A fire/frostos nekem is gyengének tünt. Ezért irtam, hogy nem látott még nature t1-t.
A másik anhi volt. Akkor lettem én is az. Nem értettem én se hogy mit csinál.
Jó voltál. A giantslyer meg kicsit erős. Azzal nem igen lehet mit csinálni. Én a skyelf helyett defendert szoktam használni. Igazából hamar t3-n voltatok.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11397 üzenetére
a te játékod tetszett, szépen kijátszottad őket.
viszont a fire/frostos ellenfeled egy csöppet noobnak tűnik.hogy minek spammelt annyi fireswornt db-ját 75 powerért azt nem tudom megérteni, S és L egység nem volt a pályán ami ellen jó, ráadásul volt neki bent wreckler meg striders is mindegyik M bónusszal. 50 poweres egységekkel jobban járt volna.
vagy 2 erupt a 3 driadra ( nem előnyös őket ennyire egy pontban tartani)
a t1es támadást sem értem miért erőltette ennyire, már vagy 4 egysége hullott, míg a te egységeid szinte nem is sérültek.
t2 az már csak formaság volt, a harcot már t1en megnyerted.
a másik kör kiélezettebb volt, mondjuk a falon lévő íjászokat én nem támadtam volna a shadow t1es helyében.
a saját meccsem meg nem kommentelem azt meghagyom nektek.
ui: a parasitere miért nem veszed meg a 3as upot?
-
OnSeT
őstag
Holnap lesz egy 3 órás Maintenance, és már arról is közöltek infót hogy mit fognak csinálni.
-
Murder3
addikt
Coldmind nagyon angay forma amilyen meccseket nyom hát ámul az ember....
talált nekem a sunbridge endgame-re egy olyan megoldást ahol nem zavar be a lagg.
-
Murder3
addikt
Sunbridge lehetetlen solózni, annyira belaggol hogy az nem kifejezés.
-
Razuel
aktív tag
Szvsz azzal lehetne most feldobni a pvp-t, hogy csak annyit látnál a a mappból amennyit pve-ben. Szóval nagy feketeség az egész, csak ott látsz ahol van egységed.
Szerintem így kicsit izgalmasabb lenne.. tippelgetni, hogy akkor ő most rusholni fog vagy wellt húz, netán t2-re megy..
Szerintetek az milyen lenne? -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Juliano #11381 üzenetére
a token mennyiséget sem lehetne megfelelőre belőni ...
egy átlag felhasználó, aki simán bg-ből szedi a tokent mondjuk már egy 100 vic tokenesen is kiakadna
én 1x használtam elementet, csak a convertert, igaz még a régit, és még így is maradt több mint 4000 vic tokenem, ami mellett a 100-as upgrade meg se érződne igazából(a pve pedig nem feltétlen a lapokon múlik, lásd aceofspades/sparrow/stb.)
-
Juliano
tag
a level 4-es szintű lapokról volt már szó a hivatalos fórumon?
Szerintem nem lenne rossz ötlet. A pvp-be is vinne egy kis új színt.
úgy képzelném el, hogy minden IV-es fejlesztés rengeteg tokenbe (még azok se tudnának sok lapot fejleszteni akik régóta farmolnak tokennel)kerülne, de dobna is a lapon bőven.PVE-be is jó lenne emert van egy két map ami irreálisan nehéz. Mint udjuk a összes térkép szolózható experten, de van egy-két térkép ami csak "érdekesen" csinálható meg.
-
OnSeT
őstag
-
dokar
addikt
válasz
linekiller #11373 üzenetére
mi az a nerf?
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #11373 üzenetére
dehogynincs, szegény s egységek fire meg shadow ellen nem bukdácsollnak csak....
másrészről nicns passzív knockback és nincs a dreaden kívül egy hasznos s counter, wrattblades jó lenne de s miatt midnig knockolják szerencsétleneket, a witchcaws meg inkább dread helyett van értelme berakni,
vagyis nem mert elég jó s count, mivel nem knockolják elgalább de hely az nincs már neki.
képessége meg számomra használhatatlan és felesleges. -
Murder3
addikt
nem elég az ráadásul 150% siege.
meg az ilyen szurdokos pályákon is jól jön.másik meg pl shadow t1-en a dreaden kívül 1 normális s counter nincs, ahelyett h a witchlas marhaság jönne jöhetne inkább egy ranged m s counter amit nem knockol minden szar.
t2-őn van 3 lap támadásra amivel lehet operálni és kész, itt még repülő egység sicsn ami bizonyos mapokon előny.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #11365 üzenetére
dancerről írtam előző hszben,
de még csak annyit, ha nem rakom be dancert a deckbe akkor lényegében felesleges t2nek fire orbot választanom, mivel jobban járok egy nature orbal a cc-k és heal miatt, vagy egy frostal az épületvédelem + cck miatt.viszont térjünk ki egy kicsit az L counterekre,
firesworn 75 power + 40 a képesség kb. annyi mint egy L unit és csak földi célpontot lehet vele lőni.a képesség aktiválása több mp, s amíg tölt kapja a cc-t
gladiatrix hp ja nevetséges, egy unit kevés ha 2 t vagy többet lehívok már jön is rá a lava ami a hpjukból meghagy kb. 10-et 20-at, de ha sérült volt egyből öli.
drake ugyan nem L count, de a sebzése elég jó, hogy mennyit bír ki szintén írtam az előző postban.
és ugye kint is azzal érvelnek hogy nem kell pure firebe L unit t2re mivel van rengeteg jó L counter ezen a vonalon. ( amiket gondolom még soha nem használtak élesbe, max forgeba)
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11364 üzenetére
revege windhunterre ugyanúgy használható csak ott még képesség + shadow buffok is vannak, másrészről fire splash ellen nem ér sokat.
draken egy kis sebzés + erupt, még a revenge ellenére is leöli.dancerről meg, ezt murder neked is írom:
70 power, egységre nincs bónusza, légit nem támad.
ez csak és kizárólag épület ellen jó ( arra viszont tényleg nagyon jó)önmagában nem lehet csak ezzel támadni kell mellé más unit is támogatásként ami + power.
egy ideig jó taktika volt, főleg védekező stílusú játékosok ellen, de mostanában ált. olyan ellenfeleket sorsol akik ellen van hogy egy dancert se tudok lehívni, vagy nagy ritkán egyet-egyet eleresztek.
egyébként én pure nature ellen a parasite swarm miatt nem szeretek menni, t2-n még nincs gond, mivel a scythet leszámítva más nem kell nekik, viszont t3as unitjaim közül mindent vált a juggeren kívül.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11364 üzenetére
de te se objektíven nézed a dolgokat.
mondok olyat h cc+spirti hunterral, de még ide sima wv-k is jöhetnek vagy bármi. nevetve elintézik a harvikat buffokal eggyütt.
másik mana wing pár mapon instatn megnyeri neked a mapot igen lehet használni a többin is csak senki nem használja, nem midn1 mert a shaman+cc+wv-vel t1-en ki lehet sok mapot tisztíani.
-
Murder3
addikt
lol azért elég erős a pure fire, igaz h sok splash van de azok vígan beválnak puréba is, dancer meg elég nagy előny a spalsh lapokkal szembe.
de pl a legtöbben semmi msát enm csinálnak pl pure frost felmegy t2-re h az eagleseket spamelje végig.
legtöbbnek játékos max addig gondolkodik t1-en ameddig mondjuk szemtől szembe harc van onnan a megy t2-re ami meg nagy előny t1-el kezdve.onantól meg kéntelen vagy követni.
de pont ma baszott fel egy játékos, kezdésenk ok elbasztam a támadást de ő nem támadott t1-el, jó a maradék egységeit beküldte az orbomhoz de az a pár wratbladesse nem is törődött, fogta húzta az orbot és azután 1 féle taktikát ismert h fogja hoz burrowert cc-z.
jó néha hozott maulert, meg egyszer phoenixet, de mienst látta h én ezt vissza tudom verni ment t3-ra.
ashbone-t meg verj le t2-vel....
nekem eszem ágába nem volt t3-ra menni.
ezért unom én meg a pvp egy két meccs után. -
Gyuri27
félisten
Az lehet, hogy csak revege van az viszont jó. Másrészről mindenhol van bibi. Lásd pure nature 70 poweres s unitok. Vagy nincs még mindig semmi a drake ellen. LOL a manna mit tud? Teleportálni. Amire még pvp-ben sincs szükség. 3 map van ahol érdemes használni pve-ben is. De ha nincs meg lehet lenni nélküle.
Igaziból a szük slot ami bibi. Mondok egy taktikát. Pure firések ezzel etetnek. Instant t2 majd dancer. Nehéz megfoni.
A pure firések és a shadowosokat meg mikor a gyerek paklijával játszom frost-frost-shadow grigorival szoktam etetni. Ugyanis eltüntet a drága. Az is op szerintem. Vagy amivel engem etetnek a negation + vigil. Azt se ütöd be. Szóval sorolhatnánk a noob kombókat. Ami a szép, hogy a 120 poweres do miatt a fenti prok szólnak meg.
Vagy a legújabb kedvencem. Shadow-shadow-fire igen az, soulhunter. Az összes shadow és fire buffal és discenhantal. Nevetséges.Murder3: az isten áldjon már meg. Értelmezz mielőtt irsz. Az oink, hurrikán, roots rövidebb ideig tart. Tehát ha ütik a campet annak a javitása és a cc kb ugyanannyiba kerül.
Ha a harvira gondolsz fejs ki mit lehet szemetelni? Ha van távolság akkor roots, spirittel lehet ellene mit csinálni. Kis mapokon viszont nem ütöd be addig mig kutat vagy az orbot le nem rombolja. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11361 üzenetére
slot bővítés már nagyon kéne, remélem mihamarabb meglépik.
egyébként van még egy dolog amit nem értek.
miért van az hogy pure fire vonalon szinte minden egység 500-600as hpval rendelkezik, holott én csak egy szimpla ravagevel tudok supportálni?
elhiszem hogy a legtöbb splash unitnak lett tervezve melyekre mehet heal+cc támogatásként, de akkor a pure vonalra adhatnának vmi komolyabbat.
ott a drake kemény 450es hpval képesség nélkül.
szemben windhunter, war eagle, templar kb. 2x annyi hpval rendelkezik ráadásul mindnek van még vmi képessége is.
és ezekre mehet +ban 2 elég komoly shadow buff vagy ice shield.egyébként az area ice shield is vicces pure frostban, több pajzsot dob az egységekre, mint az én egységeim alap hpja.
már kint is mondtam hogy kéne egy L unit pure fire t2re, erre azt a választ kaptam hogy az OP lenne.
ami érdekes ugyanis én csak ravangevel + disenchantal tudnám támogatni, míg egy twilight palyer a vilebloodot ravangevel + disenchantal + ccvel + healel +még a transzformációval.
szóval ez fura hogy twilightban nem gond az L unit, de pure fireben már az lenne.
-
Gyuri27
félisten
Az a baj, hogy egy oink a maga powerjével nem sok. Viszont biztos, hogy valamit kell javitani az épületen, mert annyit azért üt rá.
Harvester: egyedül a frost és frost kevert paklik jók ellene. Lyris, cannon pl. Naturénál hiába van do mikor ő az rb-vel power előnyre tesz szert. Szóval nálunk se fenékig tejfel.
Szvsz ha már adtak t2-re egy ilyen tankot az lenne a min, hogy adnak countert is. Vagy legalább slot több lenne. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #11359 üzenetére
na igen erre nem is gondoltam, a koc még költséghatékonyabb megoldás.
egyébként három ötletem is van az ua módosítására
- a fentebb említett ground presence, hogy csak akkor lehessen belőni ha van ott saját földi egység.
- ne legyen armor a seregen, mert ekkor egy mine megölné őket.
( ugyan drágábban mint egy nature vagy frost spalsh ,de még mindig költséghatékonyan. )- ill a legéletképesebb javaslat hogy az ua által megidézett sereg után ne maradjon vissza hulla. ( s így nem lehetne spemmelni de pl. convoy továbbra is szolozható maradna az ua-s trükkel.)
-
Murder3
addikt
"csak ráfizetéses megoldás létezik, és engem az zavar hogy nincs rá normális counter."
hány ilyet tudnék mondani én is amit csík úgy lehet shadowwal megoldani.
"nature splashek 55 powerért védik oinkal a 100 poweres ua-t, frost spalsh ha van egy kis érzéke már 50 ért a glyptel.
pure shadow meg vagy teleportál vagy begyűjti a hullákat épülettel/egységgel."a koc jobb mint begyűjteni vagy ua-t lőni.
frost meg 60 powerből miden s egyésget kiüt ez azért nem kicsit unfair.
nature is+a wv-k dupla sebzése miatt szintúgy könynne hullnak vagy a root miatt. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #11357 üzenetére
makeshift tower
egy torony nem knockolja az egész sereget. ha többet húzok már power mínuszban vagyok, továbbá tornyot nem húzhatok minden bázishoz, ill a powert sem tarthatom benne mert 2 tower többe van mint egy +well v másképp egy tower többe van mint egy RB.
a védelmet meg fenntartani szintén power pazarlás.
fireswornból is min 2 kellene, az legalább mozgatható, de az már 150 power a 100-al szemben.
ill van még a mine, de azzal meg az a probléma hogy annyi powerben van szinte mint a sereg, de hatóideje csak fele annyi és a sereg hp-jának csak a felét viszi le.
a betámadás szintén kockázatos, mivel a mage knockolja az összes egységemet.
de csak ez a járható út, mivel védeni nem éri meg.
de ha ez nem jön be és kimegy t2 akkor kb. ennyi volt a meccs.egyébként meg pure firének se egy nagyon legyőzhetetlen kinti fórumon nem egy magasan jegyzett pure fire játékos is ossza ezt.
azonos powerből nem lehet védeni, persze ha van kellő power előny akkor védhető, mint minden, akár t1el is leölök egy bloodhornt ha van rá elég power.....
csak ráfizetéses megoldás létezik, és engem az zavar hogy nincs rá normális counter.
nature splashek 55 powerért védik oinkal a 100 poweres ua-t, frost spalsh ha van egy kis érzéke már 50 ért a glyptel.
pure shadow meg vagy teleportál vagy begyűjti a hullákat épülettel/egységgel.harvi szintén problémás, üthető, de ált. egy well mindig hullik, erre lenne jó egy XL/L unit pure fire t2re normális hpval persze.
-
Murder3
addikt
pl makeshift tower.
és igen magas szinten nem sok shadowos használja, sőt általában mást tanácsolnak helyette a counterelhetőség miatt.egyébként meg pure firének se egy nagyon legyőzhetetlen kinti fórumon nem egy magasan jegyzett pure fire játékos is ossza ezt.
különben a purefiréseknek a harvesterrel avn bajuk h nincs normális xl counterjük.
különben erre meg azt kell csinálni h betámadod akkor nem tudja az ua-t spamelni.
meg ha egyszer már van védelmed akkor onnan csak pwoer pazarlás többe spamelni. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #11355 üzenetére
tudod mennyi hulla kell hozzá?
hát nem sok. tegnap mentem egy battlemaster ellen, berohant kezdőmhöz egy dradel mellé hívott egy crawlert, leöltem őket utána már csak spememlte az ua-t.
grátiszként meg megtámogatta őket körönként egy-egy motivatevel.ennyit arról hogy a jobbak nem használják.
mellesleg egész jól counterelhető.
elárulnád hogy mégis mivel?
és plz ne vmi nature vagy frost cc-t hozz fel ami féláron kivédi.
-
OnSeT
őstag
-
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90 #11345 üzenetére
Meg vannak mákosok is. Pl 1500 bfp-t érő soulhuntert megvesz 650-t. Sorolhatnám.
De az biztos, ha az ember csinálja szorgosan mint a hangya előrébb lehet jutni.
Másrészt az ingyen boosterbe egy-egy nox, frost mage, grimwine fel fel tünik.
Másrészt amit rengeteget dob az a lost lapok és a banditok. Így azokból könnyú decket épiteni, hiszen a charge is megvan. Pl fire kezdéssel mert ehhez is mindent bedobál (persze mine-t vagy towert nem igaz utóbbira nem nagyon van szükség). Aztán mehet a shadow meg a bandit. Így lényegese egyszerübb mint anno volt decket épiteni. -
Sousuke90
aktív tag
A kereskedésbe beletartozik a direct trade is, a boosterek, tomeok és AH mellett. Ha elég kitartó vagy akkor könnyen lehet direct tradeben is nagy haszonra szert tenni. Amúgy meg a heti 1000 simán megvan olyan napi 2 óra AH-ból is, tapasztalat, szóval ha tényleg foglalkozol vele, akkor a heti 2000 nem tűnik lehetetlennek.
-
dokar
addikt
írta egy srác, hogy P4F playerként full 0-ról a kereskedésekkel egy hét után több, mint 2000 BFP-t gyűjtött össze. ezt egyáltalán nem értem. a napi egy BFP-ből zsákbamacskázhat uncommonra vagy eladja a P4F kártyáit. de azok se hiszem, hogy bármelyik is többet érne 3 BFP-nél. bár múltkor olyat láttam az AH-ban, hogy egy batariel 7 BFP-n volt és short-on volt. nyomtam rá egy bid-et, toltam egy rpve-t, mire újra ránéztem már outbid volt, nem volt buyout. na de az egy hét alatt 2000 az számomra olyan hihetetlenül hangzik.
-
Murder3
addikt
itt van az rb therabe elhangoztak is.
mindenki azt mondja h 4 wellnél már nagyon op, igen ezért mért is az rb-t kéne gyengíteni?eleve így a pve-be csorbul a kártya+2 wellnél is ami meg így is igen kevés előnyt ad.
lényegébe így meg nem érne decklsotot.persze nem egyszerűbb lenne a mapokat úgy kibalancolni h ne legyen 4 welles bázis vagy egy orbnál csak 2 well legyen egy rb rangjébe.
ez persze nehéz lenne így nem csorbulna a lap pve-be+2 wellnél se és meg lenne oldva h ne lehessen op szituba kerülni vele. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #11340 üzenetére
amíg csak elméletben létezik persze, de ha bekerülne a játékba mindenki arra használná.
ami ha megtörténne mindenki váltana pure shadowra akinek van bfp-je, a többiek meg azon lennének hogy megnyerjék harcot t1-en máskülönben 99% hogy bukta a lap által generált power előny miatt.
-
-
Murder3
addikt
az úgy nem jó mert t1-re 50 poweres egységekre semmi értelme nincs.
(amúgy nem tudom te mért akarsz a voidból instant bármit is power poolba téríteni, semmi ilyet nem írtam, uygan úgy visszacsorog mintha nomrál harc lenne ez azért kell mert a la célja a power előny egy oylan lap után ami mindenképp menne a kukába.
pl a cc-zet frenzyk vagy amiből mát csak kevés élete van ezzel kis előnyt lehet szedni ám nem hozható ki ugyan az a alp 8mp-ig ami akár vereség is lehet.) -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #11334 üzenetére
neee....... te most szívatsz engem?
most akkor írd le plz hogy egy phoenix után mennyi powert szándékozol visszatéríteni?
összesen.
power poolba + voidba.
most akkor mégis 100+150? tehát egy 100poweres egység után 250?
a void meg nem instant térül, te meg ezt írtad.
nem, én azt írtam hogy az általam vázolt verzióban a power cost (100) nem kerül rögtön vissza a power poolba + 150a voidba, hanem ezek helyett:
a power poolba nem kerül be instant a 100 (mert ilyen nincs), hanem helyette a szokásos 90% megy voidba, ahonnan a max lehívási költség 150%-a kerül át a power poolba.
mert így nem OP
nincs bónusz power csak meglévő
-
Murder3
addikt
a power costja menne instant a powerbe és a voidba a 90% helyett 150 megy.
a void meg nem instant térül, te meg ezt írtad.egyébként pedig nem azt kell nézni h mire használva opabb, pl mondják h a fof+embalemr mennyire op meg ilyenek mikor azoknak a lapnak eggyértelmű célja h power előnyt szerezz.
aztán h a 300 poweres harvira gyűjtenek akkor már mennyire lámák persze igaz másra nem sok értelme van.Nagyon sok ilyen kombó van a játékba főleg a spalsh lapok.fire-nature eggyértelműen ilyen.
ezeket nem lehet kikerülni ezeket meg nincs értelme vérig egymáshoz viszonyítani.
változatosság,kreativitás,használhatóság,specialitás ami kell egy lapnak minden frakcióhoz más jellemzőkkel.
Illetve pont a phőnix esetébe is max akkor gondolnám bevetésre amikor pl le cc-ézik és már meghalna nem pedig dirket power költésre.
de ezek miatt ne legyen kétség. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #11331 üzenetére
ezen most ne sértődj meg, de te el szoktad olvasni amit írsz?
alig bírom kibogarászni belőle hogy mit akarsz mondani.feláldozol egy saját lényt aminek a powerjét azonnal visszakapod és 150 voidot kapsz a 90% helyett.
tehát akkor azt mondod hogy nincs instant visszatértés a power poolba, hanem a voidba a megszokott 90 helyett 150 power kerül a 100 poweres phoenix esetén, ami aztán fokozatosan mp-ként pl 5-6-al megtérül.
így már egy fokkal jobb de még így is van 50 bónusz power, amit egy 10 mp-ként használható 25 poweres spell esetén még mindig OP-nak tartok.
2 kör és visszajött egy elvesztett well ára.feláldozol egy saját lényt aminek a powerjét azonnal visszakapod és 150 voidot kapsz a 90% helyett.
az azonnal visszakapod rész nem tudom miért írtad bele mert ez félrevezető, az én értelmezésem szerint az azonnal azt jelenti hogy a megkapott power a power pooolba megy ahonnan rögtön felhasználó.
ahhoz meg nem kell ilyen különleges spell hogy "azonnal" visszatérüljön a power a voidba, mivel az mindig rögtön jelenik ott meg de csak az eredeti értéknek a 90%-a.
egyértelműbb lett volna ha eredetileg is úgy írod, mint az előző postban:
feláldozol egy saját lényt, mely power költségének a szokásos 90% helyett 150%-a kerül a void powerbe, amely ezután az ott lévő power mennyiségnek megfelelő sebességgel fog visszacsordogálni a power poolba.
Azt nem értem miből gondoltad h 150 instant menne vissza.
nem a 150 hanem a 100 és ebből: [link]
-
Murder3
addikt
de nem érted h az h megy 150 a vodiba nem kerül semmi se instant vissza a poweredbe?
írtad itt a fof-ot,som ot de ezek leírásába is szerepel h a voidhoz nyúlnak.
az h az egység power cosjából 90% helyett 150% nyi kerül a vodiba nem térét meg instant semmit.
tehát ah van 150 voidod és hozzákerül a pheoneix 150% vodija ami 150 power az annyit tesz h az alap voidhoz hozzáad 150-et és így 2mp-ként 5 helyett 6 térül emg de mint mondom ennek semmi köze a shriokhoz,meg a furnance-hez mertz azokból se mind térít meg instatn, a greed ami a void 50%-át a memory csak a visszacsordogálást növeli,martyr meg hozzá se nyúl.
"így nem a meglévő mennyiséget manipulálod hanem körönként 150et generálsz."
ehhez csak annyit h ez ugyan olyan manipulációi ugyanis az egységből visszafolyó voidod manipuláod azzal h ez megnövelve adja vissza.Azt nem értem miből gondoltad h 150 instant menne vissza.
-
OnSeT
őstag
válasz
Wulgar #11315 üzenetére
Sajnos elég sokan scammerkednek, én is kaptam már több ilyen levelet ingame, de ezekre nem szabad válaszolni, az EA soha ,semmilyen körülmények között nem kéri el a bejelentkező adatokat. Az ilyen leveleknél még az is feltűnő hogy gmail.com vagy egyéb nyilvános e-mail cím a címek végződése.
A supportnak mindenképp írj, a min. hogy a csaló accját banolják.
De hogy visszakapod-e a lapokat/ bfp-t hát passz, itt már többünk is levelezett a supportal, ált. attól függ hogy visszatérítenek-e valamit hogy milyen supportost fogsz ki. -
-
Zedroxine
tag
válasz
krisz1027 #11326 üzenetére
Egyszer semmi gond, mindenki kipróbál dolgokat amik előnyhöz juttatják.
Azért az mégis röhej hogy téged rögtön elővesznek a motw top10 meg semmit se kap a cheatekért.Egyszer s mindenkorra, ha többé nem teszed nem nézlek le
Ez csak személyes vélemény, de szerintem a többiek se dobálnak meg kővel miatta.
OnSeT:
Akkor engem már régen bannoltak volna
Ha haverékkal nem csináltunk meg 20 grindert akkor egyetsem.
-
OnSeT
őstag
-
krisz1027
csendes tag
Szevasztok!
Az történ ma hogy eltünt minden lapomról a 3. upgrade:S az összes gold-om és minden token-em (400 honor,40-50 victory és 500 battle) :S mit lehet ilyen estben tenni? csak mert így elég idegesítő hogy 84-ről visszaesett a deck-em 54 re :SUI: Épp előtte vettem 1 500 bfp-s cuccot de gondolom ez nem amiatt van :S
-
Wulgar
csendes tag
Megvan a probléma oka, tényleg nem hack történt, bár mondhatni igen, az agyamat hackelték meg a supportos dear customer fenejó kis átveréssel, sejtem ez ellen nem tehetek semmit hiszen kiadtam ami ahhoz kellett hogy simán elvehessen mindent amíg nem vagyok fent. Sose gondoltam volna hogy ilyen marhaságot elhiszek, az elöző kommentem után jöttem rá hogy ez a ludas, még időpontot is irt hogy mikor lesz az investigation
Így utólag kiröhögném, de most sírhatok a naivitásomon.
Köszönöm a válaszokat, segítettetek rájönni, hogy mekkora barom voltam
Ja és utólag egyből megtaláltam a bf forumon, hogy ez egy fake nem szabad visszaírni, de akkor persze nem találtam meg
-
OnSeT
őstag
az 5let jó, de miért pont shadow?
ill. sztem a de-buff immunitás nem hátrány
de ott valszeg buffot akartál írni, nem?jövő héten sztem lesz egy patch, ugyanis le kéne tiltani a mikulás bácsi képességeit.
de hogy a watchlist változások is aktiválásra kerülnek e, háát, ált. hónapokig szokták húzni a dolgot, de esély az van rá mert decemberben 2 hét alatt aktiválták az akkor kiirt lapok módosításait.
-
DiiiN
csendes tag
erről mi a véleményetek: [link]
-----------------------------
mikor jön új patch?? a watchlistes patch nem tudja valaki? -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel #11310 üzenetére
Igen tudom, csak elméleti síkon említettem meg ^^
Egyébként meg még augusztusban volt egy kísérlet, hogy néhány sorbakötött videókártya kapacitását kihasználva 2 órán belül fel lehet törni a 8 karakteres jelszavakat. Szóval ha valaki elég kitartóan próbálkozik így is célt érhet, és még csak atomerőmű se kell hozzá ^^
-
Razuel
aktív tag
válasz
Sousuke90 #11309 üzenetére
Azért ez nem egészen igaz.. Egy mezei számítógép, akár beszélhetünk most egy mai csúcskategóriás gépről, ami egy !háztartásban előforulhat, nagyon sok idő alatt tudna brute force-al feltörni 5-6 karakterből álló kis/nagy betűkből + számokból álló kódot és akkor még nem beszéltünk az írásjelekről. (Én már próbáltam egy sima 4 karakteres rar filet BF-al feltörni.. hidd el nem éri meg..
)
Az meg már megint más kérdés, hogy egy ilyen felületre hogy engedsz rá BF-et? Itt server oldalt kéne feltörni ahhoz, hogy jelszavakat lopjál el.. és nem hiszem, hogy a battleforge-al játszók nagy része ilyen szinten űzné az ipart.
btw a nagyok nem használnak brute force-t.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27 #11307 üzenetére
Nem lehet. Nagy marhaságot mond aki azt mondja, hogy meghackelték az accountját.
Wulgar: Javaslom, hogy checkold le azokat akiknek megadtad a kódodat, esetleg olyan oldalakon ahol battleforge-al foglalkoznak és ugyan azzal az email címmel és kóddal regeltél amit a játékban is használsz, nagyon egyszerűen meg tudja nézni az oldal keszítője az adatbázisban a megadott adatokat. Vagy a 3. lehetőség a keylogger, bár ezt egy amatőrnek manapság már szinte lehetetlen felrakni egy célszámítógépre lévén, hogy a legszarabb vírusírtók is észlelik.. Ha nincs vírusírtód akkor rekj fel egy nodot, serialt egyszerűen találsz hozzá google-ben, ha nem talál semmit akkor az első 2 lehetőségből az egyik nyert.
-
Wulgar
csendes tag
Helló mindenki
Meghackelték az accomat kb 6k bfp-t értek a lapjaim még tegnap este, ma dél körül felléptem és pár 30bfp-s lapom maradt. Mitévő legyek? Ha vki tud kérem segítsen. Nem tudom hova vagy mit és kinek írjak ez ügyben.
Előre is köszönöm a segítséget -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #11299 üzenetére
azt nem értem miért kell egyetlen szóba belekötnöd....
akkor írom így:
ha leölöd a phoenixet a spellel max 150 powert kiürít a voidból a power poolba feltéve ha a leölés pillanatában min 150 voidod van
(értsd a phoenix értékének 90%-a megy vissza voidba, és ha ott van min 150 power akkor ennyi kerül kiürítésre)
itt pl pont az írod amit én mondok és ilyen nincs.
és azzal mi a gond? pl. disenchant volt szted renagade előtt?
mindig azon sírtál hogy alig van egyedi új lap a játékba, mindig csak átskinezet egységek jönnek, erre most írok vmi újítást, s most meg az a probléma....akkor innentől kezdve felesleges új lapötleteken agyalni mert egyik sincs játékba...
te azt mondod h a a spell által leölt egységből születő void azonnal vissaztérül,, nem és ilyen nincs h magától megtérül a halott egységek után.
looool, pont erről szolt a te kiinduló ötleted, csak sokkal OP-abb verzióban amit itt írtál: [link]
100 poweres phoenix esetén:
(az egység ára instant megy a power poolba vissza (100 power), + az egység árának 150%-a (150 power)megy a voidba, ami majd szépen visszacsorog)
szal így nem a meglévő mennyiséget manipulálod hanem körönként 150et generálsz.20-nál több nem fog sehogyse visszafojni, void manipuláló lapoknál se térül meg ott látható h 0 a betérülés.
ki beszélt itt arról hogy 20-nál több folyjon vissza mp-ként? ez hogy jött ide? én instant (azonnali) visszatérítésről beszéltem nem ennek a módosításáról.
Amúgy az még rosszabb mert jobban kiüríti a voidod mintha hagyod vissazcsorogni.
persze mert a te verziód jobb ami ad 150 bónusz powert a semmiből egy phoenix után, amit ha eljátszol 2x már 3 elveszett kút értékét hozod vissza, s egy-két ilyen manőverrel máris power előnybe kerülsz.
-
krisz1027
csendes tag
Helló mindenkinek !
Az történt haverommal tegnap hogy véletlen észrevette hogy van 1 PROMO firedancer-je csak úgy benne volt a deck-jében3 napja kezdte a game-t nem tudjátok hogy ez mitől van? csak mert nekem is jól jönne 1-2 firedancer
mert már uncsi az accou húzás így lassan 40 felett :S és a bfp meg ugye kell
épp megint újraépítem a deck-em vagyis váltok bandit-ra
már "csak" soulhunter meg talán harvester hiányzik
na helló ideje feküdni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest