- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
pve az ugyan mind1 h ott mi hogy van viszont pvp-be általába 2 welles orb bázisok vannak amik nem dobjak meg lévén h ha már van 2 rb az 100 kötött power.
egyébként meg Idle sztem nem véletlen elismert, nem értek eggyet vele mindenbe viszont jó rálátása van a dolgokra.
meg poe is írta h sokan ott bukják el az rb ellen a harcot h mienst meglátják h a shadowos rb-t húz támadják ahelyett h ők is építenének wellt.
meg elég hamar a shadow játékos a voidból fog elképesztő mennyiséget visszakapni a sok halott egysége miatt.
ezért nagy veszteség pl a sog h hazsnálhatatlanná tették.
és ezért érdekes a som h az önmagába op az rb-hez képest, rb meg egy eleve balancolt lap csak mivel jó lap tehát sokan használják így egy op lap lett belőle.megaztán ott az infect esete ott arra sírt vki h ha az t2-re menne és hatna saját lényekre az már túl sok kombináció lenne a PureS játékosnak az UA,phoenixek miatt

erre azért mereztettem mert pl a firenature milliószor erősebb és több kombója pl nem gond akkor a pure shadownak mért is az?pedig az infectnek így, de még ha hatna saját lényekre akkor se sok haszna lenne t3-ra.
Sousuke:
addigra már midn1 mert akkora lesz a voidod h abból is meg tudod nyerni
ha nem fogysz ki a charge-ból, és ha nem pure nature som az ellenfeled.
persze ez hátrány is néha meg instant vereség. -
Sousuke90
aktív tag
Normál pvp mapokon valahogy 15 perc környékén kezd megfordulni az RB, nem?
Valahol nagyjából addigra fogynak el a kutak, meg az előny amit ad, és onnantól meg hátrány. Legalábbis régen mindig ezt olvastam azoktól, akik szerint balanszolt lap.De én eddig mindig csak pveben használtam, szóval nem tudom.
Bár pl. King of Giantsen kifejezetten örültem, hogy van XD -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
sztem a tapasztalt és a játékosok szavak között kimaradt a pure shadow kifejezés

tény ami tény h nem nagy előny amit ad.
ez azért elég erős, én használtam elég sokszor, insane god experten kb 4perccel csökkent a szintidőm RB-vel a deckben.
másrészről meg ha nem adna nagy előnyt akkor nem használná minden pure shadowos, de így hogy egy szimpla support épület befér a ma már igen karcsú 20 slotos deckbe bizonyítja
hogy ez jó lap.nekem egyébként az a véleményem hogy a statját nem kéne piszkálni, jól van balanszozva.
a játék során csak arra kell figyelni hogy minden 3. RB-vel tuningolt well után kell húzni egy +wellt az ellenfélnek. (de van egy olyan érzésem hogy a 33%-os bónuszt fogják levinni 25%-ra mint a breeding esetében)egy változtatás viszont jó lenne RB-n, az ha ezentúl a megsemmisített RB-ből nem menne vissza power a voidba, hanem elveszne mint mikor a well is megsemmisül.
így egyenlőbbek lennének az erőviszonyok random mapokon is ami jelenleg a shadownak kedvez. -
Murder3
addikt
amúgy én el fogom kezdeni farmolni a bfp-t is.
10 accal még a watchlist befejezte előtt be lehet gyűjteni 2 grinyót amit ideig spájzolva eladni szép summáért.
hetente meg 70 bfp jön be ha minden nap 15 percet állsz bg-be vagy community mapon.
ez napi 2.30 óráért beválalható.
bevétel 4 hét alatt 280 bfp ami ha 4 hetes hónapokkal számolunk 2 hónap alatt már 560 bfp.
free kenőpénznek+ pár 70 bfp nem rossz -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Gondolom ez a pvehez, ahhoz teljesen jó.
Amit én megváltoztatnék, persze ez csak ízlés kérdése:
-crystal fiendből másik aff, mert pve-ben simán aggron kívül lehet őket tartani
-rootsot cserélném hurricanere, mert t2-től M és L-t úgyis knockkol az agressor, viszont t1-en pve-ben gyakran több az S unit, ami ellen hasznosabb a hurricane
-deepcoilt cserélném grinderre, t3-on az aggressor+fiend+xl countereid mindent megölnek, és a DC kicsit drága szerintem a képességeihez mérten, t4-en meg így gyorsabban lehet sereget építeni -
Zedroxine
tag
erről [link] vélemény?
Eddig nem sok problémám akadt vele. -
Sousuke90
aktív tag
A jugg mióta L counter? rpve-re pl. régen virtuoso-t mondtam volna, mert L-modifieres és a skillje segít a bázisok szedésében, nem tudom a nerf mennyit ártott neki. Mindenesetre a juggot ne L counternek vedd, mert nem arra van, épületírtás, esetleg xl counter.
A batarielből szerintem fölösleges a lila, mert annak a passzívja nem olyan erős. 1 batariel hatékonyabb munkát tud végezni, mert minél jobban ütik, annál nagyobbat sebez. Ha többed van lent, akkor megoszlik a beérkező sebzés. Én régen mindig unholy power+unholy hero+batariellel mentem pve-ben. Bár tudom ez szigorúan pure deckkel nem kivitelezhető ^^'
-
Murder3
addikt
Az az ötletem támadt h a nightguardot fogom és kicserélem snapjawsokra.
a lila változata szépen tud counterelni mindent.
vileblood,war eagles
Amik miatt bent van a guard és még másra is jó nem úgy mint a guard.
meg ugye olcsóbb.ki is próbáltam egy nature ellen bevált igaz ismételten beépítettem a wellt a bázisától ami kb 3 m-re volt tőle

szal elvesztettem emiatt, igaz null upos volt a snapi de sztem ezentúl azt fogom használni.
a piros is jó, de az nem jelent megoldást a fent említett lapokra:S
-
Murder3
addikt
Nocsak mit olvasok a fórumon.
tapasztalt játékosok az RB-t még erősítenék is?
a felmerül power költség emelést eggyértelműen elvetik miszerint úgy értelmetlenné válna a lap.
tény ami tény h nem nagy előny amit ad. -
Razuel
aktív tag
Ha Mindweaverrel ellopok egy ellenséges unitot és ráirányítom a Decomposerre, és úgy ér oda, hogy már visszaváltott ellenbe akkor szétszedi a decomposer. Ilyenkor nekem adja a 60% powert vagy az ellennek?

-
dokar
addikt
pure fire rpve/pve deckhez T3-ra kéne vmi jó L counter. juggyt néztem ki, de őrült drága. megéri a felár a giant slayerhez képest?
1 batariel-em van (piros), vegyek mellé egy lilát is, hogy egyszerre kettőt hívhassak le? vagy még egy pirosat és vonjam össze? igazából az a furcsa, hogy pl rpve-ben én egy batariel-el vagyok a leghatékonyabb, mert oda tudok rá figyelni. nyomom rá a bloodthirst-öt vagy ha nincs más ravage-ot és sokkal hamarabb végzek egy bázissal, mint pl az aki jön 3 grinderrel. nekem elég egy nagyobb egységet támadni ezzel, a közelben mindenit sebez az aura. szóval a másik kérdésem, hogy velem van a baj és lehetne több batarielt is csapatban tápolnom?
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ha annyiért olyan jó lesz mint a lava akkor ok. De nem hiszem hogy annyit buffolnának rajta.
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
satanael esetében a leidézett snapjawsokon alkalmazott blood healingen vannak sokan kiakadva, mert azzal kb. halhatatlanná lehet tenni a satanaelt.
a leidézett snapjawsok számát kéne korlátozni, mint Viridyanal a trespiriteket.
(esetleg még a lehívások közötti időt is meglehet piszkálni) -
Murder3
addikt
az rb emg a satanael teljesen baalncolt lapok az rb-nek annyi kellene h haamrabb ürítse ki a kutakat.
az uppok ne azt redukálják hanem csak némi hp-t adjanak neki.Satanael viszont nagyon nem értem egy használható lap még t4-re is mert ugye nem sok van t4-re a shadowba és jó t3-ra.
növeljék a power costját 250-re max.Thunderstormot le kéne t2-re vinni, viszont szigorúan nem pure naturéra

Infectet is t2-re azt viszont puréra.a tremor fail
a vilebloodot meg gyengíteni. -
phanzetomox
őstag
leginkább azokkal amiket gyakran veszik/adják és ingadozó az áruk. A legjobb ha kinézel magadnak egy lapot és megfigyeled hogy milyen átlag ára szokott lenni, és ha az alatt látsz akkor megveszed.Ensnaring rootsal most jól el lehet szórakozni meg shamannal is. ( két-3 naponta felteszek 30 ensnaringot, akkor felmegy 100 körülire az ára máskor meg 60-80-ért is lehet venni , shamannal meg mindig valaki manipulálja, abból olyan 40-50 bfp között kell venni)
-
OnSeT
őstag
Új Watchlist: [link]
Úgy látszik visszért a régi rendszer, most megint csak szavazni lehet, változtatási javaslat nincs kiírva.

Az aktuális lista lapjai:
* Satanael
* Resource Booster
* Tremor
* Vileblood
* Infect
* Thunderstorm -
DiiiN
csendes tag
Kössz a segítséget

Jó kis közösség ez itt
UI
em tudja vki milyen lappal lehet jól kereskedni?(nem életbevágó kérdés csak érdekel) -
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Minden fontos lapot felsoroltál, szal csak pár kiegészítést, véleményt írok.
Mine mindenképp kell.
Illetve még a zárójeles listába:
Banner of Glory hosszú t1 harcnál jön jól
Moon nerf óta ugyan gyenge de a képességei ( teleportálás ill a hulla megsemmisítés jók)t3on ha választani kell Virtuoso és Sun Reaver között akkor az utóbbit érdemesebb betenni.
Virtuoso a nerf óta csak bandit deckbe jó,( a képessége gyengébb és olcsóbb lett, így a megmaradt powerből lehet buffolni amivel kb. a korábbi sebzés elérhető)
-
Sousuke90
aktív tag
Először is welcome!
A pure fire pvp deck nagyvonalakban így néz ki (OnSet majd úgy is kijavít, ha hülyeséget mondanék):
Mivel ez több mint 20 lap, zárójelbe tettem azokat, amiket kevesebben használnak, illetve opcionálisak.T1:
Scavenger
Sunstriders
Wrecker
Firesworn
Eruption
(Scorched Earth)
(Thugs)
(Sunderer)
(Mine)
((Makeshift Tower))T2:
Rallying Banner
Ravage
Firedancer
Enforcer
Scythe Fiends
Gladiatrix
Skyfire Drake
Lava Field
Disenchant
Wildfire
(Rageclaws)T3:
Juggernaut
Giant Slayer
(Sun Reaver)
(Virtuoso) -
Murder3
addikt
Elég unalmas replay deep one attack és go t3 kb ebből áll.
viszont az az ashbone pyro hogy tudta a saját épületét támadni?
-
DiiiN
csendes tag
valaki ha tudna 1-2 Ötletet adni jó deckhez az jó lenne
pvp deck: lehetőleg tűz
pve deck:lehetőleg nature/frost
battleground deck: nature/frost/shadowEsetleg rám irhat játékba vagy megmutathatja ott is DiiiN néven vagyok ott is!
jah és kb 6.000 bfp-ből jöjjön ki(kb ennyit fogok majd kapni)
-
DiiiN
csendes tag
Sziasztok új vagyok itt a fórumon

-
Sousuke90
aktív tag
Na megnéztem a repet:
zöld amazon, wtf O.o?
az CP is vicces volt amikor az első welle hullott, semmit nem talált el vele
meg egyértelműen nem tudta, hogy az AoC előbb sebez, minthogy a surge gyógyítanaköszi mindkettőtöknek, hogy végre újra nézhetek egy kis pvpt XD
csak egy kérdésem maradt, mi volt az a SoM a végén?
-
OnSeT
őstag
-
dokar
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
PVE-ben a Vulcan nagyon jó S counter. 3 csoportot seperc alatt leszed. T3-ban sokszor előreküldök egy Virtusoso-t + Ravage spell rá. Mögé egy Vulcan, az mögé meg 3 Magma Hurler.
A 3 barátos trükköt érdemes szólóban megcsinálni a Promo Card-ért? Én választhatok? Promo Juggy.

-
Gyuri27
félisten
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Végülis Virydiának van supportja az aurájával ha úgy vesszük, de tudom hogy hogy érted.
Amúgy Moonra visszatérve, a nerf mennyit változtatott rajta? Tényleg sokkal kevesebben használják?
BladeHero: Vulcanonak van egyáltalán haszna?
-
BladeHero
tag
Nah viridya meg van nekem tetszik a lap
de igazából csak a képessége(a szörny amit idéz Treespirit) na de felakarom tuningolni a deckem szóval megint csak kiirnám hogy nincs-e valakinek Vulcano eladó lapja -
BladeHero
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Moon egyébként megvan viridya-t PVE-re szertném használni Moons zerintem PVP-re htásosabb de viridyat még nem próbáltam ki szóval lehet az is jó pvp-zni
-
phanzetomox
őstag
Kicsit megkésve, de én még csak most értem haza a banzájból, szal buék !

-
BladeHero
tag
Nah meg van a Juggernaut elcseréltem Mo-ra szoal havalaki mégis akart írni az már ne irjon
mert megvan 
Viridya -t még mindig veszek
előre is kösz
-
OnSeT
őstag
Mindenkinek 明けましておめでとう !
Mivel Sousuket és Razuelt leszámítva a többiek valszeg nem értik ezért írom így is:
BÚÉK!

-
Dzsomba
csendes tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumozónak
-
BladeHero
tag
hali én még uj vagyok ezen a Fóumon de mindenkinek B.U.É.K.
És lenne még valami:valakinek nem kel Mo Juggernaut-ért?
ha igen akkor irjatok it tvagy a játékba ugyan erre a névre
És ha van valakinek Viridya eladó(No Promo) akk az irjon pls előre is kössz és BUÉK!!!

-
Razuel
aktív tag
Akemashite omedetou..

-
Sousuke90
aktív tag
Mindenkinek BUÉK, én már '11-ben vagyok XD
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
üzenetére
Az embalmer megnöveli a pályán lévő holttestek hitpoint értékét.
Vagyis amikre jó gyakorlatban:
-phoenix könnyebben támad fel
-FoF sokkal hatékonyabb
-undead army és corpse explosion könnyebben jön létre és hatékonyabb
-minden képesség amihez hulla kell ahhoz hasznosDokar:
Gondolom itt most rpve-ről van szó.
Boom brothers és emberstrike minek, mondjuk a boomnak jó a knockja, de azon kívül mindkettő gyenge.
Fire Dragon sokkal jobb mint a Magma
Batarielből gondolom, hogy pure fire deckkel mész, de azzal is életben lehet tartani elég könnyen egy Fire Dragon sereget.Pure fire rpve deckek mindig eléggé spell orientáltak a SoW miatt.
Dobj be shakert, clustert (ha van rá keret) meg pár egyéb spellt és tényleg seperc alatt elhullik egy bázis, és azonnal vissza is kapod a powert érte. -
dokar
addikt
hogy a manóba lehet, hogy rpve-n egy tag decomposer-rel a többiek egységét is megölje? a kártya szerint csak saját egységre használható fel, nem pedig szövetségesre.
mi a jobb? boom brothers vagy emberstrike?
fire dragon vagy magma fiend? valakinek van itt magma fiend lost soluls kártyákért cserébe?
a fire dragonom fullos és egy ellenfélre vonatkoztatva kezdetben 310-et sebez, majd a rage-nek köszönhetően hamar felmegy egészen 1240-ig. az area damage pedig 35 méterre hat ami szintén jó. na ezt akarom magma fiend-del megtámogatni. vélemény? egyébként még ott van mellette batariel is, annak is komoly az égő aurája. -
törölt tag
Valaki el tudná magyarázni, hogy mit csinál az Embalmer's Shrine, mert nem értem?
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
én nem tudok róla hogy lett volna patch, szal még mindig a 240-es kód él.
az aktuális kódot meg úgy tudod megnézni hogy betöltesz egy jelenlegi működő repet és a kiirt számra állítod be a többit. -
phanzetomox
őstag
még mindig 240-et kell irni a replay patchelőbe ? csak mert pár napja amit csináltam azok jók viszont amit ma már egyiket se patch-eli

-
Gyuri27
félisten
Egy elfogadható mecs [link] nat-nat-nat vs nat-nat-shadow, volt itt minden (motk, swamp dögivel, bloodhorn).

-
Razuel
aktív tag
Fuh, ez jó volt..

Az elején visszavertem a phase rusht, aztán a bázisa köré is pakolt párat, de mivel nem engedtem a wellekhez nem tudott felülkerekedni. Aztán egy pöppet elhúzódott a fight így 20 percesre sikeredett, de a végén csak meglett.. Azért a búcsúüzenetet nem felejtette el beírni mielőtt kilépett: "Lammer noob!!"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
xRyougi (nff) vs Miekesch (pure s) -
Sousuke90
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor lássuk mi történik, ha t1-en kezdesz motkot építeni.
Mondjuk olyankor, amikor épp nincs csata: 70 powert köt meg és semmi nem garantálja, hogy hasznát fogod venni akár az elkövetkező 5 percben. Ez egy well 70%-a. Vagyis egyből powerhátrányba kerülsz nagy valószínűséggel.
Mi van ha akkor kezded el építeni, amikor épp csata van. Ha 70 powert arra költesz egy t1 csatában, hogy elkezdj építeni egy épületet, +1 ww/shaman/surge helyett, akkor nagy valószínűséggel mire felépül a motk már nincs amit védjen egy rendes ellenfél ellen.
Nature t1-nek alapból az a baja, hogy drágák az egységei, ha emellett t1-en még motkot is akarsz húzni, akkor tuti, hogy vagy nem lesz elég egységed, vagy nem lesz elég welled.
Razuel: A burrowerek természetesen először a motkot szedik szét, ha olyan bázist támadnak. De sokkal több értelme van másik bázist támadni olyankor. Amúgy meg ha ennyire tudod, hogy a swiftet úgyis tauntolja, miért hívod le? Hívj olyat, ahol nem éri meg tauntolnia. Amúgy frost ellen pláne érvényes, hogy nem szabad plussz kutat venni, csak amennyit ő, és ha saját wellnél védekezel fogható. Mire a kezdeti t1 csata helyszínére odaér, tudsz hívni dryad/shaman/2ww-t, ezt rendesen mikrózod rootsal és hurrikánnal és van esélyed. Természetesen a frostnak több van, mert BF-ben nincs rendes balansz.
Edit2 Razuel:A 20 slot már így is kevés, és én inkább valami olyat teszek be amit az esetek nagyobb százalékában tudok használni.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Te például, hogy véded nature t1-en amikor frostal egyből lerushol? Jön a lightblade, mellette 2-3 frost mage és kismillió archer. A swiftclawodat alap, hogy tauntolja lightblade-el és esélye nincs, wv semmit se ér a frost mage-ek miatt. dryadot meg szétkapják ahogy van.. Pl itt is nagyon nagy segítséget tud nyújtani a MotK.
Egyébként a nature-nek se jó ha fentvan a motk hiába van 2-3 burrower, mert melléjük akkor nem spawnolhat, spelleket nem használhat, így elég hamar megfekszenek a burrowerek. De mi egyébként is t1 es használatról beszéltünk.. ha már t2-vel jön rád akkor régen rossz helyzetbe vagy..

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel
üzenetére
Ha nem saját orbnál akarod használni, akkor 30 mp kell, a roots meg csak 15, szóval van elég idő bőven, szinte akármivel leszedni.
Ha saját orbot akarsz vele védeni:
-fire: dancer, a splashekben dd spell, drake
-shadow: bármi nastyzva, ezenfelül nox
-nature: igazából felesleges leszedni, mert úgyis burrower a fő támadóegység, amit nem érint
-frost: eaglecsak hogy a legegyszerűbbeket említsem, amik most eszembe jutottak
emellett ha saját orb védelmére használod, akkor mindig ott a lehetőség, hogy elmegy és megtámad egy másik clustert, ha meg nincs másik clustered, akkor meg feladtad a map controlt
-
Razuel
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem olyan nehéz az.. small unitokat hurricannal, az annál nagyobbakat meg rootal távoltartod tőle. Egyedül a medium ranged unitok tudják szétverni, így nem mindig sikerül, de nem csak ott lehet hasznos a MotK..
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
dehogynem

-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
még 2. orb se kellet volna.
akkor bekapta volna ha lerusholod az épülő orbját, igaz driad nem jó, de swiftclaw már elég lett volna azzal nem tudott volna mit csinálni, hurrikánnal a spamjét meg eltakarítod a wv-k swiftek spearmeenk meg szétszedték volna az összes dazed gyenge egységecskéit
...feltételezem a chargeren kívül lehet nem is volt más a paklijába t1-en
-
Sousuke90
aktív tag
Ez nagyon poén volt, már az elején látszott hogy a tipikusan sok ésszel játszó pure shadowosok közé tartozik a srác.
De mondjuk hogy addig terjedjen a fantáziája támadás terén hogy Harvi és phoenix ... és azért kilép mert egyik se jött be ...
Amúgy meg FoF-hoz miért nem KoC-ot használt ha már pure shadow?
Gyuri, neked meg grat, így kell az ilyeneket elintézni XD -
OnSeT
őstag
Egypár fire lap ötlet, ez a két warlock sztem használhatóbb a jelenleg játékban lévőknél. Jöhetnek a vélemények.

Warlock nature aff: T2 Fire/Fire 65 power
A Warlock 5 mp-ként megáld egy szövetséges egységet mely immúnis lesz a debuffokra 10 mp-ig. A cc alatt álló egységekről eltávolítja a bénító hatást.Warlock shadow aff: T2 Fire/Fire 65 power
A Warlock 5 mp-ként megátkoz egy ellenséges egységet mely immúnis lesz a buffokra 10 mp-ig, mindemellett eltávolít minden buffot a célba vett egységről.Scorched Air shadow aff. T1 Fire 80 power
20 m-es körben 10 mp-ig blokkolja a speciális képességek használatát, emellett a területen tartózkodó ellenséges egységek sebzése 15%-al csökkenni fog a spell hatása alatt.Scorched Air fire aff. T1 Fire 80 power
20 m-es körben 10 mp-ig blokkolja a speciális képességek használatát, emellett a területen tartózkodó szövetséges egységek sebzése 15%-al növekedni fog a spell hatása alatt. -
Razuel
aktív tag
Aha, kösz a tippeket mindjárt ki is próbálok párat. Bár abban nem értünk egyet, hogy a MotK semmit se ér, én elég sok pvp-t nyertem meg miatta.
-
OnSeT
őstag
válasz
Razuel
üzenetére
stone shards (olcsó M bónusz) + stone tempest (s, m knock)+ crystal fiend nat aff ( repül gyógyít)
ez alapból kemény, breeding mellett lehívva meg...

barrier + home soil támogatással még ütősebbha Drake jön arra meg Gravity vagy Defenders
de a lyrish spam se rossz, az alap sebzése ugyan kicsi, de elég sok bónuszt lehet aktiválni rá.
MaranV ezeket szokta használni.
ill. simain, yrmian nem érdemes középre építkezni, mert nemcsak pure fire hanem pure frost ( white rangers) lost ( lost vigil) stb is könnyen szétkapja a bázist.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Razuel
üzenetére
Ne épits motk. Pure fire ellen felesleges a dancer miatt , meg úgy a legtöbb szin ellen semmit se ér, csak power fogó ,
amúgy stone tempest elég ütős M counter azt használd, illetve spirit hunters is jó csak felváltva lődd az egységeit vele( dancer igaz knockolja az S méretű unitokat de spirit hunters-ből ha csak egynek is sikerül belelőnie a dancerbe már sebzi is a képessége. )
Illetve használd a cc-ket és a build protectet bár ezt te is tudodsousuke gyorsabb volt

-
Razuel
aktív tag
Nature-Frost al, hogy lehetne a firedancereket visszaverni? Lerakok egy markot és egyből hozza a promo dancereket, melléjük meg pakolja az enforcereket amik átrepülnek még a rootomon is..
-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
az attól függ mennyi az annyi, twilight t4en van egy ilyesmi spell ( twilight pestilence nat aff),
én annak a frost affos verzióját használom, az sebzi az ellent a szövetségeseknek meg 50%-al csökkenti a sebződését, t4 ez az aff életképesebb a regrowth mellett, mert a nature affnak azon a tieren már elenyésző a gyógyítása.ha jó értékek társulnak mellé sztem életképes lenne t1en is egy ilyen lap.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Hát ártól és a gyógyítás/sebzés mértékétől függően ez nagyon op lehet. Ha keveset olcsóért, akkor megoldódna a naturenek az overheal problémája. Ha drágáért sokat, akkor meg effektíven egy dd spellt kapna a nature t1, ami ugyan dot, de akkor is. Legalább is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Ingatlanos topic!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Micro Four Thirds
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- S22 Ultra 512/12
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

em tudja vki milyen lappal lehet jól kereskedni?(nem életbevágó kérdés csak érdekel)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)