Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Tegnap pont ezt beszéltük phanzevel, hogy kéne egy server restart vagy hotfix, mert egyszerűen hihetetlen hogy milyen lagok vannak meccs indítás előtt.

Amint nézem kb. 5 órára lövik le szerókat, ez egy hotfixhez képest túl soknak tűnik, remélem jön mellé vmi meglepi is

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hát a bétát én még nem tartom valószínűnek, nagyon húzzák-halasztják az EA-sek ... remélem tévedek
-
phanzetomox
őstag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Hát jöhet is a hotfix, Onset-el tapasztaltam hogy olyan 1-2 percig tart belépni egy rpve-be vagy unrankedbe, ready lenyomása után is 20 seces lagg, a marketplace meg kész őrület, folyamatosan akad.
(ja és a hotfixen kívül nem volna rossz egy béta szeró se xD, bár az csak akkor lesz ha már tudjuk az új edition megjelenési dátumát ) -
Sousuke90
aktív tag
Már nem emlékszem kinek tetszettek az AceofSpades reppek annyira, de az ezt értékelni fogja ...
-
Zedroxine
tag
Facebook info.
BattleForge We will be taking both servers offline on Wednesday (22nd Sep) in order to carry out server maintenance. Follow the link for more info.
[link]Aki nem tudna angolul:
Szeptember 22-én mind2 szervert lekapcsolják mert "karbantartást" végeznek.Lehet hotfix vagy új lapok vagy tényleg csak valami gebasz van bár mostanság voltak elég durva laggok.
-
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
ilyen alapon elég sok s egység kuka ami nem range unit.
én pl szeretem őket de pl nem érdemes használni, kevés a leadott damage,sok counter,knockolja minden szar őket,s egység révén lassaban oszlik el a dmg.
persze pont a striker az ami ebből kivétel mert a charge abilitás a legjobb s egységek közé tereli.
ezért kell h ilyen drága legyen mert sokkal jobb a dmg leadása a többinél. -
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
striker az 90 power.
shadownál nem igen van olyan lap ami-re érdemes egy tölteléket elpazarolni.
nox,executor vagy vmi m unitot érné meg elvileg de sok értelme nincs ha a fő sereg meghal a rootsba.
meg amúgy is haamr meghal ha well közelébe vagy akkor meg nincs annyi power hogy töltelék+a lényeg ami ha túl éli és eljut a wellhez amit felhúzol talán, de még akkor is kell lenni annyi pwoernek h tudj spamelni rögtön.legtöbbször egy egységet ha le tudok hívni ilyenkor bár windek miatt nem éri meg.
sajnos t1-re megint egy pocsék lap jön aminek értelmét nem látom,
használni meg végképp értelmetlen ha csak nem a dread helyére...t2-re az eliminator ha nem fog változni remélhetőleg akkor az jónak néz ki, csak azon meg kevés az undead egység...
csak harvira meg nem túl fun meg túl spéci a használhatósága akkor...
rippert használnám, de gyenge dmg output,drága,sok counterje van+mindne knockos lény. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Ha pont a roots közepében van az egységed, akkor nem lehet rootson kívülre idézni.
De van hogy taktikai szempontból megéri idézni egy olcsót és annak a presence mellé a lényeget.Én pl. Haladuron többször is előadtam, hogy kint volt egy nagyobb serege az ellennek középtájt ami kötötte a powert ezerrel és burrowert próbáltam elvinni a kezdő orbjához, hogy ott is támadjak, és rootsot rádobta, ilyenkor jön mondjuk egy strider 50ért a roots szélére és rootson kívülre mehet a másik burrower.
-
Murder3
addikt
öö rootson kívül hogy lehet idézni?
mert én ahányszor próbáltam oda nem engedte, csak olyan távolságba ahol meg a roots befogta...én amúgy azt vettem észre h amikor leonkozta a többi egységet, pont a firesvonot nem támadta aminek már csak kevés élete volt, ha azt leüti akkor lehet onnan tudott volna nyerni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90
üzenetére
Az kritikán aluli volt. Nyom egy roots pl a swiftre és ott marad.

Levi: ez nem a legjobb taktika nature ellen. Egyrészt mert a tower ott marad és vele 60 powered. Ha a srác jól használja a roots akkor úgy tudja megfogni az egységeid, hogy a swift elöl az nyilasok lőtávolon kivül. Már buktad is a játékot. A hurrikán miatt csak s unittal nem jöhetsz le. Ha meg swiftet hivsz az megint meg lesz ütve. A sworn rush jó tud lenni, de akkor piszkosul kell skubizni. Mert ha sorba mennek és ott kapsz egy roots akkor az első 2 ki lesz nyirva mire észbekapsz.
Amit javaslok: swift, nyilas 2-nél nem több és wrecker. Azzal teli élettel tudod hozni az egységeket. Másrészt a rootson kivülre is tudod spammalni. -
linekiller
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz hogy ha már nincs szükséged egy towerre akkor bontsd le, csak leköti a powert. Itt enélkül is megnyerted de ennél jobb játékos ellen esetleg neccesebb lett volna a túl sok lekötött power miatt.
Amúgy ha rootsba idézel S méretű egységet akkor nem lehet knockolni időnként van olyan nature player aki benézi ezt és rányom egy hurricanet az íjjászokra

-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger
üzenetére
Te jó voltál. Az ellenfeled meg csapnivaló. Ep-t hivott, meg az oink nélküli egyéget nem ütötte, az oinkosat igen stb-stb. Ha nem muszály launcher, mortar akkor ne hivj, inkább unitott vagy euruptiont.
A deck rendben van szerintem. De majd jönnek firések és megmondják.
Nálam sorba vannak a lapok. Balról jobbra tier szerint. A te decked tiszta káosz volt nekem. Mondjuk ha te egyből mindent megtalálsz akkor nem szóltam. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Én nem pártolom a korai makeshiftet, mert powert köt, el lehet kerülni. De ha már leraktad, ami ugye csak S ellen értelmes, akkor ne hozz még egy scavvy-t a már meglévő ellen, mert csak S countered van így lent, miközben a swift M counter.
Több mikró, egy roots 4 egységedet is megfogta, majd idéztél a rootsba egy swornt.
Ugyan nem látom az ellen bázisát, de sztem fölöslegesen mentél vissza amikor középen a 2. wellt húztad. (tovább nézve, valóban a t2 orbhoz előbb odaértél volna)
A makeshift a mortar mellé nem kell, a swornok knockolnak helyette.Az a dazed swift 2:30 környékén nagyon lol volt.
Nem vagyok egy mortar használó, de sztem ha a wellek mögé építed ugyanúgy eléri még az ellent. És jobban védve van.
Első blikkre ennyi, Gyuri meg majd kommentálja a nature kolléga teljesítményét XD
-
BlackTiger
tag
Kérlek nézzétek meg ezt a pvp matchet és mondjátok el a véleményetek a paklimról, meg a taktikámról. A videó végén van a paklim bemutatója.
http://tv.gamestar.hu/video/battleforge-ranked-pvp-levitiger-vs-rusrt -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Erről beszéltem. De erről a ballansz hiánya tehet. Ha egy új frakció nem lenne sokkal erősebb mint a régiek ilyen nem lenne.
Láttam egy dekka repet joedemoe ellen. Dekka csak joethenoobnak titulálta. Semmi mást nem csinált a pro mint reavert robbantott és annak a revivjét. [link] -
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egy időben én is játszottam DO-val, amikor még enli+shake volt a t3. De számomra egy idő után az már nem volt öröm, hogy lehívok 2 DO-t és szétverik gondolkodás nélkül az ellent.
Vannak olyanok, akik csak a győzelemre játszanak, ezek tipikusan azok, akiket a többség lelámáz. Ha nekik ez okoz örömet, akkor csinálják nyugodtan.
Nekem speciel külön öröm ha egy-egy ilyet leverhetek, kedvenceim a Lost Reaver robbantók és a shade spammerek ... csodálkoznak, amikor nem az én wellem hullik, hanem az övék.Én személy szerint olyan vagyok mint Gyuri, hogy győzelem és győzelem között is van különbség, az utóbbi időben arra játszottam, hogy vagy nyerjek t1-en, vagy valószínűleg veszítek. Az meg hogy kinek mennyi az elo-ja, nekem mindegy. Az elo számítás módszerével sem értek egyet, ez a kinti fórumon is jópárszor volt téma, hogy a base elo és a szorzók rá nem a legszerencsésebben vannak elosztva.
Összességében azt mondom, hogy ha valakinek csak a győzelem számít, hogy egy pici szám hogyan változik, annak szíve joga, nyugodtan játsszon olyan lapokkal amilyennel akar.
Én maradok annál, hogy egy-egy jó meccs, ami még szoros/fordulatos is, az többet ér mint egy győzelem. DO nekem például még akkor kikerült, amikor megjött Moon, mert egy idő után már csak DO és vile counternek használtam, de arra meg Moon jobb volt. Viszont Moon-t se hívtam le soha amíg nem hozott az ellen DO/vile/shade-t, aztán meg csodálkoztak, hogy megy rá egy ravage és simán szedi a welleket. Na ezért nem szeretem igazából Moon-t se, de ez egyéni vélemény.Még egy összegzés akkor, mert kicsit hosszúra nyúltam, úgy játssz, ahogy neked jól esik. Nem a te hibád az ilyen dolog, hanem az EA hibája.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
nem ctrl +d hanem ctrl +o

a felbontás az fix. ( annyi amit épp használsz a játékban) ilyen szempontból mind1 melyikkel mentesz. -
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Csak az a különbség, ha én mondok valamit mint naturés akkor hülye vagyok. Ha egy shadowos sir kicsit jön a többi és megmagyarázzák a shadow miért gyenge és a másik miért erős. Ezt nem én találom ki, hanem kint így müködik.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
én print screen-el szoktam másolni képernyőképet aztán egyből szerkesztem paintben mentés előtt.
viszont van bf-nek beépített képmentője.
azt akkor szoktam használni ha gyorsan kell sok képet csinálni pl vki mutat egy jó decket (ezt csak 3 részletben lehet lementeni)
hátránya hogy PNG-ben ment ~2.5 MB / kép
a képeket a C:\Users\Documents\BattleForge\screenshots ba rakja
gyors bill. a mentéshez alapértelmezés szerint Ctrl+O
( beállításoknál lehet módosítani ) -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
A többségével egyet értek, de:
Nyerni és nyerni között van különbség. Ennek az ellenkezőjéről nem gyözöl meg. Persze ha csak a végeredményt nézzük akkor igazad van. De az oda vezető út lehet korrekt vagy inkorrekt.
Ez a Te álláspontod. (Meg még egy jópár emberé, akár lehet az enyém is) De ez csak egy nézőpont. Mint Te is írtad, szerintük meg az Oink az inkorrekt. Kinek van igaza? Talán senkinek, talán mindenkinek, de igazság nem lesz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nyilván a lapoknak van egy természetes értékcsökkenése. De ezt mesterségesen gerjeszteni nem szép dolog.
Értem én, hogy rátol minden okosságot a do-ra. De ettől még a do fire, shadow felállásban nagyon imba volt. Nem véletlenül volt ez a cirkusz kint.
Nyerni és nyerni között van különbség. Ennek az ellenkezőjéről nem gyözöl meg. Persze ha csak a végeredményt nézzük akkor igazad van. De az oda vezető út lehet korrekt vagy inkorrekt.
Hiszem, hogy nem sok őslilás van manapság.
Nem olvasol kinti fórumot? A shadowosok állandóan fikázzák a pure naturésokat. A legújabb sláger a hurrikán, roots, oink, som nerf. Azért érzed ennek a súlyát.
Az is bosszantó, hogy kint is minden a shadowos játékosok körül forog. Értem én, hogy a többség igényét akarják kielégiteni. De nem csak shadowos jétékosok vannak!Zedroxine: randomra frostal érdemes kezdeni. A lényeg, hogy lostspirit-l tudj nyomulni.
-
Zedroxine
tag
Erre valaki választ?
-
TazLeacher
nagyúr
Közösen válaszolnék:
Amit leírtatok, az mind igaz, viszont ezért nem a játékos a hibás. Az, hogy az EA nem képes rendes supportot biztosítani, az az ő hibájuk, ami rajtunk csattan. (És most tök mind1, hogy milyen support). A lapok elértéktelenítése teljesen normális fogalom az ilyen játékokban, ez a fizikai gyűjtögetős játékokban is így van.
Gyuri írta a DO esetét. Szóval szerintetek jelen esetben az a normális, ha ott van Pistike lehívja a DO-t, és inkább nézze végig, ahogy szétcsapod, majd elhullik, minthogy buffot tegyen rá (esetleg jó sokat)? Szóval inkább nézze, ahogy meghal a DO, csak, hogy ne azt mond, hogy lama? Pedig ott vannak a lapok a "kezében"?
Vagy egyszerűen a választott színből hagyja ki a - szerinetek - op lapokat és oldaja meg úgy? Ja, hogy úgy neki nem jó? Játszon más színnel? Okos dolog, de akkor megint ott vagyunk, ahol a part szakad. Miért ő játszon más színnel, ha ő nyer. És ez jogos.
Az, hogy legend-ek között mennyi a jó játékos? Teljesen mind szerintem. Biztos vagy benne, hogy a F1-es autókban a világ legjobb pilótái ülnek? Sem a TOP200, sem a Legend rang nem arról szól, hogy én így tudok játszani, vagy úgy. JELENLEG benne vagyok a TOP X-ben, azt örülünk, ha Te vagy az első, akkor méginkább, de ez múlandó. Úgy gonodolom, hogy büszke lehet magára, aki megcsinálja, de azért nem ez a mérce.
1 dolgot gondolj meg azért: lehet, hogy sokan játszanak Shadow-val, és egy részük azért mert "könnyű", de mi van azokkal az emberekkel akik azért játszanak lilával, amiért Te zölddel? Őket nem kellene leírni. Gondolj bele, neked, hogy esne, ha holnaptól mindenki lamazna minden játék után, mert pure zölddel nyomod...
-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger
üzenetére
DO =deep one
OP = arra a lapra mondjuk ami túl erős. -
median
csendes tag
Értem, köszi a gyors választ

-
median
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek újra elkezdtem a játékot, nem tudom emlékeztek-e rám de fel is tenném az 1. kérdésemet: nem tudja valaki hogy mikor váltják át promo grindert valami más promo kártyára a refer a friendnél? mert ha valaki tudja és a válasz a 'közeljövöben' lesz akkor nem adom el hanem kivárom és eladom majd drágábban később előre is köszi a választ.

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Először is a teljesség és tisztánlátás kedvéért:
a mortar cliffmortar, wallmortar és hasonlók esetében
a roots + lava esetében sztem a roots+mine-ra gondoltál
ezekkel általában az a baj, hogy egyszerűen nem lehet őket még csak megközelítőleg sem power arányosan counterelniEzzel át is térnék pár kiegészítésre Gyuri gondolataihoz, mert nagyrészt egyetértek vele:
ahogy ő is mondta, a baj itt az egyensúly hiányával van. Tudom, hogy tökéletes egyensúlyt nem lehet elérni, nem is ez a cél. De az kéne, hogy minden színnek legyen reális esélye minden ellen. Nem pedig az, hogy egy pure fire vs. pure frost, vagy egy pure frost vs. pure nature előre lefutott meccs hacsak valaki nem teljesen kezdő.
Az EA pedig már elég régóta bizonyítja, hogy nem a játék javítása a céljuk, hanem a pénzszerzés minél kevesebb munkával.Gyuri: enli+bloodot sztem meg nem lámaság használni, mert nagyon drága és ugyanúgy verhető, ha jó anti-xl taktikája van az ellennek. Az enli+shaket mondjuk én is hagytam egy idő után, mert tényleg nem volt egy szórakoztató dolog.
Ja és Jer1cho, sztem a noob és a láma fordítva van ^^
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nos. A baj, ott kezdődik, hogy az ea dobálja ki a lapokat észnélkül. Nincs tesztelve, kipróbálva. Pistike felkel csinál egy lapot a megálmodottak szerint és kész. Ha jó, jó, ha nem úgy is jó.
A másik baj, hogy az ea értékteleniti el a kártyákat. Vagy nerfel, vagy azzal, hogy sokkal erősebb kártyákat hoz ki (vagy azzal, hogy egy drága lapot berak a sneak deckbe). Ez tény, ezzel nem lehet vitatkozni. Pesze ez nem most kezdődött, de most lett mindenkinek elege belőle. Mivel mostmár nagyon látványos.
Felvetettem kint, hogy nem furcsa hogy ennyi shadow játékos van (más is felvetette). Az volt a válasz, hogy ez nem azért van mert shadow alapokon, könnyebb játszani. Példának hozták az scII-t. Mert ott meg mindenki terrannal játszik.
Halkan teszem hozzá, hogy ott már nagyben megy a nerf, csinálják a ballanszt. Ugyanis ha egy játékban ennyire tulsúlyos egy szin, egy faj, egy frakció akkor ott valami nem stimmel.
Ott a mini booster. Az is buherálva van, ebben biztos vagyok. Nem azért mert szar lapokat dobál. Hanem mert eddig 4 bandit és 2 stone lapot dobott nekem.Én és még néhány ökör javarészt az első kiadás lapjaival játszik. Nálam is dryad, do, spirithunters ami nem az alap kiadás.
Így a pakli nem verseny képes. Nyilván ez nem csak a naturére igaz, mert igaz ez még a firére is (pure pakliról beszélek). Jó példa erre a deepcoil. Teljesen elavult. Pvp-ben, pve-ben egyaránt. Mikor megvettem sokat használtam, mások is (repeket is láttam róla). Mostanában meg egyáltalám nem láttam senkinél.Nasty (egyéb támadó spellek): nincs arányban a power költsége a rombolással. Nyilván nem arról beszélek mikor a noob berobbant egy chargert egy ww ellen. De egy lava pl campnél ledobva ahol van még 2 unit is már sokat sebez az árához képest.
Játszottam elég legendel (és más magas rangú emberrel) hidd el nem azok vannak magasan a listán akik játszani tudnak. Hanem azok akik op kombókat, imba kártyákat használnak. Legyen az enli + shaker, grigori bomba, soulhunter.
Nyilván meg kell érni ehhez a játékhoz, fel kell nőni hozzá. Nekem sikerült úgy gondolom. Akkor elhagytam az enli + shakert, és a bloodot is.
Válaszolok a konkrétan nekem szóló részre is.
Nincs igazam? Lehet. Annyi minden esetre bizonyos, hogy a top 200-ban nem sok nature t1-t látsz. Azoknak is a zöme pure. Tehát kénytelenek naturéval kezdeni.
Nilván játszhatnék shadowwal. Mások is játszhatnának vele. Így mindenki shadowwal tolná és egy nagy boldog család lennénk.
Nincs annyi esélyed és ez is tény. Sokan felhozzák a nature legendeket. Álljon itt példaként stoxx. De egyet ne feledjünk, vannak kivételes képességű játékosok. Én az átlagos képeséggű játékosokról beszélek. Ha vesszük Pistikén és Mórickát akik ikrek.
Az fogja többre vinni aki bizonyos szinnel és kombóval játszik.
Nem kevés játékos van aki vált mikor kijön egy új edition, vagy egy új op lap. Miért? Nyilván egyrészt kiváncsiságból, de többségük azért mert ezzel előrébb jut. Emlékezzünk csak vissza mikor minden hülye shade és launcherrel tolta.A probléma gyökerét már többször leirtam. Nem szabad a szineket ilyen szinten keverni.
Példa, hogy nature is legyen. Egy do pajzsal meg home soillal és cc-vel leüthetetlen. Mondjuk ki lámaság. Egyrészt az ea részéröl, hogy ezt lehet. Másrészt a játékos részéröl aki máshogy nem tud nyerni.
Kezdetben ez a játék olyan volt mint a sakk. Ez megváltozott. Gondolj bele, ha egyik pillanatról a másikra a gyaloggal olyan dolgokat lehetne csinálni mint a vezérrel.
Probléma még, hogy sok esetben nincs counter egy lapra. Ezt nem ragozom, mert már mindenki leirta, melyik szinből mi hiányzik.
A megoldás az, hogy az alapszineken túl a dual orbokat is definiáljuk. Majd erre készitünk egységeket, épületeket, varázslatokat. A régi lapokat petig t2-től hazsnálhatatlanná tesszük. Pl lava már egy fire-nature, fire-shadow deckbe már nem férne be, mert pure fire lenne. Így a játékos csak dual orbos lapokat tudna használni.Az ea nem akar, vagy nem tud a játékkal foglalkozni ez biztos. Ennek az az eredménye, hogy a játékosok nem játszanak a játékkal. Még akkor is, ha nem kevés pénzt költöttek rá.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Látod, ezért nem értettem (értem) továbbra sem, hogy miért gyökér az aki mondjuk Shade-el játszik. Minden színnek megvannak a maga lapjai, akárhogy válogatod a szineket, mindig lesznek jó kombók. Valahogy úgy érzem ilyenkor, mintha direkt szivatni akarnák magukat a játékosok.
Shadow-ban AoC-t hívni gyökérség.
Fire-ben Mortar-t használni gyökérség.
Nature-ben Enlizni gyökérség
Kékben nem tudom mi az, de biztos van...
Lost-ban Shade-et használni gyökérség
Twilightban Roots-ot és Lavat használni gyökérség
Banditban a Soulhunter gyökérség
Stonekin-ben az új raptor lesz a gyökérségSzerintem játszon mindenki a Free 32 lappal, és akkor nem lesznek ilyen problémák. Vlahogy úgy csinálunk, mintha véletlenszerűen osztotta volna ki a lapokat a gép. Gondolom Te is nem kis pénzt nyomtál az Enli-be, erre ne használd mert gyökérség. (Vagyis használd, nyomass vele mondjuk Twilight Pestilence-t, nem leszel gyökér, viszont lenooboznak).
Ebben az olvasatban 3 féle játékos van:
1. Aki nem játszik elég jól, nem úgy használja a lapkat, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, ő a LAMA
2. Aki úgy használja a lapokat, ahogy kell, kihasználja az előnyüket, és sikeresen alkalmazza őket, ő a NOOB
3. Aki kihagyja az OP lapokat (egyébként, ami már nem szar, az már úgyis OP), állandóan szív e miatt, és dühöng, hogy mennyi a NOOB, na, ő a nagybetűs JÁTÉKOS.
Ennyi. Szerintem tényleg hagyni fogom az egész PvP-t a rákba'. Ahogy nézem az egész közösség erre van berendezkedve. Úgy csinál mindenki, mintha neki nem lenne lehetőség olyan lapot, és arra használni, amire akarja.
Nasty-vel egységet robbantani lamaság, de Surge-val gyógyítani nem az. MIÉRT? A Nasty nem arra van, hogy felrobbantsam egy egységem? Vagy a Surge-t is oda kell nyomni, hogy ne legyek noob, ahol nincs egységem?
Ez nem 1 embernek - semmiképpen sem kimondottan neked, Gyuri - hanem inkább konkrétan a játékosoknak szól. Azért lehet nyavajogni, ha valami 1 színben túl erős a többe színnel szemben. De az, hogy lassan már minden színről azt mondja mindenki, hogy túl erős, az már elég vicces. Tényleg kellene csinálni egy P4F PvP-t, ott lehetne játszani azoknak, akik szerint minden op, és mindenki lama.
Konkrétan neked:
A linekiller-el folytatott vitátokkal kapcsolatban:A. Nincs igazad, mert a lehetőség elötted is áll, hogy Shadow-al játsz. Ha nem szeretnél, szíved joga, de a Te döntésed, viseld a következményeit.
B. A másik kérdésben igazad van, ugyanis attól, hogy nem játszol Shadow-al, normál esetben ugyan annyi esélyednek kellene lennie nyerin, mint a másiknak. Ha valaki úgy gondolja, hogy így van, akkor természetesen - ahogy írtad is - mutassa meg, hogy hogy kell mondjuk nature-al jól csinálni.
-
Gyuri27
félisten
Hát gyerekek érdekes ez a játék és érdekes a fórum is. Mindig sirnak, hogy majd az összes nature lap op. Bezzeg más imba kártyát nem is találunk a játékban.
Srác frost-fire-shadowot játszik. Húzza az időt aztán jön a soulhunter. 3 spikével és 2 lordal nem tudom leütni annyi rajta a buff + coldsnap megy ezerrel. Azért az is hihetetlen, hogy 4500-t sebez + l bonus. Bezzeg ha én enli + shakert vagy bloodot használnék én lennék a legnagyobb gyökér. -
Sousuke90
aktív tag
hát a harvesterből kikerülő powert az átlag pure shadows úgyis egyből visszaszedi FoF+embalmernek köszönhetően
amúgy én támogatnám a 3v3, 4v4-et, bár lehet érdemes lenne pl. 4v4-re megváltoztatni kicsit a power mechanizmusát (kevesebb power income, vagy kevesebb power % megy voidba, vagy valami)
-
Murder3
addikt
hát inkább a shade spamek meg cc,healek mennének benne.
mortarok meg a hasonló op dolgokkal lenne tele.
Értem h midn2 félnél, de hidd el ah vmi 2v2 be nem védhető, az 4v4 be mégúgy se lesz az.
hiába vagytok többen az op kombók ott még jobban kijönnek ugyan úgy.3 vagy 4 játékos esetén nem feltétlen kell minden játéksonka harcolni, pl egy nature játékos elég ahhoz h a supportjával a többit akár a túlerővel szembe is paliba tartsa.
ezért lenne jó a conquer vagy ctf módok belekeverése mert az talán színt vinne ebbe a szürke pvp-be.
funak jó lenne a 4v4 csak hát másra nem.
amúgy a somból ha több van folyamatosan lehet téríteni a voidot, cd meg 60 sec nem?
ha több van akkor nem kell várni. -
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én már nem dekódolok. Ha nem értem az első mondatot Murder kománktól akkor görgetek tovább. Mert mindig rákérdezni, hogy mit is akart szvsz tré.

-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
nem lenne azzal semmi gond, egy 4v4 esetén már jelen lenne mind a 4 szín mindkét csapatban, mindegyik a saját erősségével és hátrányával.
ezáltal a jelenlegi op kombók is védhetővé válnak.arról meg hogy mindenre cc heal buff megy:
nem 3v2 vagy 4v2 -ről van szó hogy az egyik fél agyon tápolja az egységeit a másik meg csak tétlenül nézi.
mindkét fél ugyanolyan létszámmal és lehetőségekkel rendelkezik.somból hiába van akár 5-6 felépítve , mivel felesleges 2nél több belőle, ugyanis egyszerre csak egyet lehet aktiválni. a som önmagában nem lenne erősebb 4v4ben mint 2v2ben.
2 felépítéséhez meg elég egy pure nature játékos.a shadow már így is népszerű, a kristályokban meg pont az a jó hogy a dual orbos lapok felé tereli a népet.
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
azzal a mondattal mi a bajod?
Jó nem írtam végig mert a vége lemaradt vagy út közbe változott ki tudja.
Ki más ha én nem?
hát magyar-e?
ha nem is akkor jól beszélem a nyelvet, vagyis ahhoz képest h más nyelvet meg nem beszélek sőt még nem is írok, vagyis de csak nem értelmesen ergo értelmetlenül sehogy
amúgy nyilván az vagyok ha nem az lennék nem itt élnék, bár sajnos nem így történt....

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Murder3
üzenetére
felteszem akkor már a t4 is be tudna jönni ha.
Komolyan behalok néha rajtad. Elolvasod, hogy mit írsz?

Semmi személyes, és nem kell megsértődni, de annyira ba***a a szemem, hogy ilyen rohadt mód igénytelen vagy, hogy azt nem hiszed el.
Teljesen frankó kérdés, és nem bántás: magyar vagy?
-
Zedroxine
tag
Hali!
Szerintetek melyik a legerősebb (r)PvE deck?
A shadow nem túl "trükkös" kezd megtetszeni.
Tudtok ajánlani egy jó, de olcsón kihozható deck-et? Olcsónak 1000 BFP alattit értem. -
Murder3
addikt
"jelenleg a 2v2-ben pont az megy amit kifogásolsz a 3v3ban és 4v4-ben"
és ezt képzeld el duplába.
hát ha egymás után hívná le a nature játékos folyamatos heal shadow meg buffolná őket úgy nehéz lenne

de 2 pure játékos jobban el tudja osztani és jobban tudja támogatni.
majdnem mindne cc-t be elhet rakni+healek és do-k.
mi kell még?2 pure játékosnak mért ne lenne? vagy 2 nature orbosnak?
és t3-on emg amúgy is jön vissza a power mint az állat ha még sommal párosul az még jobban adja.én nem félek csak marhaság, mivel a hivatalso oldalon is mondják emg ti is h 2v2-be sok lap túl imba, most+ játékosokkal meg már értelmetlen lenne.
felteszem akkor már a t4 is be tudna jönni ha.ha harvit hívsz akkor amúgy is hamar visszajön az a 150 ha a harvi halála után akkor nem számít annyit.
nem lenne azzal semmi baj így viszont használhatatlan csak affos lappal. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
jelenleg a 2v2-ben pont az megy amit kifogásolsz a 3v3ban és 4v4-ben.

2 somhoz meg nem kell 2 pure nature player, elég egy aki 2-t felépít és felváltva aktiválja.
harvikat meg spamaelheted egy frost player azt röhögve beüti![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vagy jönnének t3-ion a betariel meg bloodhorn spamek
ahhoz enli is kellene a csapat nagy részének, mivel 1p nem tud spemet csinálni.
de ebben az esetben meg kiesne rengeteg kulcsfontosságú lap.
egy blood vagy batariel lehívás nem kevés power, a saját csapatnak ugyanennyi áll rendelkezésre védeni.azt viszont nem értem miért félsz ennyire egy 3v3 vagy 4v4 verziótól
jah, szerintem is jó lenne 1v1ben hogy behal a harvi és 150 power instant megy vissza a power poolba. ezt sztem gondold át még1szer.

(#9841) jer1cho még csak standardon csinálták meg, és az utolsó láda begyűjtését kel még megoldaniuk.
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
azt írja h experten kell megcsinálni a mapot, legalábbis a leírásba az áll.
-
Murder3
addikt
3v3 4v4 ne röhögtess.
bármilyen kombó állna össze atom op lenne egymásra nézve.
beállna 2 pure nature az eggyikbe ami felváltva tolná a somot, a pure shadowosbnak aki rb-t tol mindenhova, ha ez full chargos lenen csak azt látnád h spameli a harvikat

vagy jönnének t3-ion a betariel meg bloodhorn spamek

de eleve egy pure naturés akinek semmi ,mást nem kell csinálni csak supportálni a másik 2 játékost.
aki bármilyen felállásba lenne gondolok itt a fire splashre vagy a frostokra stonekinekre...de mivel mindne csapatba kb ua abba a felállásba lenne, ha más nem egy pure nature vagy fire/nature lenne bennük..
ez így nem igen lenne túl értelmes, ellenben ha konkrté célokra menne a pvp.
pl épület megvédése,épület bevétele,ctf meg conquer mód összekeverése és ezek felváltva kellene megoldani úgy már nem mert akkor nem feltétlen az lenne a célod h az ellenfélnek a bázisát vagy akármilyét lerombold hanem a feladatot végrehajtsd.
sokkal érdekesebb lenne mert nem arról szólna h lerusholják egymást meg jönnek az agyon használt kombókkal.hát nem mert épp hogy 1v1-be pl jó lenne meg jól lehetne vele taktikázni, a shadowba úgyis suicidal téma van.
de az rb-n is látszik shadwo nem támogató colort, a som meg nem hiába aht csapattársra is.
bár a többi shrine is hat, de pl a greed azt tönkretették h még pve-re se érje meg használni. -
válasz
TazLeacher
üzenetére
A 38-asban azt írja, hogy miközben építette a saját deckjét, ki be tette a lapokat, végül nem vette észre, hogy használ T2-es egységeket + épületeket + varázslatokat.
-
TazLeacher
nagyúr
Kis segítség kellene ismét az angolban: ITT
Az elején Wartac mintha azt írná, hogy mindent megcsináltak, és 18:50 az idejük, amiből lejön a 5 perces bónusz idő. De lentebb, mintha azt írná, hogy ez egyelőre Standard fokozaton volt.
A #38-as posztban, meg mintha az írná a szervező, hogy nem jó, mert T2-n használt mindent. (Jól értelmezem, vagy ezt magára írta, nem Wartac-ékra?)
Előre is köszi.
-
phanzetomox
őstag
nem lenne rossz taktik csak ez így közel 700 power
mire eljutsz oda hogy érdemes lehívni a vilebloodot ( mert van kristályod meg 150 powered kezdeti supportra + 130 a vilebloodra ) addigra az ellen Felhúzot jópár wellt Som-t harvit hív vagy már t3-on van
esetleg letámad és minden power defendre megy
Szóval ehhez marha jó mikro és sok szerencse kell -
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
szép feladatok Sunbridgere.

van megkötés hogy milyen szinten kell teljesíteni? ill hogy 1 vagy 2 p módban? -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
vilehez szerintem a piros kristály jobban megéri, healre ott a surge , igaz hogy ez powerbe kerül de legalább akkor lehet belőni amikor tényleg szükséges.
vilevel viszont elég jól lehet kombózni beküldöd bázisra, elkezdi ütni a wellt- kapja cc-t, rádobsz egy zöld affos disenchantot és rögtön aktiválod kristályt, mellé mehet a lava + ravange és heal support, az ellen egységeire a cc, ha már végképp nem tudod tartani befejezésül meg egy twillight curse a vilere. átalakulás miatt felszabadul 3-4 lava hullám ami sebzi a bázist + egységeket, ill kapsz egy full hp-s twilight bogarat 30% damge bónusszal.ha ezt végig tudod csinálni egy bázist tuti lebontasz vele.
de azért van pár zavaró tényező:
nightguard és paarsite át tudja venni vilet, valamint rengeteg power megy suportra, és ha figyelembe vesszük hogy vile leivása önmagában 130 power igazából ezt csak akkor lehet kivitelezni ha már power előnnyel rendelkezik az adott játékos.egy enli+ shaker vagy a korábban még működő grigori dupla bombához képest jóval nehezebb a kivitelezése
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, jól értelmezted. szerk: megint félreolvastam így reggel a dolgokat ...
És sok sikert ha benevezel!
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
elhiszem hogy jó lenne neked, főleg 2v2-ben pure nature társsal.
RB nyomatja a powert + a behalt egységek powerének 50%-azonnal visszatérítődik és még erre a társ rányomja a somot, na jah ez már nem kicsit lenen op.
mondjuk nekem se lenne rossz a rage a fire egységeimre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de ezek a legendaryk nem ilyen céllal jöttek ki.
3v3 ill 4v4, lehet hogy az ellennek több lehetősége lenne kombózni, de azért azt se felejtsd el hogy a védekezésre is több lapot tud felhozni a saját csapat.
taktikai pvp-t gyorsan össze lehetne dobni, ha nagyon akarnák egy délután alatt aktiválni tudnák a 4 személyes free for all játékmódot, ehhez még új mapok sem kellenének mivel a 2v2esek fele alkalmas lenen erre a módra is, mindössze pár beállítást kell módosítani.
a spalsh unitok sok esetben combosabbak mint a dual orbosok, ezért van az hogy jelenleg nincs kizárólag dual orbos egységeket tartalmazó deck.
virtuosot pl. milyen egységgel váltanád le banditnál? ( nem a képessége miatt jó ide, hanem az L bónusz miatt)
vagy ashbonet? erős +siege + légit is támad és még jól lehet supportálni is
jelenleg ennek sincs alternatívája. -
TazLeacher
nagyúr
Valaki segítene, hogy jól értelmeztem-e az alábbiakat? Az angolom kicsit sem tökéletes.
Loot all six gold chests in a single run
Gyűjts össze mind a 6 aranyat a pályánUpon their destruction, do not rebuild the fortification walls near your second orb positions
Ne építsd fel a falat a 2. orb mellettBeat the map without the use either era2 unit cards - or era2 spell cards - or era2 structure cards
Ne használj T2-es egységeket, vagy T2-es varázslatokat, vagy T2-es épületeket (a 3-ból 1et)Beat the map without the use of any era4 unit, spell and structure cards
Ne használj T4-etBeat the map without the use of any legendary cards
Ne használj legendary kártyátBeat the map without getting a higher population than 120
Az egységszám ne menjen 120 föléBeat the map without using the Amii Gate Operator before the 30 seconds mark is reached
Az Amii Gate Opereatiort ne használd az előtt, mielőtt 30 másodperc lenne hátraBeat the map while both Amii Power Shrines are destroyed within 10 seconds of each other
A két Amii Power Shrine (egymáshoz viszonyítva) 10 másodpercen belül kell leomlaniaBeat the map without losing a single power well except by depletion
Ne veszíts power wellt (kivéve, ha kifogy)Beat the map without losing a single orb
Ne veszíts orbotBeat the map without losing a single orb by either rebuilding or switching, not even while under construction
Ne bonts orbotBeat the map with all Achievements done in a single run
Csináld meg egy menet alatt az összes Achievement-etCapture ( control ) a Twilight Hag ( non-transformed ) and keep her safe until the map is finished
Fogd el a Twilight Hag-et, és tartsd biztonságban a pálya teljesítéséig -
Gyuri27
félisten
Igen, de így a dual paklik kerülnek jobb helyzetbe, Én 3 affos lapot használok, T2-n 2 zöldet. Nem nagyon éri meg a kristály épitgetni (föleg, hogy nincs szabad slot). Viszont a dolog lámaságát már most látni. Pl: ville + ravege + zöld kristály (de a rage miatt jó a piros is).
-
Murder3
addikt
na jó, de adott esetbe pl én a pure shadowomba nem tudom használni mert felesleges.
pedig oda ez a dark kristály elég jó lenne, de így...amúgy én azt mondom h a splash deckek meg a badnit vagy stonekin deckeket 2 különbőző dologként kell kezelni, nem baj hogy vannak, sőt csak kéne a többi kombinációba oylan lapok amik ki tudják védeni az op kombókat.
Ezért is tartom a mostani pvp módot hülyeségnek, mert így lehetetlen leszabályozni a kombókat h ne legyen olyan ami akkora előny mással szembe h nem tudsz mit csinálni ellene.
2v2-be ez mégrposszabb.
Most ha sírunk a 3v3 vagy 4v4-ért...LOL
abba el tudjuk képzelni h azt ebbe a rendszerbe behozni baromság.És nem az a megoldás ha letiltjuk a splash lapoakt, vagy mindne kombó ellen hozunk egy spéci alpot és megnövlejük a deck lap számát 60-ra mert az ugyanúgy kihozza ezeket a problémákat.
a megoldás a pvp rendszer lecserélése egy taktikai rendszerre vagy egy ilyen mód hozzáadása.
ahol kompletteb feladatokat kellene egymás ellen végrehajtani.
ahol nem a szimpla egymás legyűrése lenne a cél.
Ez elég nehéz, de ebbe a formába ami most van képtelenség fenntartani a balanszot, főleg ha még azt is akarjuk h időnként jöjjenek új lapok.
a kombók csonkítása se megoldás.
3v3 meg ilyenekről nem is beszélve. -
G4ga
őstag
Sziasztok!
Valaki aki ért angolul, leforditaná nekem a Forumon található kihivás Achiment listáját?
Elkézelhetö, hogy megprobálkoznék vele.Ahol azt irja hogy t2 ne haszálj egységet, vagy varázlatott vagy épületet - ez alatt azt kell érteni, hogy csak egy fajta lapot használhatok? tehát ha hozok épületett, akkor egységet és spellt nem?
Megköszönöm a segitségeteket a forditáshoz!

-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
a kristályokkal pont az volt a célja a fejlesztőknek, hogy ne csak egy-két dual orbos lap legyen a deckekben.

mondjuk ha meghagyták volna az eredeti verzióban ezeket a lapokat akkor nagyobb sikere lenne, (állandó működés well of gifts módra, gyengébb stat mellett) mivel így, hogy 20mp-re aktív 60 mp töltés után a használata elég sok mikróval jár.
viszont még így is megéri betennibanditnál pl a t2es egységeket teljesen ki lehet váltani a meglévő dual orbos lapokkal, t3 viszont egyenlőre gyenge. ( föleg a corsair nerf után) de majd az amii megjelenésével ezen a tieren is elég lesz csak bandit egységet használni
banditnál két irányból érdemes választani (nature vagy shadow aff.)
a nature kristálynál az egységek életben tartása a cél ( instant 400 heal minden egységnek a mapon.) shadownál meg a megfelelő időben történő feláldozásuk az 50% instant power visszatértés miatt.
értelemszerűen csak egy kristályra érdemes építeni.ebből is látszik hogy még azonos felállást használva is két teljesen eltérő játékstílust kell alkalmazni.
én azt mondom maga az ötlet jó, az már más kérdés hogy a gyakorlatban hogy fog működni és mennyire fog elterjedni.
de mivel C lapként adták ki őket nem lesz drága a beszerzésük.
én pl. szívesebben látnék egy bandit deckben kizárólag bandit egységeket, stonekinben csak stonekint stb. ,a mostani fire és shadow ill. nature és frost stb spalsh unitok helyett. -
-
Gyuri27
félisten
Urak a minibooster nektek is állandóan banditot dob?
Ennyire senki nem játszik bandittal? -
OnSeT
őstag
Frissítettem a kristályok fordítását a végleges verzióra. [link]

-
BlackTiger
tag
Hát jah, mivel BlackTiger a nevem. xD Csak tigris nem volt.

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
OnSetnek is van egy klassz kis oldala, szóval vele is egyeztess szerintem.
És látom nem fog kihalni a fekete párduc avatar ^^ -
BlackTiger
tag
szerk. Bocs mostanában átlag már csak napi 8-10 látogató van, de az is jó, de lesz még jobb is.
-
BlackTiger
tag
Oks mert ahogy nézem az oldal statisztikáját ahhoz képest, hogy egy jó ideje már nem változott semmi napi átlagban 30 látogató van, tehát érdemes vele foglalkozni. Akkor majd Murder a videód felrakom vagy te is felrakhatod mert szerkesztő vagy.
admin.web4.hu
És akkor majd ha találkozunk pvpzhetünk is vagy mehet a pve, de a 4 személyes mapok is jöhetnek abból, jah és majd segítesz megszerezni a promo Grindert? Ígérem én is segítek ahogy tudok. -
Murder3
addikt
válasz
BlackTiger
üzenetére
kocka a gyerek

amúgy nekem is vannak videóim azt ki rakhatjuk majd az oldalra eggyik gstv-n van fenn.
2p-s mapokat majd mehetünk

-
phanzetomox
őstag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Üdv !
promo grinder a ref lap -
BlackTiger
tag
Üdv újra itt, emlékszetek még rám?
Kb. már 3-4 hónapja inaktív voltam, az oldalamat sem fejlesztettem...
battleforge.web4.hu <-- aki szeretne szerkesztő lenni küldjön pmt
De most már újra aktív leszek és az oldalt is fejleszteni fogom.
Amúgy ti láttátok már MrAcesofspadest vagy kit youtubeon nagyon durva a gyerek p4f lapokkal tolja sorban az expert mapeket, enm régiben pedig az egyiket tutorial deckel xDArra vagyok kíváncsi, hogy most mi a friend reffereres program promo lapja? És ezelőtt annak a stoekin lénynek mi volt a neve? Már elfelejtettem a lapok nevét. xD
-
Sousuke90
aktív tag
Nem, a cél a nyelvgyakorlás, de azt sulin kívül is lehet.
Meg a látnivalók körbejárása is cél persze ^^
De még ha akarnék se tudnék kint bfezni, mert a laptopom el se tudja indítani.Jön új community challenge Sparrowtól, ha valakit érdekel.
-
Murder3
addikt
majd várjátok csak meg a rage vilibloodokat

ez a kristály akkor szopás ha kevés affons és főleg 1 affos kártyával játszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Igazából t1-n nagy rizikó drága egységekbe fektetni a powert.(legalábbis ha könnyen védhető )

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)