Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
nekem első nap mikor újrakezdtem pvp-t 3x volt net szakadásom, de szerencsére egyik sem ranked meccs alatt. előtte meg hónapokig semmi gondom nem volt vele.
lost horror ami sneak peck deckhez jár jelenleg
abomination, 4x ranagade tomeból.ill. az amii monument de az már jó drága.
teljes amii lista itt
-
ChromeX
addikt
mostmár rémlik miért untam meg ezt
első mecsem és desyc miééért pedig tok nagy kedvem van hozzá...valaki tudna az amii lapokbol olyanokat mondani amik érdemes megvételre akármilyen pakliba nem vagyok képbe köztük
-
atyauristN
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap találtam rá a battleforge-ra. Kipróbáltam és tetszik a dolog. Régen játszottam a magic the gatheringet, és mindig is vágytam egy efféle megvalósításra pc-n. Ha minden simán megy már jövőhéten lesz kulcsom is a játékhoz, addig meg elvagyok az ingyen pakliból. Szóval úgy tűnik ismét lesz kedvenc játékom

Aztán egy pár óra játék után éreztem, hogy jó volna valami magyar közösséget keresni.. és ide vezettek az elszórt common cardok. Szóval üdv mindenkinek! Írjatok, hívjatok, vegyetek fel friendlistbe, vagy akármi

IGN: atyauristN
-
TheSkunk
csendes tag
Na holnap meglesz eredetiben a battleforge és mivel jó sok bfp jár hozzá be vásárolok
Lenne pár kérdésem:
1. a mo vagya juggernaut éri meg jobban?
2.Csak a kódot kell beírni vagy az egészet újra kell telepíteni CD-ről?
3.Fire t4re mit érdemes venni? -
Zedroxine
tag
shadow,fire,fire mennyire életképes mostanság?
-
-
Sousuke90
aktív tag
Annyira mennék már én is egy kis pvpt ...
Ha jól sejtem akkor mind OnSet, mind Murder pvp ellenfele elég alacsony rangú lehetett, OnSeté well nélkül, Murderé nulla mikróval. Vicces volt látni amikor az elején a scavy is meg a strider is elkezdte támadni a forsakent ... pedig csak két egység, az aztán még tényleg simán mikrózható XD
Amúgy Murder, hogyhogy csak u1 a shadow maged?
-
Murder3
addikt
na egyébként a fentebb linkelt rep-be is látszik h miért szidom azt az Eliminator szarságot.
gyakorlatialg nincs semmi támadó lap t2-re.
az hogy a nightcrawlerrel megyek mindenhova köré spamelem a darkelfeket nem egy túl izgalmas dolog 200 milliomodjára is.
koc is olyan lassú meg kevés a dps-e hogy csak akkor érdemes lehívni ha képessége kell.és ehhez képest h alig van szörnyem t2-re t3-ra összvissz 2 lap fér be...

-
ChromeX
addikt
Mostanába bele bele nézegetem a topicba és mindig megjon a kedvem a játékhoz. nemtudom ki emlékszik innen rám kevesen játszanak még mindig. elromlott sajna a dvd olvasom és a dobozos verzsönömrol akartam felrakni de igy nemtudom
letölteni meg nincs anyira kedvem valaki legyen oylan kedves és mondja meg hogy hány giga most a játék? -
dokar
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
IGN: Rotoa

-
dokar
addikt
helló
van vkinek fölösleges banner of glory és rallying banner?
ha kell tudok adni cserébe vmit, de sajnos nem bf-t.

-
Murder3
addikt
Itt is van

Murder3VSGobiwar...pvp -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
jaja jöhetnek a pure shadow videók.

tegnap mentem vagy 20 kört, mindössze a legutolsónál a pure frost ellen kellett t3ra mennem, előtte csak kezdőket dobott ellenfélnek.

azért remélem nem vettem el a kedvüket a pvptől.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
úgy sejtem már nekem is csak combos ellenfeleim lesznek.

-
Murder3
addikt
am Tigris fórumán nézegettem vannak most játékosok sztem lehetne értelme egy versenynek, díj meg lehetne rá a promo grinder azt úgyse hisze h sokan türelmesen kifarmolják/nák

hogy gondoljátok?
-
OnSeT
őstag
Elkészült az első PvP videó: [link]
Fire/Fire vs Nature/Fire Haladuron Skyfire Drakek és Vilebloodok ellen.A PvP videók ezen az elkülönített lejátszási listán lesznek, hogy ne keveredjenek a PvE/rPvE részleggel.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ez esetben viszont jobb megoldás az amit írtam, hogy összeírjuk hogy mink van egy listába aztán abból lehet válogatni, a tulajdonos meg közvetlenül küldi a tároló acc beiktatása nélkül.
de a legegyszerűbb talán tényleg az lenne amit phanze irt, ha a kezdők írják le hogy milyen lapra van szükségük.
-
dokar
addikt
köszönöm a kártyákat
próbálgatom a nomádokat, egyelőre 3-as csapatban válik be gifted unityvel
elég combos az igényük: 75
scavenger csak 60 míg wrecker meg csak 50megpróbálom elsőnek kimaxolni az eruptiont meg a lava fieldet, utána jönnek a squadok. lehet kicsit ráállok majd pvp-re

-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
az elgondolás jó, de sztem is másképp kéne megvalósítani.
amire gondoltam: mindenki összeírja a felesleges lapjait amit adományozna, és az elkészült listának csinálnák egy logoutos oldalt, ill. egy másolta menne Blacktiger fórumára.
aztán ha vkinek kell belőle vmi akkor ír egy hszt a hogy milyen lapokat szeretne.a lapkérés meg le lenne limitálva mondjuk 3db/fő/nap ra.
-
OnSeT
őstag
Amikor kijött egyértelműen igen, mondjuk a mostani árakat figyelembe véve is van még rajta nyereség.
Viszont akkor jársz a legjobban ha megveszed de nem adod el rögtön, a dreadcharger és a worm ára emelkedni fog idővel, a 2 amii lap szintén ha lesz egy deck váltás.
De utóbbi kockázatosabb, mert ha kijön az új edition január elején az elminator és a lost horror töredékét fogja csak érni a jelenlegi árának. -
dokar
addikt
tudna nekem adni vki 2 db eruptiont?
-
Plata
félisten
Én őrült kártya gyűjtő vagyok,imádom a sok kártyát.Nagyon sok van már,néha mikor elfogyok a pénzből adok el belőlük.A frost és nature kártyákért megveszek,de a fire is kedvencem,shadow-t nemszeretem.Csak a lost soulos frost/shadow kártyákkal szoktam játszani.Szerintetek megéri megvenni egy Scary and Creepy deck contentet?
-
Murder3
addikt
gyereke eszembe jutott egy ötlet.
lehetne csinálni egy olyan accot amire a veterán játékosok lapokat gyűjtenke és így aki új és nemrég kezdte free-accal azok ebből válogathatnának.
Blacktiger fórumán ezt meglehetne csinálni.
Innen ki lenne benne?
még én is tudnék néhány lapot küldeni, néhányból még nekem is irreálisan sok van. -
Murder3
addikt
válasz
Dozimean
üzenetére
goldért is lehet, persze csak olcsóbbakat.
viszont a hivatalos fórumon a trusted treader list-ben lévőktől szabad csak vagy akikbe 100%kig megbízol.(pl az itteni játékosoktól)
Illetve itt is vannak lapfüggők akik szivesen adnak ingyen is
és lehet fake accokkal promót szerezni amit eladhatsz jó pénzért, ha nem tudsz venni pontot bele akkor azt mindenképp ajánlom, persze az több beletölt időt jelent.(ha érdekel leírjuk részletesebben hogy kell)
valamint az 1bfp-s boostereket is, mert kifoghatsz olyan lapokat amiket többét aztán továbbadsz, nem éri emg gyűjtögetni az 1 bfp-t azzal nem sokra mész.
-
Dozimean
csendes tag
Sziasztok még új vagyok a játékban és nem tudom, hogy BFP-n kívül lehet e más módon új kártyát szerezni. kérlek segítsetek még nagyon zöld fülű vagyok
-
dokar
addikt
meg volt az első ranked pvp meccsem és nyertem, pedig sokkal rosszabb lapjaim voltak, de legalább jól ismertem ezt:

-
-
Plata
félisten
Kérlek segítsetek már.

-
Plata
félisten
Vettem egy tome-ot ami 2 renegade és 2 twilight boostert tartalmaz.hogy tudom kibontani hogy játszhassak vele és keverhessem a régi kártyáimhoz.

-
pachito
őstag
Nem tudom, mennyire legális/nem legális, de 28.000 Battleforge pontot cserélnék Team Fortress 2-es sapkákra (hülyén hangzik, aki tudja miről van szó, az nem néz hülyének
) Ha ezt így itt, ebben a formában nem lehet, előre is elnézést Ollie-tól, vagy bármely más admintól, ha meg igen, ez a mondat meg se született...
üdv, és kellemes ünnepeket mindenkinek! -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
mások is belefutottak abba a login problémába ami nálad is jelentkezett korábban: [link]
-
-
Razuel
aktív tag
Ahogy gondoltam megint semmi jó nincs benne.. Viridya, Ravenheart, Corsair, Gladiatrix (lila
)
Mindíg reménykedem, hogy hátha.. hátha.. de a végén sose jön be.
MIndegy most az abo miatt talán nem olyan nagy a veszteség.. -
Murder3
addikt
no még a ritka lapokból is lehet nagy op cucc, amúgy nem tudom mért nem használják pedig igen durva lap, régen én próbálgattam még mikor firével mentem

-
Razuel
aktív tag
Ezt aztán kicentiztem.. 1bfp kell egy tomehoz. Na mit adjak el gyorsan..

-
OnSeT
őstag
az attól függ mennyi bfp-d van a lapokra.
pure firevel akarod tolni? ha behozol egy nature orbot akkor jóval könnyebb.Nemrég csináltam egy rpve diff9es videót ahol t1es fire egységekkel menetem fel t3-ig.
ezt itt találod a deckel együtt: [link]t1-re
nomad nature
firesworn (mind1 melyik)
minet2re
lava field
wildfire
ha naturet hívsz ( heal és cc-k) surge v ray of light, oink stb.t3
shrine of war
aura of pain
unity ( pure deck esetén)
sunreaver (mindegy melyik)
ha van nature orb elég a swamp drake helyettet4re kell több egység
Fire Dragon II
Batariel II
ha van nature is:
giant wyrm
regrowthrpve-re nem kell sok t1es t2es egység. ha van elég charge a t1es lapokon akkor t2re csak spell kell és elég 1 féle t3as unit.
-
dokar
addikt
köszi,
mit tudsz ajánlani erős rpve fire deckre?
én egyelőre ezt használom (squad):
T1:
Sunstriders II
Scavenger I
Thugs IT2:
Fire Stalker II
Rageclaws I
Skyfire Drake IT3:
Magma Hurler I
Magma Spore (szinte sosem használom)
Vulcan
Virtuoso
Sunreaver (szinte sosem használom)T4:
Fire Dragon II
Batariel II
Boom Brothers (ritkán használom)
Emberstrike I (szinte sosem használom)gondolkozom ezek beillesztésére: Gladiatrix, Wrecker, Nomad, Strikers, Enforcer
vélemény? -
OnSeT
őstag
Az eddigi watchlist változtatásokkal frissítettem a fordításokat. [link]
Emellett végrehajtottam egy optimalizálást is, ugyanis mint kiderült Internet Explorer és Google Chrome böngészők használata esetén korábban a kártyák képei elcsúszva jelentek meg, most ez fixálásra került.
Viszont a Mozilla Firefox marad továbbra is az ajánlott böngésző. ( a megjelenítés ezzel a legjobb)
-
Murder3
addikt
használta, 2X amikor körbevettem a bázist, de nem ölte meg az összes íjászom.
shadow mage sztem annyira nem yla fontos támadóba, pár lövést tud csak így és hamar kifogy, az nem jó konkrét támadásnak mert nem biztos h marad.
Motivate-el viszont jól kombinálhatóan le lehet szedni egy nagyobb egységet.
t3-ra nekek 2 lap fér az evo meg a saatanael.
de nem szeretem a t3-at, ott már abszolút egy egy lapon múlik.
amúgyis rühellem azokat akik ilyen egy lap+szarrá cc-zd az ellent meg buffold a halálig stílusú emberkéket.befallen viszont nem ér slotot, általános használatra túl drága.
aoc meg sok helyzetre az eggyetlen igazi lehetőség a shadownak de őszintén unalmas egy lap.
nem használom. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
azt nem viszi le full élettel.
főleg h folyton jön rá a shield.
ami jó rá az a koc+nasty annak elég a hpja, de az se ér semmit ha shieldelve van.
max lasíítani tudod őket mert az eagle nem tud repülő egységet sebezni így egymást nem tudják kinyírni.amúgy nagyon kezdetleges volt nem tudok én azzal bánni, de valszeg bármit csinálok elver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

első mecsem és desyc miééért pedig tok nagy kedvem van hozzá...

Lenne pár kérdésem:
najo mostmár elkezdtem letöltöm majd valamit kiselejtezek..
letölteni meg nincs anyira kedvem valaki legyen oylan kedves és mondja meg hogy hány giga most a játék?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)