- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Azt már neked kell kitapasztalnod.
Lehet a hagyományos fire (pure), shadow (pure), fire-shadow-bandit. Persze ha jó vagy mehet a pure frost is.
Az újból lehet fire (nyitással) nature és/vagy twi. Meg ugye az új fost-shadow-lost soul.
Aztán lehet az is, hogy minden orb más és olyan lapokat raksz bele amiket érzel és jól tudsz használni (a la Simid ing: badlegaus).
Az a baj, hogy recept erre nincs. Mindenkinek habitusa szerint kell választani.
Egy biztos az én deckem egy erős támogató pakli. Ami kell mellé egy támadásra (akár rushra alkalmas pakli). -
Djuree
félisten
válasz
Gyuri27 #4095 üzenetére
én mennék. army of George's
még persze fejlődnöm kell, de sztem jól haladok. most a nature elég jónak tűnik, azokat kitanulom. fagy-al voltam, azokat elég jól ismerem, persze az alap egységeket, de a nature jobbnak tűnik.
addig nem fexek le amíg nem leszek lvl4
na de most kéne ennem, éhen veszek
-
Djuree
félisten
na megy a gém.
de a soultree pálya lehetetlen. mi értelme ennek? sansztalan...
pedig már lvl3 vagyok
-
ChromeX
addikt
To those of you that may be concerned due to the fact that there are a small number of cards which you were unable to test during the Beta phase of Lost Souls, I would just like to assure you that these were the cards which were least likely to cause issues.
szuper de mibe telt volna ezeket is elmailezni...? van egy rosz sejtésem ezzel az uj editionnal kapcsolatban..
-
OnSeT
őstag
a beta szervert végleg lelőttek. [link]
-
válasz
Murder3 #4080 üzenetére
Kérdés, hogy advanced vagy expert módról van e szó. Az advanced nem nehéz, csak időben fel kell építeni némi védelmet középen. Az expert viszont húzós, ott mindenképpen át kell adnia az egyik játékosnak a középső orbját a másiknak, hogy tudjon hamar jó védelmet építeni (razorokkal), különben hamar bukás van, mert gyorsan jönnek a twilight dragonok, meg wrathgazer-ek.
-
Murder3
addikt
oké nekem megfelel.
a taktika mi rá?
Pure shadowwal meglehet csinálni?
Néztem belőle raplay az eggyik shadowwla kezdett az elejéig noxokkal meg kigészítő csapatokkal átlehet menni amikor középre beérek az oldalamon lévő falakat felhúzom oda Time Vortex tornyok elegek?
Ahogy láttam a 4. orb ott van közel és nighguardal átlehet az eggyik paralizálós bogár felett venni az irányítást.
de a végére nem tudom mert az is giant wrymekkel ment.Máskérdés a Soul spilcer az mire jó?
Addig ok h pl a nature aff az a lelke gyűjtése után tud belőle healelni, de azon kívül másra jó?
Mármint pl oylanra h összegyűjtöm a lelkeket és kieresztem?
pl így lehetne kombózni a furnance of fleshre meg még pár corpses gatheringes kártyára. -
Murder3
addikt
Ollie:Akkor ma mikor tudnál az fent lenni h az Insane godot lenyomjuk?
-
Djuree
félisten
válasz
RexpecT #4074 üzenetére
nem hinném, mert először elindult rendesen az a pálya is. csak miután lefagyott a gépem, azután már nem indult el a pálya.
az a gyanúm hogy hiába telepítem újra, a registrybe marad valami, vagy a win systembe, amit nem tüntet el az uninstall.
win újrahúzáshoz meg most nincs energiám.
vagy a karakterem lett hibás. megkértem Gyuri27-et logoljon már be nála a karakteremmel, hogy ő nála betölti-e a pályát. -
Morgomirhun
csendes tag
Ma reggel meglett kitartásom gyümölcse:38 Bfp-ért szereztem Shamant
Tegnap meg 10-ért Stone Hurlert...Lassú,de nyereséges út...
-
Djuree
félisten
de még nem adom fel...sosem szoktam....
-
Djuree
félisten
na újra raktam a játékot, de így is befagy a pálya betöltésénél.
hosszú volt a pályafutásom...
szevasztok...jó játék lett volna, sajnálom hogy a fejlesztők ilyen b*lf@szok...
-
phanzetomox
őstag
valakit érdekel egy Fallen skyelf promo 1930 bfp-ért ?
-
Simid
senior tag
Az miért baj, hogy csak a 3. walkernél jutsz be? Ha már bent vagy és lezárod akkor ugyis egyszerűbb egy grimvine-nal vagy grinderrel végig menni és leütöd magad a shrine-t (persze közben folyamatosan lehet lőni is, mert addigra rengeted chargeod lesz).
Már nem emlékszem pontosan de a 2. orbom szerintem rögtön az orb váltás után leszedték és nightguarddal gyűjtöttem sereget utána (swap). Ha begyűjtesz kb 12 stone warriort meg néhány rageflame-t amivel később útközben találkozol akkor gond nélkül eljuthatsz a 4. orbig. Onnantól meg már gyerekjáték. -
OnSeT
őstag
thx. kiderült hogy az undead army hiánya miatt nem tudtam bejutni.
már csak a sebességen kell javítanom, mert csak a 3. walkernél jutok be. az meg már késő.megnézem még egyszer hogy védted be a második orbot, mert nekem azt leszedték
(#4065) ollie majd teszek vele egy próbát, ha működik nyerek egy kis időt az orb csere mellőzésével. sztem a Nether Warp jó lesz a scythe fiends kiváltására.
-
Simid
senior tag
Itt a replay.
Ez volt az első és eddig egyetlen alkalom, hogy megcsináltam, ezért nem emlékszem pontosan, de valószínűleg van benne sok bénázás.
Mondjuk, ha láttál már replayt az "elállós" taktikáról akkor ez nem fog semmi újat mutatni.(Bocs már nem tudtam szerkeszteni az előzőt.)
-
OnSeT
őstag
Convoy expert solora tud valaki vmi jó taktikát?
én néztem egye olyat, amiben Scythe Fiends el mennek be középre és pár épület felhúzásával elállják az utat. de a gyakorlatban ez nálam nem működik, nem akarnak bemenni középre, pedig az upok is fent vannak. -
RexpecT
addikt
Ezt majd lecsekkolom,szerintem nem így van,mert ha kicsit több pontom van kilépek akkor megnyerem?Ezzel lehetne manipulálni a játékot,szerintem úgy van hogy aki kilép az veszt.
Ma játszottam 3 PvP-t mind a három kilépett és én nyertem(mondjuk akkor már több pontom is volt). -
Djuree
félisten
amúgy tényleg jó a játék, tegnap megcsináltam 3 pályát. olyasmi mint a majesty 1-2, az is nagyon bejött. azért hagytam azt abba mert minden ellenfelem kilépett ha vesztésre állt és nem kaptam pontokat sem. egy 2 órás meccs után elég frusztráló volt ha kilépett a végén
ebben is így van? vagy itt ha kilép akkor enyém a győzelem?
-
Djuree
félisten
-
OnSeT
őstag
a kliens csak a hiányzó részeket tölti le, tehát ha egyszer már telkezted tölteni és megszakítottad a letöltést a felénél, akkor legközelebb onnan fogja folytatni és nem kezdi újra az elejétől.
és a hiányzó adatmennyiséget veszi 100%nak, tehát ezért írhat ki alacsonyabb értéket. -
Djuree
félisten
érdekes. ma le akarom tölteni újra a játékot. mondom kiírom a tiszta letöltött 3,4 GB-os klienst hogy ne kelljen mindig töltögetni. erre most csak 1,4GB-ot akar letölteni
wtf van ezzel..._? -
RexpecT
addikt
Valakinek van kedve The Insane God meg Slave Master pályákhoz este?
ollie:
Köszi
-
RexpecT
addikt
Meglett a megoldás:
0. Directx update
1.Locate the config.xml in you Documents\BattleForge folder.
2. Open it with Notepad.
3. Find maxshader="0" and change it to maxshader="768".
4. Save. -
RexpecT
addikt
válasz
hokuszla #4049 üzenetére
Aha,eddig ment rendesen de mivel a játékokat D partícióra telepítem ezért most nem szedtem le újra.Most a hivatalos fórumról találtam 2 megoldást.Az egyik a config fájl átírása,ez nem jött be a másik a directx update(ez most van folyamatban).
Egyébként a hivatalos fórumra ugyanazzal az accuontal lehet belépni mint a játékba(engem nem akar azzal beengedni, szóval gondolom nem)?
Király ez sem vált be
.1 megás nettel meg azért nem 2 perc mire lejön újra a játék.
-
RexpecT
addikt
Basszus nekem sem megy a játék,tegnap vettem egy új winyót újraraktam a Windows-t miután ellenőrzi a fájlokat kiírja hogy battleforge has stopped working :S.
-
Djuree
félisten
sry csak idegesítő nem kicsit
újrahúzom majd holnap, mindig lefagy a betöltés...nem is ugyanott...valami sérült a progiban...
-
Djuree
félisten
most meg már a pályát sem tölti be, lefagy a betöltésnél
[moderálva]
[ Módosította: ollie ]
-
Djuree
félisten
hát ez hihetetlen. egy nehéz pályát csináltam, erre a végén lefagy ez a [moderálva] gépem. megőrülök esküszöm
ááááááááááááááááááááááááááá
[ Módosította: ollie ]
-
válasz
phanzetomox #4038 üzenetére
csak akkor banolnak, ha valami rosszat csináltál, pl. szidtad az anyját, de akkor is csak ideiglenesen
(#4039) Simid: igen, tudod használni az orbjait.
Most hirtelen milyen fontos lett mindenkinek, hogy bekerüljön az első hsz-be.
(#4041) Gyuri27: beletettem
-
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox #4038 üzenetére
Ha egy fusizós belsősbe kötöttél bele akkor biztos.
Azt jól tudom, hogy ha ketten kezdünk egy többszemélyes pályát és a társam kilép akkor az orbjait tudom használni? Csak mert akkor, így lehet egyszerűsíteni a solo-zást egy kis segítséggel.
-
válasz
phanzetomox #4036 üzenetére
te reportold le őt és banolják
-
phanzetomox
őstag
mit lehet csinálni ezzel a metionobezimmel ? megint árul serial keyt, én beírtam párszor a chatbe hogy ne vegyenek tőle a hülyék mert átverés, erre a metionobezim küldött az anyámra pár szép szót meg kaptam tőle egy report-ot is
ilyenkor mi a teendő ?
-
PowerBuldog
veterán
Újabb csúszás, újabb csalódás.
Érkel valakit? Várom a PM-eket. Van ~7800BFP-m. A továbbiakban max P4F-ként kívánom folytatni. -
Rankerz
senior tag
van pár elég jó játékos Ascensionre, pölö Alucardo-val összvissz ketten megtudtuk csinálni map 2 t tegnap. Tinkerfan,Godsanger,MadSpartus,Adita( a hivatalos fórum modi személyesen) is pro,Khing is az(amikor még játszott) map 2 -n. Pannenlap,Jiipee,Utarid pöpecjó map 1 en.
-
ChromeX
addikt
válasz
Rankerz #4031 üzenetére
poén hogy nem tudjuk összehozni az ascension expertet
na még egy uj player ebből látszik hogy nagoyn jo a game alapötlete és ezért boszantoak a kis "bénázásaik" hogy igy finoman fogalmazzak.
most olvasok vissza hogy kié volt a 4000. post mert látom hogy már fölötte vagyunk és csak nem az enyém
-
Rankerz
senior tag
sikeresen eladtam 93 darab nomádot,köcsög tome paklikból felhalmozódott : D
engem is fel lehet írni nyugodtan. IGN : Rankerz ; igen meglepő módon^^
-
Gyuri27
félisten
Nyilván lesznek alap lapok mind pve-re mint pvp-re ill olyan lapok amik mindkettőre kellenek. De itt majd segitünk és akkor a 3000 bfp-l egy jól használható pvp és pve paklid lesz. Amit ha jól forgatsz örömöd lesz a játékban.
OnSeT: ez akkor müködik, ha neked power felesleged. Hiszen neked tudnod kell cc-ni a lehivott egységeket. Firénél meg az euruption miatt elég merész taktika.
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox #4023 üzenetére
Közben én is utánajártam,igazad van csak a primal defender van,de tényleg lehet,hogy egy mark of the keeper jó választás lenne,majd megnézem mi mennyibe kerül AH-ban.
-
Gyuri27
félisten
válasz
RexpecT #4021 üzenetére
Nem használok már tornyot. Inkább dobok egy Windet és kész (vagy a baj előtt egy mMoTK-t). Ha mégis kell valami akkor Lila affos Stranglehold szerintem jó cucc.
T2-re megint nem kell semmi. Ott a Skyfire (+Ravage), Breedingnél még nem is drága a sari.Djuree: így van. Akkor költs mikor többet kapsz a pénzedért.
Ha meg nature-frost-stonekin lesz a fő csapás iránya meg a kapott lapok nagyrésze jó lesz pve-re. [link] -
OnSeT
őstag
válasz
RexpecT #4021 üzenetére
én inkább +egységet vagy spellt raknék be.
de 1 orbon épületek közül a Stranglehold egész jó, betan 3 egységet bénít és sebez, normál szeron egyelőre még csak egyet. ( a lost hivatalos megjelenéséig)drágább lap de egész jó a motk is 1. orbon pvp-re.
hatásos orbvédelem, egyik alkalommal az ellenfelem nem tudott mit kezdeni vele mert csak távolsági egységei voltak (darkelf assists, lost dhade)de a legszebb ha támadásra használod, igaz ehhez szerencse is kell hogy még időben felépüljön, az ellenséges orbnál ha felhúzod nem tud új egységet lehívni az ellenfeled, ezt párszor már sikerült összehozni.
de még gyakorolni kell, mert az esetek 90%-ában nem jön össze. -
Gyuri27
félisten
Annyit javaslok, hogy gyorsan vedd meg a játékot. Gyorsan játsz vele, hogy tudd melyik szin irányába indulsz el (erre a free pakli kiválló + a 64 lap amit kapsz a játékkal).
Mivel most jön az új kiegészitő a régi lapoknak esik majd az ára (tehát ne költekezz). Így a 3000 bfp-d jó esetben kb 4500-t fog érni (képletesen persze).RexpecT: ismerek egy modit, aki ráadásul ügyünk iránt elkötelezett és be rakja a neved.
-
Amikor létrehozod a nicked, az egyikünk játékbeli nevét add meg mint referer, mert annak jó lesz.
Konkrétan az illető fog kapni upgrade tokeneket, ha megadod a nevét, és játszol is egyet vele. A játékosok listáját az 1. hsz-ben találod.
Csak azért írtam ezt neked, mert semmibe sem kerül, és tudsz egy kis jót tenni valakivel.
-
Djuree
félisten
na asszem erre benevezek. szeretem az ilyet. rts a kedvencem, kártyás dolog megint csak az
még jó hogy véletlen megláttam ezt a gamet netezés közben. amúgy lemaradtam volna róla.
holnap meg is veszem. majd valaki játszik velem? lesz legalább ingyé győzelmetek
habár annyira rá vagyok izgulva hogy mindjárt kocsiba pattanok és leugrok nyíregyre az 576 shopba
csak ne esne ez a tetves hóóó...
-
OnSeT
őstag
a betan küldtek új kártyákat a restart óta?
-
Simid
senior tag
Parancsolj!
Természetesen nem saját taktika, a mana wingezést replayekben láttam, a Motk trükköt pedig Rankerz mutatta meg.Experten annyival nehezebb, hogy van swarm amit könnyű behúzni, ha nagy ívben kerülsz.
-
Simid
senior tag
válasz
ChromeX #3997 üzenetére
Az hagyján, hogy ez akár 300 power is lehet és még így sem biztos a haláluk, de ráadásul ehhez T2 kell, míg én T1en vagyok mindössze két egységgel.
Egyébként tényleg nem tudom mit lehet ellene csinálni, ha az ember Fire-rel vagy shadowval kezd. Nagyon szívósak és elég csak néha rádobni egy shieldet, ezért mondtam, hogy noob taktika. -
Simid
senior tag
Az a lényeg, hogy két winget egyből elküldesz a bázisra és még egyet utánuk amint lehet. Így letudod ölni a spawn épületet mielött légi egységek jönnének belöle. Egyedül egy nyilas fog jönni, de ha azonnal elindulsz akkor azt is pont le lehet ölni, csak egy heal kell a wingekre. Onnantól azok szépen lassan írtják a földi egységeket, amíg elvagyok a markok felállításával.
Én elég sokszor elrontom, mert egy meghatározott ívben kell megközelíteni az épületet, ha kicsi az ív akkor leszed a légvédelem, ha túl nagy akkor behúzod a swarmokat.
Sajna az expert replayt elfelejtettem lementeni, de egy előtte csinált adv még megvan, ha gondolod felrakhatom (a mana winges rész és lényegében a teljes első pár perc ugyan az advon mint expen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest