Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Bár az is lehet, hogy még annak is jogi aggályai vannak... Nem tudom, meg kellene kérdezni a hivatalos fórumon. : D
-
BlackTiger
tag
Ebben a cikkben ezt írják.
"Az EA nem bánja, ha a csapat újjáépíti a játékot, de voltak feltételeik, például, hogy nem kérhetnek pénzt DLC-kért vagy más tartalmakért.
A csapat gyárthat új lapokat, egységeketm stb. de nem készíthetnek többféle verziót a játékból. Ezen felül ugyan kereshetnek pénzt a játékkal, de csak annyit, hogy a projekt fenntartható maradjon. A srácoknak el kell tüntetniük az EA logóját a kliensből, de ezen kívül azt csinálnak vele, amit akarnak."
Bár EA-s forrásból ez nincs megerősítve, úgy látszik. De a csapat biztosan beszélt az ottani emberekkel is.
Amit én nem értek, hogy ha ez elvileg egy közösségi projekt a közösségnek szánva magának, miért nem adják ki az eddigi munkájukat úgy ahogy van folyamatosan (mint például a Yandere Simulator esetében), nem baj, ha nem teljes a munka, de aki szeretne legalább a Forge-ban tudjon lényeket idézni stb. Akinek meg van türelme és erőforrása az fel tudjon maga is állítani egy szervert és játszhatna egy-két baráttal, vagy akár tovább fejleszthetné a projektet, ha az egész valamelyest opensource lenne.
Számomra ez érthetetlen, mert gyakorlatilag csak néhány kattintásába kerülne nekik, és mi már itt ezzel a kis közösségünkkel játszhatnánk is, más úgy se nagyon foglalkoztat. - Egyedül az adna okot rá, ha a projekt profit orientált lenne, de mivel nem is lehet az, ezért semmit nem veszítene vele senki sem, viszont nagyon sokan nyernének.
-
BlackTiger
tag
Oh.. sok minden egyébbel voltam elfoglalva és most lemaradtam a bétára való pályázásról..
Pedig el is kezdtem valamit csinálni, csak mivel még tökéletesítésre várt volna, nem küldtem be. Nah, mindegy. Nektek itt most azért megosztom, íme: [link].Szeressétek ezt a csodát.
Inkább valamiféle modern emlékmű, aprócska nosztalgia morzsa, azaz kereskedés a kedvenc lapommal Mo-val. Eredetileg több lapot, bonyolultabb funkciókat, tényleges szimulációt szerettem volna belerakni, de így most megmaradt csak egy virtuális installációnak. -
BlackTiger
tag
válasz
pachito
üzenetére
Azért szerintem az Easter Egg übereli. Ő az egyetlen kakukkTOJÁS (hahaha hú hee.. ). Nem is értem annak, hogy nem lett artworkje, csak lefotózták a modellt rossz minőségben xD.
Amúgy tényleg minden gyönyörű volt a Battleforge-ban, az artworkok, lapok, a modellek, pályák.. az egész grafika. Nem is értem még mindig, hogy minden ilyen toplistából kimarad, az emberek nem is emlékeznek rá, meg eleve rengetegen még a létezéséről sem tudnak, pedig kiemelkedő játék volt már e szempontból is, de amúgy meg mindenből. A legjobb!
<3 -
BlackTiger
tag
válasz
Gekkito
üzenetére
Akkor majd nyomod tutorial deck-el.
Kihívásnak jó, ha ráérez az ember akkor meg még szórakoztató is.Amúgy átdolgozzák a BFp szerzésének rendszerét így küldetésekkel, napi belépéssel lehet mindenkinek és biztos vagyok benne, hogy így a szükségesebb lapok elérhetőbbek lesznek mindenki számára, akár jobban is, mint a régiben ha az órabér/túlárazott EA játék arányt tekintjük. Ez most már teljes mértékben ingyenes lesz, a legkisebb porcikájáig.
Az upgradek rendszerét szintén átdolgozzák valószínűleg, hogy ne két-három évnyi "szenvedés" legyen összeszedni egy-két teljes paklit, illetve, hogy annak is kedvező legyen az új rendszer aki csak PvP-zni szeret, ő se legyen rákényszerülve az expert mapok naphosszat való farmolására. Még erről bővebben nem tudok semmit, majd látjuk, hogy működik ha kijött a játék, de ezek az irányelvek.
És tényleg felesleges bánkódni, úgy a szomorkodással lekéstél már lassan egy éve
, itt akkor volt mindenki ideges és akkor vesztettünk el mindent igazából, amikor az EA bezárta a BF-et. Most ennek viszont, ami most van csakis kizárólag örülni lehet, hogy még mindig ekkora lelkes rajongó tábora van és a közösségi erő újjáéleszti a játékot.Gyuri: Szerintem már akkoriban is az EA meg minden nagyobb ilyen mocsok cég belefoglalta licenceibe, hogy tulajdonképpen magát a lemezt megveszed, de a rajta lévő szoftvert csak meghatározatlan ideig bérled. Tehát Te és én is, mint mindenki más itt egy pohár alátétet vettünk.
Ez az új üzletpolitika. Nézd a Steam-et is, ott is teljesen függőhelyzetben vagy, mert már lemezed nincs, csak egy könyvtárból letöltöd néha és használod kb. az is erre hajaz, ha úgy döntenek, hogy valamit ott megszüntetnek nem tudsz vele mit kezdeni. Lassan minden birtokod már virtuálissá válik és a nagy részük meg valójában még csak nem is a tied, hanem ugye csak haszonélvezője vagy. Eljutottunk oda, hogy elkezdett egyre jobban elanyagiaskodni ez a világ, az anyagi/földi javak váltak mérvadóvá, és (én meg úgy látom, hogy) most meg tartunk már afelé, hogy egyre jobban elitesedik. Még mindig egyre erőteljesebben az minősít, az a mérvadó, hogy mennyit és mit birtokolsz, de lassan ez a jog is már csak a legfeslőbbeknek, nagy cégeknek stb. lesz meg és tőlünk egyszerű parasztoktól egy gombnyomásra elvehetnek mindent ha úgy akarják. Nekünk már szinte nem lesz semmink, és az a kevés is csak virtuális. Hova halad ez a világ.. Nah, mindegy, élvezzük amíg lehet, próbáljuk kihozni mindenből a legjobbat. 
-
BlackTiger
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ebben van valami, szerintem igazad van, de azért remélem most az egyszer nem így lesz.
Amúgy ismeritek ezeket a support-okat, hogy mennyi időt szánnak egy-egy válasz megírására.. csak valamelyik sablont küldik el, néha nem is arra amit kérdeztél, aztán nézel, hogy ez meg kinek szólt.
Sajnos bennem az is felmerült, hogy az EA-s tag aki válaszolt (főleg, hogy online chat és így ott nincs egy-két hetük utána nézni a dolognak) nem tudta, hogy a BattleForge-hoz nem adtak ki sosem szerver fájlokat, hanem itt egyfajta hackelgetés folyik, hogy maguk a rajongók szimuláljanak egyet. Így lehet csak benyomta az általános szöveget ami minden más supportját elvesztő játékra igaz, pl. Battlefield-ek. A későbbiekben ez megint alapul szolgálhatna nekik.. Szóval még én sem tudom mennyire hivatalos ez az álláspont.Bár, itt amúgy nincs arról szó szerintem, hogy a fájlokat boncolgatják, szóval könnyen lehet, hogy még EULA megszegéssel sem, meg copyrightos dolgokkal sem lehet senkit sem vádolni. És Gyuri ez egyben válasz egy eggyel régebbi kommentedre, hogy "az offline módnak is örülnél már", az az igazság, hogy azt ezerszer nehezebb lenne megcsinálni, sőt lehet, hogy ilyenformában lehetetlen is, mert ugye száz százalékosan nem lehet visszafejteni a titkosított/már lefordított forráskódokat, azaz az .exe és .dll, stb. állományokat. Illetve ezzel már súlyos jogi vitákba torkollanának. A legegyszerűbb és amit szerintem ők is csinálnak, hogy írni kb. a nulláról egy külön programot, ami az eredeti BattleForge játék elindítása után kezeli az onnan kimenő adatforgalmat (kéréseket) és legyártja és elküldi a megfelelő bemenő adatforgalmat (utasításokat), szóval egyszóval szimulálnak maguk egy szervert, de a játék fájljaiba nem nyúlnak bele.
Offline mód majd később is csak úgy lehetne, ha kiadják nekünk ezt a szervert és tudjuk majd futtatni a saját gépünkön, amiben nagyban reménykedek, mert ha ez a projekt egy idő után mégis elhalna, akkor is lesz egy-két ember aki nagyon szeretne játszani majd vele, csak ellenkező esetben már megint ott tartanánk ahonnan elindultunk, azaz a nullánál. : D -
BlackTiger
tag
Ez valami csodálatos!
Elképesztő, tényleg.. örülök, hogy vannak még lelkes emberek, akik felismerték ennek a játéknak a zsenialitását és nem hagyják, hogy örök feledésbe merüljön. Erre vártunk már lassan két éve, és most végre megtörténik.@Gyuri: Majd részletesen is megnézem, és beszámolok a fontosabb dolgokról, de így elsőre annyit már elkaptam, hogy BFP-t lehetetlen lesz pénzért vásárolni, a mod készítői kifejezetten ellenzői ennek a felvetésnek, nem szeretnék, hogy a pénz körül forogjon az egész, és ez így tökéletes.
Anno az EA rettentő mocskos politikájának is része volt abban - véleményem szerint -, hogy a Battleforge nem kapta meg a kellő és megérdemelt elismerést minden réteg részéről és, hogy aztán a játék a romlás iránya felé vette az utat.Itt gyakorlatilag idealizálták, felszabadították a játékot. BFP-t küldetések, tournamentek, napi loginek során, tehát játékkal lehet szerezni, pénzért sehogy sem. Fizetni csakis a szerverek fenntartásáért, üzemeltetésért lesz szükséges, a készítők non-profitnak mondják magukat, a maradék pénz egy egyelőre kiszemelt szervezethez (Save the Children) megy, de később elvileg dönteni lehet erről is, választani több közül.
Forradalom! Az elnyomó nagyvállalatok ellen akik képesek a pénz és a hatalom érdekében értékeket elpusztítani, romba dönteni. Én ezt látom ebben, az egyik kedvenc játék újraélesztésén túlmenően.
Csak aztán nehogy az legyen a sorsa, mint hasonló projekteknek..Példa kedvéért másik kedvenc játékom, a Vampire the Masquerade: Bloodlines (valaha volt egyik legjobb RPG véleményem szerint, ha nem is, az viszont biztos, hogy a legstílusosabb) rebootjára tett kísérletet egy a kiadótól független, lelkes rajongói társaság, ingyenesen, szintén non-profite, már rengeteget haladtak vele amikor is az egész projektet legyalulták úgy ahogy volt, teljesen abba kellet hagyniuk. A játékhoz a jogcímet birtokló CCP
(amelynek nem eredetileg volt a kezében, felvásárolta, majd belekezdett egy nagyszabású, ismét csak csodálatosnak érkező projektbe a World of Darkness MMO-ba, amit végül félbehagytak és ezzel rajongók tucatjait keserítették el, hiszen az alkotás hiánypótló lett volna a téren. A világ amiben játszódik/játszódott volna neve maga az, hogy world of darkness, ehhez még rengeteg más mű, fikció és játék is tartozik, nagyvárosi modern gótikus, rebellis, helyenként cyber-punkos, sincitys (bűnös város, nem a film), undeground stílusával egyedülálló és káprázatos.)
egy-két "cease and desist" kérvénnyel zaklatta őket, felszólította a készítőket a projekt teljes felfüggesztésére. Ami felháborító volt, hogy csak ülnek az IP-n, de nem csinálnak semmit, mert a saját projektüket is félbehagyták, sosem készült el, de ugyanakkor másoknak sem engedik egy percet sem, hogy cselekedjenek. Gusztustalan. Így kerültek ismét csak hatalmas értékek pár mozdulattal a kukába, csak az üzlet és a pénz miatt. Jah és már az eredeti játék is félkészen jött ki, azt is a rajongóknak kellett kipatchelni, ez viszont a régebbi kiadó hibája. Egyszerűen hihetetlen, hogy a korukat meghaladó, átlagnál sokkal intelligensebb játékok, amiket igazi értéknek merek nevezni, versenyre se képesek kelni a tucat szarokkal.. ez valahol a társadalom színvonalát is tükrözi.. mondjuk amit megint a nagy fejesek bomlasztanak, roncsolnak.. véget nem érő spirál szerűen. Nagyon szomorú.(Bocsi, igazából szebben akartam fogalmazni, de most sietnem kell, remélem a lényeg átmegy.
)Jah és éljenek az új próbálkozások, éljen a Battleforge Reborn, nagyon remélem, hogy sikerül. Én már annak is örülnék, ha csak a Forge-ban rakosgathatnám lefelé a lényeket.. nekem már az is annyi örömöt tudna okozni ezek után. Éljen az "emberek" harca az "anyag" ellen, éljen a szabadság!
Vagy ahogy Gyuri is mondta, és ami nagyon tetszett éljen a vágy a szépre és a jóra. -
BlackTiger
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Elfelejtettem még hozzátenni, hogy amitől én a legtöbbet várnék, az egy a közösséget egybeszedő, open-source jellegű projekt lenne, ahol mindenki úgy tesz hozzá, ahogy tud és nem egy-egy privát próbálkozás. Viszont ezt sokkal nehezebb elkezdeni gyakorlatban, mint az utóbbit, sajnos komoly szervezést igényel.
Bocsi, a sok szöveg miatt.

-
BlackTiger
tag
Sziasztok!
Jó látni, hogy még ennyitekben él a remény, bevallom bennem is, és néha-néha még mindig vágyakozva gondolok vissza a régi nagy kedvencemre, a Battleforge-ra. Közben meg idegeskedek, hogy amit annak idején csináltam videót (Mindent a kezdetektől - oktató jelleggel) meg a cikkeket amiket egy közösségi oldal létrehozásának céljával fáradságos munkával írtam letöröltem, mikor abbahagytam a játékot, pedig most mennyire jó lenne visszanézni őket.
A lényeg, hogy sokat gondolkoztam azon is, hogy miként lehetne újjáéleszteni a játékot, de általában végül nem jutottam tovább annál, hogy mennyire haragszom az EA-re, azért amiért lezárta. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy miért nem tudtak egy offline módot csinálni hozzá, akár még egyszer teljes áron, főleg ha már nincsenek további terveik vele. Miért jó nekik az, ha az évtized egyik legjobb és legegyedibb stratégiai játéka, ilyen könnyen örök feledésbe merül? Vagy legalább biztosítanának lehetőséget közösségi szerverek létrehozására. Ez még mindig felfoghatatlan számomra, ha egyszer lehetőségem lenne megkérdezni tőlük, annak nagyon örülnék. Értem azt, hogy ez az üzleti modell nem volt az EA számára kedvező, mert négy év után már nem tudtak több pénzt kifacsarni az emberekből. De onnantól fogva nyugodtan szabadon ereszthették volna a játékot, nem kellett volna hagyniuk elmélyedni a süllyesztőben. Pont ugyanannyira nem termel csak profitot, mint az utóbbi, viszont több ezernyi embert tesz boldoggá. Nem hiszem, hogy nagy erőfeszítés lett volna.
Sajnos nem hiszem, hogy készülne egy Battleforge 2, az egészet úgy ahogy van elvettették szerintem, de ez tényleg egy rejtély számomra hogy miért. Ha pedig mégis valaki később előállna valami hasonlóval, akkor a mai trendeket figyelembe véve egy játszhatatlan, erőltetett pénzlehúzás lenne. Elég csak azt megnézni, hogy olyanok a free to play játékok, hogy pl. egy autóversenyben a benzinért kell fizetni, és a végén egy-két menetért is kétszer annyit, mintha az ember megvette volna a legjobb triple-A autós játékot dobozosan. Mindenki pénzt akar, a BF-es játékmechanika és alapelvek, pedig nem hoznak annyit, így szinte biztosan nem lesz hasonló modellel rendelkező Collective Card Game nagy kiadótól, komoly fejlesztőkkel. Indie-ben reménykedhetünk, de a legtöbb indie nem növi ki a mindent ígérő próbálkozások szintjét, és hamar kudarca fullad.
Valaki ajánlotta itt még a Hearthstone-t, de sajnos a HS az egy szerintem csak egy ál- gyűjtögetős kártyajáték, igazából csak egy egyszerű táblajáték, board game, semmi több. Ami CCG-vé tenné, az gyakorlatban nincs benne, és azzá valamit pedig nagyrészt a csere-bere tesz. Itt csak szerencsével és rengeteg játékórával (vagy pénzzel) unlockolható tartalmak vannak.
És ami azt illeti nagyjából ez is volt az egyetlen olyan amivel párhuzamot lehetett volna vonni a Battleforge és a Hearthstone között. Minden más tekintetben (és amint az fentebb kiderül, valójában ebben is) két teljesen különböző játékról van szó, még sajnos érzésre sem ugyanaz, a kártya tette volna azzá, egy csekély mértékben. Kártyás táblajáték(!) révén - legalábbis az én elnevezésem szerint - nagyon kevés a lehetőségeink száma, nincs benne annyi stratégia, mint elsőre tűnhet. Nagyjából kimerülnek a pakli összeállításban és abban, hogy milyen sorrendben játsszuk ki a kezünkben lévő lapokat. A többi szerencse, és akármennyi ismerettel rendelkezve is elbukhatunk meccseket pusztán azon.Mindezt csak azért tartom fontosnak elmondani, mert a Hearthstone a legnépszerűbb játékok közé tartozik jelenleg és ez megmutatja, hogy mik azok a trendek amik a fejlesztők követnek és mik azok amikre a játékosok vevők, ha kártyáról van szó. És ez sajnos messze van a Battleforge-tól. Ez a casual, gyorsan megszerezhető, könnyen elérhető egyéni, számszerű sikerekre alapuló játékélmény. És a pénzügyi modell mellett ez a másik döntő ok, amiért nem valószínűsíthető, hogy hasonló játék szülessen a közeljövőben.
A Battleforge messze más, ott több hónapnyi tanulás után is még mindig nyílnak meg az ember előtt utak, és új módszerek, mindig találni új kihívásokat és van benne akkora szabadság, hogy a játék engedje, hogy túlvállaljuk magunk (4 fős PvE map egyedül, tutorial deckel),és még úgy is teljesítsünk. Komoly tervezést, csapatmunkát, teljes összhangot, másodpercre pontos mikrot és makrot igénylő, különböző szerepeket vállaló (pl. PvE speedrunok) több órás próbálkozások, feszült, meglepetésekkel teli PvP-k, vagy csak lazulás a Forge-ban és az új promo lapunk csodálása, miközben beszélgetünk, tradelgetünk, mindez a Battleforge része volt, és a legtöbb elkötelezettséget, türelmet és egy olyan learning curve-t jelent, amit nem mindenki tud elsajátítani, és gyorsuló világunkban az ilyesmi egyáltalán nem divat. Ezek a címszavak MMORPG-knél is feltűnhetnek, amik ugyanakkor rendíthetetlen népszerűségnek örvendenek, de egy MMORTS, mint a Battleforge sokkal cizelláltabb, átfogóbb gondolkodást igényel, és kevesebb ember vevő rá. Illetve a fő ok talán, hogy RPG-kkel összehasonlítva a világa nem folytonos, hanem egy-egy probléma (pálya) megoldásából áll, így talán kevésbé enged elveszni benne, bár a játékon túli játék része, a meta, azaz a gyűjtögetés szerintem már itt is komoly függőséget okozhatott. Bár, ez már egészen messzire megy, lehetne még folytatni, jól esett egy kis nosztalgia, de a lényeg az, hogy valóban nem látom, hogy sok helyen igény lenne hasonlóra. Talán már kezdi átvenni a helyünk az "új generáció".
Ami a Legacy Forge-ot illeti, régebb óta figyelem, véleményem szerint jól hangzik, de nem fűzök túl sok reményt hozzá. Túlságosan is ambiciózus egy közel 18 éves fiútól, aki a szabadidejében foglalkozik vele, egyedül. Van még most mellette egy modellező, aki a Juggernaut-ot is csinálta, meg még valaki aki majd a zenével fog foglalkozni. A Facebook-on kérte, hogy aki tud ajánlja föl segítségét. Szerintem ehhez egy komolyabb csapat kéne, és így ebben a formában ezt nem találom életképesnek. Úgy tűnik kicsit, hogy túl sokat vállalt magára, ráadásul már arról is beszámol, hogy hogyan képzeli el a micro-payment rendszert (igen, nem teljesen ingyenes), mikor gyakorlatilag még semmi nincs kész, ami játékká tenné. Kicsit az ilyen steam-es, Greenlightos, pre-alpha releasekre, meg a sok elképesztő, de be nem váltott ígéretre emlékeztet. Ha több ember vezetésével készülne, akkor jobbat várnék, mivel akkor lehetőség lenne több ötlet és szempont felmerülésére. De így most úgy érzem, hogy egy emberen múlik az, hogy milyen irányba megy el az egész és, hogy mi és hogyan valósul meg benne, és ez így túl sok esélyt ad a hibára, az ötleteket megvalósulását értve. Könnyen lehet, hogy a végén nem az lesz amit vártunk, vagy akár, hogy el sem készül megfelelően. Egyelőre azért bízom benne és szurkolok neki!
Gondolkoztam azon, hogy milyen lehetőségeink vannak még a játék újraélesztéséhez. Talán, ha ugyanennyi időt és energiát a már meglévő Battleforge feltörésébe fordítanánk, lehet többre jutnánk. (bár lehet, hogy a szerver fájlok hiányában ez nem lehetséges, bele kell nézni a dologba még mélyebben)
Illetve van egy ötletem hasonló elemeket, azt az érzésvilágot viszont lényegében ugyanúgy tartalmazó, de egyszerűbben megvalósítható játékra is, de ezek egyelőre csak ötletek. -
BlackTiger
tag
Már egy ideje szoktam újra játszogatni. Lapjaim vannak, csak nem tudom őket használni.. elég béna vagyok
Aki akar segíteni annak: IGN: LeviTiger -
BlackTiger
tag
Találtam valamelyik régebbi acccountomon 20ezer BFp-t, meglepett mert azt hittem, hogy amikor el akartam cserélni minecraft kódra mindenem elveszett.. Mennyiért tudnám most eladni? Akadna rá vevő?
-
BlackTiger
tag
Inkább.. nem mondom el, annyira hülye voltam. Szégyellem.
Előre adtam neki. -
BlackTiger
tag
Ha sikerül már végre szereznem valamikor egy Minecraft Gift code-ot akkor a megint csak maradék 3kBF-t és egy-két lapot pedig felajánlanám a kedves Fórumozóknak.
-
BlackTiger
tag
Nah most vesztettem megint 15k BFp-t az idióta hiszékenységem miatt..
Maradék 20k BFp-met is elcserélném viszont egy Minecraft Gift Code-ra akit érdekel az írjon privátban. -
BlackTiger
tag
Valami hülye átvert 1800BFp-met meg lenyúlta a rohadék
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Jó.. figyelj a magamfajta csóróknak 7db is sok.
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én gyűjtő vagyok!
Most örömmel nézem azt a rengeteg tojást a kollekciómban. -
BlackTiger
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Most ezen rövid idő leforgása alatt körülbelül 800BFp-ért bevásároltam Easter Eggekből így most 7 van raktáron.

-
BlackTiger
tag
Most még megy lefelé az ára! Most vegyetek.. Am nem valami keresett lap, de 100-200BFpt tuti fogunk rajta profitálni.
-
BlackTiger
tag
Nah végülis eladtam 500-ért, aztán most meg vásároltam gyorsan 2db-ot 250-250-ért így van 3db Easter Eggem és a pénzem maradt a régi.

-
-
BlackTiger
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Gondolom a farmolás korlátozása, de engem ez most kicsit felidegesített.. mert én arra számítottam, hogy amikor már nem lehet hozzáférni a refferer programon keresztül, mert leváltja majd egy másik lap(mint annak idején ez a Promo Mo-t is), akkor az ára emelkedni fog.. De hát most már mindegy. A nyakamon maradtak. Ha valakinek van valami ötlete akkor kérem ossza meg velünk, mert tehetetlennek érzem magam.
-
BlackTiger
tag
Most vettem észre, hogy a nyakamon maradt egy rakat promo grinder, mert nem lehet őket eladni AH-n, sem levélben el küldeni se semmit.. Hogy fogom őket mégis értékesíteni? Komoly BFp-kbe kerültek.. mert vásároltam őket (lehet hülye ötlet volt), hogy majd később eladjam, csak úgy látszik túl sokat vártam.
-
BlackTiger
tag
válasz
Richie1984
üzenetére
Az nagyon jó. Hogy sikerült?
-
BlackTiger
tag
Rohadt jó.. Elvesztettem kb. 5 ezret idióta Boosterekkel.. :S Lost-soulsból nekem semmi nem jött, csak értéktelen Twilight spellek.

-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Azt hogy sikerült lebonyolítanod?

-
BlackTiger
tag
Egy kicsit keresgéltem a BattleForge fájljai között és erre az Amii-hoz tartozó artworkre lettem figyelmes.

Nah, ki örülne egy ilyen lapnak?

-
BlackTiger
tag
válasz
LostKnight
üzenetére
Pachito itt gerjesztette az étvágyam a Boosterekre
, de nekem nem volt ekkora szerencsém. A második ezres elbukása után felhagytam vele. -
BlackTiger
tag
válasz
pachito
üzenetére
Régebben már volt erről egy cikkem, de most újraírtam. Köszönöm azoknak (főleg Pachito és Phanze) akik áldoztak arra időt, hogy beszélgessenek velem egy kicsit. Így azért egyszerűbb volt kitalálni, hogy mit kéne még beleírni. (Bármi észrevétel van, vagy egy-két helyen javításra szorulna, szóljatok!)
Kereskedés alapelvek cikk: [link]Szerk.: A Booster ellenességem erősen megnyilvánul benne, ezen szempontból szubjektív lett egy kicsit
(titokban azért én is szoktam boostert venni) -
BlackTiger
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Másik: Az Earn BFp szerintem igen, lehúzás. Ilyesmik vannak, hogy add meg a telószámod leszívjuk a pénzed és kapsz 100BFp-t. Nem éri meg.
@hunkryo: Pontot meg majd innen vegyél (Phanzétól meg a többi kollégától), olcsóbb és így mindenki jól jár.
-
BlackTiger
tag
Boostert Neked meg semmiképp nem éri meg venni, mert az zsákbamacska. Csak a szerencséden múlik. És ha nincs már egy meglévő gyűjteményed vagy nagyobb anyagi háttered, csak 1100BFp-d amit most elköltenél Boosterre, akkor ha (tegyük fel, hogy) véletlen nem jön be, csupa hasztalan/értéktelen lapot kapsz amire abszolút nincs szükséged, na azzal "törölheted ki".
Játszol egy hónapot. Megnézed mások milyen deckel nyomulnak, kitapasztalod neked milyen pakli kéne, szépen összeírod milyen lapokra van szükséged és egyenként beszerzed majd. Ez esetben 1-2k BFp-ből szerintem használható paklit tudsz összerakni.
vagy (alternatív megoldás)
Kihívásként tekintesz az ingyenes lapokra és nem költesz semmit sem a játékra.
(Hidd el, sokkal izgalmasabb) -
BlackTiger
tag
válasz
zoli.22
üzenetére
Jól gondolod. Nem nézünk hülyének.

De ha már itt mindenki elkezdte ajnározni magát, hadd mondjam el, hogy én se keveset tettem az ügy érdekében. Legalább már 7-8 ezer BFp-t szétosztogattam és még rengeteg lapot a magyar játékosok körében és még mind a mai napig ha látok a játékban valakit szerencsétlenkedni és észreveszem rajta, hogy magyar akkor magyarázok neki egy félórát majd kisegítem pakliját jó néhány lappal +3-500BFp-vel. Másik meg, hogy régebben próbálkoztam egy közösségi oldal kiépítésével (battleforge.jatekoldal.net), cikkeket írtam, oktatóvideót csináltam.. de végül beláttam, hogy egyedül nincs annyi energiám, időm (és nem mellesleg kedvem), hogy megcsináljam.. viszont szerintem így is szép számmal csalogattam a játékhoz újakat és segítettem a már meglévőknek.
Nah, most már én is büszke vagyok magamra.
Az EA meg egy pénzéhes szemét, ez nem is kérdés. És nem csak egy lábon (a Battleforgon) áll, tehát nyugodtan megteheti, hogy nem foglalkozik vele.. akkor is még bőven keres egyéb játékaival. Az Amii-mézesmadzag húzogatásra meg személy szerint nagyon haragszom.
@phanze: Az én paklim egy Grinder árából kijön. xD Egy kimaxolt tutorial deck + promo grinder t4-re.
Nagyon atom. -
BlackTiger
tag
Zajlik a kereskedés.

Ezt a négy lapot egyben 11,5k-ért vettem.. remélem ezres mértékű haszonnal tudok rajtuk majd továbbadni.

-
BlackTiger
tag
Kedves Fórumozok!
Olcsó lapokra illetve chargre-ra éheseknek hoztam a következő ajánlatot. Az alábbi common lapok mindegyike 800 Gold viszont minden fórumozó ingyen kiválaszthat magának 5 különböző(!) lapot, akkor is ha nem vásárol. Tessék választani!
Annak tudatában (és közlésével), hogy mit szeretne küldjön mindenki itt egy pm-et itt fórumon, a játékon belüli tranzakcióra majd csak később kerül sor.Fire
Sunstriders 6x
Wrecker 7x
Thugs 7x
Nomad (green) 3x
Nomad (red) 4x
Banner of Glory 5x
Fire Bomb 8x
Blaster Cannon (red) 2x
Blaster Cannon (purple) 1x
Eruption 6x
Fire Stalker 9x
Rageclaws 11x
Morklay Trap 5x
Ravage 4x
Global Warning (red) 2x
Global Warning (blue) 2x
Lava Field 10x
Magma Spore 9x
Magma Hurler 8x
Sun Reaver (green) 1x
Sun Reaver (red) 1x
Unity (green) 2x
Unity (blue) 1x
Emberstrike 10x
Fire Sphere 10xShadow
Forsaken 3x
Skelton Warriors 5x
Wrathblades 6x
Snapjaws (red) 1x
Decomposer 6x
Lifestealer 9x
Nasty Suprise 8x
Offering (blue) 2x
Offering (green) 6x
Nightcrawler 13x
Knight of Chaos (purple) 3x
Knight of Chaos (blue) 1x
Ripper 8x
Stone of Torment 11x
Unholy Power 7x
Undead Army 3x
Shadow Insect 3x
Mutating Frenzy 13x
Necroblaster (purple) 3x
Rifle Cultists 7x
Incubator (red) 2x
Incubator (purple) 1x
Unholy Hero 7x
Infernal Chain (green) 2x
Infernal Chain (blue) 1xFire-Shadow
Bandit Stalker (green) 3x
Bandit Stalker (puprle) 4x
Commandos (purple) 1x
Commandos (blue) 1x
Skydefender (purple) 2x
Skydefender (green) 3x
Waystation (purple) 2x
Waystation (red) 2xLost-Souls
Lost Dancer (purple) 1x
Lost Wanderer (blue) 3x
Lost Launcher (red) 1x
Lost Launcher (blue) 2x
Lost Disruptor (green) 1x
Lost Disruptor (purple) 2xFrost
Master Archers 8x
Northguards 7x
Imperials 6x
Lightblade (red) 1x
Ice Barrier 3x
Warden's Sigil (blue) 2x
Warden's Sigil (green) 1x
Frost Bite (purple) 2x
Frost Bite (red) 2x
Glaciation (blue) 3x
Glacier Shell 7x
Defenders 8x
Phalanx 6x
Cannon Tower 4x
Kobold Trick 7x
Silverwind Lancers 4x
Tremor 8x
Northland Drake (red) 2x
Northland Drake (blue) 1x
Shield Building 11x
Tempest 5x
Shatter Ice 3xNature
Spearmen 4x
Windweavers 8x
Werebeasts 5x
Tunnel 5x
Primal Defender 11x
Surge of Light 7x
Ghostspears 6x
Mauler 8x
Spirit Hunters (purple) 1x
Spirit Hunters (green) 2x
Root Nexus (blue) 3x
Root Nexus (green) 2x
Breeding Grounds 4x
Burrow Ritual (green) 4x
Burrow Ritual (red) 6x
Curse of Oink 5x
Ray of Light 4x
Drones 9x
Swamp Drake 8x
Equilibrium (green) 2x
Equilibrium (blue) 4x
Giant Wyrm 8x
REgrowth 8xStoekin
Stone Shards (red) 4x
Stone Shards (blue) 3x
Stone Tempest (purple) 2x
Stone Temest (blue) 1x
Stone Launcher (blue) 1x
Stone Launcher (purple) 1x
Hammerfall (green) 2x
Hammerfall (blue) 4xTwilight
Twilight Minions (red) 3x
Twilight Minions (green) 3x
Slaver (red) 6x
Twilight Bombard (red) 5x
Twilight Bombard (blue) 4x
Fleshbender (purple) 3x
Fleshbender (red) 1x -
BlackTiger
tag
Itt van ez a remek kis oldalam, amivel régen rengeteget foglalkoztam és a többi magyar játékos összehozása és a nekik való segítség nyújtás céljából hoztam létre. Amikor már meguntam a Battleforg-ot, az oldalt is abbahagytam és most már szerintem egy féléve ott áll érintetlenül. És ez a gondolat, hogy ott van, jó és hasznos is lehetne, de senki nem foglalkozik vele ez mindig zavar.
Akinek van elég ideje és érez magában kellő erőt és kitartást, hogy tovább vigye az oldalt, az írjon nekem és odaadnám akkor neki az egészet. (ftp kódokat lehet elfelejtettem már..)Illetve még valami.. van még nekem elszórva 3-4 ezer BFpnyi vagyonom, így a Karácsony közeledtével szerintem rövidesen azt is szét osztom.

-
BlackTiger
tag
Csak úgy hirtelen előtört belőlem egy szóvicc, úgyhogy ezt most megosztanám veletek.
Aki másnak gulyás, maga eszik bele.
-
BlackTiger
tag
Nah, ennyi volt.. elosztogattam kb. 4 ezer pontot, a lapjaimat még egyelőre nem szeretném csak azokat amiket egyáltalán nem használok, mert gyönyörű paklikat építettem az idő elteltével, és ha nem sajnáljátok tőlem lehet, hogy hetente egy-egy meccset még játszanék azért.

-
BlackTiger
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Nagyon szívesen. Tényleg csak azért csinálom, mert hogy ha abbahagyom a játékot és az accomon marad az a sok minden az miért jó? Akkor egy idő után úgyis eltűnik, úgy hat hónap asszem, de senki nem tudja használni.. és semmi értelme nem lenne, ezért mivel mindig is ez volt a cél, az oldalam célja is, segítem a kezdőket 300-300 pontokkal.
-
BlackTiger
tag
Mivel norman7 kérdezte, hogy hogyan lehet többet csinálni a pontjainkból és gondolom, hogy ez a téma másokat is érdekel ezért válaszomat ide is leírom.
Elsősorban, mint azt már rengetegszer említettem ezt a cikket tudom ajánlani mindenkinek, nem a reklám miatt mondom, de itt tényleg nagyon jól le van írva, hogy hogyan kell itt kereskedni.
http://battleforge.jatekoldal.net/leirasok/kereskedes/11-kereskedes-alapelvek
A lényeg, hogy olcsóbban megveszel egy lapot, majd drágábban eladod. Ez kissé türelem játék, nem szabad kapkodni.. ráadásul rengeteg dolgot kell egyszerre észben tartani, a különböző lapok árfolyamát, hogy mikor mennyi volt, vagy az újabb és újabb patchek tartalmát, megjósolható, hogy egy lap drágulni fog vagy olcsóbbá válik-e a következő időszakba, ezért érdemes folyamatosan olvasni a hivatalos BF fórumon lévő híreket. Az adatokat továbbá érdemes táblázatba vinni, hogy átláthatóbb legyen. Minél magasabb egy lap, annál többet profitálhatunk rajta, hisz az árának ingadozása valószínűleg annál nagyobb.
Hosszú távú befektetésnek mondanám azt például amikor előretekintünk, hogy például az a Promo lap amit most nagyon könnyedén lehet beszerezni, az idővel amikor már nem juthat hozzá az ember csak az AH-n keresztül és a friend refferer programban már más lap lesz kapható, akkor lehet drágulni fog..de egyáltalán nem biztos, mert ha könnyen beszerezhető akkor a piacon rengeteg lesz belőle kint és ha több az eladni szándékozó, mint a vásárolni akaró játékos akkor bizony jelentős árzuhanásokra kell számítani.. Tehát híreket olvasva lehet előrekalkulálni, hogy mi történhet majd.. Egy ilyen befektetés lehet, hogy csak hónapok múltán térül majd meg, amikor a kijön egy újabb patch vagy akármi.Most mindenkinek remek lehetőség lesz a közeljövőben kijövő Amii edition, amikor is mindenki majd az új lapokat akarja megvásárolni és ezért eladja a régi lapjait.. ilyenkor iszonyatosan lemegy szinte minden lap ára.. Ez az az időszak amikor akár 1000-ket is lehet keresni néhány héten belül. Mivel már régi játékos vagyok, átéltem már kétszer is az új kiadásokat, tehát ezt most tapasztalatból mondom. Érdemes ilyenkorra jelentős tőkét felhalmozni és abból a lapból venni néhányat aminek az ára hirtelen nagyon alacsonyra ment, és majd miután "elcsendesül" az új kiadás iránt való lelkesedés és az árak szépen visszaállnak régi helyükre jelentős profittal tudunk eladni..
Tehát meg ne lássam, hogy valaki kezdőket akar átverni és belőlük akar kicsalni pénzt, azzal, hogy olcsón megveszi a hiszékeny embertől azt a lapot ami igazából többszörösét éri. Lehet, hogy ez sikeresebb, de ez erkölcstelen, gonosz cselekedet. Gondolkozzatok, számoljatok, figyeljetek és így kereskedjetek tisztességgel!
Szerk.: Neki nem ennyit írtam, de közben még eszembe jutott néhány dolog.. Bocs, nem sikerült teljesen jól megfogalmazni, de fáradt vagyok már.
-
BlackTiger
tag
No, mivel már vagy 9 embernek adtam pontokat/lapokat és még valószínűleg lesz aki kérni fog, ezért senki se gondolja, hogy itt most ezreket fog nyerni. Mindenkit aki kérte egyelőre 300BFp-vel tudtam kisegíteni.
-
BlackTiger
tag
válasz
Razuel
üzenetére
A-a.. az Amiit legfeljebb a befektetéseim miatt lenne érdemes megvárni, de nem igazán tudom.. azután se játszanék.. és ilyen szempontból meg mindegy. Csak ezek hosszútávú befektetések és beletelne egy kis munkába mire sikerülne őket értékesíteni, de azon dolgozni, hogy még több BFp-t tudjak odaadományozni azon már nincs kedvem
Így is van elég. Amúgy is.. amit én tapasztaltam, hogy idővel csak romlott ez a játék, mind a játékosok, mind a lapok, mind az értékek és az arányok. -
BlackTiger
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hah
Majd tiszteletem jeléül a régi mentoraim és a vénemberek is kapnak egy-két goldot. 
Ha nagyon rászorulónak érzed magad, gyere, adok neked is. De szerintem erre nincs szükség.Nah, most ezt mindenkinek írom akinek adok, vagy aki kérni szeretne.
Ezen cikkemet mindenképpen olvassátok el!
http://battleforge.jatekoldal.net/leirasok/kereskedes/11-kereskedes-alapelvekNem szeretném, hogy ha a kapott BFp pontokat elpazarolnátok. Ott le van írva, hogy hogyan lehet lapokat venni/eladni és mit és hogyan érdemes.
Booster pack-ot semmiképen ne vegyetek! Mert az a legtöbb esetbe csak vesztességes, ne bízzátok a szerencsére. És amúgy sem 50-50%-okról beszélünk, mert a fejlesztőknek céljuk a pénz szerzés azzal, hogy direkt vesztességesre csinálják a boostereket, hogy elnyerjék a pénzünk és nekünk újabb pontokat kelljen vásárolni.
Jól gondoljátok meg mit vesztek és csak olyat vásároljatok amire tényleg szükségetek van, nézzetek utána mindig az árfolyamoknak, ne hagyjátok, hogy átverjenek! -
BlackTiger
tag
Sziasztok!
Gondolom észrevettétek, hogy már teljesen eltűntem.. Az oldalam fejlesztését sem folytattam már és a játékot is abbahagytam.
És mivel úgy gondolom, hogy nem igen fogok már visszatérni a játékhoz, ezért hatalmas felhalmozott vagyonom jótékony célokra ajánlanám fel a kezdő játékosoknak.. Van úgy 4000 BFp-m még és több ezer BFp értékű kártyagyűjtemény.
Akit érdekel az nyugodtan írjon nekem privát üzenetet. Nem kérek érte semmit, de szeretném ha csak olyanok írnának akiknek tényleg szükségük van lapokra! Aki több acc-al próbál belőlem pénzt kicsalni az gondoljon arra, hogy így másoktól vesz el egy remek lehetőséget.Tigris
-
BlackTiger
tag
Készülget az újabb rész, az alapanyag már meg van.
Egy-két dolog ízelítőül, ez majd egyben a 3. és 4. rész is lesz:
-Végigvisszük majd az Encounters with Twilightot, először Standardben majd Advancedban
-Gyakorlatilag 4 lap ügyes használatával és a megfelelő taktikázással, mikrózással megnyerjük első PvP meccsünk
-És továbbra is megvesszük a napi 1lapos boostert, kiderül majd, hogy ma mi volt benne
@Zedroxine: Szerintem valószínűleg szükség lesz rá, de még gondolkodom rajta hogyan is legyen megvalósítva. Majd a privátban üzenek. -
BlackTiger
tag
válasz
pachito
üzenetére
Jah, hát kisebb bakik becsúsznak, de így lesz kalandosabb vagy éppen humorosabb.

Egyelőre arra van időm, hogy 2-3 naponta csináljak egy részt. Tehát várhatóan vasárnap estefelé lesz újabb rész.Javítottam a hibát, most már lehet hozzászólni a videóhoz a cikknél, és most fórumon is nyitok neki egy külön topicot, ahova az eddigi azzal kapcsolatos postokat áthelyezem majd.
@TheSkunk: Vegyél fel mindenkit a ph fórumról a friend listre, majd lehet fölveszlek én, ha látlak. IGN-d mi? És mi biztos adunk neked mindig kölcsönt ha szükséges, vagy akár ingyen is. Nálam kb. mindig van 1-2ezer BFp a többieknél meg van akinél még több is.
A rendes embereketől nem sajnáljuk. -
BlackTiger
tag
válasz
TheSkunk
üzenetére
Annyira azért nem unom, csak kicsit szüneteltetem és addig P4F-ezek.
Most ezen dolgozom:
http://battleforge.jatekoldal.net/videok/17-sorozat/17-battleforgehun-mindent-a-kezdetektl-1-resz -
BlackTiger
tag
Az lenne a problémám, hogy a PvP meccseken dögivel kapom a 3-5k ELO pontokat, de a profilomban ezt nem jelzi ki, mindig csak az írja, hogy 3760 pontom van és ez a szám nem nő.. mi lehet csinálni?

-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nah én gyors voltam és eltudtam adni két Santát 250-250-ért.. és ezeket még tavaly 50BFp-ért vettem.. 500 potya BFp mindig jól jön.

Szerk.: Jah és még így is van 2db! -
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Változtatnom kellet a verseny kiíráson, de remélem még így is lesz jelentkező eddig sajnos senki sincs :S nézzétek meg. [link]
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nekem már volt, hogy kb. 3 nap után válaszoltak.. szerintem várj még egy kicsit.
-
BlackTiger
tag
Kezdi elveszíteni a BF azt a csodálatos szépségét, hogy minden pakli és minden kombináció más és más és egyik ebben jó, abban rossz a másik meg fordítva. Én ezt anno imádtam benne.. de most.. van x lap naturenél.. jó van akkor legyen firenek meg frostnak is olyan át színezzük a skint, az erejét megnöveljük, hp csökkent és kész az új kiadás. Faxa mi?! Ez tényleg szánalom.
-
BlackTiger
tag
Most azért valljuk be, az Enlightenment még mindig jobb az Amii monumentnél, nem de?
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én nagyon szomorú vagyok, mindig is Enlight párti voltam, mindig is használtam. Az Amii monument egy noob lap, nagyon utálom.
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Rakjam lejjebb? Lejjebb rakhatom én csak kb.-ra lőttem be. Én lvl11 vagyok és nem vagyok pro, most rakjam a szintet lvl12-re?
Valahol kellet lennie egy határnak, a 8-as szint az aranykorona már azt hiszem. -
BlackTiger
tag
Nah első kis aprócska versenyem.
Gyertek sokan!
Link -
BlackTiger
tag
Ez szerintetek milyen lett?

-
BlackTiger
tag
Bocs, meg akkor már most lefordítom az egész fórumot magyarra, mert eredetileg angol a motor. OnSetnek, meg az itt lévő többieknek mondom ha sikerülne a közösség fejlesztő új oldal és átmennék oda, ti mindannyian admin/moderátor jogosultságokat kapnátok, ismerlek titeket annyira és tudom, hogy rendesek és megbízhatóak vagytok.
-
BlackTiger
tag
Köszi OnSeT, ez jól esik, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá. És ne higgyétek, hogy én a logout.hus közösséget jöttem lerombolni én csak növelni és fejleszteni szeretném, addig is pls regeljetek legalább.
Hátha mégis sikerül, remélem.
Szerk.: Amúgy ez Joomla alap dizájn, csak kicsit változtattam rajta, de nekem is így tetszik, viszont a fórum alap dizájnja nagyon gáz, ezért most megcsinálom azt szép BF-esre, szerintem hamar kész lesz.
-
BlackTiger
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Igen igazad van, de azok a cikkek már nagyon régiek és nem is én írtam őket, hanem Rink, de attól még igazán kijavíthattam volna. Még fogok cikkeket írni, de inkább kereskedésről és a játék alapelveiről, amit már vagy 100x elmagyaráztam a kezdőknek és igen sok ilyen dolog van. A közösségről meg azt, hogy jelenleg nincs akkora, de van rá esély, hogy akkora legyen, csak össze kell fogni a játékosokat, mert ha csak egyedül játszanak nem találkoznak egy magyarral sem aki segítene nekik kiigazodni a bonyolult rendszerben, bizony hamar abbahagyják. Ha sikerülne odaterelnem a magyar játékosok nagyját akkor eleve nem csak én, hanem még a többiek is írhatnának cikkeket, tehát bárki aki szeretne valamiről írni, az írhat cikket, ezt a lehetőséget azért nem láttad gondolom, mert csak a regisztráltaknak érhető el, és így igen hamar komoly tudásbázis lenne ahol mindenki rengeteget fejlődhet. Nekem ebben semmi anyagi hasznom nincs, ha összeszámolom már legalább több hónapot töltöttem el ilyesmi közösségi jellegű fejlesztéssekkel, nekem igaz célom, hogy a Battleforge-ot több emberrel is megismertessem és a magyarokból egy összetartó, egymást segítő, nagy és boldog társaságot faragjak. Régebben már volt egy ilyesmi sikeres próbálkozásom, az akkori oldalt a PGO-n lévők használták csak, de már látszott a fejlődés, mindenki írt cikkeket és az oldal lassan kezdett benépesülni, csak az extra.hu felmondta ingyenes szolgáltatásait és az oldalnak így vége lett, a közösség szét esett és a PGOról már csak nagyon kevesen játszanak. Úgy gondolom ebből is látszik mekkora összefogó ereje lehet egy jól működő weboldalnak. Szerintem a fórum is egész jó, mert mindenre van külön rész, tehát PvE, PvP, Kereskedés, Rendezvények stb.
A cikkeket még átírom és még írok néhányat, megpróbálok jókat írni.. de elhihetitek, hogy ez egyedül nem olyan könnyű ráadásul még csak 14 múltam.. Mindent meglehet oldani, OnSet oldalával is egybeolvadhatunk, lehetünk társoladalak, átpakolhatunk cikkeket, csak kellene erre igény. A kezdőknek szerintem nagyon jó lenne. Tegnap találkoztam egy kezdővel akinek a nevéről rögtön felismertem, hogy magyar és máris megdobtam 50bfp vagy több értékű lapokkal és 2 órát foglalkoztam vele és elmagyaráztam neki csak néhány dolgot! Igen mert egyszerűen annyi dolog van ebben a játékban, hogy 2 óra alatt is csak röviden tudsz összefoglalni egy-két részt. Nem nagyon vagyok valami gazdag BFpben, de a kezdők elől sosem bántam a pénzem, most lehet hogy épp emiatt fogja egy hónappal később abbahagyni, megjön a kedve a játékhoz és én ezt így tapasztaltam tegnap is, rögtön regisztrált az oldalra (első regisztrált
) és mondta, hogy jó lenne ha ezt cikkekben is leírnám mivel akkor bárki bármikor elolvashatja.. Nah nem húzom tovább kérlek titeket olvassátok el ezt, és tudom, hogy lehet, hogy egy kicsit nagyképűnek tűntem, de nincs bennem semmi rossz szándék. -
BlackTiger
tag
Üdv!
Csináltam egy jó kis közösségi oldalt a magyar Battleforge játékosoknak. Az oldalon minden van, lehet cikkeket írni, fórumozni, privát üzeneteket küldeni stb. úgy gondolom, hogy a mostanában hanyatló közösségnek jót tenne, ha lenne egy hely ahova mindenki jár és a BF-esek megismerik egymást, beszélgetnek egymással, így csak fejlődnénk, sokan gondolom azért nem játszanak, mert megunják a játékot, de a közösségben programokat, versenyeket, meccseket szervezve, egymást segítve és tanítva szerintem csak még jobban megszerettetnénk másokkal a játékot. Azt gondolom, hogy az új oldalam fóruma elég komoly arra, hogy nagyobb tömegeket is befogadjon. Van rengeteg féle topic, a Battleforge-on belül mindenféle témában. A kinézet még elég gáz, de majd megcsinálom, amint lesz rá időm. Sokkal szebb lesz.
Nos nem biztos, hogy átmennétek oda, mert ez a logout.hu-s fórum nagyon jó, de szerintem az többet tud, legalább vessetek rá egy pillantást.
http://battleforge.jatekoldal.net -
BlackTiger
tag
Kérlek nézzétek meg ezt a pvp matchet és mondjátok el a véleményetek a paklimról, meg a taktikámról. A videó végén van a paklim bemutatója.
http://tv.gamestar.hu/video/battleforge-ranked-pvp-levitiger-vs-rusrt -
BlackTiger
tag
Hát jah, mivel BlackTiger a nevem. xD Csak tigris nem volt.

-
BlackTiger
tag
szerk. Bocs mostanában átlag már csak napi 8-10 látogató van, de az is jó, de lesz még jobb is.
-
BlackTiger
tag
Oks mert ahogy nézem az oldal statisztikáját ahhoz képest, hogy egy jó ideje már nem változott semmi napi átlagban 30 látogató van, tehát érdemes vele foglalkozni. Akkor majd Murder a videód felrakom vagy te is felrakhatod mert szerkesztő vagy.
admin.web4.hu
És akkor majd ha találkozunk pvpzhetünk is vagy mehet a pve, de a 4 személyes mapok is jöhetnek abból, jah és majd segítesz megszerezni a promo Grindert? Ígérem én is segítek ahogy tudok. -
BlackTiger
tag
Üdv újra itt, emlékszetek még rám?
Kb. már 3-4 hónapja inaktív voltam, az oldalamat sem fejlesztettem...
battleforge.web4.hu <-- aki szeretne szerkesztő lenni küldjön pmt
De most már újra aktív leszek és az oldalt is fejleszteni fogom.
Amúgy ti láttátok már MrAcesofspadest vagy kit youtubeon nagyon durva a gyerek p4f lapokkal tolja sorban az expert mapeket, enm régiben pedig az egyiket tutorial deckel xDArra vagyok kíváncsi, hogy most mi a friend reffereres program promo lapja? És ezelőtt annak a stoekin lénynek mi volt a neve? Már elfelejtettem a lapok nevét. xD
-
BlackTiger
tag
Akkor inkább maradok annál, hogy bad harvest 1× és utána meg experten 5× csak elmegyek a hajóhoz és az kb. 5×2 perc és kapok érte 200 xp-ket. Így egy acc feltolása lvl4-re 1 óra kb.
-
BlackTiger
tag
Van valakinek ötlete, hogy ha csinálok új accot, hogy lehet gyorsan kifarmolni lvl 4-ig az xp-t?
-
BlackTiger
tag
Úgy működik, ha egy acc-ra reffereltem 3 embert és kaptam egy promot és utána már csak tokent kaphatok vagy újra 3-nál újra promo lesz? Mert elvileg 4+-ban 120token stb. jár, de nem írja, hogy 6-nál is járna promo.
-
BlackTiger
tag
Annyira noobok... szánalmas még egy normális hivatalos levélnek tűnő dolgot sem tudnak megfogalmazni, nem hogy ezt... elég lol, hogy ennyire bénák, én tudnék normális fenyegető levelet írni
eddig egyedül Showya-nak írtam aki lenyúlta a promo mo-m, de ez már lerágott csont. 
-
BlackTiger
tag
Itt is egy levél.
[link]Fake acc-on kipróbáltam nem működik (ha működött volna akkor sem küldtem volna át magamnak nyugi
, valószínűleg a jelszót meg az email nevét lelopja csak. Ne próbáljátok ki!Szerk.: bocs nem tudtam, hogy ilyen nagy lesz inkább csak belinkelem
-
BlackTiger
tag
Szerintem kicsit röhejes ez az Amii orb... És az is, hogy dupla tokent kapj, remélem az EA nem fogja elrontani ezt a játékot puszta pénzéhességből. Már várom az instant power wellt is.
Az enlightenment ára lefog menni és a grinderé is sztem.
Egyébként aki szeretne a Rajongói oldalra szerkesztőnek jelentkezni küldjön egy pm-et, csak egy Game Star account kell és én majd beállítom, hogy az is írhasson cikkeket.
battleforge.web4.hu -
BlackTiger
tag
Most megújult a GameStar online és most már mindenkinek lehetősége van saját fansiteot/blogot indítani. Csináltam egy Battleforge-os fansite-ot, nagyjából kész és most már csak tartalmat fogok feltölteni rá. http://battleforge.web4.hu
Az a jó, hogy olyan a motor, hogy lehetőség van arra, hogy több szerkesztő legyen. Egyelőre még egyedül írok pár cikket és amikor azokkal kész leszek majd aki szeretne szóljon, felveszem szerkesztőnek. -
BlackTiger
tag
Oks, köszi a wheeles dolgot. És egyébként ti ezt honnan tudjátok pontosan? Mert mondjuk a játékon belül akárhány wheel van mindig csak 20%-ot ír ki. És ez valami bug amit direkt hagytak úgy, hogy kinyílás előtt még a többit is lehet aktiválni?
-
BlackTiger
tag
Az miért jó, hogy ha valaki le rak több wheelt ugyanabból a színből? Például, hogy lerakunk 4db wheel of gifts-et és aztán mindegyiket csak az attackre állítjuk. Rendszeresen látom, hogy egy csomóan ezt csinálják, de nem tom pontosan mire jó... Sokkal hatásosabb vagy mi?
-
BlackTiger
tag
A Grim bahir extra-large egységek ellen jó.
A piros speckója:Infused Life Drain - Aktiválja, hogy egy extra-large egységre támadjon a Grim bahir. Minden másodpercben az ellenség elveszít 95 életpontot ami a Grim bahir-hoz megy át így az meg minden másodpercben 95 életpontot fog regenerálódni.
Ráadásul a célpont(!) gyengébb lesz és 25%-al kevesebbet sebez. De (asszem) a Grim bahir "kötött" lesz, tehát majd csak azt az ellent tudja támadni. Ahhoz, hogy használni tudjuk ezt a képességet a Grim bahirunknak eleve el kell lennie veszítve néhány életpontjának.
Újratöltés 20mp-ként.A zöldben az a különbség, hogy 25% gyengítés helyett a célpont nem használhatja a speckó képességeit és lasabban tud mozogni.
Sztem így ezek alapján nem annyira gagyi lap, nagyon jól jön néhány bossok és XL-es egységek ellen. A piros szerintem sokkal jobb, drágább is, persze mindig változnak az árak, volt amikor egy árban voltak.
Ha nem így lenne, javítsatok ki. Én csak lefordítottam a kártya szövegét.
-
BlackTiger
tag
Szerk.: Inkább pontosabban mondom.
Activate to regain Void Power 100% faster for 30 seconds. Has a 60 seconds
cool-down after the building was built. Reusable every 60 seconds. , azaz
Aktiválja azt, hogy 100%-al gyorsabban visszanyerjük a Void Power-t 30mp-ig. Megépítése után még 60mp-t várni kell, hogy aktiválni tudd. És ez az összes barátságos egységre hat, asszem. -
BlackTiger
tag
Nem, ez elég béna lenne jelszónak máshova... de azért köszi a figyelmeztetés.

-
BlackTiger
tag
A neve Showya, és elvileg van egy öccse GerHUN, akivel sztem vigyázni kell, mert lehet, hogy csak a másik accja. Láttam, hogy GerHUn global chaten a Showyas dumával nyomul, aztán elkezdtem vele beszélni és bizony hasonló a stílusa, de ő még tőlem nem lopott csak Showya, de asszem GerHUN is akart.

-
BlackTiger
tag
Jah, hát igen bocs... véletlen rosszul fogalmaztam, de elmegy visszaszerzésnek.

-
BlackTiger
tag
Aki tudna segíteni, akkor az írjon pm-et... A refererbe kéne, hogy visszaszerezzem a promo mo-m.
Ezt a két accot kéne felvinni 4-es szintig + majd még velem is játszani... az lenne a legjobb, ha egyből lenyomnánk egy bad harvestet azt kész.acc name: b256277@owlpic.com
pass: smithendrew------------------------
acc name: b261145@owlpic.com
pass: smithendrew+még kell majd egy harmadik is azt is majd megcsinálom...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig el is kezdtem valamit csinálni, csak mivel még tökéletesítésre várt volna, nem küldtem be. Nah, mindegy. Nektek itt most azért megosztom, íme:
Inkább valamiféle modern emlékmű, aprócska nosztalgia morzsa, azaz kereskedés a kedvenc lapommal Mo-val. Eredetileg több lapot, bonyolultabb funkciókat, tényleges szimulációt szerettem volna belerakni, de így most megmaradt csak egy virtuális installációnak.
, itt akkor volt mindenki ideges és akkor vesztettünk el mindent igazából, amikor az EA bezárta a BF-et. Most ennek viszont, ami most van csakis kizárólag örülni lehet, hogy még mindig ekkora lelkes rajongó tábora van és a közösségi erő újjáéleszti a játékot.
)

, valószínűleg a jelszót meg az email nevét lelopja csak. Ne próbáljátok ki!