- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
Ezek még kellenének ha van valakinek fölösbe megveszem..:
Frost mage, home soil , embalmer's shrine , resource booster, burrower, crystal fiend, matter master, construction hut, church of negation, skyelf sage, skyelf templar, kobold engineer, phase tower, dreadcharger, lost spirit ship, Shadow Worm (bár ezt csak kipróbálni), Ice Guardian,Nightguard, Shadow Phoenix, Snapjaws meg -t sikerült is szerezzek. Bideltem és nyertem, Snapjaws meg fordult randomból. A shadow fönix mekorra egy vacak, persze ha embalmer's shrine mögötte van mindjárt más a helyzet azért kell az a 170% os hulla HP
Nightguardra is kicsit másra számítottam azt hittem nagyobb egységgel is tud changelni.. Snapjaws meg tetszik 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nightguardra is kicsit másra számítottam azt hittem nagyobb egységgel is tud changelni.. Snapjaws meg tetszik