- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #9196 üzenetére
Azt jelenti, hogy hajnal 3-kor kelek így hamar fekszek.
-
Razuel
aktív tag
válasz
nepszter1 #9197 üzenetére
Ezt csináld meg és működni fog, nekem is ugyan ez volt a baj. LINK
Inkább leírom magyarul is:
1. Keresd meg a config.xml file-t a Documents\BattleForge mappába.
2. Nyisd meg jegyzettömbbe.
3. Keresd meg a maxshader="0"-t és írd át maxshader="768"-re.
4. Elmented.
5. Jó játékot. -
nepszter1
addikt
bakker játszani akarok de nem megy
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #9190 üzenetére
23-tól? Srác akkor már csicsi van.
-
nepszter1
addikt
válasz
TazLeacher #9193 üzenetére
így se jó
-
nepszter1
addikt
1.5 Gigát tölt le az normális?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox #9187 üzenetére
Oks. Basszus mmúltkor este is fel akartam venni itt a PH-s brigádot, de senki nem volt fent....
Én rendszerint este 23:00-tól kb. 01:30-ig vagyok online. (szabadnapomon változó).
Én még csak 1 PvP meccset játszottam (múltkor gondoltam elkezdtem). Elindúlt a játék, erre a csávó kilépett.
Viszont így egyelőre 100%-os az arányom. Ezen a héten (asszem vasárnap estig) még fit a tokenduplázóm, így most rPvE-zek, de utána szívesen. Viszont legalább egyszerre lennék onlinve valmelyikőtökkel, hogy barátlistára fel tudjalak venni titeket. Ezt máshogy nem lehet, csak ha az illető online?
-
nepszter1
addikt
válasz
TazLeacher #9184 üzenetére
1. Megvan
2.Megvan
3. Acept
és ezután nem enged belépni magába játékba akkor se autoplayra rámegyek -
phanzetomox
őstag
yericho,G4ga ha majd online lesztek valamikor akkor írjatok rám létszi akarok veletek játszani ( még nem játszottunk egyszer se ) pve-ben nem sok hasznomat veszitek viszont pvp-ben tudok pár tanácsot adni
-
d3vilz
csendes tag
Sikerül megcsinálni
akinek még ilyen problémája lenne próbálja ki ezt [ITT]
-
d3vilz
csendes tag
[link]
valaki? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
nepszter1 #9183 üzenetére
Pontosan melyik fázis is ez?
1. Elindítod a játékot
2. Szervert választasz, és bejelentkezel az e-mailcímeddel+jelszavaddal
3. Accept
4. Karakter kiválasztás, vagy új csinálás
5. A Forge-ba vagySzerk.: most jut eszembe', hogy lehet, hogy nincs bepipálva az AutoPlay. És ha bepipálod?
-
nepszter1
addikt
Srácok nekem olyan problémám volna hogy felraktam a Battleforge-t és lefrissítem rámegyek hogy play és nem csinál semmit . nem indul el
-
d3vilz
csendes tag
-
d3vilz
csendes tag
Még mindig ugyanaz
-
d3vilz
csendes tag
Hello.
Mikor indítom a játékot ezt a hibát dobja ki:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: battleforge.exe
Alkalmazásverzió: 1.2.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4c4f019a
Hiba – modul neve: battleforge.exe
Hiba – modul verziója: 1.2.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4c4f019a
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00078d89
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Mit lehet ez ellen tenni? -
Gyuri27
félisten
Uraim. Guns-ról kellene nekem parasite II-III up. Társakat keresek hozzá.
-
OnSeT
őstag
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9170 üzenetére
nem a kezdés számít hanem h a nature nélkül sokkal nehezebbek a pve mapok.
1 nature orb is cc-k,healek,és igen erős lapokat nyújt.
t4-en pl grimvine,giant wrym a lehető elgjobb regrowt és ott vna h ezekhez mindössze 1 nature orb kell.
root,surge,oink is ott van ami megint kulcs néhány maphoz.
wheel of gift,fathom lord,enlighment...
meg kezdésnek a shaman+ww-vel gyakorlatialg mapokat lehet tisztítani.
pure nature megint jó mindenhova.
legerősebb a nature/frost még a stonekinek nélkül is.ha jönne a 2 új dual color akkor azok lennének a deckek-be.
nem hiszem h jönni fog. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #9169 üzenetére
A deep valóban nem pure. Viszont ha már nature t1-l kezdek, azzal is tolom végig.
"bárhogy nézed a nature az a pve easymod-ja." Ha randomra gondolsz a frost jobb kezdés. A lost shipnél meg csak arra kell figyelni, hogy jó irányba küld őket.
Nem lesz shadow/nature? Ezt te sem gondolod kmolyan. Ha jön a fire-frost akkor jön az is. Az, hogy nem kaptunk belőle még izelitőt nem jelent semmit.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #9167 üzenetére
Shadow/nature lesz az ütös (én így tippelem).
Az abyssal ugyanannyi powerért jobb választás. Meg a többi szin is erősődött már anníit, hogy pureként is játszhatók a pve mapok. Max egy nature orbot kell belehívni.
Nézd meg a battlegrundot. Shadowwal, frostal, lostal nem kicsit jobban lehet haladni mint naturéval. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9165 üzenetére
a legtöbb játékos úgyis azt használja amelyik a legnépszerűbb.
amíg nem lett pure addig gyakorlatilag minden nat spalsh azt használt kivétel nélkül.
ezzel nem érnek el semmit.
ledózerolják néhányszor a játék arra jó ez csak.én régen használtam a spikot pve-be és nem mondanám gyengének.
pve-meg azért nem jó mert unalamsak a mapok és oda nature mellé kell vmi és kb annyi.
ha vki csak az eredményre játszik akkor naturén kívül nem igen kell másféle decket építenie.
az új editionnal sztem pvp-be megint a fire/nature átveszi az uralmat.hogy avul el a pve mapok nem lettek nehezebbek ergó ha korábban jó volt rá akkor nem értem msot miért nem az.
unalmas ja igen de erre a buff/nerf nem egy jó megoldás. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #9163 üzenetére
Pont erről beszélünk. Minden lap használható legyen pvp-ben is és pve-ben is. Nyilván akkor is lesznek népszerübb lapok, de a játékosnak legyen lehetősége választani. Vegyük a spike-t. Jóformán senki nem használja sem pvp-ben sem pve-ben. Deepcoil szintén ilyen lap. Annó pve-ben lehetett látni. Én sem használom már mert elavult. Mivel itt folyamatosan jönnek új lapok ez egyes lapoknál elkerülhetetlen. Ekkor kell a buff.
Nerfre meg azért van szükség, mert olykor egy-egy lap túl erősre sikerült. Pvp-ben meg igenis számit, hogy x powerért x pusztitást tudjak végezni amit az ellen x powerrel tud orvosolni. -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #9162 üzenetére
a jelenlévő lapok állandó összevissza változtatása nem egyenlő az új lapokkal.
a játék nem csak pvp-ből áll még ha sokan csak annak látják.
ennyi erővel azt is csinálhatnák hogy minden héten össze-vissza keverik a szinek lapjait.
mert álítom az változatosabbá tenné a játékot, de ezek a nerf/buffok nem.am meg aki akar az úgy is használ más kombókat, kipróbálja az új dolgokat, aki nem az meg úgyis az épp aktuális legerősebb common kombót fogja használni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Murder3 #9161 üzenetére
Ebben nem értek egyet. Pont ezek miatt - nerf és buff - nem áll meg a játék. Nem arról szól, hogy van egy tuti kombó, és életed végéig azt használod, hanem, hogy mi van akkor, ha kilövik a tuti kombódat? Akkor is tudsz játszani?
Illetve, ha bizonyos lapokat erősítenek, akkor elképzelhető, hogy megjelenik 1-2 deckben, aminek az lesz a következménye, hogy valaki kitalálja vele a tutit...és így tovább.
Persze új editionök nélkülez viszonylag harmatos, de a kettő együtt működhet.
Nem tudja valaki mikor jön az Amii?
-
Murder3
addikt
support nature.
a pure nature kimondottan a controllra épül, de a spalsh a többi szín támogatására.
burrower se kimondottan a pure naturénak van hanem arra h buffold,cc-z,healeld.
csak ugye az mivel m így knockolható és épület rombolásra van,
a fejlesztőknek a do-val ugyan ez volt a céljuk csak egy olyan szörny kellet ami használható másra is az épület romboláson kívül és nem knockolható.
ez egy támogató egység volt, és épp ezért nem volt pure az elejétől mert nem arra szánták a fejlesztők.
csak ugye erős lett nagyon és kisírták a pure naturét neki.tehát ez is azért lett pure mert engedniük kellet a kényszernek.watchlistek meg azé nem jók mert sorra mennek az egész játékon, ha kilövik a jelenlegi lapokat ami szúrja a szemét sokaknak jönnek az újabak.
azt lehet találgatni ezek után mik lesznek az aktuális op lapok.
és még ki se jött az új edition.
ez a leginkább visszataszító ebbe a játékba. -
OnSeT
őstag
Ez a zöldre színeződött minimap rendesen megszívatott.
Lefuttattam egy full file checket majd egy korábbi még normál színekkel megjelenő verzióból készítettem el ismét a mapokat.
Az elellenőrzés előtt ezekből is zöld minimappal ellátott térképet kaptam.
Ma újabb érdekes jelenséget tapasztaltam, a spawn pontok tükröződve jelentek meg a beállítotthoz képest. de végül ezt is fixáltam.A legfrissebb javított verziók:
WinterWorld 1.22
WinterWorld 1p mode -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #9155 üzenetére
így 435-öt sebez maximum 3 célpontra ha jól számolom.
de ezt is csak ha full élete van.ha leveszik azt h az életpont 200%-át veszi csak 100%-ra akkor csak 217-et sebez egy charger+nasty.
-
phanzetomox
őstag
valamikor az volt a téma hogy melyik színnél mennyi charge szükséges, említettétek, hogy a frostnál a home soilra kell sok, most elkezdtem pure frostal játszani, és most látom mekkora hülyeség ez, hisz 30 sec az újratöltési idő, ha nincs rajt charge akkor csak a költség fele tehát 20
( asszem a motivate is ilyen
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #9150 üzenetére
A nasty már t1-n is erős. Charger + nasty simán levisz 4 ww-t.
Ez a helyzet a grigorinál is. Ha nerfelik a grigorit robbantanak mást. Ill a grigorit a pve-re nagyon meggyengititk.
Szerintem most vették észre a fejlesztők hogy mi a szitu. Ott az enli + earht esete. 245 powerért leviszi amit te min 200 + 150 powerért épitettél.
Counter lapok jól hangzanak, de egy aoc, vagy grigoribomba ellen milyen countert képzelsz el?
Ha jól csinálják a folyamatos nerf/buff jót tesz a játéknak. Nem vélelen, hogy nagyon komoly játékoknál még évek múlva is jön patch ami ballansziroz.
Én a problémát inkább ott látom, hogy sokszor egy réteg nyomásárs, kapkodva történnek a dolgok. Jó példa erre a do. Már az elején pure lapnak kellett volna lenni és csókolom. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #9146 üzenetére
nem igazán, a legzsörnyűbb h végig mennek az egészen, egyszóval előbb utóbb mindel lesz bajuk és kinyögik h kell a nerf....
pl a nasty nerf az meg szánalmas.
nem a grigorit nerfelnék vagy a renevantját....
a legjobb az lenne ha hagynák úgy az egészet ahogy eredetileg volt.
szépen hoznak ki counter lapokat ennyi.
ehelyett az egész játékot ledozerolják folyamatosan.ezé nem látom értelmét folytatni mert tök mind1 ha kijön 1 új lap az úgyis igazított fos lesz de még 2X watchlistre fog kerülni.
saját vesztébe rohan a játék, ez most már elég eggyértelmű a számomra is... -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #9148 üzenetére
no fene:/
akkor üríítem.... -
OnSeT
őstag
WinterWorld 1.15
optimalizáltam a középső bázisok távolságát, így a középre belőtt soulshatter, grigori bomba nem sebzi az orbokat. max. 2 wellt visz le.
középen megindított támadásnál minden pozícióból felhúzható egy well kitérő nélkül.
powerpool és void power a megszokott értékekre belőve.találtam egy módszert az egyszemélyes tesztelésre: WinterWorld 1.15 1p test mod
20000 powerrel és 4 spawn ponttal ellátva.ez a változat az user generated részben érhető el a pve mapok között.
Viszont felmerült egy probléma menet közben, a frissített verziókon zöldre váltott a mimimap.
Ha valaki tud rá módszert hogy lehet visszaállítani az eredeti színösszetételt majd jelezze nekem pls.
-
Murder3
addikt
Igazából én msot nagyon agyalok azon h megéri-e ebbe még költeni(válasz egyszerű nem)
Új edition megint elég vonzó lehet, de ezek a watchlsit meg stb marhaságok kkaröltve a totál unalommal riasztanak tőle.De mivel nem igen van csak 1-2 olyan játék még a piacon amit megvennék nagyon addig még itt lesz ez rémnek:S
Snapjaws-t lilát tudna nekem vki küldeni?
-
Zedroxine
tag
válasz
choonty #9142 üzenetére
Ezt úgy tudod, hogy hívsz 3 barátot( vagy ha kell a bfp akkor 3 alt accout)
Aztán beregeled őket a bf oldalán. Belépsz, csinálsz 1 karaktert és kéri a Referert és oda beírod saját magadat. Ennyi. Ahhoz hogy megkapjad kell lvl4(minden accounttal, hogy full game unlocked legyen+ 1 nyertes játék, az lehet rpve diff 1) -
choonty
csendes tag
a battleforge weboldalán néztem hogy lehet barátot meghívni és akkor kapok tokeneket meg a 3. után 1 promo lapot
de az online felületet átvizsgáltam és nem találtam meg hogy hol lehet meghívnimerre lehetne ezt megtenni?
-
Murder3
addikt
lécci vki postázzon már nekem lila affos Snapjows-t.
-
OnSeT
őstag
A középső bázist két részre osztottam mindkét oldalon és bővítettem +3 wellel.
így a stampede vagy buffolt tremor/ virtuoso csak egy orbot tud max. levinni egyszerre.
grigori robbantást és soulshattert majd tesztelni kell, hogy elég-e a távolság a kettéosztott bázisrészek között.ill. hogy a középen megindított támadásnál kényelmesen felhúzható-e a well minden pozícióból külön kitérés nélkül.
-
choonty
csendes tag
ezt énis mennék tesztelni mondjuk holnap este
lenne kedve másnak is? -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #9135 üzenetére
ez jó hír
még egy jelentkező kellene estére.
-
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #9132 üzenetére
Nincsenek falak. Azokat nem tom hogy kell lerakni.
-
OnSeT
őstag
Alkottam egy 2v2es mapot az editorral. Este kipróbálhatnánk. Letöltés.
Egyébként arra van mód hogy egyedül indítsak el egy pvp mapot, tesztelve hogy minden a helyén van-e?
-
Neocskaa
tag
válasz
linekiller #9128 üzenetére
Egyedül meg ugye nem ér semmit a lost shade
-
linekiller
tag
válasz
TazLeacher #9127 üzenetére
Nem mondtam hogy a shadow frost deck nem ajánlott ( én is azt használom) csak a shade spam és a grigory bomba az amit nem szerencsés használni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
linekiller #9126 üzenetére
Köszönöm. Nagyon jó...
Az első deck, amit gondoltam, az nem ajánlott, a második meg gyenge. Lehet kipróbálom akkor a shadow/frost-ot Shade nélkül. Összeszedem az ötleteimet, és majd akkor megkreslek, amíg még és sem tudom, hogy mit akarok, addig nehéz lesz nekem segíteni.
-
linekiller
tag
válasz
TazLeacher #9125 üzenetére
persze küldhetsz és segítek is de azt tudnod kell a hogy a fire/shadow deck a leggyengébb deck ami van most bf-ben.
mindenféleképpen a deck első lapja lesz a deck képe?
nem feltétlen letudod cserélni a deckben lévő bármelyik lapra megnyitod a decket és oda húzod a kis képhez azt a lapot amit szeretnél mutatni. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
linekiller #9123 üzenetére
Akkor megpróbálom a kék/zöld mellé a piros lilát. Ebben esetleg tudnál segíteni? Van elképzelésem, de még nem igazán konkrét. Küldhetek privit?
OFF: egyfolytában megy a WTB Swamp Drake promo 7K...
Van itt lé kéremszépen...Még valami: mindenféleképpen a deck első lapja lesz a deck képe?
-
linekiller
tag
válasz
choonty #9122 üzenetére
Ezek pvp lapok, amint láttam te pve játékos vagy rád nem vonatkoznak azok
"A phoneix támogatásra már nem alkalmas csak base nuke olásra lehet használni a nerf óta.
- shadow phoenix-ről van szó, a base nuke ( bázis rombolást jelent) a támogatást arra értettem hogy se védekezésben se támadásban nem tudod az egységeid segítségére használni a késleltetés miatt.Ha van assasinod, és gravityd nem kell a templar building protectre úgy is ott a glacher és a kobold trick."
- darkelf assasin,gravity surge, skyelf templar, glacher shell, kobold trick lapokról írtam a building protect ( épület védelem) - ilyen lapok a shell és a trick.pve-ben se crawler se assasin nem kell csak minél nagyobb lények mint a shade és a lost reaver
-
linekiller
tag
válasz
TazLeacher #9119 üzenetére
Olyan lapot használsz amilyet akarsz
Ha bírod az anyázást használd rankedben semmi más nem lesz ^^
De barátságos meccseken nem hiszem hogy túl szép dolog lenne ( miért rugnád tökön a saját haverod ? )
-
choonty
csendes tag
"A phoneix támogatásra már nem alkalmas csak base nuke olásra lehet használni a nerf óta.
Ha van assasinod, és gravityd nem kell a templar building protectre úgy is ott a glacher és a kobold trick."
Linekiller, ez mit jelent ?
nekem is shadow frost deckem van de nekem eszembe nem jutott pl betenni a darkelf assassins-t meg a crawlertegy kis kezdőbb szintű magyarázatot adnál hogy miért kell ezt a 2 lapot "kötelezően" használni és hogy mit jelentenek a fenti mondatok (gondolok itt a base nuke olásra meg a gravity utáni szövegre)
Köszi előre is!
-
choonty
csendes tag
valaki lost soul pve decket tud mondani nekem sunbridge experthez?
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #9119 üzenetére
Ezekhez nem kell ész és brutálisan erősek. Ezért haragszik rájuk sok játékos.
Használj shadét nyugodtan. Egy szinten túl viszont már csak magad sz.patod vele.
Mivel ha lila után kék orb jön gyanithatóan shadét hív az ellen, így felkészül rá a másik.
Jókat szoktam derülni a shade spammen. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
linekiller #9117 üzenetére
Neked is köszi, akkor még átrágoam a T2-t.
Nem fogom megérteni továbbra sem ezt a gondolkodásmódot. Ha valaki Grigori-t robbant, noob. Ha valaki Shade-et használ, noob. Ha valaki enli + earthshker-ezik noob, ha valaki mortar-ozik, noob....stb, stb...stb. Nem igazából értem, de mindegy. Azt hittem ezek a lapok arra vannak, hogy használják őket. Elpi*áznak 10x mortart-al, erre azt mondom, hogy aki mortart használ az noob?
Igazából az 1vs1 deckem pure piros, ez a 2vs2-be lenne, de lehet hagyom az egészet a p*csába. Egy valag pénzt öltem a játékba azért, hogy összerakjak egy normális deck-et, olyat amit tetszik. (Ha megnézed, az első hszeim között volt az, hogy a kék-lila szimpatikus lenne, olyan deck-et szeretnék). Összerakom a deck-et, úgy, ahogy nekem tetszik, erre "kinéznek" a közösségből, mert valaki, vagy valakik úgy gondolják, hogy ez így a jó...érdekes. Na mind1...
-
linekiller
tag
válasz
TazLeacher #9115 üzenetére
a Shdow/frost decked t2-őjéből kihagytál 2 nagyon fontos lapot a nightcrawlert és a darkelf assasint ezek kötelező lapok.
A lyrish knight még mindig nagyon jó lap de ahoz kell a barrier és a home soil is.
A phoneix támogatásra már nem alkalmas csak base nuke olásra lehet használni a nerf óta.
Ha van assasinod, és gravityd nem kell a templar building protectre úgy is ott a glacher és a kobold trick.
a Shadekről meg csak annyit hogy ha spamelni kezded nem leszel túl népszerű a játékosok körében.
-
Neocskaa
tag
Valszeg bekapcsolta valamelyik a Trainert... régi trükk, csak egy baj van vele: a játék is észreveszi, így 1-2-3 héten belül bannt/ összes U3 törlést kap az illető.
jer1cho: Lost shade? Na ne már, hogy te is lost shade spammot akarsz! 2v2-re főleg nem jó szerintem, nagyon egyszerű őket legyőzni. (pl AoC + root és már meg is haltak)
A phoenix 2v2-re még mindig használható, de ügyeskedni kell vele, először ki kell tapasztalni, mikor küldheted be. Én nem használom, mert béna vagyok az irányítgatásához, meg türelmem sincs rá.
Lost reaver jobb lehet a lost shade helyett.
Lyrishoz ne phase towert, hanem Ice barriert használj! Végülis jó a phase tower, de odamászogatni egyesével... addigra megkerültek régen.
Skyelf templart én általában Church of Negationnel látok, baj, hogy nem tud lefelé lőni, így nem sokan használják. (meg ugye 100(?) power)
-
TazLeacher
nagyúr
Lassan elkezdem építeni a PvP deck-jeimet. A sima az pure piros, úgy gondolom azzal meglennék, viszont a párossal akadt egy kis gondom T2-n a lényekkel.
T2-re ezeket gondoltam: Shadow Phoenix, Lost Shade, Skyelf Templar, Lyrish Knights.
1. Phoenix használható-e még "támogatásnak" PvP-ben?
2. Használható-e a Skyelf Templar. Úgy gondoltam, hogy a képessége hasznos lehet, kérdés mennyi idő alatt szedik le, ill. T2-höz képest egész jól sebez, ha az ellen repülővel jön, ezzel védeném magam.
3. Lyrish-t megéri-e használni, ha épületnek Phase Towert használnék T1-en. Gondoltam, ha szükséges, másznék arrébb a toronnyal/tornyokka a "baj" irányába.
Igazából mind3 egység másodlagos lenne, mert a Shade-ekkel nyomulnék előre, ezek akkor kellenének, ha gáz van. A párom G4ga lenne, Nature/Frost-tal támogatna.
Várnám a véleményeket.
-
OnSeT
őstag
Bírom mikor ilyen helyzetben jön a desync, fél perccel a győzelem előtt.
-
Zedroxine
tag
PvE, rPvE pure fire t4-re mi kellene, eddíg van fire dragon meg fire worm. Melyiket csere, melyiket tartsam meg? Batariel megéri? Melyik aff-os?
T3 Jugg XL-nek.
Főleg Tokenfarmra kellene. 6-os diff vagy afölött.Szerk.: Eddigi t4-em natre (regrowth, grimvine, giant wyrm.)
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #9108 üzenetére
pár új pvp játékmód is jó lenne.
pl egy tome és colection keverék.
ami olyan lenne hogy a paklidat tetszőleges lapokból állíthatod össze, de nem lehet a lapokra upot rakni. szal mindenki fejlesztések nélkül játszana. mondjuk ez a játékmód erősen a naturenek kedvezne a heal és cc miatt, de sztem megérne egy próbát. a tome pvpnél tuti népszerűbb lenne.a másik meg egy free for all játékmód, amihez csak annyit kellene tenni hogy 4 csapatot lehessen alkotni a jelenlegi 2 helyett.
a 2v2 mapok közül a koshan, turan, yshia és a zahadune használható lehetne ebben a módban is. -
OnSeT
őstag
A hivatalos fórumon kiírtak egy szavazást arról hogy ranked pvp-ben legyenek letiltva a random mapok. Sztem jó lenne ha kiszednék őket. [link]
Itt meg egy egész jó ötlet, hogy a random map csak opció legyen ranked pvp-ben. [link]
( csak akkor sorsolhat ki random mapot a gép ha az mindkét félnél engedélyezve van. ) -
Gyuri27
félisten
inyaa is távozik
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher #9100 üzenetére
Én már azon sem lennék meglepődve, ha azért nem vinnék füljebb, mert ahhoz technikailag hozzá kéne nyúlniuk a programhoz, azt meg nem akarják, mert munka.
Át kéne váltani a UI-t, hogy elférjen mondjuk egy 25-ös pakli.
Meg azon se csodálkoznék, ha mondjuk a motor csak 20-at bírna vagy valami, mint ahogy csak 4 játékost bír XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged