Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
red_dex
csendes tag
Srácok! Van 4 Rogan Kayle promóm, nem érdekelne valamelyikőtöket, vagy ismerősötöket?
Lapra, BF re adom, 420-450 BF körül! -
DiiiN
csendes tag
Volt benne minden amit el tud magának képzelni az ember!
Elég szépen megcsinálta linekiller GRAT!
decket megnézhetném?vagy ha fentvan bfcardson rep analyzerrel megoldaható!(látom nem lehet feltölteni)
Elég szépen spawnolta a juggert (nem éri meg a promo ha van U3-ad de kegyetlen jó a skinje
)
UI: 10:20 mp nél miért nem látható a végén a grigori XD?
OnSet:milyen grafika van neked beáálítva mert észrevettem elég jó a vidikben általában
-
OnSeT
őstag
Linekiller (lost souls) vs Inyaa (pure fire) videó [link]
Pure Fire oldalon Promo Firedancer és Promo Juggernaut is látható.
shatteres bázisrombolás és jugger desintegralas... hmm .. nice ^^ -
worep
csendes tag
Szavaztam én is,sok jo lapot kell foylton kituszkolnom a paklibol ugyhogy kell a több hely
( és csak 1 db 3 orbos lényem vanXD)a topic elkészült itt lehet majd birizgálni:
http://logout.hu/bejegyzes/worep/battleforge_pvp_versenyek_magyaroknak/hsz_1-50.htmlkésőbbiekben akkor majd felkerül tigris oldalára is(amint lesz rá módom)
ki rakom a sima bfes forumra is a linket. -
OnSeT
őstag
Ha nektek is jól jönne pár + deck slot, akkor dobjatok egy voksot ( és hszt) ide: [link]
-
worep
csendes tag
fantasztikus..most kapok agyfaszt,beírok 5 karaktert a névnél és "checking availability" néven pörög a töltés,és cseszik tovább haladni.Nem vagyok ilyenekben pro de több böngészővel is próbáltam,nem jött be,meg alul vmi google analytics.comot ad ki címnek..nem vagyok profi de ennek nem úgy kéne lennie,ha már csekkolja a mailt meg a envet h fog 1 databaset,ami a szerveren van és szimplán egyezteti az általam beirt dolgot az ott lévőekkel?
-
Sousuke90
aktív tag
ezek szerint blacktiger a fórumra nem rakott volna külön regisztrációt ...
mindegy, itt a főoldal linkje, azon mindenképp tudsz regisztrálni -
worep
csendes tag
elnézést de hogy tudok 1általán regelni oda ahova a linked mutat?
,megcsinálom akkor majd oda csak fel kéne vhogy regelnem
-
worep
csendes tag
Sorry,de hirtelen csak ezt találtam
,amugy ott van a topicom persze ha vkinek van jobb helye ahova kitehetnémm nyugodtan szoljon,v esetleg átrakom ide logoutba. -
worep
csendes tag
Hellosztok!
Versenyt indítok,amennyiben érdekel a dolog titeket(több versenyt is akár).
Részletek blablabla itt található:http://www.battleforge.hu/forum/viewtopic.php?f=14&t=4854&sid=72e32059fece1e72b36da0630bde5d19
Jó szöszmöszölést és midnen épitőjellegű hozzászólást szívesen fogadok.
-
dokar
addikt
enc with twilight
deck 1 pure fire
deck 2 stoneskinmásodszorra a fire deckkel már jobban ment. lehívtam 12 stalkert, aztán váltogattam a módokat: távolról megsoroztam az ellent, 3 sec késés van a robbanásban, mód vissza, odarohan, megcsépel, robban, visszafut, módváltás megint... stb.

-
dokar
addikt
nyomtam expert pve-t. pure fire-el nagyon szenvedtem t2-őn. ellenben a stoneskin szinte egyszerű volt, mert az aggressor L knockbackje a vileblood-ot lazán hatástalanítja.
-
Murder3
addikt
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
150 power amit épületre költött elég lett volna neki védeni.
50 poweres mage a 70 poweres dancer és a 60 poweres enforcer ellen.
sztem egyértelmű hogy ki kerül előnybe hosszútávon.a bázisom kiütése meg 225powerből meg lett volna, csak a 2.uara kellett volna egy motivate, ennél hatékonyabb bázisrombolás nincs t2-n. 225 power befektetéssel veszit az ellenfél marandóan 200 powert.
és mivel ua spell a megidézésre költött power azonnal megy vissza voidba. -
Murder3
addikt
nem, amikor látta h jössz akkor a pure fire dancerjaira is számítania kellett volna, ok h ua spam és hátha, de az csak hátha.
hiába szedi le a bázist fire ellen nem marad powere védekezni akkor az fele annyi idő alatt leszedi a bázisát.
ergó lehet bízni ua-ba de ilyenkor eggyértelmű h többet ér ha nem ua-zik hanem védekezik. -
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
vicces volt hogy dazedben spemmelte az ellenfeled az egységeket.

az amúgy is kevés hpval megáldott fire egységek így 250-300as hp val voltak a harcmezőn.elég jól látszik hogy hiányzik egy jó L counter fireben t2n.
DO leszedése talán még a legkönnyebb feladat az L unitok közül, de még ez is elég körülményesen ment. glad és worn se ért sokat.Egy Vilet leszedni ezekkel az unitokkal már jóval nehezebb.
(ott a 2 glad lehívására már ment volna egyből egy lava és a countereknek annyi.) -
TheSkunk
csendes tag
úgylátom egyre kevesebben játszanak a játékal. érdemes még pénzt belefektetni?
-
DiiiN
csendes tag
Most éppen Offline az egész!
de azt irták patch lesz aztán kitudja mi igaz ebből :S -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
épp azé lett ingyenes mert nem volt elég vevő,msot meg már semmit nem hoz,kevesen is játszák.
és nem kategória teremtő, volt már ilyen játék ebbe annyi a pláne h kártxás ami igazán azt a +ad de a többi.
lehetne jó ez, de nem lesz+ha valamikor kijön az amii edition utánna már nem hiszem hogy ez a játék tovább fog élni. -
Gyuri27
félisten
Ugyanezt kapom én is.
Murder: ezt ők már az elején eltolták. Volt itt játékos. Csak kellettek volna az új mapok, az új lapok. Persze nem úgy, hogy minden edition sokkal erősebb mint az azelőttiek. Had költse az ember a pénzt.
Mert én még mindig azt mondom. Ez a legjobb stratégia amit láttam. Pedig játszottam nem kevéssel. Kategória teremtő. Ha ezt a játékot a blizz csinálja min 10-20000 online játékos lenne folyamatosan. -
dokar
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
én nem tudom megnézni, mert a kliens beenged, de a játék a főképernyőn egy szép "login failed" üzenettel vár. már kezd tele lenni a tököm, mivel már fizettem egyszer BFP-ért, ezért az a minimum, hogy legalább nyújtsanak vmi rohadt supportot. manapság minden indítás előtt remegek, hogy megint milyen hibája lesz neki.

-
Gyuri27
félisten
Valaki megnézné, hogy a jampec nevű user online-e?
Meg esetleg tud valami megoldást. Mert láttam már napokig fenn ragad karaktert játékban is meg ah-ban is. Thx -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Viszont megint heggesztenek valamit. Lefagyott az egyik acc-nál. Smmit nem csinál. Nagynehezen kiléptem. Viszont vissza már nem enged. Ráadásul a másik accal se enged belépni. Nevetséges. Azért ilyenkor eszembe jut, hogy a blizz az scII-nél, wow-nál, hogyan tudja megoldani a dolgokat? Mert ugye ott nem 2000 játékos van online.

-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
sztem betelt a tárhelyük. furcsa hogy napok óta nincs új rep.
és jelen állás szerint új bfcards se lesz, marad a jelenlegi 70%-os készültségi állapot.
[link]
nemrég kérdeztem rá a hivatalos fórum német részlegében. a válaszok lényege annyi hogy a főszerkesztő nem kíván tovább foglalkozni az oldallal a többieknek meg nem ad engedélyt az átalakítás végrehajtására mert attól tart hogy elszáll a jelenlegi oldal tartalma ha belemegy hogy hozzányúljanak. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére

azért nyertem mert az ellenfelem elbízta magát és felhúzott +1 wellt és mellé még egy RB-t.(sztem arra számított hogy elkezdek védekezni ua ellen)
és ez a 150 power nagyon hiányzott neki a dancer elleni védekezésben. (3 shadow mage ára, amivel visszaverhette volna a támadást)de még így is 2 uaval ( ráadásul nem is teljes létszámú sereggel a lehetséges 4 helyett először 2 másodszor 3 warriorhoz volt csak elég a hulla) leszedte a wellem 2/3-át az orbombol meg meghagyott 50 hpt.
ha 2. ua-ra nyom egy motivatet a bázisomnak annyi.ezért mondtam korábban is ua ellen csak az az egyetlen esély ha betámadom és mielőbb kiütöm t2jét, mivel védeni felesleges. azonos power esetén nekem lett volna KO.
-
Murder3
addikt
amúgy a nox pálya átlövése valószinű bug sőt sztem biztos az.
mert pl a shadow amge-se talál mindig hiába lövi el, az élete is lemegy de nem sebez egy távolságon kívül,az íjászok és a lövedékes egységeké így sztem egy bug.ua-s meccsen amúgy meg ua-nak köszönhetően nyertél.
-
OnSeT
őstag
Avire vs Wolflovesu 1v1 PvP videó linekillertől kapott spectator rep alapján: [link]
Mozgalmas t1 harc shadow és frost között. (meccs kb. fele t1en ment)Fire Dancer vs Undead Army: [link]
Rövid fun meccs az említett két lap főszereplésével a fél pályát átlövő Nox Trooper vendégszereplésével.
Onset and Linekiller vs ScaryKiller and FanTomasas 2v2 videó[link]
Felvétel a korábbi SoM harcosok elleni meccsről.
-
OnSeT
őstag
válasz
Juliano
üzenetére
szeróval lesz vmi, nekem rankeden jött be egy érdekes hiba, pár percig nem tudtam kártyát lehívni. de nem lag volt mivel végig láttam ahogy bontja az ellen a bázisom.

meccs szerencsére nem ment el, mivel mázlim volt hogy a welleket vette célba és így nem egy orbot buktam el ez idő alatt.
-
dokar
addikt
már megint áll ez a **** az update keresésnél

-
Juliano
tag
Sziasztok!
Nálam mostanában nagyon gyakrori meccs közben a "Critical error"-os kilépés. Szerver szaraxik vagy a gépemben van valami hiba?
-
Sousuke90
aktív tag
Ez a meccs nagyon kész.
Először is grat Gyurinak.Viszont két dolog mellett nem tudok szó nélkül elmenni.
Az egyik, hogy ennyi elpazarolt eruptiont szerintem még életemben nem láttam egy meccs alatt.
A másik, hogy miért nem használt disenchantot a juggeren ... mert a paklijában benne volt, és powere is volt rá, ha el tudott lőni egy ravage+wildfire-t ... -
Foximilien
csendes tag
Sziasztok!
BFP-t vennék reális áron.
Ha valakinek van eladó, egy pm-el dobjon meg pls.
Előre is köszi: Foxi -
Foximilien
csendes tag
Sziasztok!
BFP-t vennék reális áron.
Ha valakinek vaneladó egy pm-et dobjon pls.
Előre is kösz: Foxi -
-
Murder3
addikt
ez csak egy pálya csak semmi nincs rajta úgymond egy default map elmentve amire van írva pár spawn script

tehát ez nem beta csak egy "kreált" map amit te is 30mp-alatt megcsinálsz mert ez csak belépsz,elmented és annyi.
ingame bemegy a pályára és csinál képeket az egységekről.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
de egy editorba hogy tudnak többen becsatlakozni? [link]
ez nem úgy néz ki mint az általunk használt verzió.a béta infó tőlem.

korábban nyílt beta nem lesz, mivel még ki kell adni a listáról vissza maradt pár lapot. ha ez megvolt akkor viszont már lépniük kell vmit, mivel az amii lapok ~fele már elérhető ingame. -
Murder3
addikt
ez egy sima spawn script.
lényege az h van pl az editorba minden objektum be van idelve.
az egységek is.
pl 600-10400-ig(csak példa)
és ugye ezeknél nem mind foglalt, ilyenkor az adott illető elkezdi nézegetni, hogy 600-tól h mi mit takar, a legtöbb üres lesz, de lesz benne mindenféel egyég, így lehet az újakat is megtalálni, pl azokat is így találták meg mert benne voltak.
lehet ugye úgy is spawnoltatni, hogy mintha az egy létező kártya lenne.
ez annyiba nagyon hosszadalams, hogy minden változtatásnál ki kell lépi és átszerkezteni a scriptbe a számokat.A béta infó kitől van?
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90
üzenetére
A képek amiket linkeltem még augusztus végén lettek nyilvánosak és az elmúlt kb. 5 hónapban ezek közül kerültek ki a kiadásra kerülő lapok (egy kivétel a twilight warfare)
sztem a köv. tome mellékletbe a listán lévő 2 legendary fog menni. (Branoc, Forge Shard)
a sneak peakekbe pedig , feltételezve hogy nem adnak ki 2 lapot egyszerre egyazon frakcióból: (kiemeltem a tippeket)
Nature/Frost deck:
Razorshard (stonekin) + Pest Creeper (nature) vagy Stunken Temple (nature)
Fire/Shadow deck:
az egyik bandit lap Bandit Lancer vagy Bandit Spearmen + egy új fire vagy shadow kártya.
cserék + azok kifutása min 1-2 hónap, nagyobb bejelentésre addig én nem számítok.
amii beta / megjelenés március vége / április eleje lehet legkorábban szvsz.
-
dokar
addikt
baj van, a kliens megáll az update keresésnél? server down?
-
Murder3
addikt
ezek az editorból vannak kiszedve szimplán úgy lehet megtalálni h végig elkezdik próbálgatni az egységek ID-jét.
pl én is találtam egy egyszemélyes pirosos forsakenre hasonlító íjászt ami ha több volt belőle linked fire módjára kapcsolódtak egymáshoz és valószinű többet sebeztek, az elvileg még a játék korai bétájából származik, -
OnSeT
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
sajna annyira nem hogy nekem is adjanak hozzáférést, de ismerek pár embert akinek van

-
TheSkunk
csendes tag
lesz esetleg openbeta is?
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PH! Darts
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

( és csak 1 db 3 orbos lényem vanXD)