- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
LoLHunCsirke
tag
Höhö, szerintem nature t1 ellen lennék a legszarabb jelenleg, alig találkozok naturesökkel rankeden.. szóval alig van tapasztalom, mit h kéne helyesen ellene
addig érd be 1 matmicback(platina rang,ha lenne aktivitása) elleni replayel(szintén unranked), harvester vs do speckója
ééééésss, most nem én mentem hamarabb t2 re[link]
-
-
LoLHunCsirke
tag
hehe, az már jó rég volt :d de legalább azzal lehetett védekezni a jugger ellen
, kapott is pár nerfet egymás után zsinórba.. Az a gond h a jugger nerfelve lett és kb mit értek el ezzel? szerintem nem halnak bele abba a cd-be a stampaden mikor lerakják, de h 65 pontra lett levéve a képessége?.. na mind1 az a vicc h elvileg nerfelve lett és ez alig látszik meg a játékban. És még ott a spitfire is, 2 XL egység 1 pvp deckbe.. na haha..
legalább pörög most a topic.. -
LoLHunCsirke
tag
mintha ez lenne a legszomorúbb, 2v2 top 100 ba a párosok túlnyomó részében pure fire az egyik ellen, aztán a danceres mappon auto-win, t3on a jugger.. igen nerfelve lett de attól még mindenkinek ugyan úgy ott van t3on,
és instant beüt egy orbot+1wellt is(jó hogy ott a kihűlési idő, de a képessége csak 65 pont és NERFELVE LETT) és ha azt hinnéd, hogy t3on már megúsztad a sieges ranged egységeket, akkor meglátod a spitfiret a jugger mellet, most legyen pontod mind2t kiütni azonos powerköltségbőlshooterrel szoktam menni ugye 2v2t, top 20 ba játszunk és mindenkinél kötelezően van pure fire a csapatban, szóval egyre jobban megy el a kedvünk a juggerforgetól.. bár nemtudom h csak a lost+pure naturenek szenvedős-e kiütni ezt t3on
-
Cr4Zy
tag
Ha jól gondolom, akkor most Circadia pvp-guide-járól beszélsz (google: "circadia's pvp guide", első találat). Ha épülés közben orbot bontasz, akkor nem 100-at buksz, hanem 25-öt (igazából 75-öt, de az orb visszahúzása már nem 150, hanem 100 power). Ilyen apróságok pl. a heal működése: ha egy íjász csapatból akár 1 kis egységet érint, akkor is az egészet healeli, viszont az oink pl. csak akkor hat az ilyen több egységből álló unitokra, ha a meglévő egységek felét eltalálod vele.
Ismerem ezt, viszont amikor olvastam ezt, elkerülhette a figyelmemet, hogy a dazed egységek csak fele annyit sebeznek.Egyébként meg olyan infók, hogy egyik előre készített pálya sem teljesen szimmetrikus (mindig a magasabb rangú kezd a rosszabb helyről), így például hogy melyik falról mit lehet támadni különbözik oldalanként. Ez alatt azt értem, hogy pl. a Simai nevű mapon a középső 4 wellből mind a 4-et el lehet érni falakról, de oly módon, hogy a bal oldali falról 3-at, a jobb oldaliról 1-et. Vagy Uro-n a 3 well után ha szaladsz középre, akkor a jobb oldalról indulónak ki kell kerülnie egy árkot, míg a másik el tud menni mellette irányváltoztatás nélkül.
-
-
-
fantom922
aktív tag
Áh dehogy, munkából írtam. Éppen volt 1 percem
aztán arra a napra nem is volt több szabad.
Tegnap mégis fel tudtam jönni egy kicsit és csak nagyon ritkán laggolt, szerintem nem is lagg volt inkább a 2v2 valamelyik tagjának internetkapcsolata okozhatta. Persze 1000 év kihagyás után 2v2-tam és kezdőket meg noob-okat kaptam. Elég uncsi volt
2-t lenyomtam 2v1-ben
Ezt nem lehet elfelejteni...
Ma többet tudok lenni, majd nézem ki online az ismerősök közül.
Egyébként mi ez a csapatos dolog amiről beszéltetek? A másik, hogy játék közben majd mondjátok, hogy melyik lapot ne használjam inkább nerf miatt, ha volt egyáltalán...
Ja PvE-be szívesen megyek bárkivel és PvP-be is persze...
-
Cr4Zy
tag
Szívesen, máskor is adok tippeket, sőt, 4-személyes pályákon ha speedrunt toltok, akkor szívesen csatlakoznék! Úgyis már kevesebb, mint 11 milla kell a max. ranghoz, az meg 4 első helyből meg 1 másodikból meg is van, ami közel sem lehetetlen (nyár elején, amikor rengeteget kockultam és játszottam speedrunt, 20-30 millát is összeszedtem csak 4-személyes mapokból, Pritstift és thedawn pedig 40 milla fölött szereztek egy hónap alatt).
A versenyben a csapatbővítést azért vétózták meg (mint utólag kiderült), mert az utolsó pillanatban szóltatok nekik, s az ellenfél csapatnak nem tetszett, hogy top 20-as játékost akartatok adni a csapathoz... De akkor ezt vedd elintézettnek, még ma hozzáadom shootert.
-
Volgafan
senior tag
Akkor neked is javaslom a másik videóját csirkének.....persze lelövi ep-t de ha már 1-et beleszív a wellbe,már megérte lehívni....nox+25 a képessége már bukó....igen phaseval lett volna esélye...javaslom lesegesd csirke vidijeit,repjeit és meglásd insta t2 mire képes...
-
Cr4Zy
tag
Tudom a pályák 90%-ának a speedruntechnikáját, és a nagy részéről repem is van, bár szinte egyik sem működik már a nerfek miatt... De a technikák azért még maradtak a régiek. Ha kíváncsi vagy, csak írj pm-et, bármit megválaszolok amit tudok.
P.s.: Siege of Hope speedrun: a visszaszámlálást tekintve pontosan 2 mp-nél kell lőni a buffolt (unholy hero - nemtom h unholy power kell-e, de én szoktam azt is) necrofury-val az aranyládika alá és megvan a top1 time.ű
P.s.2.: a repet még mindjárt megnézem és kikérem a játékban is pár nagyobb arc véleményét, de Gyuri, teszteltem minden féle t3-at már (igen, a frostot és a fire-t is, de ezek egyikével se lehet normálisan védekezni). A nature t3 a másik, ami még nagyon jó és sokáig használtam is, de a cultist máster sokkal jobban működik a nature spellekkel, mint a fathom lord a shadow buffokkal. Nekem a cultist master védekezésre van bent, s mincs még egy olyan lap, ami akár hasonló erőt képviselne t3-on védekezésben hasonló powerköltséggel és nem 2 kötött orb kell hozzá.
-
Cr4Zy
tag
Este a tesztelésre itt leszek én is. Amúgy meg csak kötekedésből: rosszul írtad az ajándékosztás idejét, UTC 18:00, azaz itt este 7 órát jelent!
A meccseink még sehogyan sem állnak, mert bár mi minden nap fent vagyunk együtt egy darabig (már amikor nem alszom be), de az ellenfél csapatból LinEQ (az egyik alapemberük) tegnap ott bizonygatta nekem, hogy ő aztán tuti nem vesz részt semmiféle tornán most, és csak nézett, mint borjú az új kapura amikor írtam neki, hogy lesse meg a fórumot... Szóval a meccsünk valszeg 0-0 -val a mi továbbjutásunkat fogja eredményezni.
Unrankedben meg játszottam a Kuhpelz reloaded csapat ellen (Hirooo, Radicalx, Benforcer - ahol Benforcer acc-jában cdkillroy vesz részt), és hát őszintén megmondva, szerintem a mi csapatunknak sincs semmi esélye ellenük...
-
LoLHunCsirke
tag
-
gergomester
tag
az a kód amit a múltkor ellopot tőlem és amivel fellépett a bf-be, az ugyanaz a kód amit a freemailomnál használtam! és így most fogta és belépett az e-mailomba és kért 1új jelszót a bf-be és újra felment és elvitt mindent!
és hiába írtam mindenhova h segítsenek és csináljanak vmit, semmit nm tettek...
mindenesetre most már megváltoztattam a jelszavamat mindenhol, de akk is vége, m mindenemet elvitte megint.... -
Cr4Zy
tag
-
gergomester
tag
Peti már beszélt a TBO-val és a supportal is, és megtalálták a tolvajt is! de csak bannolták az illetőt és nekem csak annyit mondtak h ezen kívül semmire ne számítsak...
annyi szerencsém van h olyan barátaim vannak a játékban mint Hzoli és Peti, ugyanis a segítségükkel összetudtam rakni a frost deckemet így szerencsére legalább a versenyen részt tudok venni. mindenesetre köszi a segítséget neked is onset, jah és csirkének is ezer hála a felajánlásért, de így h már van pár lapom ink maradok az accomban.
-
Cr4Zy
tag
Köszi, a Te neved is javítottam. Egyébként meg inkább legyen ki a csapat, minthogy egy ember is hiányozzon belőle, így vagyok vele. És amúgy is, egy 3. fórumacc nélkül nem fogadták volna el a regisztrációt!
Aztán a szervező (RedXell) bambasága miatt nem írt még be titeket a résztvevők közé, de azt mondta pm-ben, hogy még alszik rá egyet (mert fáradt), de lehet újra megnöveli a résztvevő csapatok létszámát, most 10-ről 12-re, amivel ti is bent vagytok. Ennek érdekében pár számadatot is leírtam, mégpedig h csak 4-el nőne a meccsek száma és egy csapatnak mindkét esetben maximum 8 meccset kell lejátszania (1. fordulóban nyer, 2.-ban kikap, aztán a vesztes ágon az elejéről masíroznak a döntőig). Ez pedig csak egy kicsi adminisztráció kérdése, a verseny hosszát nem zavarná.
(#22391) LoLHunCsirke: thx, beírtam ezt is
A verseny díjazásában változás lépett fel:
1st Team. 3x Promo Swampdrake, 3x Promo Fallen Skyelf, 3x Promo Construct
2nd Team. 3x Promo Harvester, 3x Promo Lyrish Knight
3rd Team. 3x Promo Juggernaut 3x 1000 BFP
4th Team. 3x 13.000 BFP
5th Team. 3x 4000 BFP
-
LoLHunCsirke
tag
Én többet vártam volna az ellenfelétől, 6000 ranked 1v1et tolt és annihilator, nekem pedig közel 500 meccsem van 2accal, mégis elértem már a warchief rankot( na jó azért látszott hogy ő nem pure nattal nyomott 6000meccset)vagy csak ennyire nem bízott a som-ban, és vett 4 wellt ? azért vicc..
-
Murder3
addikt
nézegettem azért a watchlisteket olykor..de megint az a bajom, hogy jó hogy vannak jó watchlistek, de tele rakat olyan lappal a játék ami meg használhatatlan.
1 hete kb beléptem és gondolkodtam, na hogy tudnék szórakoztató és egyedi taktikával játszogatni mondjuk pure shadowwal és mikor elkezdtem újra belerakdosgatni egy új deckbe a lapokat és nagyjából még emlékeztem miket kell belerakni...
na szóval rakosgattam és észrevettem, hogy marhára nem lehet semmi olyat összerakni ami nem a kötelező lapokból állna...
és akkor megint csak dakrelf+nc-vel elintézed a main támadó sorod.
persze vannak ilyen magek, de faszom hát olyan unalmas az is...
semmi újdonságot vagy változatosságot nem lehet berakni..
egyedül a corpse+ua ami legalább adna egy alternatív lehetőséget, de mind a 2 teljesen alkalmatlan egy alap stratégiára.
ua meg kb az egész pvp-re alkalmatlan.ha már nem akarnak egy kiegyenlített játékot legalább rakjanak bele új lapokat rendszeresen.
és ne csak bizonyos frakciók kapjanak érdemi lapokat.
pl miért nicns egyedi metagameje a pure felálásoknak?
ott a stonekn annak van, miért nincs egy ilyen egyedi felálása a pure shadownak?
a banditnak miért csak azok a vackok jutnak?(mert a banditnak hiába van, ha a spalsh kombók tönkre verik használhatóságba őket)a 3v3-hoz megit a fő baj az, hogy a splash felállások szanaszét lámulják egymást.
na jó nem lámulják, de annyira nagy a kontraszt, hogy nem sok értelmét látom...persze van, de így inkább csak frusztráló!
Most néztem a béta gameplayt..berosáltam..ezen mi a béta footage?
a map nekik a béta vagy mi?
Meg hát unrankedbe kb annyit is ér.
úgy meg végképp felesleges.volt nekem egy régi amatőr editoros pvp mod próbálkozás.
itt
miért nem próbálnak meg ilyen scriptelt pvp modokat csinálni?
mert lehetne és ezek még mindig hangulatosabbak mint a sima pvp módok-de az egész játék egy komolytalan szar.
miért nincsennek integrált rendszeres hivatalos versenyek?
és itt nem ilyen külsős baromkodás hanem játékon belül.
egy rohadt kártyajátékról beszélünk.
meglenne a lehetőségük collectionra,meglenne a lehetőség tome-ra ott lenne a limitedre is a lehetőség.
egyedi pvp módokra is ott lenne a lehetőség..
de egyszerűen semmire nincs hajlandóság a részükről...pedig a versenyek,rendeszeres patchek,editionok,pve mapok pezsdítenék fel a játékot.rossz nézni hogy egy ilyen potenciállal teli koncepció lényegébe a megjelenés óta csak vergődik.
kickstarteren mostanság jobban járt volna az egész koncepció mint annó az ea kee alatt... -
Zotya21
senior tag
ennek örömére felmentem megnézni hogy a kb két hete kirakott harvesterem elkelt e és igen elkelt
aztán mnodom akkor veszek valamit olcsón erre nézem az olcsóbb kártyák 2-3 szoros áron vannak a drágábak meg kb +30 - 50% hát ugylátszik nem sokat ér az a pár ezer pont amim van
-
LoLHunCsirke
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest