Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
pachito
üzenetére
Ezek gyökerek. A Twilight Crawlerst, Slavert nerfelni kellett volna. A slavers halálkor robban. Bázison be spammeli és ha nem csinál semmit is sérül az egység ráadásul knokck és az épületek is. A crawlers meg magában is jó unit buffokkal meg op.
Ráadásul ott az átalakitás.
Szép is az amikor pvp-ben lejön egy t4 unit. De minden tierben bibis, hogy egy majdnem halott unitt helyett jön egy fullhp-s +1 tier unit. -
Gyuri27
félisten
válasz
pachito
üzenetére
Az sose volt jó. 50 costért.
Szarrá lett nerfelve a frost anno.
Ha emlékszel barrier mellé dazzed shieldes lord idézhető volt. Most ugye nincs shield. Élet kevés. Dazedbe főleg.
T2-n white ranger lett szét szopatva.
T1-en a swidt unitokkal fire, shadow szét szopat. Nature azért nem mert drágák az unitok.
Ja és ugye frost unitok semmit nem tudnak. Ugye clavler lassit (+eurupt). Charger stomp, swift.
Ugye firének van ranged m counter, van s counter az s unitokat simán knockolják.
Shadownál ott az m counter speckó képességgel.
És t2-n sincs semmi prure frostba eagle? Repülő unitot nem támad + lassú.
Próbáltam egy két ilyen staffal beszélni. De ezeknek mindegy. Marad a shadow meta. -
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
válasz
pachito
üzenetére
Ha jol emlékszem nagyon nem jo irányba fejlesztettek.
Talán ma már más lenne a hozzáállás és a tapasztalat.Persze jo a sok player de ebből nekik sose lesz bevétel.(hivatalosan ugye nem is lehet, max költség kompenzálás)
Szerintem ha van olyan 2k player online csucs időben az tök jo nem nagyon kell több, de az legyen konstans. Most pl 360 van

-
Gyuri27
félisten
válasz
pachito
üzenetére
A mage drága. De a ww még mindig jobb. Szokott olcsóbb is lenni.
A shaman is szokott olcsóbb lenni (nemigen kell).Amúgy meg elég jól dobják a pakkok a lapokat. Nincs vele gond.
Egyébként se akarjatok ritka lapokat. Egy vagyon gold rájuk az upgrade.Nem tellik évekbe. 86-90 a pvp deckem. A frost is 76.
Nyugi.
De majd belépek és küldök egy két lapot.
Illetve megnézem mi van.
Kiirom. Akinek kell meg viszi. -
ChromeX
addikt
válasz
pachito
üzenetére
Van már amugy jópár 120-as deck.
Jo lenne ha lenne egy ismétlődő quest hogy play x match mondjuk 5 vagy több és akkor az egy booster.
Ez a nagyon kockákat akik folyamatosan játszanának is kielégíti.
Most a napi questeken felül nem nagyon van értelme farmolni aranyat mert abbol nem lesz kártyám.
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
én visszatérnék a régi felálláshoz, pvp shadow,shadow,fire
meg szeretném a tiszta banditot de sajnos túl drága lapokkal van ellátva
és a coca,root meg a többi bénító cucc elbánik velerpve/pve stonekin
de ahogy írtam azt mondták elvileg lesz a béta után egy reset de majd kiderül

-
BlackTiger
tag
válasz
pachito
üzenetére
Azért szerintem az Easter Egg übereli. Ő az egyetlen kakukkTOJÁS (hahaha hú hee.. ). Nem is értem annak, hogy nem lett artworkje, csak lefotózták a modellt rossz minőségben xD.
Amúgy tényleg minden gyönyörű volt a Battleforge-ban, az artworkok, lapok, a modellek, pályák.. az egész grafika. Nem is értem még mindig, hogy minden ilyen toplistából kimarad, az emberek nem is emlékeznek rá, meg eleve rengetegen még a létezéséről sem tudnak, pedig kiemelkedő játék volt már e szempontból is, de amúgy meg mindenből. A legjobb!
<3 -
Plata
félisten
válasz
pachito
üzenetére
De honnan fogják tudni hogy neked milyen kártyáid voltak?
Én annak idején vettem valódi pénzért kártya csomagokat.Ha jól emlékszem 2000 pontos kódokat vettem.És abból vettem kártyákat.
De sajnos már nem is emlékszem mi volt az accom neve.Hogyan tudok majd játszani az újjal?Gondolom a nulláról kell majd újra kezdenem. -
Gyuri27
félisten
válasz
pachito
üzenetére
A remény hal meg utoljára. Meg a magyar vágya a jóra és a szépre.
Mostanában mennek a kis cégek, eredeti, jó gondolatok. Bízzunk hát benne.
Az, hogy az ea ezt elszarta tudtuk már hamar. Ez egy ilyen cég.
Az viszont konkrétan gusztustalan volt, hogy nem megy a cucc offline. Hiszen sokan így vagy úgy fizettünk érte. Egy-egy küldi vagy hamachi pvp bejó lenne istenem.
Múltkor youn néztem vagy 2 órát. A nagyokat is meg az ittenieket is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
pachito
üzenetére
Az egészet el inkább oda kellett volna adni egy kis keleteurópai fejlesztő brigádnak. Azok csináltak volna belőle egy használható játékot. Az a szép, hogy hasonló játék sincs a piacon. Kár lenne az egészet törölni.
Ha hivatalos off nem lesz. Remélem az ügyes kezüek kitalálnak valamit.
-
OnSeT
őstag
válasz
pachito
üzenetére
1000 bfp-t jóváírta nekem is. Már a megnövelt egyenleg fogadott mikor belogoltam.
Twilight boostert viszont nem kaptam. Bár meglehet hogy berakta a tartalmát automatikusan a gyűjteménybe.
Ezt már nem fogom megtudni.
(#22401) Volgafan
Facebook-os, amiről Zedroxine irt, s nem mellesleg reagáltál is rá. write only?
xD -
Cr4Zy
tag
válasz
pachito
üzenetére
Mai középárfolyamon 219,87 Ft = 1$. Ez az árfolyammozgásoktól függően 4200-4500 Ft-ot jelent a 20k-ért, ami szerintem egy reális ár. Hát, sok szerencsét az eladáshoz neked és a másik srácnak is, remélem sikerül. Nem tudom mennyire kelendő még mostanság a bfp, mert egyrészt nem igazán voltam mostanság online, másrészt meg elég kevesen vannak már a játékban...
A replayeket amik fel lettek téve amint lesz rá időm meglesem (az egyetem és a munka együtt elég sok időmet elveszi) és írok róluk véleményt. De addigis csak annyit, hogy ha jól emlékszem, a twilight transformation nem éppen egy gazdaságos megoldás (bár már nem emlékszem pontosan hogyan gazdálkodik a voiddal, ha az átváltozás árának 90%-át azonnal visszaadja, akkor talán még használható is, hiszen ekkor nincs lekötött power az egységekben, de ha ez nem így van, akkor kétlem, hogy olyan jó megoldás lenne)...
-
Gyuri27
félisten
-
Volgafan
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
Szted,akinek megvolt az összes kártyája(promókat is beleértve) visszatérne az miatt,hogy tud cserélgetni?Sajnos nem hiszem..Tudod mennyien várták,hogy amii edition hoz valamit?És mekkora csalódás volt?ilyen nesze semmi,fogd meg jól...Legalább 1-2 lelkes játékos mapjait betennék...1 teljesen új küldetés mondjuk 15 új mappal és az első 100,aki experten végigtolja,kapna 1 teljesen új promo kártyát.....nah az már lenne sztem valami...vagy valami ilyesmire gondolok...mikor indult a játék pl,már nem emlékszek melyik mapért,promo ravenjárt...
-
Cr4Zy
tag
válasz
pachito
üzenetére
Szerver-restart volt most, de a szerver már áll. Egy kisebb (7,8 + 4,7 MB-os) patch is jött, hogy javítsák a játékélményt, de a nagyobb patch a watchlist-változásokkal nagy valószínűséggel csak később, a hónap végén jön be (egyúttal a (#21974) pachito által linkelt hírekben említett hardware-cserével - igen, a játék szerverét futtató szervergépet egy újabbra fogják cserélni).

-
Cr4Zy
tag
válasz
pachito
üzenetére
LEFORDÍTVA (általam) a FRISSÍTÉSI LISTA:
Üdv Églovagok!
Itt lenne az előnézete a patchnek (frissítésnek), amin éppen dolgozunk.
Lehetséges, hogy valamelyest még megváltozik a kiadásig, de úgy éreztük, hogy megosztjuk veletek.Általános
+ Egy "késésjelző" (latency-time marker; a kártya letétele és a megjelenése közti időt jelzi) lett hozzáadva a játékhoz, mely közvetlenül a minimap mellett található
+ Három szín van, melyek a pinget jelzik
. . . - Zöld: Kicsi késés, a játék a legjobb formájában tapasztalható
. . . - Sárga: Közepes késés, lehetséges játszani, bár az utasítások kiadása és végrehajtása között lehet, hogy pár pillanat eltelik
. . . - Piros: Nagy késés, még így is lehet játszani, de az utasítások kiadása és végrehajtása között lehet, hogy több másodperc is eltelik
+ Csak azok a játékok kerülnek be a PvE toplistába, ahol a "Speedrun" funkció be lett nyomvaKártyák
+ Juggernaut: Egy 15 másodperces kezdési cooldown (lehűlési) idő lett a stampede késességen (azaz nem lehet lerakás után 15 mp-ig használni a képességét). Emellett e képesség sebzése lecsökkent ezen értékekről (U0/U1/U2/U3): 7750/8100/9000/9900 ezekre: 3875/4050/4500/4950. A képesség ára lecsökkent 100-ról 60 powerre és az általános cooldown (használhatósági) ideje is lecsökkent 30-ról 15 másodpercre.
+ Lost Spirit Ship: A sebzés csökkent 115-ről (140 maximum sebzésről) 80-ra (100 maximum sebzésre). Powerköltség 220-ról 240-re elemkedett.
+ Ice Tornado: Powerköltség 300-ról 200-ra csökkent.
+ Lost Grigori: Életpontja lecsökkent ezekről (U0/U1/U2/U3): 3590/3760/4100/4450 ezekre: 2800/2910/3200/3500. A sebzés megnőtt 2500-ról 3000-re.
+ Furnace of Flesh, Soul Splicer: Ezen kártyák nem kapják meg a bónuszt az Embalmer's Shrine-tól ezentúl.
+ Mumbo Jumbo: Powerköltség lecsökkent 70-ről 40-re.Bugfixek
+ Kártyák
. . . - Razorshard: a játékbeli viselkedése a leírtak alapján fog működni (ezzel a Stop/Attack/Stand Ground parancsokra utalnak)
. . . - Shadow Insect: fejlesztés után a leírása hiányzott, ez pótolva lett
+ Egyéb
. . . - A hiba ki lett javítva, hogy a 12 karakternél hosszabb nevűeknek nem lehetett "whisper-üzenetet" küldeni -
Zotya21
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
hát jah sokat elszórnak bulikba tiz ezreket hétvégente én pl nem
de én a játékra is sajnálom max ha szerverem van ugy megéri de hogy más szerverén játszak és még havi dijért sztem azmár vicc

wow -ot eccer láttam youtubon egyszer elég is volt
dehát ahány ember annyi izlés 
de igen inkább játékra menjen hamár iylen világot élünk mint cigire
mert a ciginek aztán tényleg semmi értelme és még előbb is halsz az amugyis beteges világba
hopp msot asszem belegázoltam a cigisek lelki világába

-
zoli.22
tag
válasz
pachito
üzenetére
Ja, nem ártana nekem sem kicsit jobban rágyurni az angolra, mert sokat felejtettem.(Nem is tudtam soha)
Ha véletlenül valakinek lenne elado promo harvija az szoljon már rám, mert eladtam, hogy kicsit forgassam a bf,et, de már nagyon hiányzik a kis aranyos. Inkább nem kereskedek, csak legyen harv.
-
Cr4Zy
tag
válasz
pachito
üzenetére
5 percre feljöttem, erre kiderül, hogy pont azon a hétvégén van a diablo open beta, amikor nem érek rá...
A fórumtémával kapcsolatban meg igen, nem véletlen, hogy engem emlegetnek ezzel kapcsolatban, hiszen én voltam az, aki a "prok" szerint totál noob, mégis feljutott a top 8. helyre ezzel a taktikával. Nem mintha a 30. helyet nem tudnám könnyedén tartani enélkül is... -
OnSeT
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Én is csak zárszóra érkeztem, de mondom ha a lapok nem is legalább egy kép maradjon már meg róla

Am szerintem ez szándékos húzás volt részükről. Rhiordd írta hogy lesz vmi meglepi storeban, szeró nyitáskor megnéztem, de semmi új csomag. [link]
1 bfp-s booster nyitogatásra meg nem gondoltam akkor xD
Csirke az 500asba ugyanaz ami az elmúlt fél évbe.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz, közülük még 3-an nem adták ide a nevezési díjat, de ismerve őket, ez biztos meglesz határidőn belül!