Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
baner mindenképp kell, dazed egységekkel elég hamar behal a támadás (az amúgy is kevés hp még feleződik is.)
cc, megfogja a knockoló egységeket.
ha az átvett draket eruptionnal szedik ki az a naturesnak előny. ha a parasitat leszedik az átvétel előtt vagy az átvett draket egységekkel szedik le az hátrány is lehet, de ez helyzetfüggő.az optimális támadás fire vonalról enforcer+dancer+ drake, közelharci +távolsági+légi egység. ekkor többféle egységet kell lehívnia az elennek és kisebb az esélye hogy mindegyik egység cc-t kap. (föleg ha még szét is vannak szórva)
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90
üzenetére
a worn t1en a sundi és íjászok ellen hatásos, de utóbbi ellen használva folyamatosan váltani kel a célpontokat, mint pl a spirit huntersnél. egyébként a sundit felesleges berakni a nerf óta. t1-re még miket raktál be?
holnap majd gyakorolhatunk, ha este leszel akkor 2v2ben is mehetünk.
-
Gyuri27
félisten
Nyilván a blood erős, de 2 slotot a 20-ból nem ér meg.
A dancer is knockolja az s unitokat és a worn is. Nem kell fiendet hivni.Nem valóban nem mentem pure fire paklival.
Miért kell banner? Odamegy a dancer. Ha 2-3-t rátud nyomni a welre akkor a lava elég jól jön. Meg a lavát nem egy welre kell dobni, nyilván. Hanem mikor 2-3 magét lehiv.Ezt kell megérteni hogy hiába erős a do. Folyamatos tápolással bármit beüt. Csak addig el kell jutni. Az ellen rég bontja a kutam mikor még nekem powerre kell várnom. Ezt kell megérteni. T1-nél is ez a baj.
A mage nekem is beüt mindent. 3 meg a do-t is legyakja.
Mint mondtam nem éri meg a draket átvenni. Az agri teljesen rendben van. Egy szint után te nem látsz drake-t magában röpködni. Pure nature ellen küldenek földi egységet is.
Shadow meg le nastyza.Nem tudod életben tartani gazdaságosan a drake-t. Nincs ravege. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni. A wareaglenél müködik, mert annak van elég élete.
A somhoz power előnybe kell kerülnöd. Az meg mondjuk shadow ellen elég nehéz mivel 60 powerért küldi a jóságot, lostról meg ne is beszéljünk. Ha áll a som az már fél siker valóban. De 100 power és meg kell épülnie, valamint fel kell töltödnie. Majd 3 perc a mutatvány.
Feljebb irtam a war és a wind más. Azt lehet tápolni (és meg is éri 80 powereket dobálni rá).
Fire ellen nehéz átvenni. Egy euruption, egy támadás a madárral és kész a swamp.
Frostnál no para. Nyomja a surgét kapja az oinkot és a madár az enyém. -
Sousuke90
aktív tag
Na, végre megvan a fireswornom, szóval mostmár tényleg kipróbálom, hogy milyen is fire t1el a dolog.
Esetleg holnap délután nem érne rá valaki kicsit gyakorolni, vagy OnSet esetleg pár tanáccsal ellátni? -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azért egy bloodhornt ne is lehessen lehívni annyiért. A blood a statjával megeszi reggelire a juggert.
Az hogy s egységet hívsz annyiért pure fire ellen éppen előny, az egyetlen egységem, ami S–re sebez 100 power t2-n.
Gondolom még nem mentél pure fire paklival.
Lavat nem lövöldözünk vaktába (mint ahogy semmilyen támadó spellt), már csak ezért is mert 120 power a lehívása. ( és nem pusztítja instant a wellt.) Mellé egy dancer 70 ért + egy banner 50 ért és máris 240 power-nél járunk. És ekkor még csak 1! egység van a területen. Ha jön mellé még egy enforcer 60 ért az már 300 power (egy harvi ára).
Lavat csak akkor éri meg belőni, ha min. 2 mage van a célterületen. A nature meg nem tudom hogy jön a mages példához. A 60 powert nem a nature egységekkel vetettem össze. Egyébként az egységed amennyivel, drágább annyival jobb a statja.
Mage 50 power s és m knockal. 2 lövéssel leszedi bármely egységem, amit én 60 ill. 70 ért hívok le. Ha 1:1 arányban lövöldözzük ki egymás egységeit azzal a shadow fél 10-20 powert nyer körönként. Egy rosszul időzitett lava esetén kifullad a rush power hiány miatt. És ekkor egyből jön az ellentámadás egy harvival.
Mentem már pure nature paklival. ( igaz pure fire ellen nem, mivel upok és chargek hiányában nem kísérleteztem sokat vele) Parasitevel gond nélkül vetem át az irányítást agressorok, drakek felett.
Drakre visszatérve. Drake lehívása 100 power, míg a parasite 100 + 50 a képesség. Ha sikeres volt az átvétel ő elveszti az egységét 100 ért, te 100 ért a parasitát, viszont 50ért kapsz egy draket.
Másként ő hiv 100 ért egy draket, te meg 150 ért egy parasitát+draket, amiből a végén csak a te draked marad életben. Ezért írtam, hogy egy átvételen 50 powert nyersz, de ez valójában sokkal több, mivel a teljes 150 power megy a voidba(még mielőtt valaki belekötne, most kerek számokat hozok példának, mindegyik oldalon van energia veszteség a visszatérítésnél), tehát az átvett egységben nem áll power. Az hogy meddig marad életben már más kérdés. SoM-al meg vissza lehet gyorsan pörgetni azt a powert.
Ismerem a draket hidd el. Harvi egy ütéssel leszedi, vagy kis sérülés és eruption egyből leöli még ravage ellenére is, frost meg csak benyom egy gravity 60ért. Nature van a legrosszabb helyzetben, de neki sem lehetetlen végezni vele.
Viszont ha sérült draket veszel át, akkor is min egy eruptionba kerül a firesnek hogy végezzen vele. Ebben az esetben neked 150 neki 175 power-be került az akció.
Te mindenképp jól jársz az átvétellel. Nem hiába öli le szinte mindenki az egységeit, ha jön a parasite swarm, akkor, ha nem tudja megakadályozni az átvételt.
Az átvételt meg jól kell időzíteni. 2v2 ben mentem pure nature társsal, és ő vett át ravagelt meg illetve, ice shieldel rendelkező draket is parasitevel.
Ha a drake leszedését ilyen nehéznek tartod, akkor mit csinálsz egy windhunter-el vagy war eaglevel? Azokat már gondolkodás nélkül átveszed?
-
Gyuri27
félisten
Annó. Tremort akkor sem.
Stampede nincs. Ugyanis 2 helyet foglal. Meg elég drága is (juggerhez képest pl).A ha nem az egész campet, de min egy kutat és orbot leviszi.
Legyen 70 power a dancer. Én ennyiért s unitot tudok lehivni vagy egy burit. De az sajna közelharci egység.
A booster ellenem is pörgeti a powert. Egyébként dancerrel miért ne támadhatnál? Ha meg jön a mage lava és min egy well oda. Mit szeretnél többet?
Jaj jaj szegény firésnek 60 power egy unit. Nekem meg 70 és általában s méretű.Minek vegyem át a drake-t? Na látod. Itt jön ki az, hogy még nem próbáltad. Ha átveszem nincs ravage. A fire pedig könnyen beüti. Hiába ott a surge az 80 power és egyszer tölti vissza az életét.
Akkor megint mondom. Spirit+envenom nem szedi le. Az oink arra jó, hogy a spiritek ne dögöljenek meg. De a drakét akkor sem üti le. Akkor lehet leütni, ha a tag elbambult és későn nyomja rá a ravegét.
Persze ha nincs rajta ravege akkor a spirit leszedi. De ilyen low játékossal ritkán találkozol.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
pvpben használtál nature/frostot anno.
virtuoso nem veri be egyből, csak akkor ha már sérült volt a camp előtte. tremorral viszont kilehet szedni barier+ soil támogatással. (a power így van 1:1 arányban)stampede viszont leszedi ha jól van belőve de az neked is van.
dancer 70 power de mind1, s amint látom mégiscsak zavar téged az a t1-es és t2-es LR.
egyébként tudsz ellene tenni, csak neked kell kezdeményezni a harcot és betámadni a fires bázisát. buri + cc sorozat sem jobb mint a dancer.könnyen beszélsz a t2es L-es egységeiddel, 2 DO bever egy harvit a skeleton seregre meg elég egy oink vagy hurrikán.
a shadowos meg elég hamar össze tudja szedni a 300 powert, mint ahogy Sousuke is írta a mage knockol minden egységet ami le tudok hívni ( s és m unitok sora) a resorce boster meg pörgeti a powert a többi support épültet nem is kell említeni.
mage 50 power nekem meg 60 + nál kezdődnek az egységek.ha pure natureval tolod minek akarod leszedni a dradet? elég ha átváltod a parasite swarmal és nyertél 50 powert.
spirit + envenom + cc trióval egyébként le lehet szedni. envenom nem is fontos bele.
legutóbb én szimplán spirittel szedtem le, cc csak akkor kell ha kap ravanget a drake. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A-harvi-300-power-ha-valaki-hagyja-eljutni-odáig-a-másikat-akkor-megérdemli-hogy-veszítsen-elvvel nem tudok egyetérteni. Még pure fire vonalon se egyszerű minden mappon elég nyomást tenni a pure shadowra, hogy RB mellett ne hozzon össze eleget. Ráadásul még csak powert se nagyon kell kötnie, mert a legtöbb dolgot elintézi vagy mage-el, vagy egy crawlerrel. Innentől meg nem olyan vészes összeszedni akár egy harvira 300-at, akár egy aoc+harvira a powert. És ezek után pure firenek tényleg semmi esélye nem lesz arra, hogy a harvit azelőtt leszedje, mielőtt hullana az orb.
-
Gyuri27
félisten
A frost miért az én szinem? Pvp-ben annó sem használtam tremort. A tremor nem üti le a campet (ráadásul slow) instant. A virtuoso meg igen.
A t3-t meg amúgy is hagyjuk. T1-n van lr, van t2-n is. Minap is dancerrel vert meg egy pro. Fal mögül, szakadék aljából lötte a campet. Semmit nem tudtam vele csinálni. Mindezt 60 powerért.
A harvi 300 power. Ha firés ellen eljutnak a harviig akkor azt megis érdemli.
Én a szaros skyfiredrake-t nem tudom beütni, csak akkor ha az ember picit később nyomja rá a ravegét. Máskülönben egy envenom vagy parasite + spirit nem szedi le. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
látom még mindig a saját színed javát nézed.
virtuoso lehivása 120 power + képesség 100 power
tremor lehívás 100 power, képesség 50 power + a tremor még siege ismindegyik egyformán sebez a campen, csak virtuosoval mindez drágább.
frostban van cc és épületvédelem, fireben nincs egyik sem.
de valóban a virtuoso az imba és tremorral meg semmi problem.....

a 6 lapból a nastynak annyi kéne hogy revenantra ne lehessen rádobni, moon-nak nerf, tempestnek meg buff. a másik 3 meg sztem jó ahogy van.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
A virtuosora én is azt írtam.
A nastyra kell egy finom nerf. Ez kétségtelen. Persze okosan.
A Moon op lássuk be. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
mondjuk Moon szerintem is OP, bár annyira jó volt nézni, hogy lehív valaki egy DO/Vilebloodot, Moon-nal simán megöltem, megtámadtam a bázisát, rádobtam egy ravaget és semmit nem tudott ellene csinálni XD
bár kérdés, hogy ezek után pure firenek mi marad a harvi ellen ...
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
azért nem instant szedi a campet a virtuoso
a nastyval nincs baj minek akarják nerfelni ? ha meg buffot kap, akkor op lesz

a tremor is jó, a corsair meg egy pici buffot kaphatna, ( bár bandit vonalon ott a soulhunter, elég vicces ha két komolyabb t3-as XL egysége is van )
szerk: na a moon tuti nerfet kap, kár érte jó kis lap volt -
-
Sousuke90
aktív tag
-
OnSeT
őstag
6 új lap került a Watch List-re:
* Corsair
* Nasty Surprise
* Tremor
* Stone Tempest
* Moon
* Virtuoso -
Blacki
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hello. Nem hagyom abba csak szüneteltetem.
Kíborít az hogy behívnak partyba, mondom megyek expert pályán" mert mé ne"
Bejön egy csoki 10-es dekkes nám számit a szervező haverja/barátja mondom zsíír.
De hogy azt se tudja merre kell menni, na az faxa de hogy az én helyem megy és bunkóskodik háát ya kössz. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
jee, akkor este már én is online leszek.

összedobtam egy új decket, majd tesztelhetjük.
(#8978) Blacki majd írd be ide az IGN-ed.
-
Blacki
tag
Üdv!
Kinek leszz kedve pvp-z ni? Most kezdek majd bele mert kezdem nagyon unni a pve-t.
Annyi a noob, hogy blöö. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
üdv itthon!
-
phanzetomox
őstag
megjöttem nyaralásból

látom vannak új lapok is ha valakinek van adja kölcsön 5 percre hogy kipróbálhassam őketszerk:
kár hogy elmész rankerz, hiányozni fogsz, azért néha még nézzél fel egy pvp erejéig
most mentem fel a szeróra és senki nincs online, kivel pvp-zek így
? -
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kibontod a rar-t, utána berakod a könyvtárat és a fájlt a documents/battleforge/map mappába. Ha nincs, akkor csinálsz egy olyan mappát. Utána a főtérképen a jobb alsó sarokban lévő kék gombnál tudod elérni a mappot.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Na, csak kérni kellett és lement a nether warp ára ... most már tényleg csak az a harvi hiányzik XD
Murder: szerencsére azért vannak akik kellőképp értenek hozzá, bár ahogy olvastam, aki ezt scriptelte az most abbahagyja. Remélem jönnek még hasonlók, és nem feltétlen TD-re gondolok, hanem jó community mapra ^^
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Ajánlom mindenkinek aki kezdi nagyon unni a gémet.
http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=28111 -
Murder3
addikt
Amúgy még úgy áll h ha lesz pénzem bfp-re köéteném, de ez már nem biztos ha kijön a Lost Planet 2 akkor inkább arra költenék.
Sőt msot még a gta4-re is szívesebben költenék ennél.
Am se játszok már de nagyon unalamas és rankerznek igaza van.
ha lenne új map az is ien szar lenne.
szarrá scriptel fos.
ebbe a játékba ennél több tuti nincs.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
werewolf777
üzenetére
Auction House - market
És ha nincs meg a felhasználó írj a supportnak, hogy kerítsék elő XD
-
werewolf777
csendes tag
Jah és még valami hogy mi az az AH?
-
werewolf777
csendes tag
Na igen csak auz a baj, hogy nekem volt vagy 8 db boosterem a pc gurusból, volt is egy állati jó paklim, de ahogy elkezdtem ujra játszani nem volt meg a felhasználóm

-
G4ga
őstag
Sziasztok.
Akinek van Promo Mo és Promo Viridya lapja fölösbe, és ésszerü áron megvállna töle, kérem jelezze PMbe.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
werewolf777
üzenetére
Ha van hozzá türelmed játssz az AH-ban.
Én is egy guru-s booster packkal kezdtem, eddig egy centet se költöttem rá és elég szép deckeket raktam össze eddig .... csak menne már le a harvi ára ... meg a nether warp ... és akkor végre kész a pure shadow is XD
Ha ezt a módszert választod, akkor mondjuk csak fokozatosan fogod tudni venni a lapokat, nem egyből, mintha vennél egy kulcsot, meg azért kell hozzá türelem is.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
werewolf777
üzenetére
Első kanyarban megéri venni egy CDKulcsot, mert így kapsz a 3.000 pont mellé 32 lapot, amik közül a legtöbb használható. Ezeket én e-bayről szoktam venni.
Utána meg vagy ugyan így folytatod, vagy veszek direktbe' valakitől.
-
werewolf777
csendes tag
Ok köszi

A msáik kérdésem hogy ti honnan szereztek Bfp-t?? -
Sousuke90
aktív tag
válasz
werewolf777
üzenetére
Ha az ingyenest felviszed pve lvl 4-re vagy pvp lvl10-re, akkor teljessé válik.
És welcome XD
-
werewolf777
csendes tag
Hello! Én uj vagyok a játékban, még a pc guruból szedtem a játékot és most megint feltettem de nem tudok vásárolni semmit mert teljes játék kell hozzá.
Azt szeretném megtudni, hogy ti az eredetivel játszotok vagy csak a sima ingyenessel? -
Rankerz
senior tag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Engem már az új pve se motiválna,nem kihívás ha kiadnak 2 új mapot és 1 napig elvagyok rajta
Max pve rankot elértem, az összes upot begyűjtöttem és még felesbe maradt több ezer tokenem hála a converternek. A pvpt most nem említeném meg,szerintem mindenki vágja miért lehet beleunni. Még egy zsírúj accot is jobban élveznék mint a jelenlegit : D -
Rankerz
senior tag
BF pályafutásom lassan befejezem. Szép volt jó volt,de ez a játék számomra 'kihalt',pedig durva sok lehetőség volt/van benne. Lehet belevágok én is az SC 2 be

Akit érdekel BFP az dobjon privát üzenetet .
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Az a baj, hogy picit sem figyelsz. Pvp-ben a nature playerek aránya 10% és a frostal ellentétben nem azért ennyi mert hard mikro van. Tehát ironizálhatsz és írhatsz okos dolgokat. De mig a szinek aránya nem közelit az ideális 25% felé addig nincs ballansz. Ezen kellene elgondolkozni. Neked is és a többi 50+%-nak is.
-
Murder3
addikt
Lenne egy kérésem h szeretném az ami kiadás eddigi lapjait kipróbálni
akinek van ez-az az kölcsön tudná adni nekem?
egy napra se kellene, csak egy rövidke próbára.
aki benne lenne az írjon pm-et h mikor tudna online lenni ehhez.100%-os vagyok nem scammelek senkit ki nyugi

-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
"Ha már lehivott két unitot az ellenfél mi értelme az egyikre rányomni?"
ezután nem tudom van e értelme olvasni.
Nem hiszem el h nem tudsz elképzelni egy olyan szituáció amikor pont jól jön...
pl ott van a portal nexus nem tudom h laming legend előtt komolyabban használta-e valaki hatásosan, nem hiszem előtte nem is láttam 1 repet amibe benne volt, de ő érdekes módon tudta használni jól.ezzel az a baj h a játék elemeit rombolja.
tény h a nature spalshek a legerősebbek, amibe a cc-k direkt olcsók még ráadásul.motk-val csak azt szerettem volna éreztetni h a nature t1-en kap egy kulcs lapot.
easy modot úgymond, meg még jó párat de ezt haggyuk....
Csak azt akartam volna mondani h ez 2 oldalú.Azt nézed h mi nincs a naturéba nem azt h mi van.vannak lapok amik jók pvp-re pve-re van ami csak az eggyikre.
de ha azt nézed h a játékosok nagy résez szintől független ugyan azt csinálja, tehát a shadow,frost,fire is szint uygan azokkal a lapokkal megy.
ez kb olyan mint amikor a deep one még nem pure volt.
aki nat splash volt deepet mindenki használt.
és az ellen meg nem volt jó akármi tehát itt arról van szó h bizonyos lapok ellen nézik és te is ezek ellen nézed a lapokat, ami nagyrésszről a pvp rendszer hibája.
és ami az ilyen közkedvelt kombók ellen nem jó az már useless kategóriába esik a játékosoknak. -
Neocskaa
tag
Na jó... azt nem tudtam, hogy ez a bann az összes EA-s játkomra szól. Este lett volna BadCompany 2 party és most azt sem tudok.
Remélem tényleg 72 óra, szerencse, hogy elutazok 5 napra 
-
OnSeT
őstag
I. BattleForge PvP-s kombóverseny update!
Az alacsony érdeklődés következtében módosítjuk a versenykiírást és összevonjuk a fordulókat. Minden színhez, felálláshoz irtunk össze használandó lapokat.
Bővebb infó és nevezés itt: [link]
-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Éppen tegnap kérdezte az egyik haverom, hogy "mit tud ez a barrier kinézetű a zöldnél?". Mondtam is neki, hogy ne hasonlítsa össze a barrierrel, mert az hasznos, ez meg nem. Végülis healel, meg barrier kinézetű... szval ott a tökéletes lap számodra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Harvester ellen gyilkos lap ez a Jumbo!
Más: dejó, nem elég, hogy laggolok, még rám is gyanúsítottak egy káromkodást... ráadásul németül jött a mail, úgy pedig még mindig nem tudok. A lényeg, hogy bannoltak egy időre, mert nem tok belépni. Mondjuk nem is akartam, 2000ms pinggel borzalom játszani, lehívok egy eruptiont és elmegy a körből mire leér a lap xD.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
T1-n a motk, t3 egység.
A motk miben segiti a t1-s pvp harcot? Áruld el légyszi.
Ha már lehivott két unitot az ellenfél mi értelme az egyikre rányomni?
A dolog meg nagyon egyszerű. Ha kell kölcsön adom és próbáld ki. Mert addig csak a levegőbe beszélsz. Én is használtam, rám is nyomták. Lószar lap. Ugyanis akire rányomját (feltételezve, hogy addig nem hiv le még egy unitot) az fogja magát és elszalad. Nem tudod tehát beütni. Ha meg lejár a hatása hiv másik unitot. Neked meg ott lesz egy és egy unit áraba kerülő semmire nem jó spell.
Én már töbször irtam mi kellene naturéra. Ezekszerint nem figyelted.
Amúgy a legjobb meg az lenne, ha pl veszük a rootst. Azt akkor lehetne csak lehivni, ha nature t1-t hívtál. Tehát fire t1 után hiába hívsz naturét nem tudnád használni. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
ja hát igen a nagyon fos motk ami ugye épület ott van....
ja nagy hátrány érdekes a többi színnek azért nincs iylen szinten mapoakt megkönnyítő alpja legalábbis némelyikenk emrt a fire a mortaral azért megint nagy előnye van máshoz képest.Másik igen újdonság mert eddig nem volt egységre ható blokkoló lap.
Az már másik h te nem tudod elképzelni h ez némely szituba igenis hasznos lehet.
Meg az is h a pvp egy rakás szar amibe minden 3. ember ugyan azokat a szarrá játszott kombókat alkalmazza így sok értelme nincs ha jön egy új keletű lap.Ezért megértelek h nem igen látsz értelmet ennek a lapnak...De eezk szerint neked tök midn1 mien lap jön mert ha te csak addig látsz h az ellenfél lehoz 2 egységet te egyet meg erre jön egy értelmetlennek itélt spell akkor midn1 h mi lesz az.pvp gyökeres változtatása kéne ide más modok mert itt lófasz nem jön ki csak a milliószor játszott kombók.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Megint megszólalt belőled a szakértő. Egy középre rohanós pályán a shadow a charger mellé noxot hív, a fire a gyík mellé nyilast, a frost pedig még egy guardiant. Ha jól számolom az ellenfél 2 unitot hiv 100-110 powerért. nekem ott van egy unit és egy kidobott spell összesen 150 powerért. Tényleg megéri. A lappal a gond a következő: drága. Ill 20 sec alatt nem ütöd be az unitját. Tehát megint csak power pocsékolás. A spellblock meg mióta újkeletű, fantasztikus újdonság? Naturében régen nem az. De a többi szin is kapogatott hasonló lapokat (igaz nem t1-re).
Ezzel a lappal max a te szinteden lehet operálni.
A naturénak kellene valami olyasmi mint a barrier, csak gyógyitana. Annak lenne értelme. Meg ugye az olcsóbb surgénak (csökkentett képességekkel).
-
Murder3
addikt
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
akkor remélem rövid időn belül én is visszakapom a bfp-m.
köszi, de már próbáltam jumbot anno, ez most csak kereskedésre lett volna.
bizonyos szituációkban egész jól használható, de jelenleg nem éri meg berakni a deckbe már csak a 20-as slot limit miatt se.
a másik aff sem lesz lényegesen erősebb, az eltérés csak annyi lesz sztem hogy az nem a célpont sebzését fogja csökkenteni, hanem a sebződését növelni.
-
Gyuri27
félisten
Igen arra. De vissza jött a pénz valahogy.
Nekem is pont ezt csinálta.

De ez a jumbó még mindig nem az igazi. Hiszen egyrészről drága, másrészről meg kapásból hiv mindenki még egy unitot. Így csak pocsékolod a powert.
T2-re lehet jó esetleg. De elvesz egy helyet a deckből. Ha kell átküldöm kipróbálásra.
Lehet, hogy a másik aff jó lesz (bár nem hiszem). -
Neocskaa
tag
Én nekem is laggol mint állat, már fel sem megyek.
Először a szerverre gyanakodtam, de aztán világossá vált számomra, hogy a szolgáltatóm a köcsög! Megvette a Tvnetwork szegedi kábeleit a Digitv és azóta csak csöög a net, 2000ms ping és 8-10% packet loss. Töltenék le egy filmet és jön 300-400KB/s-al. Hát mondom szétverek valakit, felhívom őket és aztmondják, hogy ez van, szarjak be. Nem tudom ,te digis vagy-e, de másik digis haveromnál is ezek a tünetek vannak.
Onset: az meg mi??? Magasabb a bid, mint a buyout, ez vmi hacker?
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Pve map.
-
fészer
csendes tag
Behind Enemi Lines
-
fészer
csendes tag
Hali.Frost/Shadow lapok közül melyik az ami jó a Twilight Dragon ellen? íjászokat könnyen leszedi

-
Murder3
addikt
ez a torony 70 powerért sokat tud...bár érdekes és jónak néz ki de h mindne baráti lényt halála után feltámaszt egy bug formájába.
amúgy hozzászólás a hivatalos fórumról
"And yeah... tower's crap...
It's weaker than Cannontower and Launcher... and nobody is using those either. "
...
istenem, na ezektől akadok én kia többi meg hát szar.
az a lost spell ahogy van szánalmas.
olyan semmitmondó h csak na, sebez 34-et x ideig meg a renevantok 20% többet-kevesebbet sebeznek sebződnek.a treefiend meg elég erős+cc ingyen.
lost dragon meg szokásos ls egység.
abilitása miatt elég erős. -
Murder3
addikt
azé magas szinten a twilight mapok is elég lehetetlenek.
pl amikor spell blokk épület azon belül long range bombard twilight wrathgazerrel.
meg még ott a paralizálós szar ami az egész armyt paralizálja megöntözve millió erős l szar egységgel néhol még egy boss is száz valahány ezer élettel desszertnek.
pure shadowwal ez szimplán lehetetlen, volt mikor még a társam folyamatos cc+heal se volt elég h életbe tartsa az egységeket.
Még azelőtt meghalnak h meg tudnál velük mozdulni. -
Zedroxine
tag
Inkább a scenario LS mapokat javítanák. Azok az OP-k. van amikor 5-6 diff se megy 2-4 playerbe.
Még jó h soloban nincs LS. -
válasz
Nightvision1
üzenetére
Eddig is meg lehetett, én számtalanszor megcsináltam. Ha a pálya közepén levő kincsesládákhoz senki sem nyúl, a bug sem jön elő. Persze most már mindegy.
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Nightvision1
üzenetére
jee, ismét van converter

az új lapok nagyon jók.

-
Zedroxine
tag
Milyen új kártyák? Olyan mint a LS vagy a Bandit?
Az jólenne. Frost-Fire lapok
Mert ugye már csak olyan nincs -
válasz
Nightvision1
üzenetére
Lol, mikori map is az empire? Kb. 10 hónapja jelent meg, és csak mostanra javították ki a bugot.
-
Blacki
tag
válasz
Nightvision1
üzenetére
Navégre! Na kiváncsi leszek az új kártyákra.
-
Nightvision1
tag
Ápdéét:
UPDATE NOTES, 28th July 2010
General
New Decks are available in the in-game store. Check out the new decks featuring 2 brand new cards each.
The /report function in the chat has been disabled. A new automated system has been installed to spot and silence spam bots. Misbehaving players can still be reported through www.battleforge.com.
The Element of Conversion is available in the in-game store again but it is working slightly differently now. It is now possible to convert card upgrades gained in the cooperative mode into tokens and gold. This produces 25% of tokens needed to claim the upgrade and 10% of the gold needed to apply the upgrade. The converted amount is also divided by the number of players in the match, so that it is no longer possible for a single player to get the full tokens for all upgrades for himself.
Bugfixes
Map “Empire”: Issues with Rogan and Mo getting stuck have now been resolved. Both characters now become controllable during the mission.Végre megcsinálták az Empire mapot,hogy végig lehet rajta menni...
-
-
Blacki
tag
Hello!
1 kérdés másnak is laggol a szerver, nekem 2 napja laggol a meg néha bebugzik.
Pl: Passage D késik egy lagg után a kép, 2 player kikapta a páya felét,de én nem látom mit csinálnak mintha csak ott tötyörögnének és én ott írtok ahol elm már nincs semmi.. Behalok mikor lessz szerver restart mert ez gááz nagyon.
2. Dobna valaki, egy jó kis rush bandit decket. Tehát Fire/Shadow 2/2 orb.
PVe pályákra lenne szükségem rá.
Üdv Blacki -
Zedroxine
tag
Sztem a refereres témának köszönhetően kb 500bfp-t ér a Grinder a Mo kb 1000-1500 Viridya azt nemtudom.
Jópár ezer arannyal lephetsz meg valakit
Javítson ki valaki ha tévednék, bár 3-4 napja nem láttam már az AH-t.
Tényleg mikor lesz promo card váltás.
Úgy értem hogy a 3 meghívott emberért lehet-e majd másik promo lapot kapni? -
G4ga
őstag
Akinek esetleg van és nem használja Promo Mo - ját és Promo Viridya-jat és szivesen cserélne velem Promo Grinderre + pár ezer aranyra, az keresen meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?
Azt szeretném megtudni, hogy ti az eredetivel játszotok vagy csak a sima ingyenessel?
Max pve rankot elértem, az összes upot begyűjtöttem és még felesbe maradt több ezer tokenem hála a converternek. A pvpt most nem említeném meg,szerintem mindenki vágja miért lehet beleunni. Még egy zsírúj accot is jobban élveznék mint a jelenlegit : D

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)