Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlackTiger

tag

válasz Gyuri27 #10428 üzenetére

Igen igazad van, de azok a cikkek már nagyon régiek és nem is én írtam őket, hanem Rink, de attól még igazán kijavíthattam volna. Még fogok cikkeket írni, de inkább kereskedésről és a játék alapelveiről, amit már vagy 100x elmagyaráztam a kezdőknek és igen sok ilyen dolog van. A közösségről meg azt, hogy jelenleg nincs akkora, de van rá esély, hogy akkora legyen, csak össze kell fogni a játékosokat, mert ha csak egyedül játszanak nem találkoznak egy magyarral sem aki segítene nekik kiigazodni a bonyolult rendszerben, bizony hamar abbahagyják. Ha sikerülne odaterelnem a magyar játékosok nagyját akkor eleve nem csak én, hanem még a többiek is írhatnának cikkeket, tehát bárki aki szeretne valamiről írni, az írhat cikket, ezt a lehetőséget azért nem láttad gondolom, mert csak a regisztráltaknak érhető el, és így igen hamar komoly tudásbázis lenne ahol mindenki rengeteget fejlődhet. Nekem ebben semmi anyagi hasznom nincs, ha összeszámolom már legalább több hónapot töltöttem el ilyesmi közösségi jellegű fejlesztéssekkel, nekem igaz célom, hogy a Battleforge-ot több emberrel is megismertessem és a magyarokból egy összetartó, egymást segítő, nagy és boldog társaságot faragjak. Régebben már volt egy ilyesmi sikeres próbálkozásom, az akkori oldalt a PGO-n lévők használták csak, de már látszott a fejlődés, mindenki írt cikkeket és az oldal lassan kezdett benépesülni, csak az extra.hu felmondta ingyenes szolgáltatásait és az oldalnak így vége lett, a közösség szét esett és a PGOról már csak nagyon kevesen játszanak. Úgy gondolom ebből is látszik mekkora összefogó ereje lehet egy jól működő weboldalnak. Szerintem a fórum is egész jó, mert mindenre van külön rész, tehát PvE, PvP, Kereskedés, Rendezvények stb.
    A cikkeket még átírom és még írok néhányat, megpróbálok jókat írni.. de elhihetitek, hogy ez egyedül nem olyan könnyű ráadásul még csak 14 múltam.. Mindent meglehet oldani, OnSet oldalával is egybeolvadhatunk, lehetünk társoladalak, átpakolhatunk cikkeket, csak kellene erre igény. A kezdőknek szerintem nagyon jó lenne. Tegnap találkoztam egy kezdővel akinek a nevéről rögtön felismertem, hogy magyar és máris megdobtam 50bfp vagy több értékű lapokkal és 2 órát foglalkoztam vele és elmagyaráztam neki csak néhány dolgot! Igen mert egyszerűen annyi dolog van ebben a játékban, hogy 2 óra alatt is csak röviden tudsz összefoglalni egy-két részt. Nem nagyon vagyok valami gazdag BFpben, de a kezdők elől sosem bántam a pénzem, most lehet hogy épp emiatt fogja egy hónappal később abbahagyni, megjön a kedve a játékhoz és én ezt így tapasztaltam tegnap is, rögtön regisztrált az oldalra (első regisztrált :D) és mondta, hogy jó lenne ha ezt cikkekben is leírnám mivel akkor bárki bármikor elolvashatja.. Nah nem húzom tovább kérlek titeket olvassátok el ezt, és tudom, hogy lehet, hogy egy kicsit nagyképűnek tűntem, de nincs bennem semmi rossz szándék.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés