Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zedroxine

tag

Iginotus, én úgy tettem szert sok-sok bfp-re hogy aukcióztam.
    Free2play-el kezdtem, majd kunyiztam egy Gurus kódot (anno PC-Guruhoz járt egy kód sima boostert kaptál belőle)
    Abból esett egy Sunderer 500 fölött ment el. Az összegből beruháztam egy Jugger-re, plusz kaptam sunstriderst, nomadot, vulcant, és scavengert havertól.
    Aztán megindult a grinderezés.

És egyik nap felmegyek bf-re, modom körbenézek. Erre az első üzenet amit megláttam a chatben egy CD-kulcshoz hasonló szám-betű sorozat, mondom már biztos felhasználták 1x de próba cseresznye.
    Hát aznap valaki 3K BFP-vel meg 62 lappal szegényebb lett ugyan is nem volt felhasználva a kód. Nem szégyenlem magam emiatt, aki hülye az hülye, minek írja ki chatbe.
    Szóval innetől jött a gyűtögetés.
    3500 bfp körül indultam, a grindereket nem számolva.
    És most mikor felszámoltam a deckemet, mert kezdtem unni hogy nem mennek a rpve és a pve mapok.

Most több mint 4K BFP-m volt (már pontosan nem tudom), és még így is van 1 csomó 10 bfp körüli lapom amit lusta vagyok feltenni.

OnSeT:
    kezdem megszeretni a t4 taktikodat a 2 shippel. néztem a repeket és azért büntetnek.
    De nekem valahogy sose megy úgy a game, mindíg eltérek a ti tanácsaitoktól, mert haverék rádumálnak. Én hülye meg bedőlök.
    most van még 3K bfp meg a deck amit összeraktam t1-2 shadow; t3 frost; t4 nature
    de valahogy ez sem olyan űberbünti deck, pedig én olyat akarok:D

Új hozzászólás Aktív témák